Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jugen
Tudna nekem segíteni valaki küldetéseknél? priv

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Ibuki
Grat. Nagyon tetszik 😊 <#eljen>

Spirito Juve!

lol:

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

davis98
Grat ! Fasza lett ! 😄

nickname: doki09

videóm várom a véleményeket

HunTatyi
ma van az utolsó nap h lehet jelentkezni a Magyar Gunner Tornára a battlefield.hu oldalon

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Ibuki
Igen, lehet, hogy valahol tudat alatt lusta voltam megcsinálni 😄 Köszi a segítséget 😊

Spirito Juve!

Valami blokkoja az indítását: próbálkozhatsz az operációs rendszer biztonsági szintjének változtatásával, tûzfalnál a kivételek beállításával, .net keretrendszer újratelepítésével, más böngészõvel (pl. explorerrel, amire optimalizálva van), másik vírusírtóval stb, stb, stb...
Gondold át, mióta romlott el, és elõtte mit változtattál, mit töröltél le, vagy mit telepítettél. Esetleg interjú családtagokkal, õk mit állítottak át.
Ha nem találsz semmit, akkor telepítsd újra a windows-al együtt, az a legtisztább.
Gondolom ezt szeretted volna hallani, amit amúgy is tudsz, csak lusta voltál végigcsinálni. 😄 😛

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Narxis
Telepítsd újra.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ibuki
Nem tudom, hogy mi lehet a gond. Van amikor be tudok vele lépni, játszani és van, amikor nem 😞

Spirito Juve!

Én több gépen, több acc-cal próbáltam, de nem volt ilyen gondom.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Ibuki
Másnak nincs ilyen problémája ?

Spirito Juve!

Ámen!

Elektrofrombc2
Tom biztos tudná 😛

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Ibuki
Nem tudjátok, hogy az miért van, hogy nem indul el a játék? A checking installation nem jön be és nem indul el és így persze a játék sem 😞 De viszont a másik accom meg elindul.Már más is panaszkodott a játékban erre a problémára. Tudnátok segíteni, hogy ez miért van?

Spirito Juve!

Ibuki
Melyik jobb az SVD vagy a Winter Camo SV-98 ?

Spirito Juve!

szerintem a kép szerkeztönek a dédije náci volt😄
RiCSi1234
Azóta mi hír az SMS-rõl, mert még mindig nem megy.. 😞

GTA V (*.*)

pl az h a kép szerkesztõje fáradt túl sokat dolgozott és nem vette észre 😄

Elektrofrombc2
Aham 😄 Hát ennek lehet valami jelentése. 😛

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Ibuki
Köszi 😉

Spirito Juve!

Wanndris
Win7 esetén, de asszem Xp-n is valahol erre: Könyvtárak/Dokumentumok/Battlefield Heroes/Screenshots

Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin

mi olyan különleges ?? h az egyik kicsi a másik nagy ?? Nm tudom h vetted észre de grat

Ibuki
A jatékban ha csinálok egy screen shotot, akkor azt hova menti?

Spirito Juve!

Elektrofrombc2
Vajon rejtett üzenet? 😛

Elektrofrombc2
Ó-ó-ó! Katona dolog <#smile>

byzhouse
+1 hisztizik

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Narxis
Te jó ég...ha ezt tudom akkor odaírom, hogy poén. Azt észrevettem már tomonornál, hogy az átlagnál egy "kicsit" komolyabban veszi ezt a játékot, de nem hittem volna, hogy ennyire.<#vigyor>

Tényleg megijedtél tom, hogy valami trükkel rábírunk, hogy elmondd a szigorúan titkos BF terveket ami miatt majd elveszíted a nem tom milyen státuszod?<#smile>

Cserkészbecsszó, hogy nem fogok ilyet tenni. Remélem ez megnyugtat.

Érdekes, tényleg azóta nem írt...

Narxis
Na neeeeeee. Ebben mit találtál sértõnek? Ha nincs is ott a smiley, akkor is abszolút poén, remélem nem vetted komolyan, de ha még komolyan vetted akkor hogy képzelted el, hogy én bármire is kényszeríthetlek? 😄

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Narxis
Miattam? Mert le mertem írni pár negatív dolgot a játékkal kapcsolatban? Már bocs de ez a sértõdõsdi kb. a 8 évesek szintje. Szerintem ide én írok a legritkábban, úgyhogy légy szíves találj jobb okot arra, hogy miért nincs kedved többé ide írni, ha egyáltalán komolyan gondolod ezt az egészet. Lehet engem ignorálni ha rosszul esik a játékról alkotott véleményem(amiben voltak pozitív dolgok is), személyeskedni veled se itt sem máshol nem személyeskedtem, de azért meglepõdtem, hogy valakire így interneten keresztül ilyen nagy hatással voltam.

Szia.

Narxis
Én nem küldtem õt sehova se itt se privát üzenet formájában. Nem tudom miért rám fogja ha már nincs kedve ide írni.

bazd meg narxis te noob szar elküldtem az infónokunkat
Nos, mint látjátok már nem üzengetek ide többé (többékevésbé narxis miatt), ám az sms bugot jelentettem Dave-nek, szal megnyugtatlak benneteket, hogy lesz sms újra nemsokára.

És öö igen, viszlát.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Narxis
Reméljük.<#falbav>

Ibuki
Szerintetek Halloweenre jó lesz az SMS ?<#confused>

Spirito Juve!

Elektrofrombc2
Csak viccelek 😛

És mennyibe kerül, forintba átszámolva?

http://www.battlefield.hu/content/2011/10/06/BFH_Draga_ujdonsag#comments
Narxis
neeeeeeeeeeeeeeee

Elektrofrombc2
Viszont most látom, hogy szerbiában elérhetõvé vált!!! 😄 =P

Narxis
Nem is lesz jó egy darabig. Ha valami hiba lett volna akkor már kijavították volna.

Ibuki
Még mindig nem jó az SMS.

Spirito Juve!

Elektrofrombc2
Hülyeségnek tartom, hogy csak egy abit szabat használni, és azt is saját magunk választhatjuk ki. Majd még meglátom... 😛

Elektro, igazán jelentkezhetnél a bf.hu gunner tornára.
A múltkor is jó odds volt rád az elsõ körben. (többet fizetett volna mint az ellenfeledé, már ha meglepetésként nyertél volna) 😄 😛
Na meg rád voksolnék megint...

😄

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

byzhouse
mennyi béna van már low szerveren 50-bõl 23-at én ölök, valaki meg nem képes 1-et se ölni,mert az eget nézi és természetesen lvl20+ playerek ide jönnek farmolni,mert a velük egyszintûek ellen nem tudnának mit csinálni. :|

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Ibuki
;D

Spirito Juve!

Ibuki
😞 Pedig úgy vártam a Halloweent 😞

Spirito Juve!