Mirror's Edge

← ElőzőOldal 82 / 82

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
És még tükörképünk sincs az ablakban 😞

Next PC upgrade: 2022

kakaoskalacs
😄 mikor jöön?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Seth
Nekem pont emiatt a sterilség miatt jön be a képi világa,olyan hûvös,rideg,de a verõfényes nap miatt mégis csodálatos,tiszta 😊 A mozgása a csajnak remek, közelharc is frankónak tûnik,még fegyverünk is lesz hébe hóba úgy látom(még ha lábon is lõjük magunkat vele😄), must have

PSN ID.: Beegabor

Csuhai G
Baromi jó!! <#eljen>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

grebber
Színek nem tetszenek túlságosan egysiku minden de maga a game jó !

uHs Gerzson
Mirror's Edge Teaser <#wow2><#eljen>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

grebber
Gamestar márciusi számából2 oldalas leírás

dejó lesz benne glock is... amugy tapasztalt fejlesztõk, remélem összejön

grebber

grebber
Mirror's Edge - elsõ személyû Parkour-élmény

Hosszú idõ után végre megtört a csend az õsrégen bejelentett Mirror's Edge körül, és kapunk pár érdekes infót a játékról

Az Electronic Arts égisze alatt készülõ játék belsõ nézetes Parkour élményt ígér számunkra, melyben nõi fõhõsünkkel felhõkarcolók tetején futhatunk megállíthatatlanul. A fejlesztõk célja, hogy minél pontosabban visszaadják azt az érzést, hogy "egy testben vagyunk": minél gyorsabban futunk, a fejünk (a kamera) annál jobban rázkódik és pontosan oda kell figyelnünk arra, hogy megtartsuk lendületünket (mely feladathoz az egész környezetet igénybe vehetjük). A játék az elõzetesek alapján nem mindennapi élménynek ígérkezik: már az alapkoncepció is tetszetõs, és emellett a képi világ is egyedi: a manapság megszokott sötét hangulat helyett élénk színeket használnak fel, hiperrealisztikus megjelenítéssel karöltve.

info: Gamestar

quack
Én is leírnám a játékot mint "ötletnek jó, de fos lesz", fõleg azután hogy az assassins creed is elég nagy csalódás volt nekem, de azért a digital illusions talán meg tudja csinálni jóra

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

SuperCharger
Nekem úgy tûnik, a játék pontos neve: "On Mirror's Edge", nem csak "Mirror's Edge".

Nekem tetszik az ötlet, de még tényleg sehol sem tart a megvalósítás. FPS-ben még jobb lesz szerintem, mint nézdahátamból, sokkal jobban beleélheti magát az ember. Mint Dark Messiahban a kardharc, azt is baromi jól megcsinálták FPS-ben.

Bár némi ruhát még ráadhatnának, nem hiszen, hogy ujjatlan topban betonfalakon ugrálni meg kapaszkodni nagyon egészséges. Minimum még egy ujjatlan kesztyû.

Frosty01
szerintem szar lesz :] csak attól hogy látod magad ha lenézel, még nem lesz jó játék. és így hogy most assasins creed szerû futurisztikus fps és parkour alapú játék... nem kecsegtet sok jóval...

ez csak az én egyéni véleményem...ha nem tetszik ez van 😄

practitioner of the forbidden arts of death

tommyg
megy a topik

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

hát nemtom, hogy fps nézetben mennyire lesz ez játszható?<#rolleyes>
k3nGu
hmm nem tûnik rossznak, majd meglátjuk😊

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

grebber
MIRROR'S EDGE: Az elsõ képek!

Birdy, 16:21 - PC X360 PS3 - Játék: Akció

(HW Insider) A nyáron bejelentett MIRROR'S EDGE, a svéd DICE új játéka az EDGE magazinban debütált. A koncepció szerint egy futurisztikus Assassin Creed jellegû, parkour alapú játékra számíthatunk, a lényeges mumentum azonban az, hogy a nézõpont FPS lesz! A legtöbb FPS-ben (pl. HL2), ha lenézünk, maximum egy nagy ürességet látunk, mintha a testünk nem is létezne és ez elég kiábrándító látvány. Az MIRRORS EDGE alapvetése az, hogy a játékos, a nõi fõszereplõ börébe bújva, mindig láthatja annak testét a millió féle mozgási animáció közben, így méginkább beleélheti magát az izgalmas dinamikus harcokba. Az alábbi frissen megjelent képeken jól látható, hogy még földreesve is milyen részletesen láthatjuk a testünket, és nem mellékesen a grafika is igen kellemesen néz ki. A EDGE magazint magam is megvásároltam, és a cikkból és a kapcsolódó képekbõl nekem úgy tûnt, hogy bár az egész játék NAGYON eltalálja azt a stílust, amit várok és minden bizonnyal ütni fog, de még nagyon korai konzepcionális fázisban van. Talán egy kicsit túl korán is jöttek ki vele, de ne legyen igazam. Íme a két elsõ hivatalos kép és utánna pár khhm "exkluzív" koncepció szken a HW olvasóknak.

info: Hardwired
További pár kép

← ElőzőOldal 82 / 82