Mirror's Edge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

snowkid16
A nevem, Baboca lesz 😊) Csak hogy tudják, kik is vagyunk 😉

snowkid16
Nagyon grat, de jön majd az utánpótlás (én XD) és legyõzlek, elvégre lány vagyok, és amit a fejembe veszek, meg is csinálom XD.

i2k, köszi a fordítás, megkérdtem aki csinálta, hogy küldje át a videót, mert én megszeretném csinálni magyar sztorival. 😊

egyébként még a készültekor féltem,hogy milyen lesz az fps aktobatika,az ilyen stílusban szeretem a külsõ nézete,pont a mozgások miatt..kicsit vérzett is a szívem a gyakorló pályán a szöszi csajt nézve...de egész jól fogyasztható a látószög meg a hangulat😊
MerlinW
Bioshock?😊

[merlinw.org]

sQr
Frissültek végre a szerverek, hát íme ezen pálya világrekordjai:

w77d
te mondod, hogy huzavona? a te konfigod már tavaly elõtt gyengus volt..

OFF: hidd el az illetõ akinek szántam tudni fogja.... de téged senki sem kérdezett😊 ON
milyen huuzavona?..ez a konfig ma már sajnos tényleg gyenge a legtöbb játék minimumjához is...
én azért a minimumba bízok ha nem akkor már egy haverrel leügyeztem hogy 40be megveszem tõle a premiumos xboxot

nem hittem volna hogy egyszer ezt mondom de tele lett a tököm a pc köröli huzavonával meg idegeskedéssel
Zinaj
Kocka<#taps>

i7 azt szevasztok :P

csak nekem nincs hangom az átvezetõ videók alatt?
sQr
Na meglenne a magyar világrekord. 😊 Majd 1 mp-et sikerült rávernem az eddigi rekorderre.

Ha frissül végre a világranglista is, arról is beteszek képet! 😉

Ez nem csak iylen ugrálós játék nem , lehet benn gyilkolni is?
Sheltem
Ki kérdezte?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

jaja...komoly...bár van egy külsõ gamepad konfigolós program,azon tudsz neki profilt csinálni és futtatod a játékkal egyidõben,akkor úgy állítod be,ahogy akarod.
1680x1050 minden max 4xere AA physx bekapcsolva szaggatás mentes (HD4850)...
grebber
Igen!

Next PC upgrade: 2022

lobig
ez most komoly hogy nem lehet a gamepad-et testreszabni?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Jól gondolom, hogy ahol az emberünk lassan sétál, meg stb, ott nem tudunk továbbjutni csak hogyha lesz uj crack? :-/

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Snexi
megjeleníti ez csak f5-ölni kell

Jani21
Tegyetek a kép linkje után egy kérdõjelet. Mûködni fog.

IMYke2.0.0.0
Amennyiben az eredeti történet "írója" a "Nobody" alatt a testetlen-re gondolt, akkor azt így kellett volna helyesn írnia: No-body.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Gerisone
nekem se jeleníti meg. és igen kb a 4. fejezetnél van. csak lassan sétál nem ugrik satöbbi.

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

IMYke2.0.0.0

Irodalmi(bb és gyors) fordítás: .:i2k:.009

"Altair és Tifa már jó ideje éltek együtt, nagy boldogságban. Altair segített Tifának a bár mûködtetésében, míg Tifa segített a férfi testvériségbeli akcióiban. De Faith felbukkanásával minden megváltozott.
Egyik futár küldetésének - fontos információk átadása - teljesítése okán járt az Edge-ben, de amint betette a lábát a városba, furcsa dolgok kezdtek történni vel.
S ugyanezen dolgok estek meg Altair-rel is.
Mintha teljesen más személyiségként kezdett volna viselkedni, s mivel nem akarta, hogy Tifa aggódjék érte, Altair egyedül indult útnak, hogy megtalálja a kérdéseire a válaszokat és megoldja a problémát.
Naminé, egy Edge-beli senki mondta el neki, hogy õ is egy Senki. Faith senkije. Altair azonban nem hitt a nõnek.

Ezidõ alatt, Faith Aerith templomába érkezett. Tudta, hogy így nem tud majd élni. Sem õ, sem Altair, nem élhet két helyen, egy idõben. Tifa megtudta, hogy Faith érdeklõdik Altair után, de nem hagyta annyiban, így hát harcolni kezdtek egymással. A harc közepén ugyanakkor, Tifa "meglátta" Altair-t Faith-ben és tudta, hogy valami rossz fog történni.

Altair megérezte, hogy valaki megtámadta Tifát, és hogy ne essék komolyabb baja, inkább a nem létezést választotta. Tudta, hogy ha csak néhány pillanatra is, de irányítani tudja majd Faith-et, akkor el tudja tántorítani Tifától. S pontosan ezt is tette. Rávette Faith testét, hogy ugyanúgy mozogjon, mint egykori sajátja, és elfutott Tifától, amilyen gyorsan csak tudott.
Tifa megpróbálta követni Faith/Altair-t, de nem tudta tartani vele a tempót. Amikor végül rálelt a férfira, végig kellett nézze a "haldoklását" és ahogy teljesen Faith-té válik.

Azóta Altair nem fenyegeti Faith-et, Tifa pedig többé nincs veszélyben.
Altair jól lesz így, Faith-ként élve, csak hogy Tifa mellett lehessen.
"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

blackcalibra
Van valami, mert nem jeleníti meg. 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ha az a 4.pálya körül van,akkor ez most kivételesen tényleg törés miatti hiba,ahogy olvasni lehet😊
Gerisone
nemmondod 😊

eddig ez sosem volt probléma. minden ilyen jellegû dolog orvosolt volt elõbb utóbb. csak nem gondoltam volna h emiatt lassul be a cucc. de ha emiatt akkor várok a javításra.

Snexi
mert nem eredeti

Snexi
nagyon (de tényleg,semmi irónia)

Gerisone
a hûség címû fejezetben mér lassul be a játék? sem ugrás nincs se semmi. nemtok csinálni semmit. miért van ez?

Mennyire lett jó a pc-s port ?
8600gts-en, 1024*768-ban megy-e?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

snowkid16
Nincs mit 😊

IMYke2.0.0.0
OK, elnéztem.
Köszi, meglesem a szövegét.

snowkid16
A videóban, amit küldtem, az a rész tetszik, amikor elkezd verekedni Faith 😊

Snexi
nekem sincs =D

snowkid16
Nem te hanem Snexi,
A videó melett van a felhasznló, aki feltette és a show more.

IMYke2.0.0.0
Nekem: nincs meg a játék, és nincs PhysX kártyám.

snowkid16
LOL, repülõ is van..Hab a tortán 😄

IMYke2.0.0.0
Hol tudom megtenni? Hang ezen a könyvtári gépen nincs.

snowkid16
Szépek 😊 Még az is tetszik, hogy ilyen szépen van kidolgozva az ember, meg a textil

Zinaj
Katt a fotokra amig nagy meretu nem lesz!Zsir jatek!

snowkid16
SecuRom védelme van? Kíváncs i vagyok, hogy fog menni a PhysX-el, mert tényleg jól optimalizált

Zinaj

Snexi
akkor jól sejtettem :/

The Protector
A wall run az nem megy sokáig.A wall flipp pedig az amikor nekifutsz szembõl a falnak és egy lépés és rugaszkodás vagy 2 lépés és rugaszkodás.A végeredménye egy hátraszaltó.Amit viszont soha ne próbáljatok egyedül tanulni az a bicska.Ahoz 2 segítség kell minimum.Én is csak úgy tanultam meg.Ha vkit érdekel leírok pár dolgot de ez nem annak a topikja.Amit jobban tudok az a küzdõsport és a break.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

snowkid16
Tört verzió és hibás 😄.
PhysX-d van?

Snexi
8800gts,e6700,2gb ram

IMYke2.0.0.0
Ez a "nem eredeti" változathoz készült "indítófájl" hibája.

snowkid16
3 játék, de nekem tetszik 😄 . Fõleg ha a sztorit elolvasod 😊