202
Sziasztok! Remélem jó sokan leszünk itt!
  • geo91
    az egész jó kis sör, még anno egyik haverom hozott nekem egy két literes palackkal :D
  • sovatalevi
    Niiiincs xD
  • Juduka
    Sziiia!

(L) Csirkém(L)
  • Csirke4
    Nincsolyan település hogy Csikre? =) Esetleg Csikre4... :o
  • sovatalevi
    Igaz xD
  • N o N a m e
    azt hiszem Csík(szeredá)ban ahogy mész be a városba Udvarhely felöl, bal oldalt van a sörgyár. De olvasd el az üveg oldalán...
  • sovatalevi
    a Hargita sort mejik faluban csinaljak?Szombaton megyek Csikba...Vagyis Csiksomlyora....
  • N o N a m e
    pár hete voltam a Danubius Hotelben egy napra, kurva jo volt :))
  • sovatalevi

Az elozo Edelweis abban az utcaban va,ahol en is lakom :P
  • sovatalevi

Edelweis
  • sovatalevi

• sovatalevi
    Szovata.ro

Erdelyi turizmus

Szovata.info

Szovata.wiki
  • N o N a m e
    nemhiszem :/
  • sovatalevi
    Noname,jossz a Szovatai napokra?27-28-29(Majus)
  • sovatalevi
    Erdelyi vagyok en is
  • setuh
    ez azt hiszem pont ide valo
  • V43 1105
    R e k l á m . . . . :|
  • zsandi89
    nagyon jó oldal nézz be http://noklapja.hupont.hu/
  • Epikurosz
    Erre még reagálnék:

Sok olyan erdélyi van, aki ugyan szeretné megőrizni erdélyiségét, magyarságát, de különösebben már nem kötődik Erdélyhez.
    Ez érthető is, ha valaki rossz szájízzel jött el onnan, és vannak ilyenek elegen. Nem feltétlenül a románok, hanem szűkebb környezete miatt, mert ott is van sajnos elég sok irigység, acsarkodás, egymás marása.
    Nem lehet azt elítélni - milyen jogon is lehetne? - aki máshol próbál szerencsét, új hazát keres magának. Akár Magyarországon, akár távolabb.

Van aki azért megy el, mert szegény, van, aki azért, mert nem kap megbecsülést, más válóperen van túl, elege lett a bunkóságból stb. stb.
  • N o N a m e
    senkiresem... amugy Marosvasarhelyen jelenleg is nagyon megy a kampany. A foteren rengeteg ember van, allitolag valami koncert lesz. Szerdan Morandi volt. Az utak le vannak zarva, a buszon Basescu megy a radioba, mindenki errol beszel..
  • setuh
    alairtam,de barcsak erne is vmit.
  • TommyC
    Egyébként van honlapja is a kezdeményezésnek

voila

"páran" már aláírták a weben...
  • setuh
  • TommyC
  • setuh
    amugy beszeljunk a politikarol ki kire szavaz vasarnap?
    nah jo lehet h ez megse jo otlet xd
  • setuh
    kosz.
    amugy porog ez a topik...
  • Epikurosz
    Jó az aláírásod.
  • Epikurosz
    Leszarom mind a két diplomádat. Nekem is van, épp kettő + egyebek. De kit érdekel?
    Meg az, hogy kiröhögnek-e vagy sem. Én mindig is pontosan tudtam, hogy mit kell tennem, és azt tettem.
    Érdemes elolvasni ezt. (Mert vannak, akik nem röhögnek, hanem dolgoznak. Mellesleg ebben kb. 2 hónapnyi munka van benne. De te csak röhögj tovább.)
  • setuh
    mi,erdelyiek is magyarok vagyuk...
  • Epikurosz
    Megvolt a fesztivál, 7500 ember váltott rá jegyet. Szép volt és érdekes, és hasznos. Jövőre megint találkozunk.
  • Sephi
    Ket diplomama van, igazi Erdelyi vagyok, viszont nem neked ezt bebizonyitanom.

Tisztelem a celotokat de nem ertek vele egyet, viszont le kell nyeld ezeket a szavakat mert en meg a finoman foglamaztam.

Miert nem mentek el pl Kolosvarra, kialtok a Rex terre es elkezditek a tuntetesetek? Nezzetek meg hany "erdelyi magyar" rohog ki publikusan.

Volt mar ra pelda nem is egyszer.

/beke
  • Epikurosz
    (ez a jóember még nem jutott el az átvitt értelemig. ált. isk. nemtomhányadik osztály.)
  • Epikurosz
    OK. Te gondolom a szerelmedet is fel szoktad nyársalni, szó szerint.
    Te kannibál!
  • TommyC
    vele tartok (:
  • Sephi
    Jo hogy ilyen baromsagokra van idotok. Nem hogy elnetek az eleteteket egy olyan celert aminek ertelme is van.

Mar el is kepzeltelek ahogy huszar ruhaba kivont kardal nekirontasz erdelynek :D

• Epikurosz
    Oké, akkor csak fanyalogj tovább. Jó ajakbiggyesztést!
  • Sephi
    "Erdély visszahódítását"

Ehh...
  • Epikurosz
    Ha Erdély visszahódítását nagy falatnak tartod, akkor próbáld meg egyelőre Verőcét!

Július 3-4-5-én, immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre az „Erdélyország az én hazám” fesztivál. A helyszín Verőce, Csattogó völgy. Már minden faházas szállás elkelt, de a környéken biztos van még szállás, és a helyszínen szabad sátorhelyek még vannak. Mindenkit szeretettel várnak!
  • Tomászító
    én magyar vagyok de kint melozok már 1 éve vásárhelyen meg össze vissza
    lassan már helyinek néznek:D
  • N o N a m e
    ismerem, de nem járok oda.. a múltkor nyertem oda egy utalványt és eladtam, az árával elmentem a Plébános-ba :)