Szekeres Viktor

Az RTL Klub feladta a leckét Doktor House-nak

A TV2 legnézettebb sorozata, a nálunk a 3. évadban járó Doktor House, rendszeresen elverte az RTL Klub ugyanazon időben adott akciósorozatát, a Szökést. A sorozatos kudarcoknak köszönhetően az RTL ellentámadásba lendült.

Mivel a Doktor House csak az éppen aktuális évada közepén jár, a Szökés pedig már a 2. évad vége felé lavírozik, adott volt, hogy a sorozat kifutását követően mit küld az RTL Klub a mufurc orvos kalandjait bemutató sorozat ellen.


Miután a csatorna programming szakosztályában osztottak és szoroztak, majd a vonalzókat is elővették, úgy döntöttek, hogy a legnézettebb ellen a legnézettebb sorozatot kell küldeni, vagyis az RTL Klub legnépszerűbb szériáját, a CSI: Miami helyszínelőket.

Ezt egy gyors mozdulattal áthelyezte péntek estéről szerda estére, hogy ott keserítse meg a House életét és kiderüljön, hogy ha csak egy maradhat, akkor az melyik sorozat lesz. Ha a nézettséget vizsgáljuk, akkor mindkét sorozat 1,25 milliós átlagnézőszámot hozott jelen évadában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bith #31
    A megoldás, hogy netről leszedi az ember, amit akar, aztán akkor nézi, amikor akarja. Ezzel ezt ügyesen elérik.
  • winnie #30
    ugyannyi a reklám, csak a viasaton több a reklámszünet és az önpromó.
  • HF #29
    Nagy ügy. Szerdán megnézem Dr. Haust, a CSI Miaminak pedig az eddigi évad talán összes részét láttam már a viasaton... Ha jól emlékszem most pl pont nincs, de sztem a következő évadot biztos leadják. Ráadásul amikor a viasaton megy, kb feleannyi reklám van.
  • fie #28
    Gratula RTL, most már pénteken sem néz benneteket senki. Egyébként vicc, ami a kereskedelmi adóknál nálunk megy. Késnek, elmaradnak részek, tologatják ide-oda. Miért nincs egységes 20:15-ös kezdés? (Reklámok kellenek, ok. De az ajánlók az agyamra mennek.)
  • hodobaj #27
    Na ez király a CSI-t útálom és midig gond volt a szökés és a Dr. Házal nah végre megoldodtak gondjaim.
  • Yoshimitsu #26
    De tényleg, ha annyira érdekel mindkettő akkor majd megoldja az ember.

    Különben House. :D ÉS kész. Az CSI meg ratyi különben is.

    Másrészt torrent, vagy kölcsönkéred egy haverodtól akinek megvan az összes eddig létező rész. :D Vagy DVD-n megveszed évadonként. 21. század, 2008. Bármi lehetséges. :D Nagyon sajnálom azt aki a TV csatornák önkényére van kárhoztatva a saját tudatlansága miatt. :D
  • neoG #25
    Ööööööön nyert!!!!!Gratulálok!
  • Tecnamo #24
    Koliból hazajövet végre örültem h szerdán tudom megnézni a House-t, erremeg? majdnem 10 perces késés, és 2 reklám várt... Ekkor fogadtam meg h a megvágott filmek után, a sorozatokat sem tv-ben fogom megnézni.
    Torrentről másnap (akár) HD minőségben, reklámok nélkül, szinkronnal ingyen bárki megnézheti.
    Ezzel az állandó "hogyan basszunk ki a nézőkkel" kereskedelmi tv-s harccal egyre többen fogják ezt a megoldást választani. És akkor majd sírhatnak a nézetségér.
  • Librarian #23
    "Hogy lehet a XXI. században ilyen baromságon vitatkozni, hogy melyiket nézzétek?"
    Igaz. Baromság ezen vitatkozni. Torrent. Ennyi.
  • TVelvet #22
    Természetesen Doktor Ház. :)