Mirror's Edge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
minek venném meg, ha már megvan?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Fabio Capello
Ma két és fél euró steamen a játék, vegyétekvigyétek (én már beszereztem 😊 )

Atkamon
Vedd meg a játékot, és menni fog jól. 2000ért lehet kapni.

JackTar
Nem az van, hogy minden ugyanúgy megy, csak a karakterem megy gyök kettõvel. Olyat is olvastam, hogy ez a videokártya, nvidia miatt van. A physX nem jó, vagy nem tudom. Többi pályán tökéletesen ment, jól ugrok már meg minden, de itt olyan lassan megy, hogy alap módban a séta gombnál is lassabb, s azzal nem lehet ugrani, sõt maga az ugrás gombot így nem tudja érzékelni. Ez elvileg a 3.5.6. küldetésnél van így..

Optimus Prime
0:29-0:31-es nagy ugrásra gondolsz? Mert ot van a videóban. Kicsit szokni kell, én is sokszor zuhantam slow-móban a flaszterra. 😄

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

JackTar
Hello! Valaki megtudná-e mondani, hogy a 3. küldetés elejét hogy lehet elkezdeni? Mert akárhányszor próbáltam oldalt menni, mint itt http://www.youtube.com/watch?v=F_bjuCjA2-M vagy átugrani, akármit, mindig lelassított valami, azt nem tudtam átugrani a következõ épületre:S
Mi a megoldás?

a legújabb driver van fent és gépet nem telepítettem újra, mert ment minden normálisan, ezt leszámítva 😞

Atkamon
Ööh, driver? Illetve néha újra kell installálni a windowst új videókarinál...

Sziasztok!
Miért van, hogy a régebbi Nvidia karimmal elindult és simán végig toltam, de mióta új Atim van azóta már elindulni sem akar? Hibát ír ki indításkor...

koppim
Tényleg mondtad, én csak a csõre figyeltem az írásodban. Olyan nagynak tûnt a távolság, hogy nem mertem átugrani.

CroftManor
na ugye 😊 mondtam én h át kell ugorni a túloldalra 😄

Nothing is True, Everything is Permitted

koppim
Igen itt vagyok!
Köszi,most már menni fog.

CroftManor

CroftManor
keress rá you tubeon akkor. Nem is tudom pontosan hol vagy, mert ilyen hogy raynolds utca, nem is rémlik <#confused>

koppim
Nem tudok semmire felkapaszkodni, csak egy csapott építményre tudok felfutni, de arról nem lehet átugrani sehova.

CroftManor
ha jól eléxem ott át kell ugorni a túl oldalra egy csövön és vissza ugrani egy másikon.

koppim
Raynolds utcában, hogy kell kikapcsolni az elektromos kerítést? Látok egy gombot a kerítésen bellül, de nem tudok bejutni.

Lacee86
Hát, h õszinte legyek, 7300 SE videokarival csoda h egyáltalán szóba áll a játék. :/

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Köszi az infót.
És már sikerült megcsinálnom.
Optimus Prime
Utálom az SG fórumot, a mellékelt kép.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Optimus Prime
Ha elindult, vagy tovább jutottál a Prologue videón, akkor gondolom csak sikerült, de hogy tud:

A pirossal kijelölt csúszkát a Nincs-hez állítani. Ha meg eltévedsz nyomd meg a Q-t, automatikusan a helyes irányba nézel, bár néha így e könnyebb.

felveszem fraps-al és felrakom ha nem voltam érthetõ.
Ja és kéne egy mentés is mert ott tartok hogy el kell menni oda ahol leszállt a helikopter. És ahogy mész, lesz egy helység ahol a falon van 3 csõ. És pirosan világít. Ahogy próbáltam falfutással felkapaszkodni a falra találtam egy bug-ot és ott a zárt ajtónál felkapaszkodtam és felrántottam magam oda, ahol dobozok , és állványok vannak. Ott felmegyek az állványra, be az ajtón fel a lépcsõn és ott a tetõ. Nem is lenne baj...
Csak a tetõn átmegyek a falakon meg a korlátokon.
Ja és azt a Hardveres gyorsítást hol lehet kikapcsolni?
A hangkártyához nem nagyon értek.
Bemegyek a Vezérlõpultba aztán Hangok és audioezközök és ott a hangerõ fülön az elsõ hangszóró mellett. Ugye az a Hangkártya neve.
Na mind1 oda Realtek AC97 Audio van írva.
Ha jól sejtem az lesz a hangkártya neve.
Optimus Prime
Ez velem is elõfordult. Tedd a hangot szoftveresre, valamint a Vezérlõpultba vedd ki a hardveres gyorsítást a hangkártyáról. Másodszorra mikor neki kezdtem már nem csinálta, pedig a fentebb említett dolgokat vissza vettem. Igaz bekapcsoltam a PhysX-et - nem mintha olyan jól bírta volna a gépem.
Gyanítom Realtek HD hangkártyád van, ugye?

Ja és minden le van véve minimumra , és minden + dolog ki van kapcslva
Sziasztok nekem az lenne a gondom hogy mikor elkezdem a játékot már rögtön megakad az 1. videó elején. Nem tudtok valami megoldást? az 1.1-es patch fent van.

A gépem: processzor: AMD Athlon 64 3800+
videókártya Nvidia Gforce 7300 SE
2 GB ram
Windows XP

Kérlek segítsetek has tudtok
CroftManor
bonyolult... oldalra fordítom az egeret 90 fokba, majd visszarántom illetve az ellenkezõ irányt nyomom és a szóközt.

Broafka
vagyis? mit csinálsz az elején?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

CroftManor
biztos használják a sidestep mozdulatot. Egy pár vidit nézz meg az enyéimbõl:
új éden
velocity
razzmatazz

Broafka
hát én se azokra gondolok, de a 100. helyen lévõ emberek nem tûnnek annak, vagy úgy állítják be hogy ne tûnjön fel. nem tudom

Optimus Prime
Nos, az elsõ pályák 4-10 mp alatt lentek teljesítve a Top lista szerint. Ami ugyebár lehetetlen. Sajnos cheater szagot érzek én is. 😞

Broafka
engem halálra idegel ez a játék!

hogy van az, hogy a 100 legjobb közül a 100. (ami talán nem csalás) már az indulásnál majdnem 1 másodpercet ver rám? ennél jobban nem tudom benyomni a 'W'-t.

Jaja azaz, köszi 😊 A multkor amikor kerestem csak a disznós videót dobta ki 😊

Atkamon
Szerintem a Beyond Good and Evil 2 gameplay-re gondolsz, vagyis amit annak hirdettek meg, de nem tudni, hogy tényleg az-e, vagy sem.

Oh és volt egy másik játék is, amirõl láttam valahol egy videót, az is hasonlóa volt a ME-hez, látszott a keze mikor a fal mellett ment el, meg akadályokon ugrott át, folyton lõttek rá, és menekült, a végén meg valami helikopterszerüséggel menekült meg a fõhõs, nem tudja valaki mi volt a címe?, azóta sem találom a videóját 😞

Készül, de hogy mikor jön arról nem tudni semmit.

CroftManor
A folytatásról tud vki vmit?

Broafka
megvettem eredetibe, így most megy. Fura ha tényleg ez lett volna csak a baja, azóta csak egyszer fagyott ki, bár az másmilyen kifagyás volt 😊

amúgy GTS 450 Golden Sample

Optimus Prime
GTX 400-as széria? Mert annak tényleg simán vinnie kell. A user guide-jában is Geforce 9800 GTX van írva, amivel má elvileg minden nVidida effektet belõhetünk. Az is igaz, hogy a játék elég erõforrás igényes, nekem csak max mediumon fut jól esetleg world detail highon és 4xAA. Bár nekem sokkal gyszerûbb gépem van, de pl. a BioShock, Borderlands és a Mass Effect simán mennek maxon. A közös bennük, hogy mind Unreal3.
És keresd a narancssárga EAValue-s kiadást, ha zavar, hogy magyar verzió tudom, hogy kell megszerezni legálisan az angol verziót.

Broafka
ha 2000 ft akkor lehet hogy megveszem, de physx-et tényleg nem akarom kikapcsolni (az Nvidia kártyának tökéletesen vinnie kéne...)

Optimus Prime
Vagy vedd meg. Már "csak" 1990 Ft és lehet még ahhoz is jár a CD.
PhysX-et kikapcsolni hülyeség, hisz épp ezt akarja tesztelni.

Atkamon
Kapcsold ki a PhysX-et...

Broafka
ööö, mert tetszik?

amúgy meg, eredetileg nem azért raktam föl, hogy játsszak vele, hanem mert jó volt videókártya fingatónak. Hogy mennyit bír.

akyyy
akkor minek viszed végig megint _?:-.?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Broafka
érdekes, mert ati kártyával majdnem egyhuzamban végig vittem, akadás, és kifagyás nélkül, talán egyszer ha kifagyott, de szépen ment végig

akyyy
az a másolásvédelem 😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Broafka
hi

nem értem én ezt, van egy tök új (2 napos) videókártyám (piacon 1 hónapos) Nvidia, jó procim, 4 giga memória, igaz másolt a játék, de mégis kifagy. Az elsõ nagyobb lövöldözõs résznél (mikoris kiderül hogy az a polgármester eltávozott az élõk sorából) egyszerûen nem bírok túljutni, még az aluljáróig se jutok el, mert állandóan kifagy a játék

valaki help pls

gviski
Akkor az nem is mondom hogy az rFactorosok mióta várnak a rF2-re 😄

Virtual SimRacing