Mirror's Edge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama 2
Elején a SWAT-ot nem tudod legyõzni(legalább is én ezt vettem észre) csak a rendõröket. De ha a kommandósok pirosan világítanak akkor már tudod õket püfölni(bal egérgomb). És a fegyvert is ki tudod rántani a kezükbõl ha az, pirosra vált(jobb egérgomb).

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

ja és minden driver firss 😄

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

cicai
A hõség nevû missioban nektek is belassul az irányítás amikor átugrasz a háztetõre?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

másnál is csinálja a játék hogy megy 60 fps-el és egyszer csak ha pl liftbe vagyok leugrik 50-re (ami nem nagy külömbség), ha benn a liftbe mozgok. (lénygében van bõven fps-em mégi szaggat) Olyan a gépem mint babócának csak 88GT-vel. Psyhix kikapcsolva. nektek is ilyen? ja 1024-be jáccok

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

JackSparrow88
ja megvan csak teljes erõbõl kellett nekifutni...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

próbálkozzunk végigszaladással..aztán Q,aztán még egy space..hátha akkor fordul gyorsan és rugaszkodik a tetõig...
JackSparrow88
Hali, itt h menjek át a túldoldalra? Mert addig okés h végigkéne szaladni azon a piros deszkán de utána hiába nyomkodom a space-t h ugorjon, mindig leesek és már picit idegesít. Mit kell ott még nyomni a space-n kívül?
Itt egy kép is:

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Hi

Nemrég kezdtem el a játékot, egyelõre nagyon tetszik. Eredeti, ötletes játékot hoztak össze a készítõk. Viszont a hangokkal van egy kis problémám. Alaplapi hangkártyát használok, s a játékban a környezeti hangok kegyetlen hangosak, ezzel szemben a párbeszédek alig hallhatóak. A beállításokban hiába tologatom ide-oda a csúszkát, sokat nem segít a problémán. Másnál is ilyen, van rá valamilyen megoldás?

Scouser
Szerintem bill+egér párossal sokkal jobb a játék, gamepad-el kicsit körülményes a nézelõdés.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

VRSDM
énis lejjebb húztam elsõre a kontrasztot.

u dont have to listen anybody else but me

Freddycom
A játékban elég idegesítõ ez a g*ci nagy kontraszt. Néha majd' kisüti a szememet.
Manapság úgy látszik ettõl lesz egy játéknak jó a grafja, ha ennyire eltúlozzák a világosságot, vagy ha telebasszák blurral.

Csak engem zavar? Kicsit állítgattam a beállításokban egy fokkal jobb lett.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

hello, tud nekem vki segiteni,nem megy a harc a swat ellen,hogy gyozzem le oket??privaton irja meg vki nekem(azt is h mit melyik gommbbal(pc) kell csinalni)

gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro

Csináltam 1 kis frapsot kedves kollega haxáról 😊
http://files.filefront.com/lolavi/;13010782;/fileinfo.html
enjoy
UI.: rengeteg ilyet találtam sajnos
Maxtreme
ez marha jó, grat 😊

VRSDM
Photoshop Munkák topikban, õt kell átfesteni, és mivel témábavág, ide is berakom:

u dont have to listen anybody else but me

1.01es peccs arra meg 1.01es krekk és nem lassul.
Falcon87
Nos, az mitõl lehet, hogy faith belassul? Nem nyomom a ctrl-r, sem az r-t, de már a pálya elején szinte megáll, és tetûlassan mozog

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Nah néztem pár ghostot a jobb idõkbõl,kiváncsi vagyok hogy hekkelnek. Elég zavaró,hogy a listák eleje tele van csalókkal,akik néhol eltünnek majd a map végén feltünnek :S
Falcon87
és megint nem tékkeltem. hjjajjjj...

Falcon87
Köszi!

Scouser
Sziasztok! Mivel jobb játszani gamepaddal, vagy billentyûvel? Holnap jön meg a játék és kíváncsi vagyok😊

You\'ll Never Walk Alone

RatBaG
na összehoztam egy rekordot a 2. idõversenyes pályán. rohadt idegölõ ám próbálgatni, hogy mindig passzoljon a pálya összes része <#idiota>
remélem frissül majd a lista, mert perpill még mindig a 8. helyen vagyok, de az idõm már az új <#fejvakaras>

Per Aspera Ad Inferi.

Végül is, nem tudom, hogy mit javít nagyon a patch. Ezt majd azért megnézem.
Csak a PhysX miatt kéne. Amúgy kellemesen fut a játék, maxon minden, 1024x768-as felbontás, csak a PhysX-et kapcsoltam ki, így 62 fps. Volt olyan rész, ahol 3 fps-sel ment vele... <#idiota>
kifli
sehogy de azt állítják hogy a patch csak az exét cseréli szar 1.1-es crack=patch bár nemtom. Inkább szerezz be egy nrmál veziót hogy a késõbbi patchekkel se legyen gond (márha lesznek)
MrYeti
<#worship>köszi szépen! ahogy nézem, nem lesz egyszerû <#hehe>

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu

micski2
http://www.youtube.com/watch?v=96-krMgMVlQ&feature=related

itt egy kis segitség!

#1960 senki nem tud valami megoldást?
DaemoonHunter
Magas grafikán is tökéletesen megy, a grafika gyönyörû, teljesen egyetértek veled, bár van még ezen kívül pár játék, ami jól sikerült, portolásban, remélem jönnek még hasonló játékok az éven, mármint portolás terén.

Balumann
A PhisX egyébként használ valamit? Mert nem igazán látok a játékban olyat, amihez igazán phisX gyorsítás kellene. :| De az fps nálam is leesik, gondolom mert nincs beépítve phisx a kártyába, mint az nvidia 9*** -eknél :o

MrYeti
valaki nem tudja, hogy itt hogy kell felmászni? 😊
LINK

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu

kifli
vsynket kapcsold ki és akk nem lsz fps korlát és akk látod mi is történik valójába
edios
Ne általánosíts GTA4 alapján, az ugyanis egy rendkívül speciális eset, mivel a teljes "portolás" az irányítás átkonfigolását jelentette rockstar részérõl.<#zavart1>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

snowkid16
Nálad azért esett, mert Atid van, nálam nem esik.
(röhögtem is, hogy erre mondták, hogy egy 9800GTX+ kell)

Zan
Látom te sem egy mai vassal nyomulsz😊,de ebbõl is látszik,hogy igen,képes egy jó fejlesztõcsapat olyan játékot csinálni,ami szép(sõt...),hagulatos,minden benne van ami egy jó játékhoz kell és elindul akár egy mai viszonylatban már lassan veteránnak számító gépen...(nekem is hasonló a configom...nem csesztetésböl írom).Ennyi.Nem kell ide GTA4 szint...nevetségesen elbaszarintott portolással...

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Shep
Nem is csökken tõle az fps.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DaemoonHunter
Na rájöttem...winfos újrarakva, és ugyanaz a hiba elõjött megint, fagyás a videonál...vártam kb 3 percet, nyomtam egy ctrl-alt-delt, erre ment tovább a vidi<#idiota>
Na nembaj...bõven megérte, most kb 3x gyorsabb, sajnos már elég öreg volt a régi winfos, szóval ráfért...

aricsi
Hellósztok. Az érdekelne hogy csak xbox360 controllert támogatja vagy más usb-s gamapaddal is jó?(aláírásomban lévõ)

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Hát igen...tehát ez egy jó dolog LENNE, ha már tökéletesen - valósághûen tudna mûködni.De amíg csak ilyen minden gumiból van effektet tudnak létrehozni addig én inkább be se kapcsolom mert a játékélmény nem javul, viszont az FPS felére is csökkenhet. 😊

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

Hát nagyon remélem hogy lesz 2. és 3. rész... és egy picikét hosszabbak 😊 Mert az egyetlen igazi hibája ennek a játéknak a rövidsége.
Amúgy iszonyat jó az egésznek az ötlete, képi világa, játékmenete, zenéje, sztorija stb.
Pont ezért kérdem, meg nem jó a sima patch.
Módosított telepítõs verzió ez...
kifli
szerintem nem minden helyen jó a physx...
pl amikor a metróba kell lemenni és a plafonról lóg le ilyen fólia szar és ha ugrok át beleakadok és úgy nyúlik mint a gumi de nem szakad el kb 3métrt nyúlik a fólia aztán visszaugrik abszolút nem lesz valósághûbb tõle. máshol meg ahol a rendõrt lehet keresztülrúgni a fólián az állványzaton ott meg a szakadás után úgy viselkedik mintha ilyen rugós szövet lenne vagy nemtom de abszolút nincs fólia hatása. a zászló füst és üvegtörés jó (bár üvegtörés nem olyan látványos szvsz semmi értelme hogy ott is physx-et használjon ugyanúgy mint a füstnél) szal physx nálam egyenlõ textilszimuláló 😄
http://gamevideos.1up.com/video/id/22921

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

SrAta
és énértettem félre aszittem a cdnek arra az oldalára jóvan má késõvan mégse olyan nagymeccsXD

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
ahhh és visszatudott szólni pedig arra nehéz volt😄
izgalmas meccs😄
nah de sztem a sima peccs jórá
meg az isohuntról leszeded a crackfixet hozzá és jólesz😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Shep
Felmész az nvidia oldalára és letöltöd.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
A retek metróról, hogy a frászban lehet átugrani a másikra állandóan a két szerelvény közé esek, vagy éppen csak elcsap egy oszlop.

meik a legújjab N-vidia driver?? és érdeme e felrakni a játékhoz?? kapok-e plusz fps-t ha van új driver akkor ha valaki linkelné nekem megköszönném:😄

snowkid16
Én arra gondoltam, hogy Mikor lesz november, azaz Novemberben fog megjelenni a játék 😄

Atkamon
A fondness for the color red😄 Ez nagyon jó😄

Ott nincs fórum.
Clava
mostmá megyen 😄

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3