103
-
juzosch #23 Gondolom szerinted az első telefon is az iPhone volt:D
Én sehol sem olvastam oylat, hgoy most hirtelen megváltották volna a világot. Ez egy érdekes új technológia, ami majd ha egyszer kiforr, nagy dolgokra lesz képes. Ki mondta hogy ez holnap lesz???
Tényleg elég korlátoltak vagytok:S -
#22 Nem korlátolt vagyok, csak láttam már ilyen dolgokat belülről is. Általában egy készülék doboza nem az ergonómia miatt akkora amekkora, meghogy a Tecsóban könnyebb legyen észrevenni ha Pistabá keresi. A dobozon belül alkatrészek vannak és amíg a nanotechnológia a bölcsis Ervinke homokozós cipőjében totyog addig ilyen eszközök a szkájfáj körében tartoznak. Persze Leonardo is tervezett repcsit meg helikoptert csak ugye eltelt még jó pár száz év mire lett belőle valami. Én csak azt mondtam még 10-20 év.
Persze szabad próbálkozni. -
#21 Az általános iskola igen... -
Epikurosz #20 lim Sg.hu(users)-> 0 -
Epikurosz #19 Ne legyetek már ennyi korlátoltak! -
dez #18 Giroszkópok is kellene majd bele, hogy ne csak egy pontra nézhess... :)
(Gy.k. érzékelik a szemgolyó elmozdulását, és ennek megfelelően elmozdul a kép.) -
#17 Ja, ha csak kis nyilakat akarsz megjeleníteni, hogy a nyuszi balra menjen, most meg jobbra, akkor igazad van. De akkor ne beszéljenek már itt képek megjelenítéséről, ami egy korlátozott látóképességű ember látását is javítja, mert az más kérdés, más kategória mint adatátvitelben, mind energia fogyasztásban.
Az hogy az RFID egy impulzusra ad egy választ az egy dolog, az hogy mondjuk WiFi vel képeket nyomatsz át, az meg egy másik. Erre ma a legkisebb méretben egy mobiltelcsi, vagy egy PSP képes, na most akkor ezt rakd be egy kontakt lencsébe!!!! -
dez #16 Biztos jó úgy olvasni...? -
juzosch #15 Nameg a napelemhez se a nemzetközi űrállomás szárnyait képzeld el. -
juzosch #14 Nem hűtőt akarunk a rádióval ellátni energiával, hanem egy kontaklencsét:D
Hallottál már az RFID-ról? -
samuzsolt #13 rádióhullámokon majd talán 20 év múlva fognak elektromosságot küldözgetni, azt is hatalmas feszültség mellett. kíváncsi lennék mekkora hátizsákot képzelnek el ehhez a kis ketyeréhez, meg a napelemhez, és még vezeték nélküli kommunikáció... még mit nem banyeg...ilyen kicsibe még a japók se tudnák megcsinálni. -
juzosch #12 "Parviz hangsúlyozta, hogy az elektronikus kütyühalmaz egyáltalán nem befolyásolja a lencse viselőjének látását. A későbbi változatokba már bekerül a kétirányú, vezetéknélküli kommunikáció is, az egész energiaellátását pedig rádiófrekvenciás megoldás és napcellák elegye biztosítja majd, utóbbiak szintén a lencsén lesznek elhelyezve."
Más kérdés?
Szóljon még aki helyett el kell olvasnom a cikket:D -
#11 Két kérdésem lenne:
Energia ellátás?
Adat átvitel?
Attól, hogy egy kontakt lencsébe beraktak pár vezetéket még ne kezdjük el egymás F.szát szopni. 10 év múlva talán lesz belőle valami. Talán. -
juzosch #10 Persze, a lencse a szemeddel együtt mozog.
Gondolom a hadseregben nem egy utolsó egy ilyen:D
Vicces, hogy a mai lövldöző játékok már egyre inkább arra mennek, hogy a valósághűség miatt száműzzék a kijelzőket a képernyőről (élet, töltények száma, térkép stb...) a valóság pedig épp ellenkező irányba halad:D -
tunyo902 #9 Jó dolog ez! -
#8 A tanulás ingyen van.. -
bandypappa #7 Huhú, de jól jönne egy ilyen a vizsgákon! Remélem ugyanazon a helyen marad a szöveg ha az ember a szemét mozgatja olvasás közben. Na már nem kell sok a memoria-implanthoz! -
Epikurosz #6 Afenébe, ezt kifelejtettem:
"szemkorrekciós műtét, opcióként a szembe integrált GPS alapú navigációs rendszerrel"
© Epikurosz, 2008, Minden jog fenntartva, a szomszédosok is.
Kopi rájt, ® ™. -
Epikurosz #5 Nekem lézerrel műtötték a rövidlátó szemeim. Kb. 10 peret tartott, bár az tény, hogy utána 3-4 napig annyira fájt a lekapart szaruhártya, hogy én a falat kapartam volna.
Most jó, látok, vezetek szemcsi nélkül.
Nem olcsó, 260k volt, amúgy. Mer az állami tébé ezt nem fizeti. Akkor meg minek az állami TB (Halló!)?
Nos, aki olyan helyzetben van, mint én voltam, lehet, hogy pár éven belül már nemcsak szemkorrekciós műtétet végeztet, hanem a GPS alapú navigációs rendszert is, opcióként, begravíroztatja a szemébe. :-))
Jut ezsembe, én még külön vettem meg a gps-es pda-t 93 ezerér.
260+93 = 353 ezer HUF.
Ennyiért már az opciós műtét is kijön majd szerintem.
Persze, ha valaki Windows Media Player akar, akkor olyant kap. Jó pénzért. -
ension #4 Ráadásul James Bond, hogy nézne már ki szemüvegbe? -
kEndE #3 Biztossan egyszerubb lenne, de annak mi ertelme, ebben pont ez a plane -
#2 szemüvegben nem lenne egyszerübb és biztonságosabb? -
hpteso #1 Nem semmi. Hogy hova haladunk:D:D:D Eljen a tudomany!