Mirror's Edge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

snowkid16
Persze, csak sz@r lenne a folytatásra annyit várni, mint a Mafia 1-nél a 2-re...

Atkamon
Már réges rég bejelentették, hogy lesz második rész, csak azt nem, hogy az mikor várható.

snowkid16
Elméletileg lesz Második rész, már petíciót is csináltak (amit aláírtam 😄) és öö, hát megkérdeztem egy 576-os ismerõsömet, és õ se hallott arról, a DICE most a Bad Companyvel babrál...

DONGUBA
Nem baj lenyeg h vegigvittem na

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Atkamon
Még jó, hogy nem halt meg... 😄

DONGUBA
Jol van mind1 nyugodjon bekeben😄

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

CroftManor
hokimaszkos pöcsfej.. az egy csaj 😄

Nothing is True, Everything is Permitted

DONGUBA
Na vege is van hat a veget elsore megcsinaltam nem volt nehez😄

DONGUBA
megvan

DONGUBA
Ezt a hokimaszkos pocsfejet hogy kell kinyirni?

Optimus Prime
Piszok nehéz rész. Gyors reflex kell hozzá, hiába csak egy klikk. 😄
Az egyik legnehezebb rész a hoki maszkos "csávó" leszerelése mellett.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

LOL

fotográfik kolomp edisön :D

DONGUBA
kira koszi de ha nem nyomtam 30-szor mire osszejott egyszer sem😄DDD

sherlock1
Akkor kell lenyomni a jobb gombot, amikor pirossá válik a rúd a kezében.
http://www.mahalo.com/mirrors-edge-ropeburn#Ropeburn

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Atkamon
Amikor piros lesz a fémcsõ a kezében, jobb klikk... Tudod, mint a fegyverekkel...

DONGUBA
Sziasztok elakadtam egy palyan ahol a teton egy feher haju pasi eloszor elkap ledob a tetorol utanamjon es megint ledob es nemtom mit kell csinalni

CroftManor
xD

elitehun
Az azért vicces hogy a faq a myvip chat-re visz XD
Atkamon
Lesz, de nem lehet róla tudni semmit...

CroftManor
de kihalt ez a topik 😞 A második részrõl lehet már tudni valamit? Egyáltalán lesz?

snowkid16
<#vigyor3><#wave>
Köszi szépen, nagyon tetszik! Kicsit realisztikusabb xD bár, hatszor leestem már xD Pedig nem vagyok kezdõ 😮

snowkid16
Nagyon köszönöm gyors válaszod! 😄
Hát , gamepadokban nem vagyok nagyon otthon 😊)
Rögtön kipróbálom.

Az is eléggé noname márka. Használd az Xbox360 gamepad emulátort. Csak 2 fájlt kel a játék fõkönyvtárába másolni belõle, és egyben le is tudod ellenõrizni vele, hogy jó lesz-e hozzá.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

snowkid16
Hali D:
Rég jártam itt. Megint elõvettem az ME-t és gamepaddal szeretnék futkosni.
Hama Black Force gamepadom van,de a játék nem érzékeli (a régi noname-t meg érzékelte) és nem billentyûzettel szeretnék játszani. Valami ötlet?😄
Addig is megyek futni...😊
thx

miwan nem ertitek az angolt? nekem tok mindegy

Serpa
a játék alatt hallható dalokat hol tárolja a játék?

gviski
ha magyarra van állítva a Steam akkor magyar feliratos

Virtual SimRacing

Optimus Prime
Alapból egyébként ki van kapcsolva.

Hm, Steam alatt magyar feliratos? Nekem eredeti US kiadás van, de elvileg ott a magyar felirat csomag is hozzá - meg még egy tucat nyelv. Nem mintha gond lenne, csak fura.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

köszönöm szépen

A beállításokon belül, a videó beállításnál alul megtalálod.
Tessék egy kép róla.
Szerk.
Újra letöltöttem, mert nem volt a gépemen, mivel már rég játszotam vele, és nem emlékeztem rá. Nem félre érteni (Steam)!

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

hello! hol kell kikapcsolni a physx-et köszi

snowkid16
<#vigyor3><#taps><#banplz>

Atkamon
Vedd meg a játékot... Vedd úgy, hogy az eddigi rész volt a demo, és innentõl csak eredetivel mehetsz tovább😊

CroftManor
van egy tippem: nem eredeti a játékod xD ezt a problémát egy páran már írták, tedd fel az 1.01es patcht vagy amelyik a legutóbbi

hhali.segítséget szeretnék kérni.szal az van h még eléggé az elején vagyok.az volt az utolsó feladat h követni kellet egy ilyen kék ruhás futárt aki valami birkózóról beszélt és azt kéne megkeresni a következõ pályán.és elis kezdem a pályát. és van egy hely ahol faith mozgása belassul és nemtudok semmit csinálni futás közben.(szal nemis fut hanem nagyon nagyon lassan sétál)de maga a játék nem akad csak a csaj ha futni akarok.oldalra normálsian tud ugrani emg tud ütni is de csak egyhelybe.meg nyomom az elõrét és akkor a célkereszt is nagyon lassan mozog.valaki nemtudja mi lehet a gond?eddig gond nélkül ment a játék,semmi gondja nem volt...és nemtom mi a baj..már egszer elkeztem elõröl a játékot mert ugyanez volt a gond és maradt...és így nem lehet végigvinni a pályát.ha valaki segít annak köszönöm
.. úgyérted már ha elindulna egyáltalán? 😊 CPUban a többmagos proci mellett még nagyteljesítményû komplett videókártya is legyen az azért nem ebben az évtizedben lesz sztem 😊

El kell hogy szomorítsalak, még sokáig lesznek processzorok és videókártyák is csak egyre több magvuk lesz 😄 idén már 6, jövõre 12 magos procik, videókártyáknál meg hol is tartunk most 2-3ezer amd oldalon? 😊)

snowkid16
<#eplus2><#eplus2> megyek részvényeket venni 😄

Közben megoldódott, köszi.
Maxtreme
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?wxmsw28u_core_vc_custom

vagy:

http://www.seasonsecurity.com/how-to-fix-wxmsw28u_core_vc_customdll-not-found-78282

Persze, többször is.
Atkamon
Öh, megpróbáltad újratelepíteni?

Sziasztok!

Feltelepítettem a játékot, pactheltem, és az alábbi hibaüzenet fogad. Fogalmam sincs mitõl lehet. Valakinek van ötlete?
Elõre is köszi!
Synchronous
Ennek a nagy vga-háborúnak az lesz a következménye, hogy mindenki kidobhatja a processzorát. <#hehe> Emlékszel néhány éve még a vga-hoz külön kellett venni a gépbe egy 3D-s gyorsítót, mert az alap vga-ban nem volt 3D-s funkció.
Akkor elég gyorsan egybeépítették a kettõt, szal nem kellett külön 3D-s kari. Utána bejött a multi GPU-s rendszer, crossfire stb, ami egyre több terhet vett le a cpu válláról. Szal lassan már nem is lesz rá szükség. Mindent a vga csinál. <#vigyor>
Sõt nemsokára mint olyan h cpu nem is lesz, mert dolgoznak azon, hogy bevezessék a Fusion névre keresztelt hibrid GPU-CPU csipek forgalmazását. Kiváncsi vagyok hogy egy ilyen gépen hogy fut a ME. <#smile>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Atkamon
Vedd meg...

redmonk
sziasztok

letöltöttem a gamet reloaded verzió

majd telepítésnél az irja hiba történt az autorun.dat olvasásakor ha kétszer raákkantitok a fájlra és rámeek h ujra akkor egy ideig megy a telepítés majd kiirja h mégse jó a fájlt vagy vmi ilyesmit

mit tegyek?

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

snowkid16
Kieg.
Olvastam én is, de legtöbben azt írták, hogy moddolt kártya kell hozzá, vagy ilyen Ati-ra írt program (amirõl fogalmam sincs)
Legyen ahogy mondod, barátom, legyen Ati-n is PhysX 😄

snowkid16
<#idiota><#idiota> És te láttad, amikor õ játszott ATI kártyával, PhysX-el együtt?😄😄😄 Mert kétlem 😊
Ha viszont csak azért írod, hogy valami okosságot írjunk (ami nincs) az Ati kártyához, akkor csalódni fogsz, mert a fiúk jól mondják. CSAK nvidia 8,9 200 széria képes használni a PhysX-t, ATI egyáltalán nem.
(Régebben volt külön ilyen gyorsítókártya, de anno nagyon drága volt, nem érte meg az Ageia cégnek, és valószínû, hogy beadták a derekukat)
Boldog Új évet kívánok, és fussatok sokat, a Kékre meg vigyázni, amikor petárdáztok 😉

Atkamon
Ja, és mindent megtesznek, hogy NVidia exkluzív legyen és semmiképp se mûködjön ATI-n... Ez lesz a technológia veszte...

Optimus Prime
Pontosabban nem az ATi birtokolja. 2006-ban az Ageia cég fejlesztette, mint külön gyorsító a VGA mellé. 2008 körül megvette a céget az nVidia és integrált a technológiát a GPUiba.

vérpocok
Nekem is négymagos van, még a vga is kétmagos, de mégis szaggat annál a résznél. Hiába, fizikszet nem atira találták ki... <#nemtudom>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.