13
-
Cruzifix #13 Frosty01:
Ez csodálatos! :D
Még a hőskorban a műanyag tetőfedő-cserepek közepére kört vágtak, 3M feliratu papírtasakba csomagolták és eladták flopynak. Kb. ua. a kaliber, mint ez a műremek. -
#12 Én a Metróban vettem Kingston! 2 Gb-s SD kártyát ami csak 1 Gb-t tudott! Csont nélkül cserélték, de az eset ledöbbentő volt! -
feri6666 #11 ott a pont -
endale #10 Az ilyet vissza kell küldeni a boltba.
Egy téglára ragasztva a kirakaton keresztül. (A sorozatszámot el kell előtte távolítani) -
Doktor Kotász #9 Egy Pendrive mióta USB-Kulcs?
A pendrive adattároló, az USB-kulcs pedig egy azonosítóeszköz. -
#8 Hat ha ugy nezzuk, akkor meg rendes is a "gyartotol" hogy ennyi kabelt hagyott a csatin, igy meg lehet ra forrasztani. Viszont olcsobban is meguszhatta volna, ha egy sima nyakra forraszthato USB csatit rakott volna bele. -
opeca #7 Ebben mi a leleményesség?
Ilyen alapon én is kitalálok ezer féle módot, hogy basszam át az embereket, vagy a kevésbé hozzáértőket, ellenőrizhetetlen árukkal, de nem gondolkodom ilyeneken, és kurvára nem azért mert nem vagyok leleményes, hanem azért, mert nem vagyok egy ilyen bugris tahó. -
Rocko #6 micsoda???? :D pofátlanság?? dehogy! csak lelményesség :D -
Polemius #5 Csak szólok, hogy ez itt lentebb egy wifi eszköz (lenne eredetileg), nem flashdrive.
Persze attól még tényleg nagy pofátlanság. :) -
#4 -
#3 a kedvencem :D
-
roliika #2 Vagy pusztán elcsesztek pár raklap flash-t kiküldték eladásra mert nem vették észre, és most meg magyarázkodnak. -
Jonah #1 hát kétszer már én is megjártam ezzel.
A Spájzban vettem anno kb. két éve 1G-s méretben. Az egyikben 512Megás flash IC volt, csak a setupja volt 1G-s. A másik már élből tesztelve lett, és az is 512-es volt. Harmadjára inkább a pénzem kértem vissza nagy dühöngések mellett... Mondjuk az IT osztályos kolléga gyanúsan mosolygott az orra alatt az üzletben.
Mindenesetre azért akkoriban jeleztem ezt a gyártó hazai szállítójának, hogy annak mi lett a vége, foggalmam sincs. Viszont dühítő volt, hogy fél gigányi adatom ugrott elsőre....:(