Mirror's Edge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FlyHigh
Végül is mirõl maradok majd le azért mert HD4870-em van, pár effekt?

Thrash \'Till Death

snowkid16
A képeket néztem, és még Faith nadrágja is szépen megvan csinálva, szóval, grafikailag le a kalappal! Még sose csalódtam az EA-ben kivéve Crysis, NFS PS. Még a Crysisban sem annyira, mert szép volt, csak az NFS PS szaggatt, lehet kari hibám van, de többen is jelezték.

snowkid16
Ez is igaz 😊 Mind a kettõnknek igaza van XD.
Although Mirror's Edge becomes a little inaccurate at frame rates below 40fps , DE inaccurate az pontatlant jelent, így meg helytelen. XD

IMYke2.0.0.0
Egy nyugis RPG-ben elhiszem.
De egy akciójátékban még észre sem veszed... ha csak nem kifejezetten nem ezért telepíted a gépedre...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

snowkid16
VÁÁÁÁÁ el sem hiszem, hogy van olyan játék, amelyik megy egy középkategóriás karival maxon XD

snowkid16
Mondjuk, ki játszik 2500-as felbontásban? -.-.

snowkid16
Kivéve minket 😄, tedd a szívedre a kezed, és mondd, hogy jó lenne ha nektek is lenne, mert azért tényleg szép látvány XD

IMYke2.0.0.0
Linkelt oldal alapján: simán megy ATI-val is a játék.
HD 4850-el persze gyengébben, mint HD 4870 / 4870x2-vel...
A PhysiX meg senkit sem érdekel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

snowkid16
Mmmm 7300nvis kari nem támogatott 😄.

A zenére visszatérve, nekem van pár csomagom és mindegyik más 😄 Az alapzenei is ami a HIVATALOS, meg ami rádióból meg a harmadik verzió.....

snowkid16
Nem CD galaxis, hanem izé, az EA, meg ilyen hazaigyártók?

snowkid16
De vajon 576kbyte-nál is fogják adni, vagy ezt a CD galaxis teszi bele?

snowkid16
Igen Nasa fogyasztás.

bertino
fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Maxtreme

fõleg 50ezrekért

Maxtreme
..és azt kell mondjam, valahol ez okos lépés volt, mivel az Ageai önmagában elég halott dolog volt társkártyaként.

õõ azt akartad a mondani a végén, hogy nasa fogyasztással xD

Optimus Prime
A CDgalaxisnál ár van, épp nézem a borítót. Ajándék zenei CD-vel! Nem minta nem lenne meg a szám már Miskovsky MySpace-es oldaláról, de ez akkor szép az EA-tól - más kiadótól persze ez a minimum, de mindenki tudja milyen az EA.

A PhysX anno még nem volt nVidiás privilégium. Azelõtt az Ageia gyártotta a gyorsítókat, melyet külön kellett megvenni - kétlem, hogy nálunk volt - mint anno a VGA mellé a 3D-s gyorsítót. De mint írták itt többen tavaly megvette õket az nVidia és hát külön kütyü helyett beleintegrálta a GPU-iba, ami szerintem jó dolog.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

IMYke2.0.0.0
Nehogy már két gépet kelljen az embernek fenntartania egy-egy olyan játék miatt, amit hol az egyik, hol a másik cég nyomat jobban...!
Szánalom!

Amióta PC-m van - 10 év - csak ATI VGA lakik a gépemben. S ez nem fog megváltozni egy játék miatt.

snowkid16
Beztos? Nvidia szerzõdést kötött kaptak x összeget ;Ð. Én 9800GTX+-ban gondolkozok, nem akarok atomerõmûvet nasa géppel xD

w77d
ezek a hülyék nagyon sok bevételtõl fognak elesni egy ilyen logikátlan húzás miatt.....

majd lehet venni xD

felony
hol lehet 100-ért gtx295-öt venni?

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

Evin
Ezért kell tájékozódni. De nem sok mindent fogsz veszteni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

inkább vettél volna 100-ért gtx295öt :Ð

w77d
básszus ezé vettem én 100-ért kártyát? 😞

snowkid16
Ne értsétek félre szeretem az atisokat csak az IQ figthereket nem 😄. Itt pedig nincs olyan.

snowkid16
ATI-s topicban kikezdtem velem ,mert megmertem kérdezni, hogy mi a teendõ...(nem tudom már minél) mondták vegyek ATI-s karit, megkérdeztem tõlük, ismeritek a PhysX-et és a Mirror's edge-t hát persze hogy k*ssban maradtak, de elõször õk támadtak :S

Google-ban rákeresel h Mirror's Edge PC Release Date, az IGNes linknél ez van:
Mirror's Edge Publisher: Electronic Arts Platform: PC Release Date: January 15, 2009.

ha rákattolsz a linkre, akkor viszont January 13 van kint. lassan átváltják szerintem 15re...

snowkid16
Nem vicc 😛

Maxtreme
Így van 😊

nem vicc, NVIDIA anno felvásárolta a PhysX technologiát, és a 8-as szériától kezdve az összes kártyája tudja a physx-et, szemben az ATi-val, akiknek nincs physx

w77d
nebazz ugye ez csak vicc??

snowkid16
Cöhhh, akkor január 20-án kapjuk európába?

snowkid16
CSAK pc azon is CSAK nvidiás karikon, NEM ATIN!

(😄)

PC-n vannak PhysX miatt

Shep
Ezek az átszakadó fóliák, zászlók stb. csak PC-n vannak a Physx miatt ,vagy boxon is volt?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kezd a faszom ki lenni

In stock on January 15, 2009.
Order it now.
Ships from and sold by Amazon.com. Gift-wrap available.

snowkid16
Még nem küldtek sms, de én Nyíregyházán lakok, szóval nekem pár nappal késõbb jön le Pestrõl. De én már október elején megrendeltem, nem ezen az egy héten fogok vacakolni, különben is beteg vagyok.

Valakinek van valami infoja? CDGalaxis esetleg 576nak megérkezett már?

zeus89
Holnap jelenik meg

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Optimus Prime
Én se, de 12k túl drága. És a Judge Dredd óta nem vacakolok hackelt-crackelt izékkel.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

snowkid16
Én meg nem két év múlva akarok játszani<#mf1>, DE tudom drága, de nem mindig szoktam venni játékokat csak ritkán, a múltkori pl. a Far Cry 2 volt. Remélem nem fog szaggatni PhysX meg nélküle, mert valami stikije van a karimnak :s. Warmonger: O😄D PhysX játékban minden full max, 1680x1050 felbontsában 60 fps-el ment. EA valóban nem adott ki szar, kivéve az NFS PS, NFS UC... optimalizálatlan sz*rok

saxicola
Én inkább pár szuperakciós EA játékkal tárazok be: pl. Crysis 1999 Ft-ért szinte ingyen van.

www.gportal.hu/bioshock

Optimus Prime
Hm, akkor mégis jó tudtam hogy az Unreal3-ra épült a játék. 😄 Már nem tudom hol olvastam vagy hallottam. De örültem neki, mert így tuti megy majd a gépemen, még a régi VGA-mal is ment volna. Az UE3 nagyon jól optimalizált alapból, ha a fejlesztõk is tesznek ezért baj nem lehet.
Viszont a játék ára abszurd lesz, a jósolt 11990-es ár tuti, hisz EA és azok rohadt drágák. Akárcsak az Activision játékok, persze az itthoni forgalmazótól is függ. A CDProjekt például nagyon fair árakat szabott meg. Se baj, két év és kijön Classicsban.😛

egy az hogy talán az ue3 enginben bizhatunk és 2 hogy talán az ea ban is meg lehet bízni õk a undorcoveren kívül szart még adtak ki a kezükbõl
balee4
jól néz ki, remélem nem lesz nagy a gépigénye és maxon elmegy..., talán az UE3 optimalizáltságában még bízhatunk, remélem holnap megjelenik 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Atkamon
Ez már nagyon régi trailer😊

bertino
ja.
pláne ha nem szaggatna össze-vissza.
de azért minõsége odabasz cseppet.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!