4071
  • Optimus Prime
    Ha elindult, vagy tovább jutottál a Prologue videón, akkor gondolom csak sikerült, de hogy tud:

A pirossal kijelölt csúszkát a Nincs-hez állítani. Ha meg eltévedsz nyomd meg a Q-t, automatikusan a helyes irányba nézel, bár néha így e könnyebb.
  • milikek
    felveszem fraps-al és felrakom ha nem voltam érthető.
  • milikek
    Ja és kéne egy mentés is mert ott tartok hogy el kell menni oda ahol leszállt a helikopter. És ahogy mész, lesz egy helység ahol a falon van 3 cső. És pirosan világít. Ahogy próbáltam falfutással felkapaszkodni a falra találtam egy bug-ot és ott a zárt ajtónál felkapaszkodtam és felrántottam magam oda, ahol dobozok , és állványok vannak. Ott felmegyek az állványra, be az ajtón fel a lépcsőn és ott a tető. Nem is lenne baj...
    Csak a tetőn átmegyek a falakon meg a korlátokon.
  • milikek
    Ja és azt a Hardveres gyorsítást hol lehet kikapcsolni?
    A hangkártyához nem nagyon értek.
  • milikek
    Bemegyek a Vezérlőpultba aztán Hangok és audioezközök és ott a hangerő fülön az első hangszóró mellett. Ugye az a Hangkártya neve.
    Na mind1 oda Realtek AC97 Audio van írva.
    Ha jól sejtem az lesz a hangkártya neve.
  • Optimus Prime
    Ez velem is előfordult. Tedd a hangot szoftveresre, valamint a Vezérlőpultba vedd ki a hardveres gyorsítást a hangkártyáról. Másodszorra mikor neki kezdtem már nem csinálta, pedig a fentebb említett dolgokat vissza vettem. Igaz bekapcsoltam a PhysX-et - nem mintha olyan jól bírta volna a gépem.
    Gyanítom Realtek HD hangkártyád van, ugye?
  • milikek
    Ja és minden le van véve minimumra , és minden + dolog ki van kapcslva
  • milikek
    Sziasztok nekem az lenne a gondom hogy mikor elkezdem a játékot már rögtön megakad az 1. videó elején. Nem tudtok valami megoldást? az 1.1-es patch fent van.

A gépem: processzor: AMD Athlon 64 3800+
    videókártya Nvidia Gforce 7300 SE
    2 GB ram
    Windows XP

Kérlek segítsetek has tudtok
  • CroftManor
    bonyolult... oldalra fordítom az egeret 90 fokba, majd visszarántom illetve az ellenkező irányt nyomom és a szóközt.
  • Broafka
    vagyis? mit csinálsz az elején?
  • CroftManor
    biztos használják a sidestep mozdulatot. Egy pár vidit nézz meg az enyéimből:
    új éden
    velocity
    razzmatazz
  • Broafka
    hát én se azokra gondolok, de a 100. helyen lévő emberek nem tűnnek annak, vagy úgy állítják be hogy ne tűnjön fel. nem tudom
  • Optimus Prime
    Nos, az első pályák 4-10 mp alatt lentek teljesítve a Top lista szerint. Ami ugyebár lehetetlen. Sajnos cheater szagot érzek én is. :(
  • Broafka
    engem halálra idegel ez a játék!

hogy van az, hogy a 100 legjobb közül a 100. (ami talán nem csalás) már az indulásnál majdnem 1 másodpercet ver rám? ennél jobban nem tudom benyomni a 'W'-t.
  • lee56
    Jaja azaz, köszi :) A multkor amikor kerestem csak a disznós videót dobta ki :)
  • Atkamon
    Szerintem a Beyond Good and Evil 2 gameplay-re gondolsz, vagyis amit annak hirdettek meg, de nem tudni, hogy tényleg az-e, vagy sem.
  • lee56
    Oh és volt egy másik játék is, amiről láttam valahol egy videót, az is hasonlóa volt a ME-hez, látszott a keze mikor a fal mellett ment el, meg akadályokon ugrott át, folyton lőttek rá, és menekült, a végén meg valami helikopterszerüséggel menekült meg a főhős, nem tudja valaki mi volt a címe?, azóta sem találom a videóját :(
  • hanta
    Készül, de hogy mikor jön arról nem tudni semmit.
  • CroftManor
    A folytatásról tud vki vmit?
  • Broafka
    megvettem eredetibe, így most megy. Fura ha tényleg ez lett volna csak a baja, azóta csak egyszer fagyott ki, bár az másmilyen kifagyás volt :)

amúgy GTS 450 Golden Sample
  • Optimus Prime
    GTX 400-as széria? Mert annak tényleg simán vinnie kell. A user guide-jában is Geforce 9800 GTX van írva, amivel má elvileg minden nVidida effektet belőhetünk. Az is igaz, hogy a játék elég erőforrás igényes, nekem csak max mediumon fut jól esetleg world detail highon és 4xAA. Bár nekem sokkal gyszerűbb gépem van, de pl. a BioShock, Borderlands és a Mass Effect simán mennek maxon. A közös bennük, hogy mind Unreal3.
    És keresd a narancssárga EAValue-s kiadást, ha zavar, hogy magyar verzió tudom, hogy kell megszerezni legálisan az angol verziót.
  • Broafka
    ha 2000 ft akkor lehet hogy megveszem, de physx-et tényleg nem akarom kikapcsolni (az Nvidia kártyának tökéletesen vinnie kéne...)
  • Optimus Prime
    Vagy vedd meg. Már "csak" 1990 Ft és lehet még ahhoz is jár a CD.
    PhysX-et kikapcsolni hülyeség, hisz épp ezt akarja tesztelni.
  • Atkamon
    Kapcsold ki a PhysX-et...
  • Broafka
    ööö, mert tetszik?

amúgy meg, eredetileg nem azért raktam föl, hogy játsszak vele, hanem mert jó volt videókártya fingatónak. Hogy mennyit bír.
  • akyyy
    akkor minek viszed végig megint _?:-.?
  • Broafka
    érdekes, mert ati kártyával majdnem egyhuzamban végig vittem, akadás, és kifagyás nélkül, talán egyszer ha kifagyott, de szépen ment végig
  • akyyy
    az a másolásvédelem :(
  • Broafka
    hi

nem értem én ezt, van egy tök új (2 napos) videókártyám (piacon 1 hónapos) Nvidia, jó procim, 4 giga memória, igaz másolt a játék, de mégis kifagy. Az első nagyobb lövöldözős résznél (mikoris kiderül hogy az a polgármester eltávozott az élők sorából) egyszerűen nem bírok túljutni, még az aluljáróig se jutok el, mert állandóan kifagy a játék

valaki help pls
  • gviski
    Akkor az nem is mondom hogy az rFactorosok mióta várnak a rF2-re :D
  • snowkid16
    Persze, csak sz@r lenne a folytatásra annyit várni, mint a Mafia 1-nél a 2-re...
  • Atkamon
    Már réges rég bejelentették, hogy lesz második rész, csak azt nem, hogy az mikor várható.
  • snowkid16
    Elméletileg lesz Második rész, már petíciót is csináltak (amit aláírtam :D) és öö, hát megkérdeztem egy 576-os ismerősömet, és ő se hallott arról, a DICE most a Bad Companyvel babrál...
  • DONGUBA
    Nem baj lenyeg h vegigvittem na
  • Atkamon
    Még jó, hogy nem halt meg... :D
  • DONGUBA
    Jol van mind1 nyugodjon bekeben:D
  • CroftManor
    hokimaszkos pöcsfej.. az egy csaj :D
  • DONGUBA
    Na vege is van hat a veget elsore megcsinaltam nem volt nehez:D
  • DONGUBA
    megvan
  • DONGUBA
    Ezt a hokimaszkos pocsfejet hogy kell kinyirni?