31
-
#31 A megoldás, hogy netről leszedi az ember, amit akar, aztán akkor nézi, amikor akarja. Ezzel ezt ügyesen elérik. -
winnie #30 ugyannyi a reklám, csak a viasaton több a reklámszünet és az önpromó. -
#29 Nagy ügy. Szerdán megnézem Dr. Haust, a CSI Miaminak pedig az eddigi évad talán összes részét láttam már a viasaton... Ha jól emlékszem most pl pont nincs, de sztem a következő évadot biztos leadják. Ráadásul amikor a viasaton megy, kb feleannyi reklám van. -
#28 Gratula RTL, most már pénteken sem néz benneteket senki. Egyébként vicc, ami a kereskedelmi adóknál nálunk megy. Késnek, elmaradnak részek, tologatják ide-oda. Miért nincs egységes 20:15-ös kezdés? (Reklámok kellenek, ok. De az ajánlók az agyamra mennek.) -
hodobaj #27 Na ez király a CSI-t útálom és midig gond volt a szökés és a Dr. Házal nah végre megoldodtak gondjaim. -
Yoshimitsu #26 De tényleg, ha annyira érdekel mindkettő akkor majd megoldja az ember.
Különben House. :D ÉS kész. Az CSI meg ratyi különben is.
Másrészt torrent, vagy kölcsönkéred egy haverodtól akinek megvan az összes eddig létező rész. :D Vagy DVD-n megveszed évadonként. 21. század, 2008. Bármi lehetséges. :D Nagyon sajnálom azt aki a TV csatornák önkényére van kárhoztatva a saját tudatlansága miatt. :D -
neoG #25 Ööööööön nyert!!!!!Gratulálok! -
Tecnamo #24 Koliból hazajövet végre örültem h szerdán tudom megnézni a House-t, erremeg? majdnem 10 perces késés, és 2 reklám várt... Ekkor fogadtam meg h a megvágott filmek után, a sorozatokat sem tv-ben fogom megnézni.
Torrentről másnap (akár) HD minőségben, reklámok nélkül, szinkronnal ingyen bárki megnézheti.
Ezzel az állandó "hogyan basszunk ki a nézőkkel" kereskedelmi tv-s harccal egyre többen fogják ezt a megoldást választani. És akkor majd sírhatnak a nézetségér. -
Librarian #23 "Hogy lehet a XXI. században ilyen baromságon vitatkozni, hogy melyiket nézzétek?"
Igaz. Baromság ezen vitatkozni. Torrent. Ennyi. -
#22 Természetesen Doktor Ház. :) -
Petys #21 House MD! Habár én inkább a FOX-on nézem... -
Aram95 #20 Megoldás: két Tv XD -
xen #19 House természetesen. -
Tresh #18 csak nem a rajon-ra?:) -
neoG #17 +g.aki rájön hova kell, az álmélkodást nyerhet:) -
neoG #16 mert a magyar háztartások 100%ban van olyan aki egyszerre két olyan sorozatért rajon, ami egy időben megy... -
sanner011 #15 Az valami múlt századbeli cucc lesz.
A kollega tunerre gondolt a pc-ben. XD -
winnie #14 "Egyiket megnézed, másikat felveszed,"
mert a magyar háztartások 100%-ban van videó... -
combat #13 Hogy lehet a XXI. században ilyen baromságon vitatkozni, hogy melyiket nézzétek?
Egyiket megnézed, másikat felveszed, megnézed utána, reklámot átpörgetve. Kész. -
Petender #12 Én meg nem nézem egyiket se. :-)
Éljen a Kaliforgia, a Kyle, a rejtélyes idegen, a Shark - Törvényszéki ragadozó és a Raboljuk ki Mick Jaggert! :-) -
Reg5 #11 Ezért nem nézem a Szökést, meg ezek után se a CSI-t. Nálama House marad a favorit. -
thenine02 #10 tivo ;) -
#9 elég uncsi már ez a RTL klub vs. TV2 téma :| -
winnie #8 "Mi van ha valaki mind2 sorozatért ugyanúgy rajong?"
dönt. ez nem szemétség, hanem így kell csinálni.
ha van két kedvenc ételed, akkor csak az egyiket kérheted ebédre. jövő héten majd a másikat. a house és a csi: miami 95%-ban önálló epizódokkal operál, egyszer az egyiket nézed, egyszer a másikat.
gondolj bele, hogy amerikában egy időben minimum 5 csatornán van sorozat. mi van, ha abból négyet szívesen néznél. -
#7 House! -
sanner011 #6 Amúgy House, természetesen. -
sanner011 #5 Töltsétek le.
Aztán ha tetszett, megvenni DVD-n, ennyi... :) -
#4 House -
Spaceghost #3 Dr. House, de én ezt akkora tahóságnak érzem. Mi van ha valaki mind2 sorozatért ugyanúgy rajong? Tiszta szívás így mert vehetik fel videora a részeket vagy épp ki kell hagyni egyet. Mondjuk én egyik sorozatot se nézem, de ez a nézőkkel való kibaxás így.... -
#2 house. :) -
Worki #1 House