54
  • Spectrum
    1. részek szinte mindig nagy nézettséggel nyitnak. Ettől még lehet belőle bukta, pl szegény enterprise...
  • Proart
    Durván esett a 2. részre a nézettség, 45%-ot. A vele egy időben futó "Áll az alku" az NBC-n elverte.
  • immovable
    engem nem igazán hoz lázba, igaz a T filmek sem, ezek szerint nem én vagyok a célközönség :)
  • Proart
    A 13-ból 9 rész készült el a sztrájk kezdetéig.
  • Reg5
    A pilot nem jött be. Nagyon kiváncsi voltam, de kissé csalódtam. A 2 rész megnézésén gondolkodok...
  • xido
    ja és hatalmas respect a készítőknek,hogy nem erőlködtek valami extra főcímmel,csak a profi cím-felirat és a Fiedel-es gépi-taktus:))
  • xido
    nem unaired pilot volt,hanem a kiszivárgott pre-screener,ami mostanában előfordul nem egy sorozattal...végleges vágások előtti anyagok gondolom,amiket bemutatnak a producereknek,hogy na ilyen lett,kell vagy nem....ennél ott gyanús lett,mikor egyre másra csak "lopott zenék" voltak benne,csak hogy ne legyen üres,így nem is néztem meg akkor..annál jobban bejött tegnap éjjel...drukkolok neki,mert még jó is lehet akár:)
  • Kandurex
    tényleg lement az s01e02, ...kíváncsi vagyok, !
  • TheDreamingTree
    www.feliratok.hu :)
    A torrentet nyilvánosan nem írnám, mert az problémás, ugye ;)

• Sabcsee
    húúúúh gecc ez a trailer nagyon ütős!Remélem majd vki csinál feliratot hozzá és felteszi vmilyen torrentre...
    Vki nem tudja kitől van és mi annak a számnak a címe ami a trailer-ben van?
  • smore
    cakk-pakk nagyjából ugyanolyan hosszú volt, ez gyakorlatilag megegyezik az unaired pilottal, mindössze néhány jelenetnyi eltéréssel.
    azótam lement már a második rész is :)
  • BaliBoy
    Ühmmm. Jól emlékszem, hogy ennek a sorozatnak már volt egy pilotja tavaj ősz tájékán? Talán vmivel hosszabb is volt mint 42 perc.