Mirror's Edge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Nothing is True, Everything is Permitted
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Most, hogy már többet játszottam a játékkal, annyira nem vagyok meglepve, hogy boxon bukott. Van benne jó pá kicentizett ugrás ami boxon kontrollerrel lehet, hogy még gázosabb. A pályák színvilágát inkább nem jellemezném (tudom van akinek ez bejön, nekem nem). És a helyszínek is elég unalmasak, van pár darab elem amik folyamatosan ismétlõdnek, nem lenne ezzel baj, elvégre mégiscsak háztetõkön futkározunk, de a piros+kék+fehér+zöld+narancs színek állandósága miatt roppant hamar unalmassá és monotonná válik. Egyedül a történet és a feszültség az amik tényleg kiemelik a középszintbõl.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ezt próbáld meg,hátha
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
ON: Amikor idõfutamnál vagyok, megcsinálom, kapok csillagot, azzal a teljesítményem nõ? Vagy lehet valamit változtatni, mint pl. RPGben, a strength stb.?
ennyi.
practitioner of the forbidden arts of death
sg = warez . sajnos / szerencsére...
ha ezzel sem vagy tisztában akkor gázvan, ha meg tisztában vagy mit jártatod a szádat.
u dont have to listen anybody else but me
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Egyébként köszi, télleg szükség van rá.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
ezzel az utóbbi 4hsz-eddel legalább annyit rombolsz 😊
u dont have to listen anybody else but me
Genius kntrollerem van és azzal szeretnék játszani ,csak nem érzékeli, valaki tudna segíteni?
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Neked is ezeket a tüneteket produkálja? <#sir>#sir>
Mondjuk lassan megszokom.... hajnali 4-igtoltam...<#vigyor>#vigyor>
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
Atisok meg szopnak mint mindíg hiába jobbak az ATI kártyák.Nvidia aztán tudja h basszon ki másokkal.Majdnem minden játék úgy indul h Nvidia Meants to be played.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
köszi snowkidnek is a tippeket, meg a többieknek is x)
practitioner of the forbidden arts of death
az elsõ pályát nem értem, h a fenébe csinálják meg 0:50 alatt. Biztos valami sunyizás van, levágások.
Más:
Ám egy vmi nagy dolog bsza a csõrõmet. Mikor az épületekbe, az irodákba lopakodok, szaladok, futok nincsennek dolgozó aktakukac emberkék. Na ez qrvára nagy negatívum, hogy nincs élete a játéknak. Csak zsaruk, oszt szevasz.
Vki találkozott már ilyennel?
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.