Mirror's Edge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Kapcsold ki a PsyhX-et a menüben!

Next PC upgrade: 2022

Hát én nem figyeltem hogy szebb-e, de jobb a fizikája...de ha vissza olvasol akkor láthatsz pár képet a különbségekröl...

Falcon87
Lenne egy problémám, ami eléggé bosszantó: egy idõ után kifagy a játék <#fogmosas>
Fû alatt kérdezném: esetleg crackhiba? Vagy minek köszönhetem? Mert úgy gondoltam megvétel elõtt kipróbálom, eléggé bejön ez a stílus. De biztosra kell menni...

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

A DICE és az NVIDIA mérhetetlen bölcsességrõl adva tanúbizonyságot elhatározták, hogy a Mirror's Edge bizony felhizlalódik fincsi PhysX effektekkel. Szél, fegyerek lövedékeinek becsapódása és ingém akrobatika fizikája hat majd karakterünkre. Nvidia kártyákon a GPU-val végzik e megvásárolt rendszer mûveleteit, így a fizikai bravúrok már nem terhelik a CPU-t, mint más videokártyákon. Az eredmény túlságosan brutális gyorsaságú játékmenet. A képernyõn a PhysX funkciók kiaknázása miatt láthatóan sûrûbb füst gomolyog, kiterjedtebb tûz ég és sok-sok törmelék repül, valamint pályaelemek törnek nagy dérrel-dúrral darabokra.

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

Jani21
PhysX-tõl egy játék se lesz szebb, csak látványosabb. A nevébõl adódóan a fizika szimulálására szolgál. Ebben a játékban ez úgy mutatkozik meg, hogyha bekapcsolod, akkor az üvegtörésnél "élethûbben" repülnek szét az üvegdarabok, egy-két helyen lesznek különbözõ anyagok, szövetek, amiket vagy szétlõnek, vagy egyes lelógó függönyszerûeken átsétálhatsz. Szerintem nem ez az a játék, amivel a PhysX képességeit lehetne demonstrálni.

Clava
olyankor mi van srácok ha elindítom és kidob hogy hibát érzékel ezért leáll.

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

Zan
Szerintem ezt arra az oldalra írd,ahonnan leszedted.

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

BEAST
<#hehe><#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Helló! Bocs, hogy ide írok wareztémában, de a másik topik zárva van!
DVD5-ös verzióra hogy lehet feltenni a patchet?
És ha neked be van kapcsolva a PhysX akkor szebb a játék mert mondom nekem nagyon számottevõen nem lett szebb csak az égbolt egy kicsit de az fps-bõl leszopkodott egy 10-est majdnem!!

RatBaG
<#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Seth
Faith mond vmit mikor meglátjuk a feliratot. Amikor az emberek fellázadtak és az anyját is megölték,az novemberben volt.

PSN ID.: Beegabor

Seth
alapra

Casillas
jaja, ráadásul a credits song címe is szintén Still Alive <#idiota>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

heló! a beszéd hang elég halk, több embernek is volt vele baj. Erre megoldás a hardver gyorítás levétele? ha igen menyire vegyem le?

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

ezt én is furcsáltam egy kicsit kicsit portal szerû 😄
maffia79
köszönömszépen

Casillas
aki már végigjátszotta, az talán találkozott ezzel a felirattal az egyik szellõzõben, van ennek valami mögöttes tartalma vagy jelentése esetleg, ami nekem nem esett le? 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Hát nem tom nálam jó lett a pöccsel, azóta nem fagy ki!!<#nemtudom>

na mostmár csak az a bajom hogy nekem nincs ilyen a megadott helyen(HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\Mirror's Edge)
FlyHigh
hajós pálya vége az már túl van a játék háromnegyedén?

Thrash \'Till Death

Nem orvosolta a problémámat a pacs sem😛 de ez a PhysX-szebb lesz a játék mert én nem láttam eszméletlen nagy különbségeket PhysX-el és PhysX-nékül.

Remélem azért útközben lefegyverezted õket, majd haza
"yamakasiztál" alá Faith... 😄
bocsi már megvan
Köszi próbálom, hát tényleg néha nagyon berágat ez a game, rég volt ilyen gamma!!<#worship><#hehe>

If you have Windows Vista: Locate the file C:\Users\USERNAME\Documents\EA Games\Mirror's Edge\TdGame\Config\tdEngine.ini

If you have Windows XP Locate the file My documents\EA Games\Mirror's Edge\TdGame\Config\tdEngine.ini

Open tdEngine.ini with a text editor such as Notepad.

You will see some lines such as:

ResX=1024
ResY=768

Just change those variables and you should be ok.
Jani21
A Start menü Futtatásba beírod, hogy regedit.

Jani21
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A képen pont látszik mit is kell majd tenned: el kell venni a vasrudat tõle. Azaz amikor pirossá válik jobb klikk

na megvan hogy kell csak azt nem tudom hogy hogy kell megnyitni a registryt: Open your registry and go to

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\Mirror's Edge

There change the key Locale to the initials of the desired language. For example, if you want english change the key to: en

"Locale"="en"
maffia79
sziasztok!
olyan problémám van,hogy HDtv-én szeretnék játszani aminek a max felbontása 1360x768! és a game inditásakor nem támogatott üzemmodot ir a tv!tudja-e valaki,h átlehet-e irni valahol az inditásifelbontást valamelyik ini fájlba?köszi

kuci06
jobb klikkel ki kell szedni a kezébõl a csövet

úgy, ahogy a katonák ellen is tudsz counter-attackolni (tõlük a fegyót tudod elvenni)

Elég nehéz eltalálni a pontos pillanatot, asszem lehet idõt lassítani, az segít.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Hello! Elakadtam annál a résznél, amikor kijövünk a csatornából és azt írja, hogy menjek fel a gyakorlóházak tetejére, hogy találkozzak jacknife-al.
Segitség!! Jön ez a faszi aztán ledob a tetöröl, már vagy 30-szor próbáltam mit kell és hogyan???
Köszi!!

😄 engem mar a mentosok is elvittek 😄

Hey apple!! Hey!! Apple!! Hey apple!!

Á...ebben a játékban-nekem legalábbis 😄 - annyi az adrenalin,
hogy mikor játszok vele néha remeg a kezem 😊
Nem akarok még szívrohamot kapni 😄 😄
pls ha valaki tudja hogy kell angolra rakni a játékot mondja el
en hamar letudtam s nem bantam meg

Tutira kijátszom még párszor. Bár...ahhoz elõbb
végig kéne vinni elõször 😄 Majd holnap...nem akarom
olyan gyorsan letudni 😊
Pedig...nem is játszottam vele még sokat 😞
Mind1. Nagyon jól eltalálták. 😊
Hát ja...jönnek mint az állat 😄
SrAta
mi a franc az a physix me nekemis kifagyott de basztam rá és kikapcsoltam azmegmirejó???

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

avengir
3/4én túl, sok sikert a feljutáshoz <#bohoc><#hehe>

https://hotshu.wordpress.com/

Jo game 😄

Nagyon jó kis gamma 😊
Megkérdezhetem, hogy -már ha nem gond - h az új éden c. fejezetnél amikor fel kell jutnom a pláza tetejére...na az kb. mennyi lehet a játéknak. Fele? Vagy már a vége? 😞
Prince23
Ott a tetõn kb haramadszor vagy negyedszerre talizunk a zsaruval.

Seth
Ja mégsem, a garázst azt nem olvastam,onnan tényleg van még a fele XD

Zan
na én még itt nagyon nem tartok.😊

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Seth
Dehogyis, szerverszoba,aztán irány a tetõ, vége

Prince23
áhh, van ott még neki. kb a közepe, vagy még ott se