Mirror's Edge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bence94
Én is most észrevettem.Engem az érdekelne, hogy van benne magyar nyelv vagy elõ lehet csalni ? mert az adatlapon azt írja, hogy angol.valakinek steamrõl megvan ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Rage47
és ingyenes?:)
hány map van benne?
Atkamon
Van hozzá egy DLC, ami egy Map pack:D

Rage47
Hi, 1000HUF most Steamen.
Van hozzá vmi DLC, vagy Mappack egyébként?
Csõ, azon a pályán, amelynek elején a nyomozó beszélget a csákóval felettünk, az épületbe beérve, ahol a piros lépcsõn kell felmenni, kiírja hogy szint betöltése és megáll nem megy tovább, de a menübe ki lehet lépni. Vártam már 5 percet akkor sem megy tovább. Januárban játszottam vele, akkor nem csinált ilyet. Mi lehet a baj? :/

Nincs mit :)

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Anybody
wááá THX :D:D:D <#buck>

Koszi, utana nagy nehezen nyomtam mindent, es atmentem azon a reszen. Most a metroban vagyok... :)
Patch fel és jó lesz. De a FAQ-ban benne van. :)

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Anybody
hello... az a problemám van hogy asszem az 1. vagy a 2. pályán ahol lõ a helikopter és a végén van egy lift... ha bemegyek a liftbe akkor utána kidob a fõmenübe és nem tudok továbbmenni... (sztem biztos volt má ez a gond de elég nehéz kikeresni, a megoldást is) vki pls help?:P
THX!

Atkamon
Nem tom XBox-on melyik gomb, de azt kell megnyomni, amivel elveszed a fegyvert az emberektõl... PC-n ez a jobb klikk. Akkor nyomd meg, amikor pirossá válik a fémrúd.

Sikerult elakadnom azon a reszen amikor kimegyek egy lepcson az epulet tetejere es egy oltonyos pasas ledob a tetorol. Utana mikor magamhoz terek, o is leugrik es egy vascsovel jon felem. Namost latom a YouTube-n hogy valahogy vedekezni kene, de egyszeruen nem jovok ra hogy hogyan kene. Mindig az a vegeredmeny hogy ledob a tetorol es game over. Valami kombinacio kene ott nyilvan, de fingom nincs mi. Ja en az XBOX360-as verzioval jatszom.

Ez az a resz, 8:00 utam van:

http://www.youtube.com/watch?v=3h59AxlNx6M&feature=channel
Optimus Prime
Ne a Tescót nézd, ott még fél éve múlva se cserélik az árcímkéket. CDGalaxis.hu

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

hungary27
tegnap a tescoban 12k volt:S
Optimus Prime
Akkor vedd meg, most árazták le 4000-es Classicsbe.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Nem eredeti :( és nem lehet semmit tenni, hogy jó legyen?
Optimus Prime
Az integrált hang miatt is lehet. Nekem eredeti, de elõször vagy 5x kaptam kék halált. :S

Atkamon
Öh, eredeti?:) Ha nem, akkor azért van:)

Hello!
Egy olyan problémám lenne hogy:
A játékban nagyon hangosak a háttérzajok. Az autók a helikopterek meg ilyesmik. Windows XP-n ha leszedtem az audio gyorsítást akkor jó volt sõt tökéletes. De itt Windows 7-ben már nincs ilyen lehetõségem és nem tudom mit csináljak hogy jó legyen a hang. Google-be már rákerestem de még nem találtam normális megoldást.
Ha valaki tud rá gyógyírt írja meg!
Elõre is köszönöm!
Gépem:
AMD Athlon64 x2 7850 BE
Asus N2M-MXSE plus (integrált HD audio)
Ati HD4850 Full Toxic
snowkid16
elsõ pont, igaz, ha még padokat látok, akkor is elkezdek rohangálni =D
második pont, ha rendõrt látok, SÜN-t kiáltok és futok :D
harmadik pont, tele van Faith-es képekkel a falam, cipõnyom azért nincs, mert nem hordok cipõt a lakásban. Viszont rajzolok én :D
negyedik pont, ahhoz nem tudok hozzászólni<#vigyor2>
ötödik p, nem járok pályaudvarra, a suliban elég táskát látok<#eplus2>
hatodik p, autóval járok suliba, pedig bicajjal szeretnék :(
hetedik p, a második pont érvénybe kerül, és izgatott leszek :p
nyolcadik pont, többemeletes lakásban lakok, csak a földszinten<#idiota><#idiota>kilencedik pont, este mindig ME-zek, bár. amióta laggol minden játék hanyagolom, úgyhogy inkább edzésre megyek.
tizedik, tizenegyeddik p, nem tudok hozzászólni <#hehe>
utolsó p, ez bármilyen meglepõ, igaz. <#vigyor>

<#lama> <#banplz><#help>
<#kocsog>

köszi!<#worship>

Atkamon
link

5:10-tõl...

http://yfrog.com/1umirrorsj
akkor itt a link,remélem ez mûködik. :)

Atkamon
Nem látni a képet.

Üdv!
Itt hogy kéne továbbmenni? :)Próbáltam arról a ferde részrõl is ,de nem sikerült sehogy se.
Köszi!

"- Hetente ki kell cserélni az ajtótokat."

<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Atkamon
Én nagyon szívesen mennék suliba háztetõkön, csak sajnos túl szélesek az utak, hogy át lehessen ugrani egy másik házra xD Pedig milyen jó lenne.

Optimus Prime
LOL<#nyes>

Bokafix2
lol... Utolsó qurva jó <#nyes>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Synchronous
Nemrég találtam: <#idiota>

Amibõl megtudhatod, hogy M.E. fanatikus vagy:

- Ha piros csöveket látsz a falon, ellenállhatatlan késztetést érzel hogy rájuk ugorj.

- Mikor rendõr közelébe érsz ösztönösen hasba rúgod, vagy kitekered a karját és a földre tepered.

- A szobáid fala és a plafon tele van a lábnyomaiddal.

- Hetente ki kell cserélni az ajtótokat.

- Pályaudvarokon és vasútállomásokon magára hagyott táskákra vadászol.

- A háztetõkön jutsz el iskolába, munkahelyre.

- Ha szirénát hallasz azonnal elkezdesz menekülni... ha senki nem üldöz akkor is.

- Ha több emeletes lakóházban laksz, sosem a lépcsõt vagy a liftet használod.

- Estére mindig pizzát rendelsz.

- Ha csomagod van valaki számára vagy levelet írsz, mindig magad viszed el a címzetthez.

- Minden helikopterre megpróbálsz felugrani.

- Ha ismeretlen helyen jársz, és nem találod a célállomást, akkor is ösztönösen a helyes irányba nézel.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

akyyy
akkor kireáély, hardon, no lassítás, és nem piroslik semmi:D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Atkamon
Amikor pirossá változik a rúd, jobb klikk...

bowari
A reakció idõre gondolsz?Hiába lassítom be vele,messzebbre tud ütni azzal a csõvel és esélyem sincs...

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

bowari
Úh kösz a gyors választ<#taps>

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

avengir
Idõ lassít+kiütöd a fegyvert a kezébõl.

https://hotshu.wordpress.com/

bowari
Üdv.
Elkap egy öltönyös nagy ló emberke,az ellen mit lehet tenni?
Kikerülni nemtom...vki help pls...

snowkid16
Fúh volt egy olyan cikk, hogy magok kezelése, holnap utána nézek, rendben?:)

Sheltem
Core i7 [email protected] de a procinak nincs köze hozzá tuti, azt én kizárnám.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Atkamon
Nem tom, én is játszottam vele Win 7 64 biten is meg 32 biten is, és semmi bajom nem volt... igaz én nem physx-el.

snowkid16
win7, szerintem elég labiris (a nem túl régebbi játékokhoz, magán vélemény) a 64bit meg megint bajos :S milyen procid van? AMD, Intel, 2-4 mag?

Sheltem
Namost nekem nem laggol, hanem kifagy. Tehát megáll a kép és csak task managerrel tudom kilõni, aztán újraindítom és máshol fagy ki. A gép teljesen stabil tehát olyan érzésem van, hogy a physxel lehet gond(vagy passz).
Ezt arra alapozom, hogy annakidején 7800gt vel végigjátszottam már egyszer(physx nélkül).
Bár az is igaz, hogy akkor még xp 32bit volt és nem win7 64bit...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Messi6502
Hali!

Az az igazság, hogy én minél többször tettem fel a játékot, annál többet laggolt. Semmit nem változtattam a gép configon se meg semmi, egyszerûen nem jöttem rá, hogy mi lehet a baja..
Végén az volt, hogy TT-t úgy futottam, hogy minden második volt csak jó, mert köbö percenként volt nagy lagg, addig meg kicsi..

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Sheltem
Sziasztok!

Technikai kérdésem lenne. Új videókártyával gondoltam végigtolom mégegyszer physx-el is a játékot(olyan szép most, hogy besz*rás) viszont sajnos 2. pályán fagy, méghozzá mindig máshol. Új nvidia drivert felraktam(win7 64bit) illetve physxbõl is az újat. 1.01 patch van fenn és gtx285el próbálnám. Van valakinek ötlete mi lehet a gond? A gép stabil, csak ez a játék fagy ki.

snowkid16
Vagy vedd meg a játékot :ppppppp

Atkamon
Warez topikba mennyé:)

Sziasztok

Nekem is kellene a második liftöl a mentés, mert engem sem enged tovább!!

email: [email protected]

Elõre is köszi
Optimus Prime
Mirror's Edge DLC ajánlók, vélemények, segítség. Please!

snowkid16
<#vigyor2>

Optimus Prime
Köszönöm a segítségeket, kipróbálom.

Messi6502
Vagy space+q+space és nem kell az egér mozgatás. Ami kézre esik úgy használd.

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/