Mirror's Edge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

snowkid16
Milyen géped van? Jó sok FPS-d van 😄

IMYke2.0.0.0
Kár, hogy ez inkább egy összefércelt filmecske - több játékból.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Snexi
valakinél volt olyan hogy itt belassult a játék?nem reagál ilyenkor semmire,nem lehet ugrani meg semmi csak lelassul az egész (nem,nem nyomtam meg az R-et)

snowkid16
Tört, letöltött

sQr
The Protector: Az már Free Running. A La Parkourban nincsenek szaltók eredetileg. Bár gyakran keverik a két stílust. Sajnos én csak az elõre szaltóig jutottam, bár tény, akkor még 16 voltam. Talán most ha újrakezdem, bevállalósabb leszek.

snowkid16
Falon futást úgy tudod, mint Faith? 😄. Csak vicc, de hol tanultál meg, valaki tanított, vagy jéé ez és gyakoroltál sokat.

Zinaj
Eltort?xd
Jo kis jatek ez.fegyver elvevés az marha faja 😊

i7 azt szevasztok :P

snowkid16
Itt van egy jó kis videó Faith-rõl:
Itt van egy jó kis videó Faith-rõl:

IMYke2.0.0.0
Nem volt a lassan sportággá alakuló testmûvészettel szemben semmiféle ellenszenv a gondolataimban - sorokat nem írok, mert ugye mimika, hang, gesztus itt nincs -, csak azt akartam sugallni: ez a sport kifejezetten veszélyes tud lenni... ha valaki esztelenül rohangál a "közeli helyeken, dombokon, hegyeken, kibelezett kõbányák közelében", na meg a betondzsungelben, elhagyatott gyárvárosokban, és adja a kismenõt, mert látott néhány parkour videót a neten...
S igen, egyet értünk: minden ilyen sportot ésszel kell ûzni. Mert egy eygyszerû korcsolyázással is nyakát szegheti valaki, nemhogy 3 méteres magasságból kukára eséssel..

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

The Protector
Én is elég jól nyomom a parkourt.De én elég sok idelye xtreme martial artsot nyomok.Szóval nem 0 áról indulok.Falon futás,wall flipp stb azok könnyedén mennek.nem nehéz.Jah és ha vmit nem tudsz,beírod youtubba a trükk nevét és azt odailleszted h tutorial.Minden fennt van ami kell.Én a flare stancot is onnan tanultam el mert tettszett.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

snowkid16
Magadtól tanultál meg? :o

sQr
i2k...ez azért fájt. A nem begyepesedett agyú embereket nem zavarja, engem gyakran tapsoltak meg. Saját testi épségedet kb ugyan annyira veszélyezteted minden sporttal. Mint mindent, ezt is ésszel kell csinálni.

blackcalibra
http://hu.wikipedia.org/wiki/Capoeira
snowkid16
Azért, hogy ne zaklassanak. :p. Nálunk kihalt a játszótér 😄 Már felnõttek a régi gyerekek és hát én vagyok itt egyedül meg 2 lány, meg egy 1 éves bébi. Capoeira -t összetudod foglalni? Nem egészen értem.

IMYke2.0.0.0
[kis huncut... az adatlapod tanúsága szerint 18-25 között vagy... <#buck><#hehe>]

Jól teszed. Amúgy, inkább ezt ajánlom figyelmedbe: Capoeira - többre mész vele, mint holmi játszótéri/utcai embereket zavaró és saját testi épségedet veszélyeztetõ ugra-bugrával.

snowkid16
Megölted Faith-et? 😮, cúnya 😄 Nem lehet hogy kevés a lendületed?

Willi Betz
Ejj...ez a játék nem nagyon megy nekem. Már az elsõ kületésnél megállt a tudományom😄 Mikor jön a helikopter akkor az olyan messze van,hogy nem lehet átugrani rá😄D

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

snowkid16
Tört a játék?

snowkid16
Meg én már 4 éve versenyszerûen tollaslabdázok, és meg vannak nyúlva az izületeim. Szüleim biztoss hogy nem egyeznek bele, még puhítom õket 😄

Zinaj
Telepitem 😊

i7 azt szevasztok :P

snowkid16
Oké, köszi 😊 15 leszek csak, de nem most akarom, késõbb, még a lábamat erõsítem 😄

mitõl van az,hogy a videóknak nincs hangja?
IMYke2.0.0.0
Maxtreme: Így van. 😊

snowkid16: A Parkour bárhol csinálható - de inkább ésszel.
Tájékozódj: http://parkour.lap.hu/, http://pktrickschool.uw.hu/.

Nemcsak a saját testi épségedet kockáztatod, hanem a Szüleid is gutaütést kaphatnak, ha megsérülsz... gondold végig! 😊

Prince23
Szerintem hibás az Ageia Physic mellékelt driver. Én most teszem fel elõször. Kinyomtam az ageiat. majd megvárom a hivatalos nvidia driverrel járó ageiat. ezt nem teszem fel.

sQr
De... bárhol. 😊 Én régebben a szülõvárosomban kezdtem, aztán most majd ha jön a jó idõ és lecseng a vizsgaidõszak, talán nekiugrok az "Egyetemváros"-nak. 😊

Sziasztok! Mitõpl lehet az,hogy apám gépén az intornál(rajzos,mikor új játékot indítok), kb 3 mp után szétfagy, és kész? 7600gt-je van, tehát a Physx támogatás eleve nem is lehetséges.
snowkid16
😛 😄.
Már nagyooon várom, végre egy optilmalizált játék...és nem is rossz játék. Én úgy vagyok vele, hogy nem adok más véleményére a játékok iránt, mert mindenkinek van stílusa.

Nem tudjátok, hol lehet Parkourozni M.o-n?

Maxtreme
Na igen.
Mondjuk minden Ue3-as játékra lehet pakolni AA-t szal no para 😊

IMYke2.0.0.0
Unreal 3 motoros - csak a Fejlesztõkön múlik, hogy mit szúrnak el vagy sem, a motorra nem foghatják.

Maxtreme
De ugye nem 7300GT-el akarsz még AA-t is? xD

Maxtreme
nincs neki elbaszva.

ennek a gammának is el van baszva az AA-ja? (élsimítás)

Szolnokboy1
nektek nem túl erõsek a háttérzajok? nálam a párbeszédeket alig lehet hallani, mert olyan erõs az utcai háttérmoraj. az a durva, hogy leveszem nullára az optionsben és akkor is ugyanúgy van hang. ez miért lehet?

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

sQr
Facek: Elképzelhetõ. 😊

Na egy elég érdekes helyet lestem ki egy másik topicból, remélem ide felment.

MrYeti
ahogy olvastam, másnak is belassul a ryding park-nál. most mennem kell, hátha kitöröm a nyakam a járdán 😊, de ha leszek, megpróbálom feltenni a patchet, hátha. ha valaki rájön közben hogy mi a baja, írja be plz!

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu

snowkid16
:p majd jövök én, úgyis beteg vagyok és megelõzlek 😄
De neked meg van eredetiben vagy RELOADED?

Facek
tevagyneo? <#vigyor2>
sQr

Hát ha most sem jelenik meg, valószínûleg SG nem szereti a photobucketet. 😊

sQr
Elsõ hozzászólásként valószínûleg nem túl szimpatikus módon postolnám a jelenlegi Playground One Time Trial világranglistát. A 2. helyen jelenleg én állok, 40 tized másodpercel lemaradva. 😉

Nekem nagyon tetszik a játék, vártam, mint a messiást, de nem csalódtam.

snowkid16
Ha volt akkor bocs!
PC Mirror's Edge is out and the reviews are in. The PC version gets a nice 8.5/10 plus a Editor's Choice Award from IGN, a 83% score from PC Gamer UK magazine, a great 9/10 from Videogamer and Bit-Tech, a 7/10 from GameSpot and a solid 8/10 from Eurogamer. IGN has also put up a video review of the game. Thanks to M7 for the PC Gamer UK review info.

German site PC Games Hardware has tested DICE's latest PC release with a multitude of graphics cards and shared the benchmark results and a max details vs. minimum details screen shot with the PC gaming crowd. Read the article by clicking here.

Ratings and a excerpt from the closing comments from the IGN review

Presentation: 7.0
Strong immersive elements, helpful environmental cues for navigating terrain, but the animated cut-scenes really need to be tossed.
Graphics: 8.0
A powerful artistic vision enhanced by the occasional tattered fabric, shattered glass, and smoke and fire of the PhysX effects.
Sound: 8.5
The effects present, from the wind hissing as you run to the footsteps to the electronic soundtrack, greatly enhance the sense of atmosphere.
Gameplay: 8.5
Though it can be disorienting at times as a result of the perspective and combat can be a little awkward, the platform hopping and environmental navigation work well.
Lasting Appeal: 8.0
Time trials, speed runs, and leaderboards await after the short main campaign is completed.
Overall: 8.5 + Editor's Choice Award

While its elegant controls, visuals and audio weave a dreamlike tapestry that its animated cut-scenes do their best to eat away at, the whole is an experience you'd be remiss to let fly by if you missed it on consoles.

snowkid16
Köszi szépen!

snowkid16
Én mondom, már októberben elõrendeltem pc-re 😄 Meg én elmegyek, tõlem nincs messze a bolt.

IMYke2.0.0.0
Ja, és ebben az esetben a 10% fedezi a postaköltségedet! Ergo: csak a játék árát kell fizetni.

IMYke2.0.0.0
Remélem, addigra sikerül visszakúszni Pécsre, munkahely és albi - bár, a mostanság tapasztalható leépítési "láz"...

snowkid16: Pécsi 576 boltban voltam. Ott beszélgettem az eladókkal.
Amennyiben online vagy telefonon megrendeled a játékot, azt az ország bármely szaküzeltében (576) lévõ készlet erejéig elküldik neked!
Ergo: ha Nyíregyházán nincs, és nem elõrendelted, hogy oda érkezzen meg a példányod, hanem most kaptál rá kedvet, akkor tedd meg, amit írtam és postán megkapod - 10% kedvezménnyel, mert 10.000 Ft felett vásárolsz.

Ez nem reklám volt, hanem tájékoztatás. Nekem ebbõl semmi hazsnom nem származik.

MrYeti
így se jó. megnéztem, mindig ugyanannyi idõ alatt lassul le, de olyan szinten, mintha lassított felvétel lenne. de csak a járás. egy helyben ugrálni tudok, de nem érek vele semmit. nem értem

MrYeti
az én problémámat nem oldja meg

snowkid16
snowkid16
Valaki elmenne Pesten az 576kbyte és megnézni megvan-e ? Mert Nyíregyre mindig egy nappal késõbb jön és már 13-án le lett véve az elõrendelhetõ játékok közül 😊

kirol
1 év múlva még neted is lehet nem?

olyan is van? 😛