Mirror's Edge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
@
másik gond ^^
pálya, birkózó csávóról beszél kicsit a bosscsávó, aztán kezdõdik a játék... elindulok, elõttem a nagy semmi, jobbra a tetõn ilyen rács, rács után piros cucc amin át kell ugrani. Namost, én átmászok a rácson és BUMM... belassul az egész >.< mármint nem a játék... szal nem FPS esik le meg ilyenek, hanem a karakter lassul be... ugrani nem is tudok csak guggolni, a sensitivity is mintha lemenne... szal ez mi? valami überhitech másolásvédelem? (onnan veszem amúgy hogy fPS nem megy le mert a szálló szemét vagy mi az normális sebességgel mozog >.<😉
@
@
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Next PC upgrade: 2022
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Space röviden nyomva - elrugaszkodás
#2253 - leszophatsz kisköcsög, a faszért kell neked beszólni?
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Innen, milyen mozdulattal kell továbbmenni, mert nem tudok rájönni. Kösz!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Bocs, ha már volt.
monjduk egérrel sokkal könyebb... lemerem fogadni.
én is az álványon próbálkoztam csak a második szellõzõrõl nem ment a dobbantást, azt hittem nem is lehet 😛
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Az alapsztori, az ötlet kiváló!
Kicsit hasonlítgatták itt már elõttem a PoP-hoz, amit utálok. (Egyszerûen Monkey of Persiának hívom, hiszen egy arab "hercegtõl" kissé fura ez a mozgáskultúra, a Münchausenes megoldásokról nem is beszélve....) Viszont Faith-nek jól áll ez a mozgásstílus. Sokkal hihetõbb a dolog, még a nyilvánvaló túlzások (3-4 emeleteket ugrunk, majd gurulás-futás tovább) ellenére is. Az, hogy ezt FPS (Azaz esetünkben FPJ) köntösbe ültették, újszerû ötlet, és mondhatom, zseniális.
A játék egy adrenalin-bomba, kivéve a vége felé, ahol az ember már kissé erõteljesebben keresi a továbbvezetõ utat. Így kissé több az üresjárat, de bõven belefér a dolog.
A történet közepes, nem erõltették meg magukat túlságosan, de a folytatás lehetõségét magában hordozza, amit nagyon várok. Akár hosszú évekig jöhetnek az új részek, hiszen míg a "fõbosshoz" érünk...
A játék megjelenése érdekes. Elsõre kissé furcsának hat ugyan, de, ha végiggondoljuk a dolgot, máris magyarázatot nyer a PIROS segítség, a fehér fák, és a színtelen környezet. (Hiszen, Faith szemével látjuk a világot. Õ ilyennek látja, így mi is. Grafikailag nem egy nagy szám, de nem is nevezhetõ csúnyának. Hozza azt a szintet, ami kötelezõ 2008-2009-ben. Emellett kifejezetten jól van optimalizálva, ami ma már (lassanként) nagy szó egy konzol-átirattól. (Ugye hányszor halljuk, hogy a PC nem alkalmas rá, technikailag... Hál isten, EA ez esetben nem néz hülyének minket)
Az effekteket ugyan kissé bõkezûbben osztják, mint kellene, (blúr, kontraszt) de azért élvezhetõ marad a grafika. Ez a konzolportok átka, el kell fogadnunk.
Összességében egy újszerû, végre nem piff-puff FPS-t kapunk, aminek remek alapötlete, közepesen jó története, kellemes grafikája, jó (Mondhatni nagyon jó) hangjai, zenéje van.
Várom a következõ epizódot, és remélem, nem mozdul el esztelen céllövölde irányába a következõ rész!
10/9,5. Azért nem 10/10, mert túl van effektezve. Egyébként a játék egy zseniális, adrenalin-bomba!
http://www.freetvmaci.info/
akarom mondani itt
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
engem playgrouind 1 basz fel, ott simán csít nélkül fingom sincs hogy lehet 3 csillagos idõt menni, sõt még 2-t se.
Per Aspera Ad Inferi.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Jól jönni nekünk is meg az EA-nak is még 1-2 ilyen stílusú játék!
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
Dead Space, Mirror's Edge tényleg jobb EA játékok az eddigiekhez képest.
Ha nem hozná be a ráfordított összeget, illetve minõségileg gyatra lenne, akkor bukónak nevezném. Jelen esetben viszont egyik sem igaz, ráadásul már a folytatást is készítik.
(Nincs sajna forrásom, de fejlesztési költség + reklám nemhiszem h meghaladta 10-20 millió dollárt, szóval úgy 2-3x hozhatta be eddig az árát.)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
itt nemtudok feljutni oda ahoz a piros szarhoz. próbáltam falon futni majd ugrani de nemsikerült eddig :S