Mirror's Edge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Az egyik legnehezebb rész a hoki maszkos "csávó" leszerelése mellett.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
fotográfik kolomp edisön :D
http://www.mahalo.com/mirrors-edge-ropeburn#Ropeburn
http://youtu.be/4v8qae11_-M
Nothing is True, Everything is Permitted
Köszi szépen, nagyon tetszik! Kicsit realisztikusabb xD bár, hatszor leestem már xD Pedig nem vagyok kezdõ 😮
Hát , gamepadokban nem vagyok nagyon otthon 😊)
Rögtön kipróbálom.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Rég jártam itt. Megint elõvettem az ME-t és gamepaddal szeretnék futkosni.
Hama Black Force gamepadom van,de a játék nem érzékeli (a régi noname-t meg érzékelte) és nem billentyûzettel szeretnék játszani. Valami ötlet?😄
Addig is megyek futni...😊
thx
Hm, Steam alatt magyar feliratos? Nekem eredeti US kiadás van, de elvileg ott a magyar felirat csomag is hozzá - meg még egy tucat nyelv. Nem mintha gond lenne, csak fura.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Tessék egy kép róla.
Szerk.
Újra letöltöttem, mert nem volt a gépemen, mivel már rég játszotam vele, és nem emlékeztem rá. Nem félre érteni (Steam)!
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Nothing is True, Everything is Permitted
El kell hogy szomorítsalak, még sokáig lesznek processzorok és videókártyák is csak egyre több magvuk lesz 😄 idén már 6, jövõre 12 magos procik, videókártyáknál meg hol is tartunk most 2-3ezer amd oldalon? 😊)
vagy:
http://www.seasonsecurity.com/how-to-fix-wxmsw28u_core_vc_customdll-not-found-78282
Akkor elég gyorsan egybeépítették a kettõt, szal nem kellett külön 3D-s kari. Utána bejött a multi GPU-s rendszer, crossfire stb, ami egyre több terhet vett le a cpu válláról. Szal lassan már nem is lesz rá szükség. Mindent a vga csinál. <#vigyor>#vigyor>
Sõt nemsokára mint olyan h cpu nem is lesz, mert dolgoznak azon, hogy bevezessék a Fusion névre keresztelt hibrid GPU-CPU csipek forgalmazását. Kiváncsi vagyok hogy egy ilyen gépen hogy fut a ME. <#smile>#smile>
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
letöltöttem a gamet reloaded verzió
majd telepítésnél az irja hiba történt az autorun.dat olvasásakor ha kétszer raákkantitok a fájlra és rámeek h ujra akkor egy ideig megy a telepítés majd kiirja h mégse jó a fájlt vagy vmi ilyesmit
mit tegyek?
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Olvastam én is, de legtöbben azt írták, hogy moddolt kártya kell hozzá, vagy ilyen Ati-ra írt program (amirõl fogalmam sincs)
Legyen ahogy mondod, barátom, legyen Ati-n is PhysX 😄
Ha viszont csak azért írod, hogy valami okosságot írjunk (ami nincs) az Ati kártyához, akkor csalódni fogsz, mert a fiúk jól mondják. CSAK nvidia 8,9 200 széria képes használni a PhysX-t, ATI egyáltalán nem.
(Régebben volt külön ilyen gyorsítókártya, de anno nagyon drága volt, nem érte meg az Ageia cégnek, és valószínû, hogy beadták a derekukat)
Boldog Új évet kívánok, és fussatok sokat, a Kékre meg vigyázni, amikor petárdáztok 😉