Mirror's Edge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
elég hülye egy pálya sztem nem reális ez a sok levegõben lévõ létrás izé...sima ember felse jutna oda!Csak úgy össze vissza vannak ilyen kis "teraszok" hogy lehessen ugrálni...
<#eljen>#eljen>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
annak idején én már attol kiakadtam hogy lehet kapni egy olyan kütyüt amit a cd-rom helyére teszel és beledugod a ****-t és kielégít, nem is volt drága.<#finom>#finom>
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
már most látom, hogy le fog kötni ezerrel.
De ne aggodjó akinek mennek az ue3.0ás gamek akkor ez is fog menni.Én személy szerint imádom az enginet.Az én gépemen mindent maxra téve sem iazzasztja meg és van vagy 50-70fps-em.Szal ne aggódjon senki.Jobb esetben már1 6600gt-n el szalad.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Az Nvision08 konferencián játszható volt a Mirrors Edge játék, az egyik Gamecyte kolléga pedig nem habozott, és rákérdezett a gépigényre. Következzék a válasz!
A minimum gépigény:
Windows XP operációs rendszer
2,5 Ghz Pentium 4 processzor
1 GB RAM
GeForce 6 series videokártya 256 MB memóriával
Az Nvision08 kiállításon használt gép:
Windows Vista operációs rendszer
Core 2 Duo E8500 processzor
3 GB RAM
GeForce 260 GTX videokártya
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
A SCEE fejese, David Reeves elárulta, hogy az EA Dice által fejlesztett Mirrors Edge ideiglenes exkluzív lesz a Sony masinájára, s csak késõbb készül el a többi verzió.
A Mirrors Edge elhozza a játékosoknak parkour stílust, amelynek köszönhetõen hatalmas épületek tetején ugrálhatunk a szépséges Faith bõrébe bújva. A játék hivatalosan PC, PS3 és Xbox 360 platformokra lett bejelentve, ám úgy tûnik, a Sony konzoljának tulajdonosai elõbb élvezhetik a mókát, mint a többiek. A SCEE elnöke, David Reeves egy interjúban elárulta, hogy a Mirrors Edge ideiglenes exkluzív lesz a Playstation 3-ra, ami annyit jelent, hogy elõbb erre a konzolra készítik el a játékot és csak késõbb kerül kiadásra a többi verzió. Az Electronic Arts még hivatalosan nem erõsítette meg az úriember által elmondottakat.
info: Gamekapocs
Next PC upgrade: 2022
\"SLICE of LIFE\"
Next PC upgrade: 2022
Vicc volt vagy nem vicc volt sztem fölösleges ezen vitázni szal hagyjátok abba!
Véletlenül a Te nevedre mentem,Berczely helyett.
Aztán meg ebbõl következnek a félreértések és a konfliktusok...
Nothing is True, Everything is Permitted
A felfogásommal semmi baj
És itt zárjuk le a témát, neked sem kötelezõ mindenre reagálni...
u dont have to listen anybody else but me
A vak is látja, h az nem elfolyt szemfesték.