Mirror's Edge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Itt van egy jó kis videó Faith-rõl:
S igen, egyet értünk: minden ilyen sportot ésszel kell ûzni. Mert egy eygyszerû korcsolyázással is nyakát szegheti valaki, nemhogy 3 méteres magasságból kukára eséssel..
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Jól teszed. Amúgy, inkább ezt ajánlom figyelmedbe: Capoeira - többre mész vele, mint holmi játszótéri/utcai embereket zavaró és saját testi épségedet veszélyeztetõ ugra-bugrával.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
snowkid16: A Parkour bárhol csinálható - de inkább ésszel.
Tájékozódj: http://parkour.lap.hu/, http://pktrickschool.uw.hu/.
Nemcsak a saját testi épségedet kockáztatod, hanem a Szüleid is gutaütést kaphatnak, ha megsérülsz... gondold végig! 😊
Már nagyooon várom, végre egy optilmalizált játék...és nem is rossz játék. Én úgy vagyok vele, hogy nem adok más véleményére a játékok iránt, mert mindenkinek van stílusa.
Nem tudjátok, hol lehet Parkourozni M.o-n?
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Na egy elég érdekes helyet lestem ki egy másik topicból, remélem ide felment.

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu
Nekem nagyon tetszik a játék, vártam, mint a messiást, de nem csalódtam.
PC Mirror's Edge is out and the reviews are in. The PC version gets a nice 8.5/10 plus a Editor's Choice Award from IGN, a 83% score from PC Gamer UK magazine, a great 9/10 from Videogamer and Bit-Tech, a 7/10 from GameSpot and a solid 8/10 from Eurogamer. IGN has also put up a video review of the game. Thanks to M7 for the PC Gamer UK review info.
German site PC Games Hardware has tested DICE's latest PC release with a multitude of graphics cards and shared the benchmark results and a max details vs. minimum details screen shot with the PC gaming crowd. Read the article by clicking here.
Ratings and a excerpt from the closing comments from the IGN review
Presentation: 7.0
Strong immersive elements, helpful environmental cues for navigating terrain, but the animated cut-scenes really need to be tossed.
Graphics: 8.0
A powerful artistic vision enhanced by the occasional tattered fabric, shattered glass, and smoke and fire of the PhysX effects.
Sound: 8.5
The effects present, from the wind hissing as you run to the footsteps to the electronic soundtrack, greatly enhance the sense of atmosphere.
Gameplay: 8.5
Though it can be disorienting at times as a result of the perspective and combat can be a little awkward, the platform hopping and environmental navigation work well.
Lasting Appeal: 8.0
Time trials, speed runs, and leaderboards await after the short main campaign is completed.
Overall: 8.5 + Editor's Choice Award
While its elegant controls, visuals and audio weave a dreamlike tapestry that its animated cut-scenes do their best to eat away at, the whole is an experience you'd be remiss to let fly by if you missed it on consoles.
snowkid16: Pécsi 576 boltban voltam. Ott beszélgettem az eladókkal.
Amennyiben online vagy telefonon megrendeled a játékot, azt az ország bármely szaküzeltében (576) lévõ készlet erejéig elküldik neked!
Ergo: ha Nyíregyházán nincs, és nem elõrendelted, hogy oda érkezzen meg a példányod, hanem most kaptál rá kedvet, akkor tedd meg, amit írtam és postán megkapod - 10% kedvezménnyel, mert 10.000 Ft felett vásárolsz.
Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu