Az RTL Klub feladta a leckét Doktor House-nak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A megoldás, hogy netrõl leszedi az ember, amit akar, aztán akkor nézi, amikor akarja. Ezzel ezt ügyesen elérik.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
ugyannyi a reklám, csak a viasaton több a reklámszünet és az önpromó.
Nagy ügy. Szerdán megnézem Dr. Haust, a CSI Miaminak pedig az eddigi évad talán összes részét láttam már a viasaton... Ha jól emlékszem most pl pont nincs, de sztem a következõ évadot biztos leadják. Ráadásul amikor a viasaton megy, kb feleannyi reklám van.
Gratula RTL, most már pénteken sem néz benneteket senki. Egyébként vicc, ami a kereskedelmi adóknál nálunk megy. Késnek, elmaradnak részek, tologatják ide-oda. Miért nincs egységes 20:15-ös kezdés? (Reklámok kellenek, ok. De az ajánlók az agyamra mennek.)
Na ez király a CSI-t útálom és midig gond volt a szökés és a Dr. Házal nah végre megoldodtak gondjaim.
techgarazs.com ingyendomain.tk BME
De tényleg, ha annyira érdekel mindkettõ akkor majd megoldja az ember.
Különben House. 😄 ÉS kész. Az CSI meg ratyi különben is.
Másrészt torrent, vagy kölcsönkéred egy haverodtól akinek megvan az összes eddig létezõ rész. 😄 Vagy DVD-n megveszed évadonként. 21. század, 2008. Bármi lehetséges. 😄 Nagyon sajnálom azt aki a TV csatornák önkényére van kárhoztatva a saját tudatlansága miatt. 😄
Különben House. 😄 ÉS kész. Az CSI meg ratyi különben is.
Másrészt torrent, vagy kölcsönkéred egy haverodtól akinek megvan az összes eddig létezõ rész. 😄 Vagy DVD-n megveszed évadonként. 21. század, 2008. Bármi lehetséges. 😄 Nagyon sajnálom azt aki a TV csatornák önkényére van kárhoztatva a saját tudatlansága miatt. 😄
Ööööööön nyert!!!!!Gratulálok!<#eljen>#eljen><#taps>#taps><#worship>#worship>
Koliból hazajövet végre örültem h szerdán tudom megnézni a House-t, erremeg? majdnem 10 perces késés, és 2 reklám várt... Ekkor fogadtam meg h a megvágott filmek után, a sorozatokat sem tv-ben fogom megnézni.
Torrentrõl másnap (akár) HD minõségben, reklámok nélkül, szinkronnal ingyen bárki megnézheti.
Ezzel az állandó "hogyan basszunk ki a nézõkkel" kereskedelmi tv-s harccal egyre többen fogják ezt a megoldást választani. És akkor majd sírhatnak a nézetségér.
Torrentrõl másnap (akár) HD minõségben, reklámok nélkül, szinkronnal ingyen bárki megnézheti.
Ezzel az állandó "hogyan basszunk ki a nézõkkel" kereskedelmi tv-s harccal egyre többen fogják ezt a megoldást választani. És akkor majd sírhatnak a nézetségér.
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
"Hogy lehet a XXI. században ilyen baromságon vitatkozni, hogy melyiket nézzétek?"
Igaz. Baromság ezen vitatkozni. Torrent. Ennyi.
Igaz. Baromság ezen vitatkozni. Torrent. Ennyi.
House MD! Habár én inkább a FOX-on nézem... <#vigyor5>#vigyor5>
Megoldás: két Tv XD
House természetesen.
csak nem a rajon-ra?😊
+g.aki rájön hova kell, az álmélkodást nyerhet😊
mert a magyar háztartások 100%ban van olyan aki egyszerre két olyan sorozatért rajon, ami egy idõben megy...<#falbav>#falbav>
Az valami múlt századbeli cucc lesz.
A kollega tunerre gondolt a pc-ben. XD
A kollega tunerre gondolt a pc-ben. XD
A kudarc az, ha meg sem próbálod.
"Egyiket megnézed, másikat felveszed,"
mert a magyar háztartások 100%-ban van videó...
mert a magyar háztartások 100%-ban van videó...
Hogy lehet a XXI. században ilyen baromságon vitatkozni, hogy melyiket nézzétek?
Egyiket megnézed, másikat felveszed, megnézed utána, reklámot átpörgetve. Kész.
Egyiket megnézed, másikat felveszed, megnézed utána, reklámot átpörgetve. Kész.
Én meg nem nézem egyiket se. :-)
Éljen a Kaliforgia, a Kyle, a rejtélyes idegen, a Shark - Törvényszéki ragadozó és a Raboljuk ki Mick Jaggert! :-)
Éljen a Kaliforgia, a Kyle, a rejtélyes idegen, a Shark - Törvényszéki ragadozó és a Raboljuk ki Mick Jaggert! :-)
Ezért nem nézem a Szökést, meg ezek után se a CSI-t. Nálama House marad a favorit.
tivo 😉
elég uncsi már ez a RTL klub vs. TV2 téma :|
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"Mi van ha valaki mind2 sorozatért ugyanúgy rajong?"
dönt. ez nem szemétség, hanem így kell csinálni.
ha van két kedvenc ételed, akkor csak az egyiket kérheted ebédre. jövõ héten majd a másikat. a house és a csi: miami 95%-ban önálló epizódokkal operál, egyszer az egyiket nézed, egyszer a másikat.
gondolj bele, hogy amerikában egy idõben minimum 5 csatornán van sorozat. mi van, ha abból négyet szívesen néznél.
dönt. ez nem szemétség, hanem így kell csinálni.
ha van két kedvenc ételed, akkor csak az egyiket kérheted ebédre. jövõ héten majd a másikat. a house és a csi: miami 95%-ban önálló epizódokkal operál, egyszer az egyiket nézed, egyszer a másikat.
gondolj bele, hogy amerikában egy idõben minimum 5 csatornán van sorozat. mi van, ha abból négyet szívesen néznél.
Amúgy House, természetesen.
Töltsétek le.
Aztán ha tetszett, megvenni DVD-n, ennyi... 😊
Aztán ha tetszett, megvenni DVD-n, ennyi... 😊
Dr. House, de én ezt akkora tahóságnak érzem. Mi van ha valaki mind2 sorozatért ugyanúgy rajong? Tiszta szívás így mert vehetik fel videora a részeket vagy épp ki kell hagyni egyet. Mondjuk én egyik sorozatot se nézem, de ez a nézõkkel való kibaxás így....
PS4 ID: Vordengo
House