4071
  • MerlinW
    Alapból magyarul jelent meg.
  • hungary27
    Elérhető a játékhoz magyarosítás?
  • Muttley
    gamepad -del
    mindezt hogyan?
  • Optimus Prime
    Hány van? Ne keverd és halmozd őket, nem lehet összevonni. :) Bolti ár cirka 1990, de láttam 1490-ért is. Steamen 3,75 euró szokott lenni, az olyan ~1100. Utóbbinál könnyebben választhatsz nyelvet, de csak a retail verzióval megy a DLC és ahhoz van Still Alive CD is. :D
  • Martinez01
    Ok:)
    Bár azzal úgy járok mint az Orange Box-al.Nem volt fenn eggyik steames accountomon se, pedig aktiváltam xD.
  • Guren
    figyeld steam-en is, hátha leárazzák.
  • Martinez01
    Nincs valamelyikőtöknek eladó Mirror's Edge-je?:D
    Vagy max várok még lessz zs-m és megrendelem galaxisból:D.
  • Guren
    a fejlesztők betrollkodták a warezosokat
  • Atkamon
    Vedd meg a játékot és jó lesz.
  • Martinez01
    Srácok az miért van:
    1.A harmadik fejezetben felugrok a tetőre és belassul Faith mozgása?
    2.Gondol eggyet a gép és bármelyik fejezetben vagyok meghalok, csak úgy, nem csinálok semmit, akkor is, egy idő után.
  • CroftManor
    Használom a sidesteppet. Az annyit jelent hogy induláskor 90 fokba elfordítom az egeret, közbe nyomom az ellentétes irányt plusz az ugrást. Csupán ennyi :) De láthatod is hogy a kezét mindig előre teszi, mikor ezt a mozdulatot végrehajtom. Ilyenkor egyből a maximum sebességre kapcsol Faith :)
  • TaRka0107
    Hogy a p*csába futsz ilyen gyorsan?:)
  • MerlinW
    Elfelejtettek tartalmat tenni bele:)
  • snowkid16
    Hm, érdekes :S
    Mirror's Edgeben pedig rengeteg ötlet van, olyat is lehetne, hogy magunknak készítenénk karaktert és abból egy külön történet, Merc-el és Kate-el mi történt, utána megint Faith-el rohangálnánk... és párhuzamba menne. Freeride roam (ezen besírnék :D) Meg a lineáris játékmenet kicsit zavar, de hát Istenem.
    ME-n nincs mit egyszerűsíteni, így jó ahogy van. Bővíteni lehet, de ennél alább nem engedjük! :D
  • Anonymusx
    Még nem játszottam vele, de sokak szerint nagyon le van butítva, pl nagyon diablo szerű lett,karaktert sem lehet generálni,stb aztán mintha olvastam volna valahol hogy azért egyszerűsítették le hogy több embernek bejöjjön.
  • snowkid16
    Miért, mit csináltak a DA2-vel?:D
  • Anonymusx
    "Gibeau elmondása szerint jelenlegi céljuk, hogy a folytatás sokkal nagyobb közönséget találjon magának"

Nem valami ilyesmit csináltak a Dragon age 2-vel is? Elég rosszul hangzik.
  • Viktor99
    Várjuk! :D
  • snowkid16
    Mirror's Edge folytatás
    Still alive :)
  • MerlinW
  • CroftManor
    Tettem fel egy két új videót a trükkökről.
    prologue
    Heat
    Hátha valakinek hasznos lehet
  • Garrett27
    Én meg remélem, ha tovább várunk rá, jobb lesz. Mást nem tudok erre reagálni. Engem is lehangolt az egész...
  • CroftManor
    Nem. Ezt még annó PCre vettem meg. De már nem nagyon játszok vele. Egyébként vannak videóim a sima pályákból is.
  • Hoz_Hun
    Én a DLC-t nem töltöttem le mert zavart a semilyen pálya. Úgy értem, nekem fontos a környezet, itt meg az nincs, csak kockákon ugrálás.
    Amúgy neked hogy-hogy magyar? Ezt nem XBox360-on tolod?
  • Hoz_Hun
    Remélem csak annyi időre álltak le vele míg a másik játékban segédkeznek, aztán folytatják. Remélem. Ritka jó játék, kár lenne érte.
  • lolSL
    nem lesz 2. rész :(
  • MerlinW
    Az alapjáték nehéz fokozaton az igazi, útvonalvezetés nélkül. Úgy az igazán élvezetes:)
  • CroftManor
    Hát nézd meg DLC videóimat és eldöntheted :)
  • Optimus Prime
    A DLC-t érdemes megvenni? Már nézegettem, 6(?) euró a EA Store-ban. Nekem azok a pályák kicsit a TRON-t juttatják asz eszembe. :)
  • CroftManor
    A singlen kívül van time trial része is, sőt van letölthető dlc tartalom is. Szóval érdemes megvenni :P
  • Atkamon
    Készül a folytatás, ezt már többször is megmondta az EA.
  • Neton
    Én pont a minap toltam végig újra. Kár, hogy valszeg sosem lesz folytatása, pedig megérdemelné.
  • tomcsa4
    Én ezt a játékot évente kipörgetem. Mivel nagyon jó. Meg is vettem.
  • Nightcrawn
    Sikerült megoldani a problémát de vért izzadtam...
    u.i Nem fogok olyan játékot megvenni amit 1x végignyomok és utána többet se jászok vele akkor inkább kihagyom ha nem tok vele játszani, amúgy meg nem volt rosz játék de szerintem 1x elég is volt végignyomni.
    Mass Effect forever!!!!
  • CroftManor
    Vedd meg.
  • Nightcrawn
    Nekem is problémám van a belassulással egy csomó fórumot átolvastam hazaitól a külföldiekig mindenhol azt a választ kaptam hogy vagy Crackfixet tegyek fel vagy az 1.01 es patchet.
    Nah ez mind szép és jó csakhogy egyikkel se indul el a játék...
    Mindkettőnél indításkor kiírja hogy hiba miatt leállt a játék.
    Régebben vistám volt fent azzal tökéletesen ment, most hogy felraktam a Win7-t nem műkszik.
    Valakinek volt hasonló problémája és tudna segíteni?
    Jah és vadi új nVidia driver van fent szal elvileg azzal se lehet gond.
    Minden választ előre is köszönök.
  • snowkid16
    Helloo régi futó barátaim! :D
    Azért írok ide, mert szeretnék egy animált hátteret ERRŐL , akár témát Symbian S60-as 3-dik generációs telefonra :) Symbian S40-re csináltam már témát, amin Faith haja mozogna... :D csak nem jött össze, azóta telefon csere volt :) Ha valaki tudna segíteni az animáció leszedésében stb., azt nagyon megköszönném! :)
  • Csibusz
    Sziasztok! Miért van az, hogy feltelepítem a játékot, patch felmegy és utána nem indul el... Hibát észlelt és leáll... Win7.. Patch nélkül megy, de kifagy.
  • CroftManor
    bocs nem olvastam végig a címet, csak azt h mirrors edge gameplay.
    Azt látom hogy védett, de ettől még lejátssza a videó alatt ugyanúgy a számot. (szerencsére)
  • Garrett27
    Ez a videód a #3983-ból, ezt már láttam, arra is hivatkoztam előző hsz-emben. Egyetlen problémája, hogy a szerencsétlen YT rögtön jelzi, ha védett zene szól a háttérben. Ez vhogy nagyon eldurvult a youtube-on. Reklámozod (is) a számot a videóval, ergó a kiadónak csak jót teszel vele, erre rögtön beiratják, hogy védett.