Mirror's Edge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Itt egy kép is:
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Nemrég kezdtem el a játékot, egyelõre nagyon tetszik. Eredeti, ötletes játékot hoztak össze a készítõk. Viszont a hangokkal van egy kis problémám. Alaplapi hangkártyát használok, s a játékban a környezeti hangok kegyetlen hangosak, ezzel szemben a párbeszédek alig hallhatóak. A beállításokban hiába tologatom ide-oda a csúszkát, sokat nem segít a problémán. Másnál is ilyen, van rá valamilyen megoldás?
Scouser
Szerintem bill+egér párossal sokkal jobb a játék, gamepad-el kicsit körülményes a nézelõdés.
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
Manapság úgy látszik ettõl lesz egy játéknak jó a grafja, ha ennyire eltúlozzák a világosságot, vagy ha telebasszák blurral.
Csak engem zavar? Kicsit állítgattam a beállításokban egy fokkal jobb lett.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro
http://files.filefront.com/lolavi/;13010782;/fileinfo.html
enjoy
UI.: rengeteg ilyet találtam sajnos
u dont have to listen anybody else but me
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
You\'ll Never Walk Alone
remélem frissül majd a lista, mert perpill még mindig a 8. helyen vagyok, de az idõm már az új <#fejvakaras>#fejvakaras>

Per Aspera Ad Inferi.
Csak a PhysX miatt kéne. Amúgy kellemesen fut a játék, maxon minden, 1024x768-as felbontás, csak a PhysX-et kapcsoltam ki, így 62 fps. Volt olyan rész, ahol 3 fps-sel ment vele... <#idiota>#idiota>
Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu
LINK
Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
(röhögtem is, hogy erre mondták, hogy egy 9800GTX+ kell)
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Na nembaj...bõven megérte, most kb 3x gyorsabb, sajnos már elég öreg volt a régi winfos, szóval ráfért...
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
Amúgy iszonyat jó az egésznek az ötlete, képi világa, játékmenete, zenéje, sztorija stb.
Módosított telepítõs verzió ez...
pl amikor a metróba kell lemenni és a plafonról lóg le ilyen fólia szar és ha ugrok át beleakadok és úgy nyúlik mint a gumi de nem szakad el kb 3métrt nyúlik a fólia aztán visszaugrik abszolút nem lesz valósághûbb tõle. máshol meg ahol a rendõrt lehet keresztülrúgni a fólián az állványzaton ott meg a szakadás után úgy viselkedik mintha ilyen rugós szövet lenne vagy nemtom de abszolút nincs fólia hatása. a zászló füst és üvegtörés jó (bár üvegtörés nem olyan látványos szvsz semmi értelme hogy ott is physx-et használjon ugyanúgy mint a füstnél) szal physx nálam egyenlõ textilszimuláló 😄
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
izgalmas meccs😄
nah de sztem a sima peccs jórá
meg az isohuntról leszeded a crackfixet hozzá és jólesz😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!