10
-
balee66 #10 Nincs ezzel semmi baj. Ez a jövő.
Aki kockulásra hajlamos, az eddig is megtalálta a módját, ha pedig oktató céllal jön létre egy MMO, az főleg nem gond...
Bár szerintem az egész mögött az áll, hogy a NASA-nál kevés a szakember, és így próbálják a szakma irányába terelni a fiatalokat.
[Amikor a Popeye című képregény és rajzfilm megjelent, 19%-al nőtt a gyermekek körében a spenótfogyasztás ;P] -
#9 Szoval kockagyárat akarnak... -
dez #8 Viszont nem biztos, hogy jó, ha túlságosan a fejükbe verik, ezzel már tudat alatt is korlátok közé szorítva a fantáziájukat. -
#7 senki nem is mondta. de ahhoz, hogy tovább sikerüljön fejteni a rejtélyeit az, hogy a jelenlegi tudásukat megpróbálják átadni az arra fogékony fiataloknak, sztem jó, kivitelezhető, és nem káros dolog, mint ahogy ennek Te ellenkezőjét sugalltad
[most a szülők pl. ne tanítsák beszélni a gyereket, mert kizárt, hogy a szülők azt a nyelvet beszélnék, és olyan helyesen, mint amit a gyerek felnőtt korában fog??]
Nem lehet a kivételekkel, meg az ismeretlenekkel kezdeni az oktatást! -
dez #6 A "nagy dolgok" (pl. csillagok, szupernovák, fekete lyukak, galaxisok) fizikája sem épp teljes és végérvényes.. Meg mintha a Naprendszer mérettartományban is bibi lenne a gravitációval (pontosabban a fizikánkkal). -
#5 pontosan, csak a sz@rdobálás dinamikája érdekli őket:) -
#4 akkor vizeletmintával ne próbálkozzak, mi? :)
(tudom, szarvót :D) -
#3 sztem a NASA-nal elsősorban a nagy dolgok fizikájában érdekeltek -
dez #2 Aztán majd csodálkoznak ezek a "szakemberek", hogy a valóságban kicsit máshogy működik pl. a fizika, mint a szimulációban. Pl. a kvantummechanikában naponta fedeznek fel új effektusokat, amiket nem lehetett előre látni. Egyes ilyen effektusokat még csak szimulálni sem lehet, max. majd egy kvantumszámítógéppel. -
#1 remélem akkor ingyenes lesz, hamár az "észt" akarják kiszűrni