202
Sziasztok! Remélem jó sokan leszünk itt!
-
CUCLI #122 :o
asszony is ott lakik ha udvarhelyen van :D
G-pub/pont-ot ismered? :D
[törzstag ott nyaranként :D] -
#121 Betlen negyed :)
Sephirot T: egyszer átutaztam rajta, szép környék. -
#120 mit tudtok nyárádszeredárol es kb 100 km-es kornyekerol?
hetfon oda fogunk mennin az osztallyal 1 hetre
-
cargame #119 Szombatfalva :) -
CUCLI #118 minden nyáron ott vagyok. 1hónap a minimum. nagymuterék kint élnek. tusványosra megy valaki? :) asszony ott lesz mint rendező szal én is megyek :) -
#117 Én is udvarhelyi vagyok, szeretettel várunk :)
cargame: hol laksz? -
CUCLI #116 merre laksz?
[csak érdeklődik. nyarat udvarhelyen tölti valszeg ] -
cargame #115 Nah elegge kihalt a topik!! Amugy enis Szekelyudvarhelyen elek.:P -
#114 Köszi, most már tudni fogom a nevét.
Legközelebb inkább természetjáró túrát szeretnék Erdélyben, akár Ratosnya környékén (Istenszéke), akár a Hargitán, vagy nyáron hógolyózni a Fogaras havas lejtőin :) vagy a Retyezátban.
Külön vágyam a barlanvárakat meglátogatni (pl. Hunyad vármegyében, Karácsonyfalva körül). -
bracsek #113 Szerintem Nyergestetőre gondolsz...
Március 15 alkalmából szokott koszorúzás lenni ott, párszor voltam, de amióta inkább Kolozsvárott vagyok nem jutottam oda el. -
Grenzjager #112 na persze hogy elütöttem... "ismerős"... -
Grenzjager #111 Imserős Arcok: Erdély
-
#110 Én 2007 júliusában tölthettem egy hetet Erdélyben, azóta is sokat gondolok vissza rá. Ki tudja, mikor jutok el oda még egyszer...
Gyönyörű emlékeket őrzök a tordai hasadékról (sziklafalból csöpögő forrásvíz, nagyon finom), a kolozsvári Szent Mihály székesegyházról, Gyilkos tóról, Békás szorosról (térdig gázolni a Békás patakban), Gyergyószentmiklósról (életemben először éreztem azt, itt szeretnék élni, "ha nagy leszek"), Csíksomlyóról (magyar lobogó a Nagy-Somlyón) és a Szent Anna tóról, illetve környékéről (kis kápolna, Mohos-tőzegláp) kötődnek. Meg kell említenem a gyergyószárhegyi Lázár-kastélyt, Marosvécs (Wass Albert síremlék, Helikon-asztal), Ratosnya (egyik utastársunk itt született, innen fútta el a szél a távoli Somogyországba), a világháborús emlékmű Kézdivásárhelyen is nagyon tetszett.
Hajdúsági vagyok, szeretek itt élni, pláne hogy Erdély közelebb van, mint az osztrák határ
bracsek: ha az emlékeim nem csalnak, Csíkszereda és Kézdivásárhely közt valahol az út mellett van egy emlékmű (székely hősök emlékműve), vele szemben pedig egy "sírkert", sok-sok fejfával, rajta különböző magyar városok neveivel. Ismered, tudod hol van ez a hely egész pontosan? Mert oda mindenképp szeretnék visszamenni, akár ha csak egy nap erejéig is...
-
#109 Hat nem. 2001-ben volt, es akkor a hely hoki csapat par tagjaval voltunk inni :D Tobbit elkepzeled :DD -
#108 Szétvertek mi? :D -
bracsek #107 xD -
#106 Csikba volt eletem egyik legnagyobb bunyoja :D -
#105 nem kifejezetten :D -
bracsek #104 Kozmási cigány? !!!444 -
#103 hehe (:
kivételesen nemnagyon akartam semmit se sugallni (:
sokat jártam Csíkba, ott lakik az unokatesóm, és apám még csíki volt.
Nagyanyám még mindig Kozmáson lakik.
Remélem nyáron sikerül megint odakeverednem.... -
bracsek #102 Én még nem hallottam tőlük... De ha valamit akartál ezen kijelentéseddel sugallni, én meg odasugallom, hogy Csíki vagyok :)
-
#101 ők is fikázzák ám a magyarokat -
bracsek #100 Az ottani csajok egy része mikor megszólal, nekem kapaszkodnom kell. -
#99 :D -
#98 Én kézdivásárhelyi vagyok!!
Ooo Yeah :D -
bracsek #97 márcsak onnan tuttam, hogy a minap láttam a sirját. -
#96 upsz tényleg, csak ott született :) -
bracsek #95 Ő Kolozsvárott van :P -
#94 meg Dsida Jenő :) -
#93 én... -
viktoria89 #92 sziasztok :) Van koztetek olyan aki Szatmarnemetiben lakik? -
#91 tasnád?te se laksz vmi messze tőlem -
#90 a Wikipedian találtam a képet.. -
#89 Ez az épület 1920 körül étterem volt.
Amugy régi a képed mert fel van ujitva
Nem az épitése a furcsa , hanem a városom dombra épült , azért tűnik annak -
Ez milyen épület? Kicsit furcsa az épitése :D -
#87 Olvass vissza.
(Székelyudvarhely) -
#86 te merre lasz ? én tasnádi vagyok -
#85 nem.. :) többen kéne legyünk.. és kéne pörögjön a topik. -
#84 Nem elég hogy itt vagyok én ? :) -
#83 én is..