4071
-
#3871 Hát PhsyX-sel szebb, de én az én gépem nem bírta a funkciót. Medium grafika 4xAA és felbontás,a mit a monitor elbír és nem unalmas. A színek, a design és így is van pár effekt: galambok, ponyvát lebegtető szél, pár kevésbé látványos üvegszilánk röpköd rendesen. Viszont tényleg igaz, hogy lehet PhysX cucc nélkül is futtatni. Az újabb nVidia driverekkel be lehet kapcsolni egy indikátort, mely a játékban megjelenik, ha PhysX-es és kijelzi hogy GPU vagy CPU végzi-e. A Star Trek DAC emiatt nálam diavetítése, mert bár 8600 GT-m van mégse támogatja így gyenge Celeron 3Ghz-esre hárul eme tisztség.
Egyébként sokat olvastam, hogy ATi vagy más PhysX nélküli gépen is elfutott még akár a csak az Ageia PPU-jára írt Warmonger vagy Cellfactor játék is. -
#3870 60-70fps-el fut a játék amíg olyan részheznem érek ahol üvegszilánkok röpködnek. Onnantól teljesen beáll. -
#3869 Videókártya: Ati Asus 5750 1Gb DDR5 -
#3868 Kétlem. Még nem hallottam olyat, hogy csak a proci elég lett volna a physx-nek. -
#3867 Egy 4magos biztos elég neki. (Intel Core 2 Quad Q6600) -
#3866 Nem mert az nvidia letiltotta azt a módszert hogy a geforce kártyát csak fizix kártyaként használjuk és atit pedig videokarinak.Úgy tudom, hogy ha nem nvidia a kártyád akkor a procit terheli és annak erősnek kell lennie. -
#3865 Mert ő nemtud mit mondani rá. Neki működött ennyi...innen csak azt tippeli hogy valamilyen driver meg valami nemtom mi cseszekedik vele. -
#3864 Hát pedig a Physx az Nvidia exkluzív cucc, csak egy ATI kártyával lehetetlen előhozni... De amúgy miért nem azt az ismerősödet kérdezgeted, akinek ATI-val volt Physx? -
#3863 Dehogynem. Minden mozok. Sok por száll sik papír minden. Szerintem igen sokat dob rajta. És nemvolt semilyen Nvidia kártya melette. Erről mondom egy ismerősöm teljes cikket írj a játékról. És ő egy ati kártyával vitte physx-el és nemvolt semmi baja. -
#3862 Az ATI kártyák nem támogatják a Physx-et. Ha ismerőseidnek ATI kártyával megy a Physx, akkor az csak azért lehet, mert van az ATI kártyájuk mellett egy NVidia kártya is. És amúgy egyátalán nem egyhangú Physx nélkül a játék, annyira húdesokmindent nem ad hozzá. -
csoli31 #3861 Én is kikapcsoltam (mivel egy helyen amiatt fagyot le feszt a játék), de én nem venném észre hogy egyhangú lenne nélküle a játék. -
#3860 De a physx nélkül olyan borzalmasan egyhangú. Nagyon sokat dob rajta. De az hogy mindenkinél megy csak nálam nem az már felháborító. :S -
csoli31 #3859 Ne hallgass arra aki válaszolt neked. Egyszerűen csak kapcsold ki a Physx-et. Az lehet hogy az ATI nem támogatja, de ha kikapcsolod akkor rendesen kell futnia. -
#3858 Dehát futnia kéne. Egy ismerősöm tesztjében remekül ment atival is és egy másiknak is ati kártyája van és annak is hibátlanul fut. -
#3857 Ott a hiba, hogy az ATi nem támogatja a az nVidia Physix-et, vagy az nVidia Physix nem támogatja az ATi-t, az már mindegy, hiába a meghajtóprogram. Ebből a szempontból rossz kártyát vettél. -
#3856 Szevasztok. Vettem egy út videókártyát és úgygondoltam felteszem megin a játékot. (Ati kártya) feltoltam mindent és fut gyönyörű szépen physy minden. DE! Oda érek egy olyan részhez ahol üvegszilánkok röpködnek és az fps-em rohamosan le esik 4-5re. Milehet a baj? Volt már másnak ilyen? Mit lehet rá csinálni? -
#3855 last update
-
#3854 -
Zozo76 #3853 Oszt' kit erdekel az SPDIF? Ki beszelt itt szerelemrol? :) -
SPDIF kimenet van az alaplapomon...csak a videókártyán nem találok x) -
#3851 azért ott se fényes annyira a helyzet, de a messze kevesebb macera és anyagi költés miatt hát ja, más világ :D -
Zozo76 #3850 Draga holgyem, ha mar kapott egy szep TVt, tenyleg elgondolkozhat kegyed egy jo kis konzolon. Meglatja egesz mas vilagba kerul. :) -
#3849 Hát mostmár nem alkalmas :D Helyette kaptam tv-t. Csak most azon szenvedek, hogy legyen hang a tévén :D:D
HDMI csatlakozóval van csatlakoztatva. VKi help?
Amikor vettem a videókártyát, akkoriban még Faith szóba se jöhett :D:D (egyébként igazad van) -
#3848 már csak azért is atit kell venni mert a me-nek és faithnek is jobban áll a piros
mennyiért gondoltál vga-t venni ? -
#3847 envídija az :D:D -
#3846 Ne maradjál ki, mert neked is vagy ati vagy envídija kártya kucorog a gépedbe szal csak pártolod v.méket. -
#3845 De akkor sem fogok :D Ennyi :D
ATI vs nVidia vitákból kimaradnék :D -
#3844 pedig azt kéne... -
#3843 Sosem értettem ezeket a driver telepítési gondokat... Ez a harmadik ATI kártyám, ami most van, és egyikkel sem volt semmilyen driver problémám, meg semmilyen "nyűm". -
BIZ0906 #3842 Jah mert a retekvidia keresztbe tesz azzal a fos pszájkjával azt offra kapcsólva ésrdekes modon simán megy a játék. Sapphire HD 4830 512MB karim van. -
#3841 Ez kicsit OFF. ATi kártyával én se szenvednék, két ismerősömnek volt ATi VGA-ja és a driver telepítés é beállítás... Meg amenny nyűt olvasok egy-egy játékkal.
Egy 8600 GT-vel is simán fut ez a játék medium world és texture detailen, 4xAA és 1440x900 felbontáson. -
#3840 Elméletileg Lesz!
Csak nem tudják, hogy FPS elemek sokasága vagy Portal szerű elemek tömkelege legyen benne. -
Indigo #3839 Lesz, már dolgoznak rajta. -
#3838 Sziasztok . Nem tudja valaki véletlenül hogy lessz-e folytatása a játéknak?
Jó lenne.
-
#3837 Neeeem, nem fogok konzolozni! :D Inkább leszek tékozló :D
Atkamon, a HD4870-hez és a HD 5770-hez mit szólsz?:D -
Zozo76 #3836 Vagy megtersz es hagyod az egesz gepfejlesztest a fenebe. :) -
#3835 Hát pedig csak olvasgatással lehet kiválasztani a legjobbat. Emlékszem, amikor én vettem videókarit is... elolvastam vagy 100 review-t, meg tesztet meg mindent:P De én mondjuk élveztem nagyon:D -
#3834 Jaj hát jóvanna na, maradi vagyok :D
hanta, köszi a tippet! szerinted fognak bírni egymással (a proci meg a videókártya?) :)
Akyy, olvasgatok, de akkor sem megy -
BIZ0906 #3833 "ATI így,meg úgy, de tényleg nvidia a kívánságom" Ne legyen! -
#3832 1biztos, én biztos nem vennék nvidiát.