4071
-
#3991 Kösz, igen, azért írtam a címbe az emlékezés szót, ebből le kell essen a tantusz :) no meg ezen az oldalon kívül nem adtam neki hangot sehol, csak saját szórakozásból történt. A másik tippért is kösz megnézem -
#3990 jó a minősége, meg tényleg szépen megcsináltad az elejét... de sajnos ez csak egy sima gameplay, ez már senkit nem érdekel 2011ben :(
Korábban kellett volna ilyet felraknod, nézd meg az én vidimet 4381 megtekintés... 2009.01.31 feltötlés dátuma -
#3989 Kár, hogy hamarabb nem jöttem ide, különben ajánlottam volna az új videómat, amiben, csakúgy, mint Croftmanornak, ez a rész is benne van. -
#3988 Köszönöm a válaszokat! Igen valóban az volta gond, hogy nem fordultam rá eléggé a falra, de most már sikerült megcsinálni.
BÚÉK! -
#3987 A legnagyobb baj, hogy sokan rosszul alkalmazzák a falfutást. Nekem is sokára sikerült helyesen végrehajtanom. A lényeg, hogy ugrás, majd a falon futva folyamatosan nyomni a Space-t. -
#3986 Szerintem szimplán az a gond hogy nem fordulsz rá a falra, csak nézel előre... -
#3985 xD -
#3984 Csodálkozom azon, hogy eddig is eljutott az akinek ez nem egyértelmű... :D -
#3983 Hát tök egyértelmű! Nem átugorni kell, hanem falonfutni! Pontosabban azon a lemezen. Sosem fog átugorni ott neked. De van egy music videóm amibe bele tettem ezt a részt 2:12-től van
Tegyétek HD-be -
#3982 Aki játszik a játékkal, vagy emlékszik rá, hogy hogyan lehet itt továbbjutni írjon légyszíves. Akár mivel próbálkozok sehogy nem sikerül. :( -
wednes #3981 Próbálj meg a falon futni oldalt a lemezen. -
#3980 Találtam egy videót. Ugyan ez a helyzet nálam is.
1:54-től van az ugrás.
-
#3979 Az elején a piros lécekről elugrok a fal felé (space) utána nyomkodom az ugrást de nem kezd el futni hanem zuhanni kezd. -
buddabudda #3978 Rég játszottam vele, nem emlékszem pontosan miket lehet csinálni. De a megoldás biztos, hogy a falon futással lesz kapcsolatban. Nem tudsz ugrani a falon futás végén? Vagy az elején egy ugrással indítani és falon futással folytatni. -
#3977 Nem megy, mindig leesek a vége előtt. :S -
buddabudda #3976 Falon futás? -
#3975 Sziasztok!
Ennél a résznél hogy lehet továbbjutni? Többször próbálkoztam már, de sehogy nem tudok akkorát ugrani, hogy átjussak a túloldalra.
Kép
-
#3974 Na, talán nem rohannak a fejlesztéssel, és egy jó kis második rész lesz belőle, amilyet a ME érdemel. -
#3973 "Update on the Development of Mirror's Edge 2
It has been over one and a half years since Electronic Arts' Patrick Soderlund confirmed that DICE is working on the sequel for Mirror's Edge. EA has not discussed about Mirror's Edge 2 pretty much anywhere ever since... until now.
In a recent Eurogamer interview about EA's driving and shooting games, Patrick Soderlund has again made a quick mention about the second Mirror's Edge game. Patrick restated that they are absolutely continuing to support Mirror's Edge as an IP and that when the time is right, EA will talk about it, which probably translates into "you can look forward to an official Mirror's Edge 2 announcement " -
#3972 akinek nem inge... ;) -
#3971 minek venném meg, ha már megvan? -
#3970 Ma két és fél euró steamen a játék, vegyétekvigyétek (én már beszereztem :) ) -
#3969 Vedd meg a játékot, és menni fog jól. 2000ért lehet kapni. -
#3968 Nem az van, hogy minden ugyanúgy megy, csak a karakterem megy gyök kettővel. Olyat is olvastam, hogy ez a videokártya, nvidia miatt van. A physX nem jó, vagy nem tudom. Többi pályán tökéletesen ment, jól ugrok már meg minden, de itt olyan lassan megy, hogy alap módban a séta gombnál is lassabb, s azzal nem lehet ugrani, sőt maga az ugrás gombot így nem tudja érzékelni. Ez elvileg a 3.5.6. küldetésnél van így.. -
#3967 0:29-0:31-es nagy ugrásra gondolsz? Mert ot van a videóban. Kicsit szokni kell, én is sokszor zuhantam slow-móban a flaszterra. :D -
#3966 Hello! Valaki megtudná-e mondani, hogy a 3. küldetés elejét hogy lehet elkezdeni? Mert akárhányszor próbáltam oldalt menni, mint itt http://www.youtube.com/watch?v=F_bjuCjA2-M vagy átugrani, akármit, mindig lelassított valami, azt nem tudtam átugrani a következő épületre:S
Mi a megoldás? -
kri555 #3965 a legújabb driver van fent és gépet nem telepítettem újra, mert ment minden normálisan, ezt leszámítva :( -
#3964 Ööh, driver? Illetve néha újra kell installálni a windowst új videókarinál... -
kri555 #3963 Sziasztok!
Miért van, hogy a régebbi Nvidia karimmal elindult és simán végig toltam, de mióta új Atim van azóta már elindulni sem akar? Hibát ír ki indításkor... -
#3962 Tényleg mondtad, én csak a csőre figyeltem az írásodban. Olyan nagynak tűnt a távolság, hogy nem mertem átugrani. -
#3961 na ugye :) mondtam én h át kell ugorni a túloldalra :D -
#3960 Igen itt vagyok!
Köszi,most már menni fog. -
#3959 nem erre gondolsz? -
#3958 keress rá you tubeon akkor. Nem is tudom pontosan hol vagy, mert ilyen hogy raynolds utca, nem is rémlik -
#3957 Nem tudok semmire felkapaszkodni, csak egy csapott építményre tudok felfutni, de arról nem lehet átugrani sehova.
-
#3956 ha jól eléxem ott át kell ugorni a túl oldalra egy csövön és vissza ugrani egy másikon. -
#3955 Raynolds utcában, hogy kell kikapcsolni az elektromos kerítést? Látok egy gombot a kerítésen bellül, de nem tudok bejutni. -
#3954 Hát, h őszinte legyek, 7300 SE videokarival csoda h egyáltalán szóba áll a játék. :/ -
milikek #3953 Köszi az infót.
És már sikerült megcsinálnom. -
#3952 Utálom az SG fórumot, a mellékelt kép.