4071
  • Optimus Prime
    Piszok nehéz rész. Gyors reflex kell hozzá, hiába csak egy klikk. :D
    Az egyik legnehezebb rész a hoki maszkos "csávó" leszerelése mellett.
  • rumkola
    LOL
  • DONGUBA
    kira koszi de ha nem nyomtam 30-szor mire osszejott egyszer sem:DDDD
  • sherlock1
    Akkor kell lenyomni a jobb gombot, amikor pirossá válik a rúd a kezében.
    http://www.mahalo.com/mirrors-edge-ropeburn#Ropeburn
  • Atkamon
    Amikor piros lesz a fémcső a kezében, jobb klikk... Tudod, mint a fegyverekkel...
  • DONGUBA
    Sziasztok elakadtam egy palyan ahol a teton egy feher haju pasi eloszor elkap ledob a tetorol utanamjon es megint ledob es nemtom mit kell csinalni
  • CroftManor
    xD
  • elitehun
    Az azért vicces hogy a faq a myvip chat-re visz XD
  • Atkamon
    Lesz, de nem lehet róla tudni semmit...
  • CroftManor
    de kihalt ez a topik :( A második részről lehet már tudni valamit? Egyáltalán lesz?
  • snowkid16

Köszi szépen, nagyon tetszik! Kicsit realisztikusabb xD bár, hatszor leestem már xD Pedig nem vagyok kezdő :O
  • snowkid16
    Nagyon köszönöm gyors válaszod! :D
    Hát , gamepadokban nem vagyok nagyon otthon :))
    Rögtön kipróbálom.
  • csoli31
    Az is eléggé noname márka. Használd az Xbox360 gamepad emulátort. Csak 2 fájlt kel a játék főkönyvtárába másolni belőle, és egyben le is tudod ellenőrizni vele, hogy jó lesz-e hozzá.
  • snowkid16
    Hali D:
    Rég jártam itt. Megint elővettem az ME-t és gamepaddal szeretnék futkosni.
    Hama Black Force gamepadom van,de a játék nem érzékeli (a régi noname-t meg érzékelte) és nem billentyűzettel szeretnék játszani. Valami ötlet?:D
    Addig is megyek futni...:)
    thx
  • zsola100
    miwan nem ertitek az angolt? nekem tok mindegy
  • Serpa
    a játék alatt hallható dalokat hol tárolja a játék?
  • gviski
    ha magyarra van állítva a Steam akkor magyar feliratos
  • Optimus Prime
    Alapból egyébként ki van kapcsolva.

Hm, Steam alatt magyar feliratos? Nekem eredeti US kiadás van, de elvileg ott a magyar felirat csomag is hozzá - meg még egy tucat nyelv. Nem mintha gond lenne, csak fura.
  • dupcsik
    köszönöm szépen
  • csoli31
    A beállításokon belül, a videó beállításnál alul megtalálod.
    Tessék egy kép róla.
    Szerk.
    Újra letöltöttem, mert nem volt a gépemen, mivel már rég játszotam vele, és nem emlékeztem rá. Nem félre érteni (Steam)!
  • dupcsik
    hello! hol kell kikapcsolni a physx-et köszi
  • snowkid16
  • Atkamon
    Vedd meg a játékot... Vedd úgy, hogy az eddigi rész volt a demo, és innentől csak eredetivel mehetsz tovább:)
  • CroftManor
    van egy tippem: nem eredeti a játékod xD ezt a problémát egy páran már írták, tedd fel az 1.01es patcht vagy amelyik a legutóbbi
  • decoy
    hhali.segítséget szeretnék kérni.szal az van h még eléggé az elején vagyok.az volt az utolsó feladat h követni kellet egy ilyen kék ruhás futárt aki valami birkózóról beszélt és azt kéne megkeresni a következő pályán.és elis kezdem a pályát. és van egy hely ahol faith mozgása belassul és nemtudok semmit csinálni futás közben.(szal nemis fut hanem nagyon nagyon lassan sétál)de maga a játék nem akad csak a csaj ha futni akarok.oldalra normálsian tud ugrani emg tud ütni is de csak egyhelybe.meg nyomom az előrét és akkor a célkereszt is nagyon lassan mozog.valaki nemtudja mi lehet a gond?eddig gond nélkül ment a játék,semmi gondja nem volt...és nemtom mi a baj..már egszer elkeztem előröl a játékot mert ugyanez volt a gond és maradt...és így nem lehet végigvinni a pályát.ha valaki segít annak köszönöm
  • lee56
    .. úgyérted már ha elindulna egyáltalán? :) CPUban a többmagos proci mellett még nagyteljesítményű komplett videókártya is legyen az azért nem ebben az évtizedben lesz sztem :)

El kell hogy szomorítsalak, még sokáig lesznek processzorok és videókártyák is csak egyre több magvuk lesz :D idén már 6, jövőre 12 magos procik, videókártyáknál meg hol is tartunk most 2-3ezer amd oldalon? :))
  • snowkid16
    megyek részvényeket venni :D
  • sean john
    Közben megoldódott, köszi.
  • Maxtreme
    http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?wxmsw28u_core_vc_custom

vagy:

http://www.seasonsecurity.com/how-to-fix-wxmsw28u_core_vc_customdll-not-found-78282
  • sean john
    Persze, többször is.
  • Atkamon
    Öh, megpróbáltad újratelepíteni?
  • sean john
    Sziasztok!

Feltelepítettem a játékot, pactheltem, és az alábbi hibaüzenet fogad. Fogalmam sincs mitől lehet. Valakinek van ötlete?
    Előre is köszi!
  • Synchronous
    Ennek a nagy vga-háborúnak az lesz a következménye, hogy mindenki kidobhatja a processzorát. Emlékszel néhány éve még a vga-hoz külön kellett venni a gépbe egy 3D-s gyorsítót, mert az alap vga-ban nem volt 3D-s funkció.
    Akkor elég gyorsan egybeépítették a kettőt, szal nem kellett külön 3D-s kari. Utána bejött a multi GPU-s rendszer, crossfire stb, ami egyre több terhet vett le a cpu válláról. Szal lassan már nem is lesz rá szükség. Mindent a vga csinál.
    Sőt nemsokára mint olyan h cpu nem is lesz, mert dolgoznak azon, hogy bevezessék a Fusion névre keresztelt hibrid GPU-CPU csipek forgalmazását. Kiváncsi vagyok hogy egy ilyen gépen hogy fut a ME.
  • Atkamon
    Vedd meg...
  • redmonk
    sziasztok

letöltöttem a gamet reloaded verzió

majd telepítésnél az irja hiba történt az autorun.dat olvasásakor ha kétszer raákkantitok a fájlra és rámeek h ujra akkor egy ideig megy a telepítés majd kiirja h mégse jó a fájlt vagy vmi ilyesmit

mit tegyek?
  • snowkid16
    Kieg.
    Olvastam én is, de legtöbben azt írták, hogy moddolt kártya kell hozzá, vagy ilyen Ati-ra írt program (amiről fogalmam sincs)
    Legyen ahogy mondod, barátom, legyen Ati-n is PhysX :D
  • snowkid16
    És te láttad, amikor ő játszott ATI kártyával, PhysX-el együtt?:D:D:D Mert kétlem :)
    Ha viszont csak azért írod, hogy valami okosságot írjunk (ami nincs) az Ati kártyához, akkor csalódni fogsz, mert a fiúk jól mondják. CSAK nvidia 8,9 200 széria képes használni a PhysX-t, ATI egyáltalán nem.
    (Régebben volt külön ilyen gyorsítókártya, de anno nagyon drága volt, nem érte meg az Ageia cégnek, és valószínű, hogy beadták a derekukat)
    Boldog Új évet kívánok, és fussatok sokat, a Kékre meg vigyázni, amikor petárdáztok ;)
  • Atkamon
    Ja, és mindent megtesznek, hogy NVidia exkluzív legyen és semmiképp se működjön ATI-n... Ez lesz a technológia veszte...
  • Optimus Prime
    Pontosabban nem az ATi birtokolja. 2006-ban az Ageia cég fejlesztette, mint külön gyorsító a VGA mellé. 2008 körül megvette a céget az nVidia és integrált a technológiát a GPUiba.
  • vérpocok
    Nekem is négymagos van, még a vga is kétmagos, de mégis szaggat annál a résznél. Hiába, fizikszet nem atira találták ki...