Mirror's Edge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
THX!
Ez az a resz, 8:00 utam van:
http://www.youtube.com/watch?v=3h59AxlNx6M&feature=channel
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Egy olyan problémám lenne hogy:
A játékban nagyon hangosak a háttérzajok. Az autók a helikopterek meg ilyesmik. Windows XP-n ha leszedtem az audio gyorsítást akkor jó volt sõt tökéletes. De itt Windows 7-ben már nincs ilyen lehetõségem és nem tudom mit csináljak hogy jó legyen a hang. Google-be már rákerestem de még nem találtam normális megoldást.
Ha valaki tud rá gyógyírt írja meg!
Elõre is köszönöm!
Gépem:
AMD Athlon64 x2 7850 BE
Asus N2M-MXSE plus (integrált HD audio)
Ati HD4850 Full Toxic
második pont, ha rendõrt látok, SÜN-t kiáltok és futok :D
harmadik pont, tele van Faith-es képekkel a falam, cipõnyom azért nincs, mert nem hordok cipõt a lakásban. Viszont rajzolok én :D
negyedik pont, ahhoz nem tudok hozzászólni<#vigyor2>#vigyor2>
ötödik p, nem járok pályaudvarra, a suliban elég táskát látok<#eplus2>#eplus2>
hatodik p, autóval járok suliba, pedig bicajjal szeretnék :(
hetedik p, a második pont érvénybe kerül, és izgatott leszek :p
nyolcadik pont, többemeletes lakásban lakok, csak a földszinten<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>kilencedik pont, este mindig ME-zek, bár. amióta laggol minden játék hanyagolom, úgyhogy inkább edzésre megyek.
tizedik, tizenegyeddik p, nem tudok hozzászólni <#hehe>#hehe>
utolsó p, ez bármilyen meglepõ, igaz. <#vigyor>#vigyor>
<#lama>#lama> <#banplz>#banplz><#help>#help>
<#kocsog>#kocsog>
akkor itt a link,remélem ez mûködik. :)
Itt hogy kéne továbbmenni? :)Próbáltam arról a ferde részrõl is ,de nem sikerült sehogy se.
Köszi!

<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Amibõl megtudhatod, hogy M.E. fanatikus vagy:
- Ha piros csöveket látsz a falon, ellenállhatatlan késztetést érzel hogy rájuk ugorj.
- Mikor rendõr közelébe érsz ösztönösen hasba rúgod, vagy kitekered a karját és a földre tepered.
- A szobáid fala és a plafon tele van a lábnyomaiddal.
- Hetente ki kell cserélni az ajtótokat.
- Pályaudvarokon és vasútállomásokon magára hagyott táskákra vadászol.
- A háztetõkön jutsz el iskolába, munkahelyre.
- Ha szirénát hallasz azonnal elkezdesz menekülni... ha senki nem üldöz akkor is.
- Ha több emeletes lakóházban laksz, sosem a lépcsõt vagy a liftet használod.
- Estére mindig pizzát rendelsz.
- Ha csomagod van valaki számára vagy levelet írsz, mindig magad viszed el a címzetthez.
- Minden helikopterre megpróbálsz felugrani.
- Ha ismeretlen helyen jársz, és nem találod a célállomást, akkor is ösztönösen a helyes irányba nézel.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
Elkap egy öltönyös nagy ló emberke,az ellen mit lehet tenni?
Kikerülni nemtom...vki help pls...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ezt arra alapozom, hogy annakidején 7800gt vel végigjátszottam már egyszer(physx nélkül).
Bár az is igaz, hogy akkor még xp 32bit volt és nem win7 64bit...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Az az igazság, hogy én minél többször tettem fel a játékot, annál többet laggolt. Semmit nem változtattam a gép configon se meg semmi, egyszerûen nem jöttem rá, hogy mi lehet a baja..
Végén az volt, hogy TT-t úgy futottam, hogy minden második volt csak jó, mert köbö percenként volt nagy lagg, addig meg kicsi..
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
Technikai kérdésem lenne. Új videókártyával gondoltam végigtolom mégegyszer physx-el is a játékot(olyan szép most, hogy besz*rás) viszont sajnos 2. pályán fagy, méghozzá mindig máshol. Új nvidia drivert felraktam(win7 64bit) illetve physxbõl is az újat. 1.01 patch van fenn és gtx285el próbálnám. Van valakinek ötlete mi lehet a gond? A gép stabil, csak ez a játék fagy ki.
Nekem is kellene a második liftöl a mentés, mert engem sem enged tovább!!
email: [email protected]
Elõre is köszi
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/