Mirror's Edge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nothing is True, Everything is Permitted
Racism is a weapon of mass destruction!
Ujjam leszakadt, mire lefaragtam 52 mprõl
ilyenkor szép,mikor azért már az ember ismeri azt a versenypályát😊..
állam leesett😊)
Amugy sztem érdemes megnézni ezeket a videókat, mert mindegyikbe van vagy lehet még egy-két rövidítés. Nekem ez a kedvencem: szélen
tényleg..ezek a mások letölthetõ szellemei dolog pc-n is mûködik vagy csak benne maradt konzolból a tipp betöltés alatt?😊
Van is róla youtubeon videó
megvan a második rövidítés is a játszótér 1-en😊..nyíllal,x-el jelölve..a csövön átsasszézva az egyik jobbra azok a dobbantó-párnák..és jöhet a párkányon kapaszkodás....a másik meg ott fent a szervízállvány..a szellõzõ csövön falfutás-fordulás-ugrás...elsõ állvány..aztán ott a másik szellõzõ,azon is falfutás-fordulás-ugrás...és megspóroltuk a párkányon kapaszkodást lent és a párkányon tipegést fent,mehetünk a kötélcsúszáshoz közvetlenül...
Per Aspera Ad Inferi.
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
bár utóbbi napokbna kattantam nagyon rá, hogy kétszer végigvittem, és most speed runozok.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
bocs de elég szemét mód viselkedtek néha már:|
mert én sajna angolba nem értettem meg😞
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64