98
LG KU990 Viewty
  • Driftman
    áhhh nem igaz h nincs benne wlan elb***ták
  • kokos
    Ok megoldottam!Tényleg jó ez a telcsi!
  • kokos
    Hali mindenkinek!

Vettem egy ilyen telót, nagyon baba meg minden.....csak van egy kis problémám nem tudom megoldani!Help!!!!

Tehát filmet szeretnék rajta nézni!A gyári lemezen van dvix convertáló,de az a baj hogy mobilra állitom a progit(mobilra convertáljon)De nem tudom sehogy se beállitani a 400x240-es felbontást!Csak ez a theátre modban lehet de ott meg levágja a tetején a képet!
    Tehát kérdésem :Van-e valami olyasmi 3gp készitö program amit be lehet állitani 400x240 felbontásba....azért kéne mert dvix-be egy film azért kb 700mb és ezt felmásolni a telóra laza fél óra,meghát 2gb memoria van!

Ha van valakinek tudás,tapasztalat a birtokában ossza meg velem!Köszi!

ui:A memoriakártyára másolást azt lehet valahogy felgyorsitani?
  • Doog
    Már volt...

Itt !
  • katakpult
    wow, amikor forgolódik az király :P
  • Halassboy
    Sőt! Talma csinált egy videót a telefonnal a Hungaroringen, mint egy fedélzeti kamera. Marha jó lett!

talma_szaguld
  • mahalo
    Igen tényleg! Ugyanaz mind a többi csak a Talma alírókártya és a csengőhangokban különbözik!
  • makpadi
    Tényleg van ilyen hogy talma edition?:O nem is hallottam még róla. de tetszik az 5let:)
  • kismiki
    láttátok az új Talma Edition-t? kell!!4

régóta az álmom a telefon, de így hogy a kedvenc sportolóm van rajta... á...
  • Doog
    Légyszi ha valaki tud segíteni segítsen... Mert keresgélek neten erre arra is de sehol nem találok semmit... :(
  • Doog
    Tudtok adni olyan linket ahonnan tudok progikat letölteni a telóhoz ?
    Ja és van Gíroszkóp a telóban ?

Köszi !
  • mopsar
    szerintem meg biztos h jól bírja az aksi, mert azért nem egy apró kis izé van benne, hanem jó erős battery
  • kispancs
    *magától is...(akart lenni)
  • kispancs
    Amugyis ha csak néha akarod kisütni,ahhoz nem kell játék,mert magátók is lemerül néha:))
  • hamotar
    Kamerázzál vele mint a gép, tuti nem bírja túl sokáig az aksija.. :)
  • bodrisa
    igen az N95nek is.És az lg-nek már a viewty elött is volt egy 5 mp-es modellje...
  • Doog
    Nem az érdekel, csak hátha van rá valami, mert én néha ki szoktam sütni az akksiját és azzal gyorsabban menne...

Amúgy a kamerához szólva.
    N95-nek azért ugyanúgy van 5 mpixeles kamerája.
    Úgyhogy azzal felveheti a versenyt...
  • bodrisa
    Te pedig ne hogy azt mond h egy ilyen telónál az érdekel,hogy milyen játék van rajta!LOL
  • bodrisa
    mondjuk ugy hogy kamera téren bármelyik telócval fel veszi a versenyt...
  • hamotar
    Az biztos h nagyon brutál videót csinál és ezzel szerintem bármelyik telót lenyomja!
    Itt az élő példa: Katt
  • hamotar
    Szeretnék venni 1 ilyen telót.
    Szerintetek melyik mobilszolgáltatónál van most a legjobb áron?
  • Doog
    Valahol lehet rá találni játékot vagy ilyesmiket ?
  • icepick16
    valaki magyarázza már el ennek a középkori tuloknak hogy nem minden telót ismer fel
  • katakpult
    Fel kell ismernie driver nélkül is, sima USB nek kell hogy lássa.
  • icepick16
    ne viccelj. nekem xp-m van a lap-topon rádugtam a k750i-t! de már azt sem ismerte fel. aztán kipróbáltam bnőmnél is de nála sem ment. viszont egyszerűen rá lehet keresni h viewty vagy ku990 (usb) driver és telepíteni kell. onnantól kezdve jó is lesz.
  • katakpult
    Ne oprendszer függő szerintem. Ha az lenne akkor azt írná ki, hogy nem megfelelő operációs rendszer. Más lesz a bibi
  • icepick16
    sztem ha xp-d van akkor kell hozzá telepítő CD is. Vista talán már felismeri
  • katakpult
    USB, vagy BT n keresztűl lehet nem? Ha rádugod a gépre akkor fel kell jönnie egy üzenetnek, hogy mindenképpen szeretné e csatlakoztattni. Igen, aztán a gépnek fel kell ismernie, elősször mint ismerettlen eszköz, aztán mint meghajtót.
  • karajjj
    tudja valaki, hogy hogy lehet csatlakoztat a géphez? mert havernak nem sikerül :S
  • Benny04
    ez msot hogy tartozik ide?
  • k5
    sziasztok! van egy Lg c2200-as telefonom es az istennek sem tudom letolteni rola a fotokat.A lanyomrol keszitett elso fotok es nem szeretnem elvesziteni oket!...nem talaltam hozza usb-kimenetelu kabelt es allitolag nem is letezik...tobb szakuzletbe jartam es nem tud segitteni senki...de hat ha egyszer fotozni lehet vele akkor le is kellene tolteni rola valahogy!....a segitsegeteket kerem hatha akad koztetek egy igazi telefonos hekker ... a hozzavalo szoftver mar megvan es telepitettem is a gepre de csak nezem mint borju az ujkaput mert kabel az nincs...nos koszi elore is...!! sziasztok!
  • BECKHAM7
    Hellósztok!
    A KU990 tulajoktól kérnék segítséget! Megtetszett a teló, de lenne egy kérdésem, jobban mondva kérésem! Valaki akinek ilyen telója van lenne szíves lefényképezni a headsetet, meg ahogy csatlakoztatva van a telóhoz!
    Továbbá kérdezném h milyennek tartjátok ezt a telót zenehallgatáshoz, rádiózáshoz?
    Üdv
  • prei
    Nem a témához tartozó kérdésem lenne:Ha valaki tudja netán hogy hogy lehet lg kg800-ra játékot,stb.tenni az légyszi írja már meg mert elobb utobb széttorom a telefont.Koszi:)
  • Daffi 01
    ez tényleg szar téma, de látnád a Fish témát :D

amugymeg: ku990.extra.hu
  • Dzsini
    Arra van építve, hogy egy nagyobb kezű embernek hüvelykujjal (nem stylussal) ne legyen gond nyomkodni a képernyőn megjelenő gombokat. Egyelőre nagy küzdés megy az ilyen teljesképernyős telefonok terén, hogy ezt hogy lehet szépen, elegánsan, használhatóan megcsinálni (itt nincs a billentyűknek pereme, ami segíti a pontos nyomást, mint a gombos telefonoknál ezért jóval nagyobb, távolabb álló gombok kellenek)
  • MikX
    És ien igénytelen kinézetű a menüje? mert design-nak nem nevezném, de tleg... :D
    Hmm...
  • bracsek #22
    Attól még ugyanolyan rondák...
  • Dzsini
    azok a gombok a teljes érintőképernyőn rajzolódnak ki...

Viewty teszt
  • bracsek #20
    Hát ezt meg ki dizájnolta? azt hitte vista az élet a 70-ez évekkel keverve, féltégla hozzá képest érzéki vonalvezetéssel van ellátva, azok a gombok, nem is lehet a jó izlés határán belől értékelést írni... hát ennél szebb volt a nokia 5510-is pedig azt ezer éve gyártották. [vélemény]
  • Daffi 01
    ha szedjétek wazze ... NEM AKAROK ÉN SENKINEK SE ÁRTANI...
    akko no link és menjen a téma ... ha nemlebaszom ... LOL