Mirror's Edge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Snexi
jó lenne ha kijönne még ma este mert akkor letudnám szedni amig alszom

felony
Egyébként ha lefizethetné õ is a programozókat, de nem teszi, akkor egyszerûen hülye és piacképtelen. Úgyhogy nincs olyan, hogy a mocsok nvidia és a szegény, de tisztességes ati.

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

felony
Viszont az ati az amd-n keresztül sok erõforrást leköt az intellel vívott egyre reménytelenebb harcban.

w77d
De az ATI miért nem tesz ilyen lépéseket? megtehetné õ is, hogy felvásárol játékokat és csak ATI-n lennének fullosak, de nem teszi...

foxpal
Na én ma mentem volna megnezni van-e de sajnos elfelejtettem hogy menni akartam😄
Ha valaki mar kipróbalta az nyomhat ide pár képet max graffal😊

felony
Nem az nvidiát akarom védeni, de semmi meglepõ nincs abban amit csinál. Pénz=hatalom! Így mûködik a kurva kapitalizmus. Magyarország is azért tart itt, mert a pénz tulajdonosai gyarmatosították az országot és rabszolgák lettünk.

balee4
ma lesz szinte biztos vagyok benne...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

ez nem szemétség..ilyen az üzlet

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

bodesz
lefog...
én szeretem atikat nvidiaval sincs semmi bajom de az üzletpolitikájukhoz csak gratulálni tudok.

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csak kapnánk már egy "virágboltos" verziót

grebber
Eurogamer review 8/10

Tesztben 8800GT-vel tolták 1900/1200-ban!

Next PC upgrade: 2022

w77d
nvidia egy nagyon szemét cég! égjen le a tápom ha én mégegyszer nvidia kártyát teszek be XD

IMYke2.0.0.0
Istenverte nVidia szponzorálta a játékot és a tesztet is (aláírásom!), így nem csoda, hogy mi, ATI tulajok szívhatjuk a fogunkat.
Bezzeg, az ATI-szponzorálta játékokat érdekes mód mindig úgy írják meg, hogy minden hardveren optimálisan fusson!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
crossfire

mi a cf?
w77d
kiderült, hogy a cf-t sem támogatja a játék, tehát a kártyámon szarul fog futni. Hát én meg nem veszem ezt a szar korrupt játékot, annyi szép más játék van....

IMYke2.0.0.0
😊))))))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

macleod2005
Van benne, de csak akkor ha Nv GTX280-as kártyád van, mert a többi nem képes megjeleníteni <#idiota>

Azt se tudni,lemehetsz-e járdaszintre,vagy csak tetõkön meg zárt helyeken kavarhatunk....
IMYke2.0.0.0
Forgalom / emberek van(nak) egyáltalán ebben a városban?

Akkor ez a kriksz-krasz pályaelemek ilyen mini-ügyességi pályák..szuper😊
snowkid16
Amíg egyszer le nem váltom az igazgatót, mert még elõttem az élet 😄.

snowkid16
Értem xD

snowkid16
Lehet hülyeség, de akkor amit a CDgalaxisban kapunk, az lesz az 576.huban a plusz zene cd, meg a borító, mert ezt az EA hungary adja?

de vágod ez azért poén mert a borító hátuljára ez a cím van írva<#vigyor5>

snowkid16
snowkid16
Pöffff

bertino
hát az nvidia sajna majdnem mindig ilyen volt 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Tény frankó effektek tudnak ezek lenni a gond csak az hogy ezekhez nem kell physics...
Az lesz a vicces ha ennél is megoldják mint anno pár physics játéknál hogy physics cucc nélkül indítani lehessen az effektust (nemkizárt).
Nvidia megvette és most hazudozik ezzel gratulálok...
Ettõl parasztvakítás,ezeket az effekteket bármelyik komolyabb kártya megjeleníti ha kell...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

ha minden fain és iMMXpC résen van, akkor magyar lesz az elsõ release 😄

Ja a virágbolti "demo"-ra 😊

csak realistának látlak,mint jómagamat is😊
IMYke2.0.0.0
A "demo"-ra gondolsz? 😊

Gondolatolvasó-e vagy? 😄

tudom<#hehe>
elõbb ki szeretném próbálni😊

mi lenne?..576-nál is ott van..lehet megvenni😊
snowkid16
De amúgy tényleg igazatok van, ez egy kis plussz.

snowkid16
LOL, ez szívás xD
Mikor jön már ki a játék xD
Egyébként 9600GT-n is megy a PhysX nem kell GTX280 max ha 2000-s felbontásban játszol

Hw topic tény tény,de ennyire számít a physics,semmimás csak parasztvakítás,amit hozzányomtak az nvidia-hoz hogy nyomathassa a kamukat miszerint ilyet nemtud más kártya csak nvidia...
Kap a user cserébe pár elhanyagolható aligészrevehetõ effektust amit bármelyik másik kártya is megjelenítene ugyanúgy.
Kár a szócséplésért meg a physics magasztalásért,erõsen szánalmas.

IMYke2.0.0.0
Magyarul: nem témától független. Szervesen érinti a játék témáját.

nem hardvertopik plsoff

IMYke2.0.0.0
Pontosan 😊

Emlékeztek erre?

"Lebukott a PhysX?
Papp Gábor, 2006. május 29. - Fókusz

A személyi számítógépekbe szánt PhysX fizikai gyorsítókártya mellé adott Cell Factor játékprogram elindul a gyorsítókártya nélkül is, ráadásul tökéletes minõségben!
Az Ageia PhysX lapka egy olyan PPU (physics processing unit, fizikai feldolgozóegység), amely elvégzi a szükséges valós fizikai modellezést, ezáltal tehermentesíti a processzort. Tehát a PhysX nem más, mint egy fizikai célprocesszor, amely olyan számításokra képes, mint például a karakterek és folyadékok valósághû animációja, részecskerendszerek dinamikája, különbözõ mozgásszimulációk, és minden egyéb, ami fizikai modellezést igényel.

Egyelõre csak néhány játékprogram támogatja az Ageia fizikai gyorsítókártyát, például Ghost Recon 3 és a Cell Factor demója. Utóbbi végleges változata 2007-ben készül el, és futtatásához feltétlenül szükség lesz a PhysX képességeire, anélkül nem indul el -- legalábbis ez a hivatalos álláspont.

A PhysXet nélkülözõ felhasználók nem törõdtek bele ebbe ilyen könnyedén, és sikerült elindítaniuk a Cell Factort gyorsítókártya nélkül is. A ardOCP hírei szerint a játékprogram elindul PhysX nélkül is, ráadásul teljes pompájában mûködik valamint sebessége is kielégítõ: szinte alig lassabb, mint PhysXszel. Az indításhoz nem szükségesek természetfeletti képességek, mindössze a játékprogramot és a a PhysX kártya meghajtóprogramját szükséges feltelepíteni, majd a parancsikonhoz hozzáadni az EnablePhysX=false bejegyzést."

Na, ennyire van szükség a PhysiX-re 😊))))

FlyHigh
aham, tehát semmirõl.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

Egy két minimális aligészrevehetõ effektusról,amit parasztvakításként hozzányomtak az nvidia karikhoz mondván ezt csak a physics tudja (lol) semmimásról...cserébe lesz szebb képminõséged,és vhogy inkább a jobb képminõsg mint pár parasztvakító effekt.....😊

IMYke2.0.0.0
1600-as felbontásban pedig 45-65 FPS (max minden)... szóval tökéletesen skálázódik az Unreal 3 motor.

IMYke2.0.0.0
Nem fog úgy lengedezni a gumifüggöny már pár hasonló "érdekesség".
Grafikailag semmiképp sem maradsz le.
A GTX 280 tulajdonosok keze izzadhat kicsit az élménytõl, hogy végre megdolgozik a 170e FT-os VGA-juk, de amúgy tök felesleges...
1280*1024, minden maxin: 70-80-90 FPS