Mirror's Edge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tep
végre nem lövöldözõs játék....jöhetne már...

\"SLICE of LIFE\"

The Protector
Hehe.És akkor nemis fekete lenne a szemén elfolyt ismeretlen eredetû anyag mi?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

N o N a m e
berczely
<#idiota><#idiota>

VRSDM
akit barmikor dugnék.

u dont have to listen anybody else but me

berczely
Akinek elfolyt a szemfestéke :/

kakaoskalacs
Ufoarcu japo pinaval :\

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

bertino
várhato volt, hogy ilyen lesz, mindenhol látni ezt a képet 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ProGabe
hivatalos boxshot

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Csuhai G
Vagy elõjön az a bizonyos láthatatlan fal... bár kizárt, hogy olyan szarul oldják meg. 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

MerlinW
Valószínû, hogy úgy lesz.

[merlinw.org]

bertino
jo kérdés.

VRSDM
még az érdekelne hogy hogy lesz megoldva a város határa, gondolom nem ugrálhatok végig a tetõkön mivel látni vagy 1000 házat. pl. lesz egy szélesebb utca, amit sehogy sem tudok átugrani? ez érdekelne még.

bertino
jo, csak beírtad, hogy nem tetszik.
hát nem tetszik, oké, de ez sajna így marad 😊

VRSDM
semmi, ettõl független még mindig egyedi a stílus (a kinézetre értem)
a mozgás az lehetne picit fejbiccentõsebb, vagy kicsit több utáncsúszással. de így is pompás hogyne. nemaztmondtamhogySZAR

bertino
most mi lesz ? :\

VRSDM
az égbolt nem tetszik, hogy csak körbe felhõs :/

Evin
kb az újabb Unreal3-as motorok környékén lehet majd. (Bioshock, Mass Effect stb.)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

N o N a m e
Lehet már tudni a gépigényt?
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

grebber
Mirror's Edge - Korábban jön, mint hittük.

A svéd DICE belsõ nézetû akció-kalandja még ebben az évben a boltok polcain landol. A részletekért olvassatok tovább!

(Olyan nincs, hogy valaki nem szeret olvasni... irgum-burgum.) Némi magánjellegû károgás után örömmel közölhetem, hogy az Electronic Arts végre bedobta a köztudatba, hogy mikortól bújhatunk a csinos Faith bõrébe, hogy a parkour nagyjait megszégyenítve száguldjunk végig egy disztópia látszólag tökéletes városán, miközben híreket szállítunk, elkerüljük (néha alaposan megruházzuk) a rend éber õreit, s próbáljuk kideríteni, ki volt az a féreg, aki rács mögé juttatta szeretett testvérünket. A bosszú az enyém! - mondá az Úr, ám Faith inkább saját kezébe veszi a dolgokat, amihez mi csak egyetértõ bólogatással tudunk asszisztálni, hiszen enélkül nem lenne játék sem. November 11. tehát a jeles dátum.

A történetért egyébiránt a Korongvilág örök nevettetõjének (Terry Pratchett) hasonlóan tehetséges lánya, Rhianna felel, aki az Overlord és a Heavenly Sword esetében is sikeresen ellátta már ezt a feladatot.

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

VRSDM
na izé szóval :]

grebber
Nagyon jó!

ProGabe

grebber
Én is parkourozok a valoságban mivel parkõr vagyok<#idiota> Bocsi ez nem hagyhattam ki.

The Protector
Jó game lessz.Éna valóságban is parkourozok.de nem ennyire durván.Azért picit túlzás a gameban.de pont ez kell.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

GregSB
dánke!

Atti12
ez nagyon jó lesz 😊 Várom.

ProGabe
KATT

(saját up)

GregSB
Nem Dice szerzemény.

Alcorus az elõadó és Shine a szám címe (playlistben az elsõ), de a trailer alatt hallható változat még nincs kint szerintem (ezt külön a trailerhez mixelte az elõadó).

ProGabe
még ehhez jön, hogy nem szokványos multi lesz benne, hanem különbözõ "játékmódok"

ehh,hülyén lehet lefordítani,itt az eredeti:

"There will be no traditional multiplayer component, but other modes of play will be included. "

grebber
Képek + Trailer

Infók:

A szingli játék körülbelül 10-12 óra hosszúságú.
Nincs benne GTA típusú szabadság, de az egyes szintek nem lineárisak, többféleképpen megoldhatóak.
A gyorsaság fontosabb, mint a tûzerõ. A nehéz fegyverek lelassítják a fõhõsnõnket, ha elfogy a lõszer egyszerûen eldobja õket. Ha fegyver vana kezébe egyébként is hátráltatja a közelharcban, a mászásban és akrobatikában.
Checkpoint rendszer lesz a játékban a szinteken belül.
Nem lesz HUD, csak egy kis célkereszt a célzáshoz.
Faith életereje hamar lecsökkenhet harcban, de kesõbb szép lassan visszatöltõdik
Lesz jó kis "bullet-time" móka, amit itt "Reaction Time" néven fut. Könnyebb lesz a játékosnak menekülés közben kiválasztania a megfelelõ útvonalat.
A "Runner Vision" mutatja meg a lehetséges menekülési pontokat.
Rhianna Pratchett (Heavenly Sword, Overlord) írja a sztorit.
Faith szüleit egy kormányellenes tüntetésen megölik, így árván az utcán nõ fel és így lesz belõle Runner (Futár), amelynek a feladata az ellenállók közti kapcsolattartás.
A sztori alapja, hogy Faith ki akarja szabadítani húgát, akit koholt vádak alapján bebörtönözte az elnyomó rezsim.

berczely
<#szomoru1>

uHs Gerzson
Akkor arra még várni fogsz 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

berczely
De nekem úgy kéne hogy a léptek ne legyenek alatta

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

berczely
A trailer alatti zene címét tudja valaki?

berczely
Nekem mind1 így is jó!

Maxtreme
Kiszedtem 😊

berczely
Hivatalos honlapon így áll!

The Protector
Jobb minr a semmi sztem.De sztem csak simám mirrors edge a game neve.Az on tagot elhagyták a fejlesztõk.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

berczely
Bannernak talán...

The Protector
Unreal engine-vel lessz. A gamestaron is írják a mai hírek közt.
Mirrors Edge gameplay
Akinek pedig tetszik a trailer alatt szóló zene annak itt van:
Mirrors Edge Extended Theme Song

grebber
Valamelyik magyar siteon ma volt hír hogy akkor amikor elkezdték fejleszteni a gamet a saját engine-ük sehol nem volt ezért unreal engine-el csinálják!

Evin
Magamtól nem találok ki ilyeneket: infó

uHs Gerzson
...mert ha jól tudom a Frostbite Engine használja, bár he jobban megnézem lehet van benne igazság 😊

uHs Gerzson
Csakhogy ez nem Unreal 3 motor 😉

Evin
Már ezért megérte kifejleszteni az U3 motort.

Moyko
Jó lesz ez. Kell már a frissítés az fpseknek már unalmas a WWII. És lassan már mindenki tud célozni, egy ideje nem jelent kihívást már lelöni az ellent a népnek - igen is tessék új dolgokat kitalálni - fogalmam sincs hogy eddig is, hogy élt meg ez a stilus csak a lövöldözésbõl.

Amugy meg ha lesz egy kis Sci-fi (cyber punk beütése) amibõl vérszegénység van jó ideje akkor befútó.

There is only one Boss!

volt nemrég ps2-n Free running néven parkour játék...örülök,hogy önálló mûfaj kezd lenni...ámde fps-ben sajnálnám..remélem tps mód is lesz benne,mert így szerintem kevésbé látványos...

viszont valaki segítsen lenyomozni milyen zene szól a trailer alatt,mert baromira tetszik😊))