4071
-
14 vagyok, elmegyek a helyi 576kybte-ba XDDD meg egyébként is van annyi zsebpénzem hetente, hogy megvegyem :D K&H bankkártyám lesz lehet :D Van ismerősünk aki ott dolgozik 
-
AttkA #3188 rá beszélem apukámat
-
AttkA #3187 és lásd még 3 év :D -
Pontosan^^ Nekem is otp juniorom van, és nagyon jó! Van paypal is, meg minden, igaz nem vásárlok sokat a neten, de jó, hogy nem kell mást kéregetni, ha neten akarok valamit venni. Én is 16 vagyok amúgy^^ -
menj el dolgozni, 16 évesen már lehet, diákmunka, miegymás.
ahoz meg köthetsz otp juniort. később jól fog jönni, és lásd, tudsz vele neten is fizetni. -
AttkA #3184 paypal en ugyse engedik a szüleim...szal xD -

-
AttkA #3182 ÁÁÁ akk majd warez4ever -
Lerstal #3181 bankkártya? szüleid?:) -
Paypal, remek... hogy vegyem meg? :D Istenem -
Nem fog boltokba kerülni, azért az a neve, hogy DLC:P -
AttkA #3178 meg várom amig boltokba kerül xD amugy mostanság nem fogom meg venni törlesztenem kell a tesomnak xD -
Egyébként már kijött PCre is, Paypalon keresztül lehet megvenni.
-
Én meg nem tudom átállítani Third Person nézetre 
-
AttkA #3175 aztattata énis :D -
Én meg a DLCt. -
AttkA #3173 ki akarom probálni a játékot külsö nézetben de nincs TDInput filem xD -
Tudom, de manapság minden megtörténhet :D -
Én Kelet-M.o.n élek :D és tényleg van Faith név, az újság is írt hsz. #3161 -
AttkA #3170 nem tudom hogy hol vagytok vele de én még 1 Faith illetve Dawn+stb... nevet nem halottam XD -
Hát a Merc a becenév:P -
Mercury, az, de Merc is lehet, nem? XD
-
AttkA #3167 grr :D -
Nem, most nézem a kézikönyvet, abban is Mercury van, jól emlékeztem. -
hááát...lehetne a Mercy is... -
Merc az nem Mercury-ból jön? mintha azt olvastam volna valahol. -
Hope, tényleg, beugrott :D
Én is odavagyok Faith-ért, a Dawn nevet még nem hallottam. De a Merc, meg a Celeste-t igen :D -
Hát, ha Remény, akkor az Hope. Az annyira nem tetszik nekem. A Faithért oda vagyok, meg a Dawn, ami nekem még nagyon tetszik... Nővéremnek Dawn nevű munkatársa is van xD Faith-el még nem találkoztam, csak Dawn-al:D Ezekért a nevekért odavagyok:D -
Tudom, én is olvastam az újságban egy sztorit, sajnos tragikus.
Két kis ikerlány született az egyik asszem Faith volt a másik is valami különleges név, talán Remény angolul. Remény, szegényke meghalt komplikációk miatt, Faith él viszont. Vannak fura dolgok.
Egyébként, egy fiú ma kért fel táncolni farsangon keringőre XD

Nem lehet valahogy máshonnan megszerezni, vagy rendelni kell netről? EA-nél megnézegettem és láttam, hogy lehet magyar nyelv-et választani, de ez ilyen dobozos v. mi? :D -
Átrium második & Daruk második -
Megjelent? De jó. Gondolom a mirrorsedge.hu oldalon is le lehet szedni, ha fizetek. -
Amúgy a Faith egy elég ggyakori név. A nővérem Írországban dolgozik, és az egyik munkatársát is úgy hívják. -
AttkA #3157 hát...végülis pénzem az volt.. :D pont volt rá...na de mind1 xD -
Gondolom az ára miatt nem engedték:P -
Mit kell ezen engedni?:D vazz enem hiába van a játékokon korhatár:D -
AttkA #3154 (L) :D -
mnb.hu szerint is annyi körül van, jó aza Vistás váltó. -
AttkA #3152 hehe énis... egyépként 7euro az menyi? A Vistas árfolyamon:
7Euro = 2095 FT... de szerintem több...bár nem... NEMTOM
Egyépként azért csak le töltöttem mert anyám nem engedte meg hogy meg vegyem... elötte rendeltem meg a CS:S-t és a CoD2-t :D LOL
Szerintem én egyböl le fogom tölteni...jo kis DLC nek néz ki :D
Egy ilyen "Pk-s,, játékot ilyennek képzelek el,mint ami a DLCben lesz :D -
Ezen a HIT-es dolgon felnevettem:D -
Ez az, én is ebben a HITben (szellemes, mi :D) éltem, hogy hú de jó, de csak azt fogják elérni, hogy senki sem veszi, a pc mégjobban háttérbe kerül, és warezolni fogják. Lesz még több DLC? :o