Mirror's Edge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

proway
látom h ott van a rúd de oda se megy :@ pffffffff

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

CroftManor
Frapsal vettem fel, amit linkeltél, az nem csak képfeltöltésre jó?

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
Menj még elõrébb és majd nézz fel a plafonra, lesz ott egy piros rúd.

Shep
Örülünk neki 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Palesz2
kijátszottam 😊

pár képecske

proway
itt mondom...:S

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

proway

proway
URL-t kell nem?

proway

snowkid16
Mivel vetted fel?

proway:Itt tölsd fel

Shep
Na megoldódott az asztalra visszalépõs problémám, nem tetszett neki a GTA-s beta driver.
Most, hogy már többet játszottam a játékkal, annyira nem vagyok meglepve, hogy boxon bukott. Van benne jó pá kicentizett ugrás ami boxon kontrollerrel lehet, hogy még gázosabb. A pályák színvilágát inkább nem jellemezném (tudom van akinek ez bejön, nekem nem). És a helyszínek is elég unalmasak, van pár darab elem amik folyamatosan ismétlõdnek, nem lenne ezzel baj, elvégre mégiscsak háztetõkön futkározunk, de a piros+kék+fehér+zöld+narancs színek állandósága miatt roppant hamar unalmassá és monotonná válik. Egyedül a történet és a feszültség az amik tényleg kiemelik a középszintbõl.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

pont most próbáltam ki az elõbb de nem sikerült
proway
hát képet ide még nem nagyin szúrtam be :S

EA Games\Mirror's Edge\TdGame\Config\TdEngine.ini-ben át kell irni a Language=int Eng-re

ezt próbáld meg,hátha
CroftManor
Na összehoztam egy kis gameplayt, bár 640x480ba mentettem vmiért mégis ilyen kicsi lett a mérete...

nem tudjátok hogy lehet átállítani angolra a játékot?
snowkid16
Képet tudsz küldeni?

proway
a metrós résznél hogy tudok feljutni az ablakra és bemenni rajta?

snowkid16
EA oldalán tudsz regisztrálni és ott szépen kitöltesz mindent, és mehetsz online-on.

nem..ah elnyomod azt,offline is tudsz..de csak ea fiókkal kerülhetsz fel a toplistába
mama 2
Az idõfutam az internetes? Csak eredetivel megy? Mert amikor én rákattintottam kérte az E-mailem meg a jelszavam.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

snowkid16
Lehet ide menni WArez probléma miatt. Egyébként is te mondtad, hogy tisztelsz, megkérdeztem XD-vel, te meg komolyan vetted. Nézd, nem vagyok 18, nem töltöttem be, sõt 16 se vagyok. Ilyenen felhúzni magad.

ON: Amikor idõfutamnál vagyok, megcsinálom, kapok csillagot, azzal a teljesítményem nõ? Vagy lehet valamit változtatni, mint pl. RPGben, a strength stb.?

snowkid16
Nincs mit. Bocsánatot kérek ha "kicsit" marcona voltam, elég bajom van a való világban is 😞

Frosty01
most mi a f.szt vitázol itt? kuss már, itt legyen szó a játékról, az eredményekrõl meg ha elakad valaki akkor itt pesztráljátok, a warez topikban meg az új crackfixekrõl meg a mittoménmikrõl és az uj patchek hatásáról a krekkelt játékra!
ennyi.

practitioner of the forbidden arts of death

mama 2
Reloaded.

hl2 topicban találtam,nagyon kész vagyok tõle😊

portal
VRSDM
tisztellek a nagy szart. megvetted örülj neki, keress fel valami klubbot ahol csak eredetisek vannak. ott nem leszel jobb senkinél hogy " IGEN ÉN MEGVETTEM "

sg = warez . sajnos / szerencsére...

ha ezzel sem vagy tisztában akkor gázvan, ha meg tisztában vagy mit jártatod a szádat.

u dont have to listen anybody else but me

és melyik verzió van meg?

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

mama 2
JavításxD: Jelentem be van kapcsolva nekem a Physx és nem fagy. Felraktam a patchet, cracktem. A faqban lévõ legfrissebb Nvidia drivert és Physx-et letöltöttem, felraktam és mûxik!

mama 2
Jelentem be van kapcsolva nekem a Physx és nem fagy. Felraktam a patchet crackeltem a faqban lévõ legfrissebb Nvidia driver, meg a physx drivert. És mûxik!

edios
Merész dolog berakni wareztopikot játékos fórumba<#szomoru1>

Egyébként köszi, télleg szükség van rá.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

snowkid16
Tudom, de majdnem mind másnak szól. Jó,jó de van más is aki duplapostol.Tényleg tisztelsz? XD. Nem játszok álszentet, nekem is van saram 😊

snowkid16
Csináltam warez topickot:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1232201715

VRSDM
megvetted. oké tisztelünk. de ne játszál álszentet. fõleg ne flémelj. floodolj. dupepostolj. soroljam?

ezzel az utóbbi 4hsz-eddel legalább annyit rombolsz 😊

u dont have to listen anybody else but me

snowkid16
Ööö, ha gamepaddal játszol, akkor kell valamilyen proginak lenni, hogy be lehessen állítani. Az illetékesek megmondják, nem tudom 😞

Genius kntrollerem van és azzal szeretnék játszani ,csak nem érzékeli, valaki tudna segíteni?

heló! nekem a dvd 5 verzió van meg amire nem megy fel a peccs. a peccs a psyhix bekapcsolása miatti fagyásokat javítja, a crackfix meg azt hogyha nincs bekapcsolva a psyhix akkor is lassul a játék meg ilyenek. Így van??????? HA psyhix-el akarok jáccani akkor szedjem le a Full verziósat? Tudom hogy ez nem warez topik, ha lenne oda írnék. Elõre is köszi.

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

snowkid16
Nincs mit 😊 Igyekszem 😊

GerY5

Neked is ezeket a tüneteket produkálja? <#sir>

Mondjuk lassan megszokom.... hajnali 4-igtoltam...<#vigyor>

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

snowkid16
Köszi 😄 Warez topic need.

snowkid16
Köszi szépen! Legalább van pár normális 😊

snowkid16
Ninsc is olyanom -.-'

snowkid16
Nem unod még azt, hogy állandóan írják, hogy befagy mindig, meg lelassul?

The Protector
Igen meg egy két új tehnológia bele van csempészve a 8000-es sorozat és fölötte levõ kártyákba.Ezért is mehet physx-el ilyen megdöbbentõen jól.
Atisok meg szopnak mint mindíg hiába jobbak az ATI kártyák.Nvidia aztán tudja h basszon ki másokkal.Majdnem minden játék úgy indul h Nvidia Meants to be played.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Frosty01
na kiakaszottam. jó kis gém volt 😊

köszi snowkidnek is a tippeket, meg a többieknek is x)

practitioner of the forbidden arts of death

Balumann
Én úgy tudom, hogy a legújabb Nvidia kártyákba bele van már építve a PhisX gyorsító egység.

Prince23
Elérhetó, csak regizned kell a játékon belüli EA nationsbe, barátokhoz.
az elsõ pályát nem értem, h a fenébe csinálják meg 0:50 alatt. Biztos valami sunyizás van, levágások.

Prince23
Biztos a ripelt változat van meg. a 4 gigás?

Más:

Ám egy vmi nagy dolog bsza a csõrõmet. Mikor az épületekbe, az irodákba lopakodok, szaladok, futok nincsennek dolgozó aktakukac emberkék. Na ez qrvára nagy negatívum, hogy nincs élete a játéknak. Csak zsaruk, oszt szevasz.

Mivel nincsen warez topik itt teszem fel a kérdést. Valaki próbálta már az online lehetõségeket nem eredetivel? Érdekelne pl Playground one-t hogy a pékbe nyomta le a srác 37 sec alatt,jól jönnének a ghostok time trialoknál.
Freddycom
Nekem nem telepíti fel a patchet. Azt mondja, h "not properly installed.Please reinstall the game."

Vki találkozott már ilyennel?

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

zomgzerg
sztem ha így álsz hozzájuk, akkor a pár eredetis lesz kiutálva innen rövid távon ^^