4071
-
#3951 Ha elindult, vagy tovább jutottál a Prologue videón, akkor gondolom csak sikerült, de hogy tud:
A pirossal kijelölt csúszkát a Nincs-hez állítani. Ha meg eltévedsz nyomd meg a Q-t, automatikusan a helyes irányba nézel, bár néha így e könnyebb. -
milikek #3950 felveszem fraps-al és felrakom ha nem voltam érthető. -
milikek #3949 Ja és kéne egy mentés is mert ott tartok hogy el kell menni oda ahol leszállt a helikopter. És ahogy mész, lesz egy helység ahol a falon van 3 cső. És pirosan világít. Ahogy próbáltam falfutással felkapaszkodni a falra találtam egy bug-ot és ott a zárt ajtónál felkapaszkodtam és felrántottam magam oda, ahol dobozok , és állványok vannak. Ott felmegyek az állványra, be az ajtón fel a lépcsőn és ott a tető. Nem is lenne baj...
Csak a tetőn átmegyek a falakon meg a korlátokon. -
milikek #3948 Ja és azt a Hardveres gyorsítást hol lehet kikapcsolni?
A hangkártyához nem nagyon értek. -
milikek #3947 Bemegyek a Vezérlőpultba aztán Hangok és audioezközök és ott a hangerő fülön az első hangszóró mellett. Ugye az a Hangkártya neve.
Na mind1 oda Realtek AC97 Audio van írva.
Ha jól sejtem az lesz a hangkártya neve. -
#3946 Ez velem is előfordult. Tedd a hangot szoftveresre, valamint a Vezérlőpultba vedd ki a hardveres gyorsítást a hangkártyáról. Másodszorra mikor neki kezdtem már nem csinálta, pedig a fentebb említett dolgokat vissza vettem. Igaz bekapcsoltam a PhysX-et - nem mintha olyan jól bírta volna a gépem.
Gyanítom Realtek HD hangkártyád van, ugye? -
milikek #3945 Ja és minden le van véve minimumra , és minden + dolog ki van kapcslva -
milikek #3944 Sziasztok nekem az lenne a gondom hogy mikor elkezdem a játékot már rögtön megakad az 1. videó elején. Nem tudtok valami megoldást? az 1.1-es patch fent van.
A gépem: processzor: AMD Athlon 64 3800+
videókártya Nvidia Gforce 7300 SE
2 GB ram
Windows XP
Kérlek segítsetek has tudtok -
#3943 bonyolult... oldalra fordítom az egeret 90 fokba, majd visszarántom illetve az ellenkező irányt nyomom és a szóközt. -
#3942 vagyis? mit csinálsz az elején? -
#3941 biztos használják a sidestep mozdulatot. Egy pár vidit nézz meg az enyéimből:
új éden
velocity
razzmatazz -
#3940 hát én se azokra gondolok, de a 100. helyen lévő emberek nem tűnnek annak, vagy úgy állítják be hogy ne tűnjön fel. nem tudom -
#3939 Nos, az első pályák 4-10 mp alatt lentek teljesítve a Top lista szerint. Ami ugyebár lehetetlen. Sajnos cheater szagot érzek én is. :( -
#3938 engem halálra idegel ez a játék!
hogy van az, hogy a 100 legjobb közül a 100. (ami talán nem csalás) már az indulásnál majdnem 1 másodpercet ver rám? ennél jobban nem tudom benyomni a 'W'-t. -
lee56 #3937 Jaja azaz, köszi :) A multkor amikor kerestem csak a disznós videót dobta ki :) -
#3936 Szerintem a Beyond Good and Evil 2 gameplay-re gondolsz, vagyis amit annak hirdettek meg, de nem tudni, hogy tényleg az-e, vagy sem. -
lee56 #3935 Oh és volt egy másik játék is, amiről láttam valahol egy videót, az is hasonlóa volt a ME-hez, látszott a keze mikor a fal mellett ment el, meg akadályokon ugrott át, folyton lőttek rá, és menekült, a végén meg valami helikopterszerüséggel menekült meg a főhős, nem tudja valaki mi volt a címe?, azóta sem találom a videóját :( -
hanta #3934 Készül, de hogy mikor jön arról nem tudni semmit. -
#3933 A folytatásról tud vki vmit? -
#3932 megvettem eredetibe, így most megy. Fura ha tényleg ez lett volna csak a baja, azóta csak egyszer fagyott ki, bár az másmilyen kifagyás volt :)
amúgy GTS 450 Golden Sample -
#3931 GTX 400-as széria? Mert annak tényleg simán vinnie kell. A user guide-jában is Geforce 9800 GTX van írva, amivel má elvileg minden nVidida effektet belőhetünk. Az is igaz, hogy a játék elég erőforrás igényes, nekem csak max mediumon fut jól esetleg world detail highon és 4xAA. Bár nekem sokkal gyszerűbb gépem van, de pl. a BioShock, Borderlands és a Mass Effect simán mennek maxon. A közös bennük, hogy mind Unreal3.
És keresd a narancssárga EAValue-s kiadást, ha zavar, hogy magyar verzió tudom, hogy kell megszerezni legálisan az angol verziót. -
#3930 ha 2000 ft akkor lehet hogy megveszem, de physx-et tényleg nem akarom kikapcsolni (az Nvidia kártyának tökéletesen vinnie kéne...) -
#3929 Vagy vedd meg. Már "csak" 1990 Ft és lehet még ahhoz is jár a CD.
PhysX-et kikapcsolni hülyeség, hisz épp ezt akarja tesztelni. -
#3928 Kapcsold ki a PhysX-et... -
#3927 ööö, mert tetszik?
amúgy meg, eredetileg nem azért raktam föl, hogy játsszak vele, hanem mert jó volt videókártya fingatónak. Hogy mennyit bír. -
#3926 akkor minek viszed végig megint _?:-.? -
#3925 érdekes, mert ati kártyával majdnem egyhuzamban végig vittem, akadás, és kifagyás nélkül, talán egyszer ha kifagyott, de szépen ment végig -
#3924 az a másolásvédelem :( -
#3923 hi
nem értem én ezt, van egy tök új (2 napos) videókártyám (piacon 1 hónapos) Nvidia, jó procim, 4 giga memória, igaz másolt a játék, de mégis kifagy. Az első nagyobb lövöldözős résznél (mikoris kiderül hogy az a polgármester eltávozott az élők sorából) egyszerűen nem bírok túljutni, még az aluljáróig se jutok el, mert állandóan kifagy a játék
valaki help pls -
#3922 Akkor az nem is mondom hogy az rFactorosok mióta várnak a rF2-re :D -
#3921 Persze, csak sz@r lenne a folytatásra annyit várni, mint a Mafia 1-nél a 2-re... -
#3920 Már réges rég bejelentették, hogy lesz második rész, csak azt nem, hogy az mikor várható. -
#3919 Elméletileg lesz Második rész, már petíciót is csináltak (amit aláírtam :D) és öö, hát megkérdeztem egy 576-os ismerősömet, és ő se hallott arról, a DICE most a Bad Companyvel babrál... -
#3918 Nem baj lenyeg h vegigvittem na -
#3917 Még jó, hogy nem halt meg... :D -
#3916 Jol van mind1 nyugodjon bekeben:D -
#3915 hokimaszkos pöcsfej.. az egy csaj :D -
#3914 Na vege is van hat a veget elsore megcsinaltam nem volt nehez:D -
#3913 megvan -
#3912 Ezt a hokimaszkos pocsfejet hogy kell kinyirni?