Mirror's Edge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg bekapcsoltam az physx-et a játékban.Alul van a konfigom amivel maxon élsimítás nélkül 20-40fps-el megy.A physx-et bekapcsolva nem esett semmit sem az fps viszont minden olyan mint ami a videóban volt.Vagy jól megírták az nvidia kártyákra a cuccot vagy ez a physx az évszázad kamuja és csak az nvidia újabb vásárlócsalogató parasztvakítása.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ez nem warez topik, a játék topikjában unalmas mindig ezeket a hogyan krekkeljem/nem mûködik a krekk/szar a krekk hülyeségeket olvasni.
-.-
Warez problémával pls TAKARODJATOK a fenébe!
(sry)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
de a crack meg warez az tényleg percenként van
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Direkt Mirror's Edge-hez készült.Nvidia 181.22 Beta"
Próbáltam nem vált be!
megoldva.
állítsd át a kompatibilitást Windows 2000-re
Próbáltam ez sem vált be!
Valami más ötlet?
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
kül nemazér lassul be mertz odaérsz ha állsz 1helybe ugyanannyi idõ alatt lelassul mint amennyi idõ alatt odaérsz...
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Kérdezõsködtem az EA communitynál és azt mondták még az EA-t nem kérték meg a folytatásra. Hogy tudnám a Genuis gamepaddal tolni? Valaki írja le plz
Vki megmondaná hogyan lehet a you tube-ra hd minõségben videót feltenni? Mert elmentem mpeg4-be vagy, a gépen tök jól néz ki, felteszem you tubera és szar minõségû <#fejvakaras>#fejvakaras>
Nothing is True, Everything is Permitted
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt