13
  • Cruzifix
    Frosty01:
    Ez csodálatos! :D
    Még a hőskorban a műanyag tetőfedő-cserepek közepére kört vágtak, 3M feliratu papírtasakba csomagolták és eladták flopynak. Kb. ua. a kaliber, mint ez a műremek.
  • Berber
    Én a Metróban vettem Kingston! 2 Gb-s SD kártyát ami csak 1 Gb-t tudott! Csont nélkül cserélték, de az eset ledöbbentő volt!
  • feri6666
    ott a pont
  • endale
    Az ilyet vissza kell küldeni a boltba.
    Egy téglára ragasztva a kirakaton keresztül. (A sorozatszámot el kell előtte távolítani)
  • Doktor Kotász
    Egy Pendrive mióta USB-Kulcs?
    A pendrive adattároló, az USB-kulcs pedig egy azonosítóeszköz.
  • Macc
    Hat ha ugy nezzuk, akkor meg rendes is a "gyartotol" hogy ennyi kabelt hagyott a csatin, igy meg lehet ra forrasztani. Viszont olcsobban is meguszhatta volna, ha egy sima nyakra forraszthato USB csatit rakott volna bele.
  • opeca
    Ebben mi a leleményesség?
    Ilyen alapon én is kitalálok ezer féle módot, hogy basszam át az embereket, vagy a kevésbé hozzáértőket, ellenőrizhetetlen árukkal, de nem gondolkodom ilyeneken, és kurvára nem azért mert nem vagyok leleményes, hanem azért, mert nem vagyok egy ilyen bugris tahó.
  • Rocko
    micsoda???? :D pofátlanság?? dehogy! csak lelményesség :D
  • Polemius
    Csak szólok, hogy ez itt lentebb egy wifi eszköz (lenne eredetileg), nem flashdrive.
    Persze attól még tényleg nagy pofátlanság. :)
  • Darth Sith
  • Frosty01
    a kedvencem :D
  • roliika
    Vagy pusztán elcsesztek pár raklap flash-t kiküldték eladásra mert nem vették észre, és most meg magyarázkodnak.
  • Jonah
    hát kétszer már én is megjártam ezzel.
    A Spájzban vettem anno kb. két éve 1G-s méretben. Az egyikben 512Megás flash IC volt, csak a setupja volt 1G-s. A másik már élből tesztelve lett, és az is 512-es volt. Harmadjára inkább a pénzem kértem vissza nagy dühöngések mellett... Mondjuk az IT osztályos kolléga gyanúsan mosolygott az orra alatt az üzletben.

Mindenesetre azért akkoriban jeleztem ezt a gyártó hazai szállítójának, hogy annak mi lett a vége, foggalmam sincs. Viszont dühítő volt, hogy fél gigányi adatom ugrott elsőre....:(