Mirror's Edge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

snowkid16
Még nem próbáltam futkározni, fõleg hogy tél van, meg beteg vagyok 😞
Hol van az égõ Dice-os bögre?

snowkid16
ööö. én versenyszerûen tollaslabdázok, eredményeket érek el, még a hajlékonyságomat növelni kell XDDD

Prince23
ezektõl ki is tellik😄

snowkid16
Valaki nem veszi meg Ebay-en , ígérem, hogy kifizetem, Pestre is fel tudom küldeni a pénzt.<#idiota>

gfreak
na gyerekek, most álljon meg az összes 'futártanonc"!!! a parkourok évekig gyakorolnak, általában a gimnasztikát sem a tévében nézték, stb...erõnlét, ruganyosság, miegymás fejlesztése erõst javallott mielõtt megpróbáltok falonfutva lépcsõzni...szóval csak ésszel 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

Prince23
Review 69%

ehhez mit szóltok? sztem felcserélte a számokat a végösszegnél 😄

snowkid16
De én akarooook ilyen cipõt, meg táskát! XD

macleod2005
Én is futár tanonckodok itthon a játék alapján, több kevesebb (inkább kevesebb) sikerrel, tele vagyok már kék-zöld foltokkal <#idiota>. Ezek alapján a ME veszélyesebb játék mint a GTAIV 😊

snowkid16
TÉnyleg hol lehet M.o.-n ilyet szerezni? Ebay kizárva. Nike cipõ van M.o.-n van amit küldtetek?

akyyy
hát én csupán csak tanfolyamot végzek jelenleg, hogy mehessek futárnak<#nyes>

egyébként most végeztem chapter 5 speedrunt nemtom mennyi idõ alatt, sose nézem, a lényeg az achivment😄 azt utánna timetrialozok é is:?P

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

gfreak
hehe...teljesen megvesztetek...

macleod2005
Magyarországon beszerezhetõ ilyen táska? És ha igen hol?<#idiota>

Dante73
Zoknik nagy része is ilyen megoldású japánban, sõt, cipõben sem ritka. (Nõiben, természetesen) (Ha jól tudom, hagyományos viselet náluk ez a típusú zokni, a hozzá tartozó lábbelivel. (Mert cipõnek nem nevezhetõ)

http://www.freetvmaci.info/

Prince23
Az elsõ lábújjunk csak úgy egyedül van? el van választva a többi négytõl? ez így nagyon nem jó lehet...
ezt rég akartam ide írni, most jutott eszembe.

Atkamon
Ja értem😊 Azt hittem direkt ME mintájára csinálták.

edios
Nem mondanám, hogy ME cipõ, de hasonlít rá.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Atkamon
Ehh a Nike csinált ME cipõt? Pedig Faith cipõje LOGGO, ami egy indonézia márka.

Prince23
Cipõt el fogadnám úgy ahogy van.

edios

+

Prince23
Nagyon megfogott Faith téged 😄
Bár a játék csajos, megértem😊

snowkid16
Ááá egy pöttyet sem<#vigyor2>
Egy játékért lehet rajongani?

Valaki nem tudja lehet-e kapni Mirror's Edges Futár, vagy táskát? Meg Faith figurát? 😄 Mondjuk PC guruhoz 😄

snowkid16
Nem hiszem

edios
Izé.. nem lehet, hogy egy kicsit.. FÜGGÕ vagy?<#vigyor2>

Biztos tetkó.😄
snowkid16
Tudom v*zze, majd fel robbantban a mosdóban...... Faithnek nem szemceruzával van kihúzva?

Atkamon
LOL😄DD

De jézusommá😄 Hogy lehet azokat könnycsppnek nézni? Nagy mûvészek ezek az arcfestõk...😄 Még azt úgyahogy megértem, hogy a szemhéjadat is festette, mert Faithnek is ki van festve azért a szeme, de ez, hogy könnycseppnek nézte, ez nagyon gáz😄

Prince23
LOL nyíregyi vagy te is? 😄

snowkid16
Jájjj hogy jártam ma a Plázánkban (Nyíregy)
Kis off, de röhögni fogtok.
Elmentem a Plázába. Volt ilyen Lego ünnepség, zenebona, arcfestés, kézmûves stb. Mondom hülyeségbõl csináltatok magamnak olyan Faith-es sminket vagy akár miaz, volt is képem róla. Húzok sorszámot, rendben. Odamegyek, mutatom a képet, mondja oké. Csinálja azt veszem észre, hogy a szemhéjamat is festi, háát valami über brutálul néztem ki, mire elmentem a mosdóba.ááá... De persze azt a két kis csíkot könnycseppnek nézte, jól el is baxta (teljesen ki vagyok borulva). De mire lemostam, Hál' Istennek a nõk nem úgy néztek, mint valami Metallica õrültre, hanem adtak babatörlõkendõt 😊<#idiota>. Valahogy leszedtem magamról, szép kis káromkodás magamban, mentem haza....Valami szörnûy volt

A Dice-os bögre-t hol találtad woy?

zomgzerg
az nem gyors futás, nem szó szerint kell fordítani.

akyyy
speed run azt jelenti hogy idõre kell végigmenni a pályákon. én most ezek teljesitésén vagyok😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

CroftManor
"Unlock speed run mode (for each chapter) by completing the story mode"
Ez talán azt jelenti, h ha végigvisszük a játékot a Történet módban, akkor nyitjuk meg a gyors futás módot. Dehát alapból végigvisszük történet módban, gyorsulást meg nem érzek. Vagy talán a táskákat kell összeszedni hozzá. Fene se tudja <#rolleyes>

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
Én is úgy csinálom, h a trafóra felhúzott lábakkal ugrok, így átugrom a korlátot is felhúzott lábakkal, aztán a lépcsõkön ugrok, de a legjobb idõm ígyis csak 44:85

RatBaG
lépcsõkõn/meredekebb emelkedõkön folyamatosan ugráljatok felfelé, akkor egybõl begyorsul. 0:44nél én felhúzott lábbal ugrok jobbra a "trafóra", onnan simán tovább, így nem kell a korlátokkal szarakodni.

a 4 kis doboznál én simán futni szoktam, viszont volt egy ghost, aki ugrott 2-t mikor a kábelekhez ért ami ott a földön van és begyorsult o_O

Per Aspera Ad Inferi.

gfreak
nem kinézetre busz, hanem méretre 😄

woy
DICE,kis easter egg

CroftManor
Amúgy én találtam egy trainert, ami esetleg jó lenne a time trialhoz, van benne super jump, de olyan marha nagyokat ugrik így a csaj, h kétszer annyi idõbe telik, míg földet ér <#rolleyes> Szal sok hasznát nem lehet venni.

Seth
Nem kapsz semmit, max sikerélményt

PSN ID.: Beegabor

snowkid16
lol, azt nem néztem XD
Valaki látta már a patkányt a busz kinézetût?

R0zs0máK
Igen de neked 50x erõsebb a processzorod 😛PP

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

snowkid16
Lol, kössz XD. Megyek is nézni fogom xD<#idiota>

elitehun
Az szép látvány lehet <#idiota>
gfreak
egy busz méretû patkány fog az utcán végigszaladni

exTrem
Hol tudom az élsimítást beállítani ? Játékon belül nem engedi ... Szürke az élsimítás kiírás és nem engedi állítani a játék cask alapon a KI funkción van. Minden mást lehet ... Help pls !

w77d
erre én is kíváncsi lennék...

Ryder62
A táskákat érdemes összegyûjteni? Add valamit ha összegyûjtöm mindet?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

snowkid16
Ez mit jelent:
There is one particularly odd one. There is something you can do on level 8 that causes a rat the size of a bus to run down the street. It is so obscure, though, so I doubt anyone will find it.
Chapter 8-hoz tartozik egy easter egg, azért Spoileres

snowkid16
Köhm, én a 9600GT-vel tolom MAxon, 16x élsimítással, V-sync, 1680-1050 és 30-40 fps-el megy. Azért tényleg jól van optimalizálva.

Ez mi volt:Válasz 'Béla9248' üzenetére (#2529) Valaki írja meg privibe, mert érdekel, hogy tanuljak a más hibájából.
A csítereket eltüntették?

elitehun
Reméljük<#kacsint>
R0zs0máK
1000%, még talán high beállításon is 😊

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

elitehun
oks