Egyre több a hamis USB-kulcs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frosty01:
Ez csodálatos! 😄
Még a hõskorban a mûanyag tetõfedõ-cserepek közepére kört vágtak, 3M feliratu papírtasakba csomagolták és eladták flopynak. Kb. ua. a kaliber, mint ez a mûremek.
Berber
Én a Metróban vettem Kingston! 2 Gb-s SD kártyát ami csak 1 Gb-t tudott! Csont nélkül cserélték, de az eset ledöbbentõ volt!

Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)

ott a pont<#violent><#violent><#banplz>
Az ilyet vissza kell küldeni a boltba.
Egy téglára ragasztva a kirakaton keresztül. (A sorozatszámot el kell elõtte távolítani)
Egy Pendrive mióta USB-Kulcs?
A pendrive adattároló, az USB-kulcs pedig egy azonosítóeszköz.

Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!

Macc
Hat ha ugy nezzuk, akkor meg rendes is a "gyartotol" hogy ennyi kabelt hagyott a csatin, igy meg lehet ra forrasztani. Viszont olcsobban is meguszhatta volna, ha egy sima nyakra forraszthato USB csatit rakott volna bele.

Ebben mi a leleményesség?
Ilyen alapon én is kitalálok ezer féle módot, hogy basszam át az embereket, vagy a kevésbé hozzáértõket, ellenõrizhetetlen árukkal, de nem gondolkodom ilyeneken, és kurvára nem azért mert nem vagyok leleményes, hanem azért, mert nem vagyok egy ilyen bugris tahó.
micsoda???? 😄 pofátlanság?? dehogy! csak lelményesség 😄

Csak szólok, hogy ez itt lentebb egy wifi eszköz (lenne eredetileg), nem flashdrive.
Persze attól még tényleg nagy pofátlanság. 😊

Minden jog fenntartva!

Darth Sith
<#wow1>

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Frosty01
a kedvencem 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Vagy pusztán elcsesztek pár raklap flash-t kiküldték eladásra mert nem vették észre, és most meg magyarázkodnak. <#eplus2><#fejvakaras>

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

hát kétszer már én is megjártam ezzel.
A Spájzban vettem anno kb. két éve 1G-s méretben. Az egyikben 512Megás flash IC volt, csak a setupja volt 1G-s. A másik már élbõl tesztelve lett, és az is 512-es volt. Harmadjára inkább a pénzem kértem vissza nagy dühöngések mellett... Mondjuk az IT osztályos kolléga gyanúsan mosolygott az orra alatt az üzletben.

Mindenesetre azért akkoriban jeleztem ezt a gyártó hazai szállítójának, hogy annak mi lett a vége, foggalmam sincs. Viszont dühítõ volt, hogy fél gigányi adatom ugrott elsõre....😞