Mirror's Edge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fû alatt kérdezném: esetleg crackhiba? Vagy minek köszönhetem? Mert úgy gondoltam megvétel elõtt kipróbálom, eléggé bejön ez a stílus. De biztosra kell menni...
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DVD5-ös verzióra hogy lehet feltenni a patchet?
PSN ID.: Beegabor
Vivimos por ti, vence por nosotros.
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Vivimos por ti, vence por nosotros.
"yamakasiztál" alá Faith... 😄
If you have Windows XP Locate the file My documents\EA Games\Mirror's Edge\TdGame\Config\tdEngine.ini
Open tdEngine.ini with a text editor such as Notepad.
You will see some lines such as:
ResX=1024
ResY=768
Just change those variables and you should be ok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\Mirror's Edge
There change the key Locale to the initials of the desired language. For example, if you want english change the key to: en
"Locale"="en"
olyan problémám van,hogy HDtv-én szeretnék játszani aminek a max felbontása 1360x768! és a game inditásakor nem támogatott üzemmodot ir a tv!tudja-e valaki,h átlehet-e irni valahol az inditásifelbontást valamelyik ini fájlba?köszi
úgy, ahogy a katonák ellen is tudsz counter-attackolni (tõlük a fegyót tudod elvenni)
Elég nehéz eltalálni a pontos pillanatot, asszem lehet idõt lassítani, az segít.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Köszi!!

Hey apple!! Hey!! Apple!! Hey apple!!
hogy mikor játszok vele néha remeg a kezem 😊
Nem akarok még szívrohamot kapni 😄 😄
végig kéne vinni elõször 😄 Majd holnap...nem akarom
olyan gyorsan letudni 😊
Mind1. Nagyon jól eltalálták. 😊
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Megkérdezhetem, hogy -már ha nem gond - h az új éden c. fejezetnél amikor fel kell jutnom a pláza tetejére...na az kb. mennyi lehet a játéknak. Fele? Vagy már a vége? 😞
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003