Mirror's Edge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
ugy a legkönyebb, ha ugrás közbe jól pofán rugod, õ meghátrál egy kicsit, és akkor egy pillanatra piros a fegyvere.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
hu mennyit anyáztam ennél a résznél, hogy nem használtam fegyvert

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

már írtam hogy nekem is ilyen. Meg amikor a liftbe mozgok :S Megérteném ha 30 alá esik le de 62 rõl 50-re esik :S
Az FPS korlát ki van kapcsolva mégi csak 62fps-em van, de az fix, elég érdekes. ÉS a patch nálam megoldotta a pshix kifagyásokat.

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Scouser
Érdekes ez a program.. nálam akkor is szemmel láthatóan akadozik,amikor 60fps-rõl 45-re esik le vagy 50-rõl 40-re... Érdekes... Physx kikapcsolva, mert ATI-m van 4850HD meg egy 4800+-os AMD procim... Ha valakinek még ilyen lécci írjon...

You\'ll Never Walk Alone

kerülj mögé üsd meg párszor aztán amikor feléd fordul bepirosodik a fegyvere egy pillanatra akkor nyomd meg
igazából most csináltam egy vidit (http://www.youtube.com/watch?v=yhjV2C24Pvo) ami 1:17 lett és 52 mb 1280*720-ban... nemtom hogy csináltam hogy csak ennyi de ennyi.
Shep
Hát szarik ez rá mit csinálok, nem tudom lefegyverezni, ha rám tartja fegyvert és nyomom a lefegyverzést, nem történik semmi ráadásul a fegyvert belémlógatja, ha rúg akkor meg hiába nyomkodom simán szétver, szóval nem értem a dolgot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
De nem pirosodik be a fegyvere, azért thx, megnézem hátha csak valami bug volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

edios
Ha ugyanarra gondolunk, akkor simán lefegyverzed, ütni a végtelenségig lehet<#kacsint>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Palesz2
én néztem vidit rolha hogy hogyan kell ugy elmeti hogy jo minoség és kevés mega... ez amit raktam 40 mega volt

Shep
A Jason maszkos tetvet, a tetõn, hogy kell elintézni, mert legalább 5 percig szórakoztam vele, de csak nem akart kifeküdni, ráadásul jó paraszt ez a harcrendszer, õ simán lekontrázza a támadásaimat én ugyanezt persze nem tudom megcsinálni.

CroftManor
Oké, de akkor 800 MB, vagy akár 1 gigás is lehet a vidi 😞

Nothing is True, Everything is Permitted

movie makerbe vagy ahol csinálod jelöld be a windows media HD-t vagy csak szimlán rakd 1280*720-ra a felbontását és HD lesz
Mozzanat
hát ott még nem ,nyelvtan tanár úr😊))

highlander15
Nem akarja felrakni a patchet,azt írja hogy rakjam újra a gamet,mi a gáz?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Papirzacsi

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Mozzanat
Sziasztok.Elakadtam a 3 pályán aszem a 3 dik😊 vagy a 4 dik .Ott ahol egy szelözöböl kiugrasz mert nem tudsz tovább menni lesel és van egy folyoso felfele kellene menni de sehogy sem tudok.Van még egy akna a helység ball oldalán ott ha leesel meghalsz felfele vannak piros függök de olyan magassan hogy nem lehet elérni.ha valaki tud help

HeadHunter86
Hardon sokkal jobb, nem mutogatja az ellenséget pirossal meg a az ufrálókat sem. Így sokkal realisztikusabb.

HeadHunter86
NA kijátszottam 2x is. 30/30 hidden packages. Hard fokozaton.

CroftManor
Neked mekkora egy ilyen HD minõségû videó mérete? 500-800 mega?
DivXbe mentesz? Mert én mpeg4-be és nekem csak azt írja watch in high quality

Palesz2
watch in HD 😉 csináltam még egy gameplayt.

akyyy
jó a logód😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

A training utáni pályán tartok és a gond az hogyha felveszem a táskát egyböl kiakad a játék és hibaüzenettel az asztalra dob. Felraktam a PhysX frissítést, az 1.01es patchet, és még a játékban is kikapcsoltam a PhysX-et. Nemtudjátok mi lehet a baj? A nvidia béta drivert nem akartam felrakni mert nekem még a GTA4hez kiadott nvidia driver van fent. Remélem van valami tipp.
Vmit nem vágok most ez a PhysX Nvidiahoz van? Mert kifagy a game az elõs betöltö képernyõnél, felraktam a patchet+crack de ugyanez...gondoltam akkor letöltöm azt a frissítést de csak a Phsx frissítést (FAQ második link) de semmi változás . Alapból ki volt kapcsolva a gameben belül és tök mind1 mit csinálok vele fagy...
Freddycom
Köszönöm.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Clava
miért dob ki az asztalra a szellõzõböl?

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

Jaja, idõközben én is rájöttem, de azért kösz a segítséget, eddig nem fagyott ki, remélem ezután se fog.😊

Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax

ott van lent amikor kiválasztod hogy melyik pályán akarsz tolni hogy verseny a legjobbakkal azt nyomd meg és válaszd ki hogy kinek a ghostjával akarsz játszani
Freddycom
A leaderboard ghostjait hogyan tom letölteni?

snowkid16
Már mondták XD. Fogok is ha valaki nem fog 😞

Szaggat ez a szerencsétlen gépem :s De már mióta holnap viszem szervízbe. Youtube-on is elinfítom a videót és ilyen zöld lesz egy idõ után helyre jön. Szerinte graf kártya gond 😞.
Nekem kifejezetten tetszik a szélessáv 😄

kifli
saját fórumba kell nyitni az ilyet
snowkid16
Már csináltam warez topicot csak sokan anyáztak és bezárták..

snowkid16
Köszi szépen! 😄

kirol
Ó fax, a VGA driver a driver felrakáskot tiltotta a PhysX-et. Így a játékban hiába volt bekapcsolva, a CPU számolt. Így néha egyik helyen jól ment, de üvegtörõs résznél meg 5 FPS lett.

Miután bekapcsoltam driverben a PhysX-et, már jó is lett. 😊

Szóval ennyit azokról, akik azt mondták, hogy ATI-val is megy a PhysX FPS esés nélkül.

http://www.youtube.com/watch?v=yhjV2C24Pvo
Freddycom
Hagyjad, csak villog, h õt idegesíti.
Nagy lófaszt, easyn nyomja extra futárszemmel. <#eplus2><#vigyor2>

CroftManor
Már tavaly az Assassins Creed is ilyen volt.

Jani21
keepernext: A játék 16:9-es képarányt használ, együtt kell vele élni, legalábbis én nem tudok megoldást ellene.

HeadHunter86: Ha a futárszemre gondolsz, ami bizonyos dolgokat pirossá varázsol, akkor azt ki tudod kapcsolni a beállításokban.

Nálam is van, én 1024x768-ban játszok.
Engem nem idegesít, inkább olyan hatást kelt, mintha valami filmet néznék. XD
Prince23
Sajnos vannak ilyen userek, hogy példáiul leírja h meg van neki az eredeti példánya, és akkor már alapból (!) neked is legyen meg a bolti verzió, ha már neki meg van az. Úgy tesz az ilyen, mintha õ minden játékot megvásárolna. Lóf@szt. Nincs ilyen ember. Akkor arra kéne dolgozzon. Nekem pl. egy évre 4-5 példányú eredeti játék jut. Még a max havi 1 játék még kinézhetõ. de annyi gémek jellenek meg, na mindegy... erre nincs pénz senkinek sem, meg ha volna is, nem mindet arra költené. Van az életben minden más, amit kell fizetni.
bocs ez csak úgy kikivánkozott belõlelm.

azmér van ha 1280.1024-be nyomom alul felül fekete sáv van
idegesitõ

HeadHunter86
Most tolom 2x 26 táska már megvan, úgy néz ki meglesz mind. Ja és Hardon nyomom, azok a piros lószarok idegesítõek, hogy mutatja merre kell menni.
6. Fejezetnél járok már megint 😄

<#eljen>
The Protector
Íg kéne tenni de a parasztok mindenhol jelen vannak.Mellesleg nem célzok senkire EBBEN a topikban.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

kirol
Kikapcsoltam, meg bekapcsoltam a PhysX-et, aztán jó is volt, majd elsõ üvegtörésnél lement az FPS 5-re. Hát ez karajul meg van csinálva.

Prince23
Lehet õ olyan játékot vásásrolt meg, ami neked pl warezba van meg. Különben is mindenki azt csinál, amit akar. Inkább segítsünk egymáson, aki jártas a témába. Ha meg nem tudunk, akkor no comment. Kezdjük így az évet legalább 😊

Szerintem a világ egyik legjobb játéka! Annyira magával ragad, a zene csak emeli a színvonalat. Egyszerûen fantasztikus!
Még még méééééég!
kirol
Senkinek nem csinálja ezt az új VGA driver?
Muszáj kikapcsolni a PhysX-et, és akkor az FPS felemgy 60-ra. 😞
De én akarok PhysX -et.

hali. Most jöttem rá a gondra. A videó beálításoknál kapcsold ki a physX-et. Meet nálam nem támogatta videókarim és az volt a gond.
Helytelen a válasz edios, amúgy, ha ennyire szúrja a szemedet a warez, akkor jelezz, hogy kéne egy warez topic is. Majd ha lesz, nem kell feleslegesen koptatnod a billentyûzetedet.

Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax