4071
-
Ez is 576ba volt. A duna plázába -
AttkA #3228 amugy atkamon igen,az 576 ban pécsen is jo fejek az emberek :) ott vettem a w3 mat.. levettem a polcrol a W3ROC+TFT-t azt mondta ne azt vigyem,inkább ezt!:Be ment 1 szobába,és ki hozott 1 ujjat. jo fejek az emberek :D -
AttkA #3227 LOL :D -
Az a szag nekem a kézikönyvben van:P -
ha már megveszem, én akarom szagolni a friss, eredeti játék szagát:D -
wow... hol vetted? Én 576-ban vettem, és ott tök jófejek voltak, hozott ki egy újat, kibontotta, megmutatta a lemezeket, hogy nincs-e megkarcolva, és jó játékot kívánt:D -
Na megvettem az eredeti verziót.
Hát az eladó csávó fogta, levette a polcról az üres tokot, kikereste a fiókból az M betűnél a játékot és beleb*szta a tokba... Szép kis kiszolgálás, ki tudja nem e használt
-
AttkA #3222 utána irtam: már bocs :( -
"WAREZRA RAKJÁK MÁÁN FEL!" Erre értettem. -
AttkA #3220 nekem nincs warez problémám lol :D -
Ez mind szép, de attól még a warez problémáidat a warez topikban meséld el, ne itt. -
AttkA #3218 akyy most komolyan mit tegyek a warez topikkal LOL? am azért akarom előszőr le tölteni hogy meg nézzem hogy milyen... majd aztán ha jó meg veszem... :-) -
warez topik -
Lerstal #3216 tehát mindenkinek meg kell vennie
-
de sokra nem mész vele, ha nincs eredeti játékod, mert ez a time trial pack megváltoztatja a game exéjét 1.0.1-ről 1.1.0-ásra, szal hiába is töltöd le, telepíted fel, nem fog elindulni a játék. -
fent van warezon is...
-
AttkA #3213 már bocs :( -
AttkA #3212 WAREZRA RAKJÁK MÁÁN FEL! -
Ámen 
de várom már azokat az új pályákat, lesz mit feltenni you tubera megint
-
Megvette:)
Szerintem elég egyértelmű, hogy warez verzió alapjátékkal nem megy az eredeti kiegészítő:D Eredetivel tuti, hogy menni fog -
Innen -
AttkA #3208 honnan szerezted meg a DLC-t?? NEKEM IS KELL -
Bár azt nem értem, ha a torrentes változat az eredetiről lett lemásolva, akkor miért nem indul most a játék? Mi rá a garancia, h ha megveszem holnap eredetibe, elfog- e indul miután feltettem rá ezt a time trial packot?
-
holnap eredeti lesz XD -
Köszi, egyébként offolok, de ez kiütött. Egy cigány emóst láttam XDDD, egy 14 éves lány barátja, biztos van 18 a fiú, rendes fekete emós, majd összetojtam magam :D
-
:D
Eredeti a játék is, ugye? Próbáld meg patch nélkül vagy valami. -
Na sikerült. leszedtem, de most meg nem indul a játék
-
De amúgy jó dolog a PayPal, csak egyszer kell regisztrálni, aztán utána ha bárhol fizetni akarsz neten, csak egy email címet meg egy jelszót kell beírni az összes kártyaadat helyett. -
Most nézem, hogy nem muszály a PayPal, simán kártyaadatokkal is lehet fizetni... -
Ezt nem lehet simán kártyával fizetni? Miért kell még Paypalozni is -.-'
-
de nem enged beilleszteni se! -
Notepadba írsz egy kukacot, és jobbgomb/másolás majd mezőbe jobbgomb/beillesztés. -
Vki segítsen. Regizni akartam az EA store oldalán h fizethessek a DLC pályákért, de nem enged a verify email adress-be @ jelet tenni
és így nem tom kitölteni teljesen az adatlapot, nem tok regizni
-
Amúgy letöltöttem a DLCt. Mire Paypalon regizek, meg kiküldik a levelet az ellenőrző kóddal, az több mint egy hét...szal letöltöttem torrentről, de kell hozzá az 1.1.0-ás crack, azt meg nem találtam, szal, inkább hagyom... -
Hát mert szinte az összes time trial pályát feltettem you tubera XD -
Miért? -
Új Éden time trialom.
Talán ez az utolsó time trialom is egyben. -
: én 21, nyertél xD -
16 évesek vagytok? Én 22. Talán én vagyok itt a legidősebb? XD -
AttkA #3190 előszőr inkább gyütök a TF2 re :D majd utána jöhet ME-DLC ^^