54
  • Nethyrrea
    nemmondod
  • kow83
    Tölthető torrenten a The Sarah Connor Chronicles!!!!!!!!!!!!!!!!
  • winnie
    "Kérlek szépen Cameron már, lezárta a szériát 1991-ben. Elég csak megnézni a T2 alternatív befejezését, Happy End"

jól lezárta, ha az alternatív befejezls a hepiend... éppen ez a lényeg, ha le akarta volna zárni, akkor a film kap ilyen befejezést. és, ha le is zárnak valamit, attól még folytathatják. az élet nem áll meg a végefőcím után, john connort bármikor elcsaphatja egy kósza punk egy lopott cadillac volánja mögött, szóval...

"De rohadtul nem a T2 folytatásának fogom tekinteni"

ezt viszont támogatom, nyilván mindenki annak tekinti, aminek akarja. ezek fikciók, az istenért. mindenki úgy képzeli el őket a kis világában ahogy akarja. te is, én is.
  • adam first
    Ezt eddig is tudtam.
  • zOMG
    Schwarzi nélkül akkor sincs igazi Terminator...
  • Quantumleap
    Az alternatív befejezés egyik változatba sem került bele. Csak szimpla dvd-extra.
  • god25
    NINCS SEMMI KÖZE A mozifilmhez. Nah! Ennyi :)
  • adam first
    Kérlek szépen Cameron már, lezárta a szériát 1991-ben. Elég csak megnézni a T2 alternatív befejezését, Happy End. A mozis változatban, viszont a nézőre bízta a jövőt. És itt most nem arról van szó, hogy én mit akarok. Amit írtam, az szigorúan szubjektív magán vélemény, nekem a Terminator széria a második résszel véget ért. Ettől eltekintve, a sorozatra kíváncsi leszek. De rohadtul nem a T2 folytatásának fogom tekinteni. Azt viszont becsülőm és remek csavarnak tartom, hogy ezúttal az oltalmazó egy női Terminator lesz. A 3. rész ejtette csorbákat, viszont semmi se tudja helyre hozni.
  • god25
    Hjah, ez igaz. :S Inkább spóroljanak a zenén, mint az akción. Nayó, nem fényezem tovább. :P
  • Skyline
    Mieza buzizene?:)
    A t1-2nek volt az egyik legjobb zenéje a filmes motyik között,erre a 3-nak már egészmás zenéje volt,közelnemvolt olyanjó,ez meg ami ezalatt a trailer alatt megy már rendesen szar...
  • god25
    Mindenki csak magyaráz, h hogyan kapcsolódik a mozifilmhez. Sehogy. Másik idősíkban játszódik. Aki megnézi az első részt, rögtön megtud mindent. Hál'Istennek nem 1 TwinPeaks. :)
  • god25
    ...és jó a sorozat 2. része is!! Van 1 nagyon lol rész a 2. rész elején, amikor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a kis T-csajt át akar menni az úton és elüti 1 autó, majd beszól a szélvédőn...
    LOL
  • winnie
    "A Terminator eposz a második résszel véget ért."

nem. épp erről szól a fenti írás. hogy készült belőle sorozat. ha valaki nem akar folytatást, nem adja el a jogokat. nem hiszem, hogy azon múlna a kérdés, hogy te hol akarod lezárni. vagy hogy más.
  • winnie
    persze, hogy nincs utalás, mert akkor még nem volt sorozatterv.
  • Kobaljov
    Nem a Giants - Cowboys NFL meccs volt előtte?
  • Quantumleap
    Na meg a T2 köny végén előreugrunk vagy húsz évet, a háborúmentes békés világba, akárcsak a film alternative endingjében. Könyvben olvasni egymás után a 2.-t és a 3.-at épp ezért módfelett bakis.
  • Quantumleap
    Szerintem nem igazán lehet majd összekapcsolani a T3-mal, mivel abban semmi utalás nincs arra, hogy John már találkozott a második arni óta több terminátorral. Erre valaki azt mondta, hogy megoldható lenne valami emlékkitörlődéssel, de szerintem az erőltetett sült marhaság lenne.
  • bigfoot
    hát jó lenne ha összelhetne kapcsolni a T3 al és a közeledő T4el mert akkor egy teljes storyt kapnánk
  • adam first
    A Terminator eposz a második résszel véget ért. Cameron direkt nyitva hagyta a lezárását/folytatás kérdését, a saját fantáziánkra bízva. A T3 nem tudom mi akart, lenne, gagyi unalmas, T2 paródia. Az összes rész közül a Terminator (1984) van a legjobb hangulata, legprofibb történet vezetése, az ismeretlen mindennél félelmetesebb (és nincs agyon cenzúrázva, mint a második rész, egyébként a 91’-es folytatást a színészi alakítás a remek forgatókönyv és a mai napig lehengerlő vizuális effektek mentették meg, de már ott is kilóg a lóláb). Maga a sorozat viszont érdekelne, mert nem úgy fogok az epizódokra és storyra tekinteni, mint a méltó T2 folytatás, hanem inkább a mai popkultúra igényeinek megfelelő popcorn movie. A 3. résznek egyébként a jövőben kellett volna folytatódnia, ha már annyira folytatni akarták. Egyébként lényegtelen, Cameron a 90’s években végképp végzet a storyval, nem hiába nem akarta folytatni.
  • winnie
    ha könyvek, akkor vedd figyelembe, hogy az itthon megjelent terminátor-könyvek magyar íról művei, szóval azokat nyilván nem fogják odakint figyelembe venni:)
  • Atisz #34
    Hmm elég B-kategóriásnak tűnnek a színészek. Azért majd megkukkantom én is ha kijön még pár rész. Az az igazság hogy engem inkább már a T4 érdekelne :)
  • koschwarz
    mivan?
  • koschwarz
    gondolkoztam is hogy mikor fog játszódni ez a sorozat, végülis a 3. mozi történetébe még bele lehet tuszkolni, hogy előtte még egy csomószor üldözik őket. nem tudom, azért egy kicsit erőltetettnek tűnik.

mindenesetre ha bejön ez a sorozat, akkor sarah c-nek rákban kell meghalnia...bár a T2 könyvben (aminek az eleje a jövőben játszódik és sok mindent meg lehet tudni a terminátorok visszaküldéséről) sarah úgy hal meg, hogy valami konvojkíséréskor megölik.
  • peterx
    Mondjuk a Barátok Közt se 2 millió nézővel kezdte! ;)
  • gabr
    Miért kell minden topicot szétbasznod a baromságaidal? Itt is, 28 hsz-ből 6 hsz a te baromságaid, okításod! Már kurva unalmas! Miért nem maradsz már szanalomjunky oldaladnál?
  • winnie
    nincs leforgatva 10-13 rész, csak 9. de épp ez az érdekes, hiszen a legtöbb sorozatból elkészült a sztrájk előtt 10-13. az, hogy az scc-t csak most mutatták be midseasonben, az nem érdekes, attól még majdnem ugyanakkor kezdták a forgatást. (ld. az eli stone még premierre vár, mégis dobozban a 13 rész.)
  • AZTA
    én arra gondoltam hogy a forgatókönyv írók sztrájkja elott nem gondoltam hogy már 10-13 rész le legyen forgatva
  • DJ Boss
    Summer Glau rulz.

Egyébként a Firefly-ban pont nem nagyon verekedett a hölgy, talán a Serenityre gondolt a cikkíró. Na abban... :D

Megér egy próbát, megnézzük.
  • god25
    Njoy! :D
  • winnie
    "max a forgatókönyv készült el, a részeket így vakon előre nem hinném hogy leforgatták :D"

??? ezt hogy érted? megvárják míg lemegy egy rész a tévében és utána nekiállnak a következőnek, hogy lemehessen a jövő héten? ember!:) a tévésorozatok részeit "vakon" forgatják, 5-10-20 részt előre.
  • winnie
    house? office? helyszínelők? law and order: svu? ncis? előbbi 2 pármillióssal nyitott, utóbbiak már eleve erősebben, de csak nőttek az évek során.

arra mondtam, hogy butaság, hogy az 1. részek szinte mindig nagy nézettséggel nyitnak. nem. az 1. részek legtöbbször kis nézettséggel nyitnak és általában csökkennek tovább. nagy nézettséggel csak évente 3-4 sorozat nyit. nagyobb nézettséggel - úgy már más.
  • Spectrum
    Mondj légyszíves olyan sorozatokat, ahol az első rész volt a gyenge nézettségű, és utána kezdett el nőni. Én tényleg elég kevés ilyet látok, ezért mertem írni olyat, hogy "szinte mindig". Általában az a jellemző, hogy az első részeket többen nézik, és a következőkre meg lassan beáll egy állandóbb nézettség.
  • bigfoot
    hát egy jövőben játszódó sorozatnak jobban örültem volna
  • god25
    Tényleg nagyon jó. Láttam mindkettőt. Nem kell nagy angol tudás hozzá. Felirat nélkül is megérti, aki nem/v. kicsit tud angolul. Nagyon meglepődtem a szinészek alakításán. Kellemesen, pozitívan csalódtam. Remélem a több 11 is jó lesz. (Már - szinte - a legtöbb free-torrent oldalon fent van).
  • AZTA
    sztem már ez az egész terminátor dolog unalmassá vált, 3film éppen elég volt ebből a témából

"A 13-ból 9 rész készült el a sztrájk kezdetéig. "
    max a forgatókönyv készült el, a részeket így vakon előre nem hinném hogy leforgatták :D
  • Neton
    Azért azt ne felejtsük már el, hogy az American Gladiators finálé vezette fel a sorozatot, és annak a közönségnek csak a felét tudta megtartani az 1x01, szóval mondjuk úgy, hogy azért nem akkora durranás. Ettől függetlenül az 1x02 jobb volt, mint a pilot, meglátjuk a következő részt. :)
  • winnie
    "1. részek szinte mindig nagy nézettséggel nyitnak.""

csacsiság.
  • Sparrow79
    ...és ettől a "Come with me if you wanna live" mondattól külön lekaparom az arcomat.
  • Sparrow79
    Testőrrobot. Behalok.
  • Cat #13
    Szerintem kurvajó volt a pilot, persze ehhez az is kellett, hogy a T3 után nem sok jóra számítottam. Kellemesen csalódtam benne.