Mirror's Edge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kérdésem, lehet volt már kérdezve, de egy olyan kérdésem lenne, hogy azon a pályán vagyok, mikor rohanok az elején a helikopter elött épp a rendõr csajszi tesómtól jövök és beszállok a liftbe, majd elkezd valamit mondani a srác de megszakad és kimegy a menübe mikor folytatásra megyek ugyanazt a pályát adja be újra és újra. Azt megfigyeltem hogy a végén hol hosszabban hol rövidebben hagyja mondani a csávót mikor a liftben vagyok majd egyszer csak menübe lép. Ez miért van valamit elrontottam? Valaki kérem segítsen. Elõre is köszönöm.
east side west side suck my ballz holy shit suck my dick and now lick my ass by:me
Fõleg a kettõbe, meg 4-be.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
TRU trailerem
aranka vagyok paródiám XD
TR trilogy
Nothing is True, Everything is Permitted
voltam vagy 6--os mikor elõször találkoztm az elsõ részével. érdekes volt, de az az egy amit nem vittem végig még kis dedós voltam xD
aztán2,3,4,5, csak más sorrendbe persze. és most a 10éves kiadással játszok ami az elsõ részt dolgozza fel, igy pont kapórajönD
Faith nekem is szimpatkus
Meg a vége is megható 😄 Lesz 2. rész biztos megveszem 😄
Fákjúal!
Fákjúal!
Ja és magyar országon hiába van Microsoft meg Xbox, LIVE az nincs. Azaz lakhelynek más országot kell beállítani (én pl jó angol munkásember vagyok a LIVE szerint).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
ps3-on ilyen tekintetben nincsen szopás, viszont pc-n sokkal szebb tud lenni.
de amugy ez kicsit szar a boxba, mert "elõ kell fizetni " benne netre és csak úgy lehet.
kb, 1 hónap kétezer ft, 12 hónap 10 ezer.
gondolom anagyobb városokban informatikás boltokba lehet venni kártyákat (mint egy telefon, vagy feltöltõkártya), de lehet venni kicsivel olcsobban egykét emberkétõl neten, én is igy szereztem nem rég olcsón egy egy hónaposat.
plusz vannak olyan MS pontok, az a fizetõezsköt, pl vannak témák, videók, kisebb, amolyna nintentód játékok, amiket abból lehet megvenni.
drága ez igy meg szar ez igy, de legalább nem kell se telepiteni, sose fagy, miegymás.
monjduk pont a mirrors edge az, amit boxra nem érdemes megvenni😞
pc-n sokkal szebb ugye, ráadásul a DLC is ingeyn jön ki rá, boxon meg MS pontért (kb 3000 ft)
már csak le kell ugranom a mélybe, és végigvittem 100%-osan a játékot😄
elsõ game boxon amibe az összes acsit megszereztem (bár, kisebb arcadékba már igen de azokért nem fizet az ember, ezt meg ugye csak megvettem😄)
íme <#vigyor0>#vigyor0>
Nothing is True, Everything is Permitted
photoshopal kell modositani
ilyet csináltam😊
sg logónak sajna túl nagy a mérete😞
A gametagom (meglepõ módon ^_^): HozHun
Bár ritkán vagyok a LIVE-on, mert a net a PC-nél van és lusta vagyok ide-oda cipelni meg amúgy is csak ezüstben vagyok. Kiegeket szoktam lehúzni, meg mirrornál a ghostot, mert magam nem jönnék rá merre vannak a rövidítések.
Nekem még sok van hátra ME timetrialokból. Leginkább csak az elsõ hárommal tököltem és az elsõ van meg ***-ra. Most majd a másodikat gyakorlom addig míg meglesz ***.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
nah mondjad csak a gamertagodat😄
legalább lesz valaki akine szintén lesznek eredméyeni😊 meg te is megtudod lesni az enyéimet😉
nekem már csak pár (olyan 5) pálya van még hátra a time trialból. áltagba 2 csillagokat érek el, néhány van csak ami sikerült 3 csillagora. 1 csilaggal meg nem elékszek meg😄
elsõ pályarekordom: 01:02:48
de nem is nagyon akarom tovább menni vele, mivel a demoba is ugyanez van, oszt a sok köcsög amcsi azon végig tud menni már csukott szemmel is.
Az emberek nem is gondolnák milyen nehéz, ahogy elnézik a videódat. Az útvonalat ismertem, mert anno LIVE-ról lehúztam a rekorder ghostot, de azért úgy végigmenni a pályán nagyon nehéz, illetve sokat kell gyakorolni.