Mirror's Edge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama 2
Pedig nem, de ezen nem vitatkozok. Amúgy ne mond hogy nem nekem való. Most játszottam ki egy 10 percexD. Tetszett. Féltem mert a konzolos verziót sokan lehúzták, nagyon sok pontot sem kapott a teszteknél. De nagyon jó volt😊. Jobb mint a Lord of the rings conquest az biztosxD!

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

az idõfutamoknál a csillagok mire jók?
Shep
A credits után volt még valami? Én ugyanis elnyomtam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

edios
<#worship>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

gfreak
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1232364613 - akkor ezentúl a warezosok ide jöjjenek...aztán majd feldobunk a bannerhez egy linket is 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

Stefibaba
Hátõ lehet hogy az a baja hogy nem boltból van? :Ð

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

gfreak
hát ez egy vaskos passz 😊 te is eredetivel küldöd?

akyyy
én az idõprobákon szoktam meglesni youtube videókat merre érdemes menni, meg most a rejtett csomagok után, hol is vannak, mert soha nem lelném meg õket (pláne ha lõnek rám)

100%-os végigjátszást akarok, aztán meg eladom😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Stefibaba
Igaz pláne, hogy van egy olyan gomb hogy megmutatja merre menj 😄

R0zs0máK
Hát ez a playground 2 ez valami agybaszás...nem akar összejönni a 3 csillag 😄DD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Stefibaba
mindenhogy próbáltam, de mindenhogy kockásodik a kép... Bumbaclot (By LJ 😄) játék 😞

grebber
Azért hihetetlen hogy páran eltudnak akadni ebben a könnyû játékban!
De legtöbben szerintem elsõre elbukják már jönnek ide hogy mit kell ott csinálni,ahelyett hogy saját maguk jönnének rá.

Next PC upgrade: 2022

gfreak
bloodclaaat!!! na erre aztán nem tudok mást mondani...próbáltad monjuk 1440en high/high beállításon?

Stefibaba
Jaj ez egy olyan jó játék lenne, ha nem szarna be 10 percenékt 😞 Állandóan ilyen kockás lesz a képernyõ, meg mintha melegedne a vidikari (hõmérséklet alatta normális) és álladóan kifagy. Patch,legújabb driver kimondottan ehhez fentvan, physx driver is, beállításoknál 1600x1200,közepes,magas,physx kikapcs, vertikális szinkron is, és még így is fagy 😞 valaki segítsen!

akyyy
többször nyomd meg és akkor túlterhelõdik😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

kuci06
ugró rugással próbálkozz..
ettõl valamikor megpördül, és a kezében lévõ pisztoly piros lesz.
na, akkor kell a jobb klikket nyomkodni (úgy, ahogy a katonák ellen is tudsz kombózni)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

tobias88
Elakadtam ott, ahol egy konténer tetején kell megölni az eddig üldözött ellenséget! A haver csak annyit mond, hogy "óvatosan Faith", de 20.jára se tudom megölni! Valakinek ötlet?
JackSparrow88
Na épp hogy csak sikerült de ettõl függetlenül ez az ún. épphogy ki van számítva részek egyike amiket rühellek minden játékban. Na mind1 a lényeg h sikerült végre...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

R0zs0máK
Most kezdtem haverommal skype-on keresztül az idõversenyeket...hát az ideg szétbasz a játszótér 2. pályán 😄D😄D

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

kuci06
pedig a falon kell átfutni 😊

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

JackSparrow88
Ja persze h azt kell de kb 10 mp-ig áll csak le annyi idõ alatt meg nem lehet odamenni, mivel a falon nemtok átfutni, ha meg megkerülöm az simán van vagy fél perc már, szal nemtom akkor...

JackSparrow88
Ja csak le kellett állítani amott. De oda elõször nem is tudtam h át lehet menni xd

kuci06
meg kell állítani.
van valahol egy gomb, ami egy kis idõre megállítja. ha megnyomtad, sprint vissza, és át fogsz érni

Átfutsz a másik oldalra és ott van a kapcsoló ami kikapcsolja pár másodpercig, gyors visszafutsz és átmész.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Pedig de, falon futás és ugrás...

JackSparrow88
csá, azon a rohadt ventillátoron h kell átmenni? Mert ha lassítva mek akkor is meghalok amúgy meg pláne. Akkor h kéne?

akyyy
Falon is lehet futni

De mit keresel itt, ez a játék nem neked való!

mama 2
Itt egyátalán nem a falon kellett volna futni-.-. Ha egy kicsit körbe nézel láthatod, hogy van egy hely ahol space q spaceval fel tudsz ugrani, körbemész, és ott a csõ, onnan már simán rálehet ugrani. Csak körbe kell nézni-.-.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Magnum PI
Sajnos vagy egy olyan érzésem hogy azért mert akkor a sok csicska pistike nem venné meg a játékot "ez egy nagy rakás sz@r" jeligével mivel nagyon béna lenne benne. Nekem sajnos ez vette el a kedvem ettõl a játéktól is. Nincs értelme azért erõlködni a jobb idõért

gfreak
jajj a cheaterláma jelenség 😊 mint a headshot script meg a wallhack, ez is talán kifut idõvel...de röhejes tényleg...mint amikor az egyik játékmagazin hirdetett egy autós versenyt, hogy küldjél be képet driftrõl és összephotoshoppoltak az arcok maguknak gyõztes képeket, hogy az tuti jó lesz xD

mondjuk érdekes hogy nem szûrik ki ezeket az elemeket (vagy csak mi nem tudunk róla, hogyan kell ekkorát ugrani? )hiszen így kinek van kedve ranglistára gyúrni? tehát még jobban esik az érdeklõdés, és így a pt2-t lehet hogy le is szarják majd az emberek mire kijön...(bár én is várom)

gfreak
😉 xD xD xD semmi gond fiam, azért járunk ide hogy tanuljunk xD

nyissak egy warezos topicot neki emberek? vagy a F.A.Q. megoldotta? (bár látom van pár wareznyavalyás 😉 )

Dante73
Egyszerûen azt nem értem, miért nem lehet a felh. szerzõdésbe bevenni, hogy IP alapján, serial alapján, 3 nap, majd 1 hét, végül 1 hónap BAN. Az online részbõl. Ha ezek nem segítenek, akkor végleg. Aki ennyire nem társasági lény az az apja fa...val játsszon!

http://www.freetvmaci.info/

The Protector
LOL.Ezen kiakadtam így 1óra 20perckor.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

rotator
Aha, néztem én is pár ilyet, az egyik elején a gyerek jó Jedi lovag módjára helybõl felugrott 1 emeletet, biztos mélyebbre tudja nyomni a space-t! <#vigyor1> Az ilyeneknek ki kéne tenni a fényképét névvel, lakcímmel, "õ az a barom, aki csak csalva tud játszani" címszóval.

Dark Messiah
töröld le barátom mert csak a helyet foglalja <#idiota><#banplz>

Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves

edios
Várd a második részt, csináld sztori módot legnehezebb fokozaton mindenféle offenzív mozdulat nélkül, vagy csináld a versenyeket.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Az lenne a kérdésem:
Ha valaki végigjátszotta ezt a játékot másfél nap alatt utána mit csináljon vele?
Broafka
én ennél a résznél kicsit prince of persiásan akartam megoldani 😄 hogy végigfutok a falon, és átugrok a másik falra ahol megint végig fut, nem tudom hogy, de pár ilyen próbálkozással egyszer csak elérte a rudat! 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Scouser
Vasutasként azt kell, hogy mondjam, a metrós rész félelmetes volt. Áhhh, még csak ott tartok, de régen élveztem ennyire egy játékot. Igazi kikapcsolódás. Olyan érzésem van, mint a régi nagy játékoknál, mint a Prince 1-2 és a többi ügyességi játék. Mekkora élmény volt azokban is megcsinálni egy ugrást😊 Ez a játék parádés! Grat EA és DICE!

You\'ll Never Walk Alone

akyyy
Pedig szerintem elképzelhetõ, hogy egérrel meg billel annyi idõ alatt végigvihetõek.

Persze az is, ha warez is felkerül oda, akkor csíttel meg trailerekkel megoldják hogy repülnek, 0 gravity...

HeadHunter86
Mennyi csaló van TimeRun-ban, elmehetnek a picsbe. Az EA meg törölthetné ezeket az egyényeket a toplistáról. Teleportál a gyerek komolyan.
Vagy jöhetne valami pach a csalók ellen.

Ma végére is értem a játéknak!
Nagyon jó kis játék ez , csak az a baj hogy nagyon rövid! 😞
Fel a szökõkúton és átkaratézni magad az üvegen, márha ugyanarra gondolunk.

serkov
Hali! Bementem a pankrátor irodájába, s nem tudom hogyan tovább... Liftek nem mûködnek, más utat nem látok! Ötleteket köszi! :-)

Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit

bujcsik555
jaja,probáltam igy de mindig egy kicst hamarabb seett le. közbe sikerült bug kihasználásával😊 ugrottam egy hátast a falon lévö lámpára, és onnan másztam fel

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Ott a piros rúd, ha jól látom.
Falon fut -> megfordul-> ugrik -> elkap.

kuci06
végigfutsz a falon, majd q megnyomásával + space gombbal elrugaszkodsz tõle.. így pont eléred a csövet 😄

prince of persia style 😉

Seth
Bal oldalt a falon végigfutsz,majd mikor úgy érzed elérted a jobb oldalt látható rudat,akkor Q, majd space. Ennél részletesebben nem megy XD
Amúgy itt én is vagy 10x leestem,mert kicsit bugos ez a fal ^^, kb a balra található ajtó elejétõl kell futni

PSN ID.: Beegabor

bujcsik555
üdv egy helyen kifogott rajtama jaték. biztos ott van az orrom elött h h kell, de nem tudok rájönni 😊

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Shep
Kösz mindenkinek, közben már sikerült, de rohadt idegesítõ rész, fõleg, hogy utána még egyszer meg kell csinálni, igaz ott már sec perc alatt sikerült. Most már megyek a polgármesteri hivatal a Jenõhöz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!