Mirror's Edge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az FPS korlát ki van kapcsolva mégi csak 62fps-em van, de az fix, elég érdekes. ÉS a patch nálam megoldotta a pshix kifagyásokat.
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
You\'ll Never Walk Alone
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Nothing is True, Everything is Permitted
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
DivXbe mentesz? Mert én mpeg4-be és nekem csak azt írja watch in high quality
Nothing is True, Everything is Permitted
Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Szaggat ez a szerencsétlen gépem :s De már mióta holnap viszem szervízbe. Youtube-on is elinfítom a videót és ilyen zöld lesz egy idõ után helyre jön. Szerinte graf kártya gond 😞.
Nekem kifejezetten tetszik a szélessáv 😄
Miután bekapcsoltam driverben a PhysX-et, már jó is lett. 😊
Szóval ennyit azokról, akik azt mondták, hogy ATI-val is megy a PhysX FPS esés nélkül.
Nagy lófaszt, easyn nyomja extra futárszemmel. <#eplus2>#eplus2><#vigyor2>#vigyor2>
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
HeadHunter86: Ha a futárszemre gondolsz, ami bizonyos dolgokat pirossá varázsol, akkor azt ki tudod kapcsolni a beállításokban.
Engem nem idegesít, inkább olyan hatást kelt, mintha valami filmet néznék. XD
bocs ez csak úgy kikivánkozott belõlelm.
idegesitõ
6. Fejezetnél járok már megint 😄
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Még még méééééég!
Muszáj kikapcsolni a PhysX-et, és akkor az FPS felemgy 60-ra. 😞
De én akarok PhysX -et.
Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax