Mirror's Edge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol van az égõ Dice-os bögre?
Racism is a weapon of mass destruction!
egyébként most végeztem chapter 5 speedrunt nemtom mennyi idõ alatt, sose nézem, a lényeg az achivment😄 azt utánna timetrialozok é is:?P
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://www.freetvmaci.info/
ezt rég akartam ide írni, most jutott eszembe.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Egy játékért lehet rajongani?
Valaki nem tudja lehet-e kapni Mirror's Edges Futár, vagy táskát? Meg Faith figurát? 😄 Mondjuk PC guruhoz 😄
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
De jézusommá😄 Hogy lehet azokat könnycsppnek nézni? Nagy mûvészek ezek az arcfestõk...😄 Még azt úgyahogy megértem, hogy a szemhéjadat is festette, mert Faithnek is ki van festve azért a szeme, de ez, hogy könnycseppnek nézte, ez nagyon gáz😄
Kis off, de röhögni fogtok.
Elmentem a Plázába. Volt ilyen Lego ünnepség, zenebona, arcfestés, kézmûves stb. Mondom hülyeségbõl csináltatok magamnak olyan Faith-es sminket vagy akár miaz, volt is képem róla. Húzok sorszámot, rendben. Odamegyek, mutatom a képet, mondja oké. Csinálja azt veszem észre, hogy a szemhéjamat is festi, háát valami über brutálul néztem ki, mire elmentem a mosdóba.ááá... De persze azt a két kis csíkot könnycseppnek nézte, jól el is baxta (teljesen ki vagyok borulva). De mire lemostam, Hál' Istennek a nõk nem úgy néztek, mint valami Metallica õrültre, hanem adtak babatörlõkendõt 😊<#idiota>#idiota>. Valahogy leszedtem magamról, szép kis káromkodás magamban, mentem haza....Valami szörnûy volt
A Dice-os bögre-t hol találtad woy?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ez talán azt jelenti, h ha végigvisszük a játékot a Történet módban, akkor nyitjuk meg a gyors futás módot. Dehát alapból végigvisszük történet módban, gyorsulást meg nem érzek. Vagy talán a táskákat kell összeszedni hozzá. Fene se tudja <#rolleyes>#rolleyes>
Nothing is True, Everything is Permitted
a 4 kis doboznál én simán futni szoktam, viszont volt egy ghost, aki ugrott 2-t mikor a kábelekhez ért ami ott a földön van és begyorsult o_O
Per Aspera Ad Inferi.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Chapter 8-hoz tartozik egy easter egg, azért Spoileres
Ez mi volt:Válasz 'Béla9248' üzenetére (#2529) Valaki írja meg privibe, mert érdekel, hogy tanuljak a más hibájából.
A csítereket eltüntették?