4071
  • CroftManor
    Ez is 576ba volt. A duna plázába
  • AttkA
    amugy atkamon igen,az 576 ban pécsen is jo fejek az emberek :) ott vettem a w3 mat.. levettem a polcrol a W3ROC+TFT-t azt mondta ne azt vigyem,inkább ezt!:Be ment 1 szobába,és ki hozott 1 ujjat. jo fejek az emberek :D
  • AttkA
    LOL :D
  • Atkamon
    Az a szag nekem a kézikönyvben van:P
  • akyyy
    ha már megveszem, én akarom szagolni a friss, eredeti játék szagát:D
  • Atkamon
    wow... hol vetted? Én 576-ban vettem, és ott tök jófejek voltak, hozott ki egy újat, kibontotta, megmutatta a lemezeket, hogy nincs-e megkarcolva, és jó játékot kívánt:D
  • CroftManor
    Na megvettem az eredeti verziót.
    Hát az eladó csávó fogta, levette a polcról az üres tokot, kikereste a fiókból az M betűnél a játékot és beleb*szta a tokba... Szép kis kiszolgálás, ki tudja nem e használt
  • AttkA
    utána irtam: már bocs :(
  • Atkamon
    "WAREZRA RAKJÁK MÁÁN FEL!" Erre értettem.
  • AttkA
    nekem nincs warez problémám lol :D
  • Atkamon
    Ez mind szép, de attól még a warez problémáidat a warez topikban meséld el, ne itt.
  • AttkA
    akyy most komolyan mit tegyek a warez topikkal LOL? am azért akarom előszőr le tölteni hogy meg nézzem hogy milyen... majd aztán ha jó meg veszem... :-)
  • akyyy
    warez topik
  • Lerstal
    tehát mindenkinek meg kell vennie
  • CroftManor
    de sokra nem mész vele, ha nincs eredeti játékod, mert ez a time trial pack megváltoztatja a game exéjét 1.0.1-ről 1.1.0-ásra, szal hiába is töltöd le, telepíted fel, nem fog elindulni a játék.
  • CroftManor
    fent van warezon is...
  • AttkA
    már bocs :(
  • AttkA
    WAREZRA RAKJÁK MÁÁN FEL!
  • CroftManor
    Ámen
    de várom már azokat az új pályákat, lesz mit feltenni you tubera megint
  • Atkamon
    Megvette:)

Szerintem elég egyértelmű, hogy warez verzió alapjátékkal nem megy az eredeti kiegészítő:D Eredetivel tuti, hogy menni fog
  • CroftManor
    Innen
  • AttkA
    honnan szerezted meg a DLC-t?? NEKEM IS KELL
  • CroftManor
    Bár azt nem értem, ha a torrentes változat az eredetiről lett lemásolva, akkor miért nem indul most a játék? Mi rá a garancia, h ha megveszem holnap eredetibe, elfog- e indul miután feltettem rá ezt a time trial packot?
  • CroftManor
    holnap eredeti lesz XD
  • snowkid16
    Köszi, egyébként offolok, de ez kiütött. Egy cigány emóst láttam XDDD, egy 14 éves lány barátja, biztos van 18 a fiú, rendes fekete emós, majd összetojtam magam :D

• Atkamon
    :D

Eredeti a játék is, ugye? Próbáld meg patch nélkül vagy valami.
  • CroftManor
    Na sikerült. leszedtem, de most meg nem indul a játék
  • Atkamon
    De amúgy jó dolog a PayPal, csak egyszer kell regisztrálni, aztán utána ha bárhol fizetni akarsz neten, csak egy email címet meg egy jelszót kell beírni az összes kártyaadat helyett.
  • Atkamon
    Most nézem, hogy nem muszály a PayPal, simán kártyaadatokkal is lehet fizetni...
  • snowkid16
    Ezt nem lehet simán kártyával fizetni? Miért kell még Paypalozni is -.-'

• CroftManor
    de nem enged beilleszteni se!
  • edios
    Notepadba írsz egy kukacot, és jobbgomb/másolás majd mezőbe jobbgomb/beillesztés.
  • CroftManor
    Vki segítsen. Regizni akartam az EA store oldalán h fizethessek a DLC pályákért, de nem enged a verify email adress-be @ jelet tenni és így nem tom kitölteni teljesen az adatlapot, nem tok regizni
  • CroftManor
    Amúgy letöltöttem a DLCt. Mire Paypalon regizek, meg kiküldik a levelet az ellenőrző kóddal, az több mint egy hét...szal letöltöttem torrentről, de kell hozzá az 1.1.0-ás crack, azt meg nem találtam, szal, inkább hagyom...
  • CroftManor
    Hát mert szinte az összes time trial pályát feltettem you tubera XD
  • Atkamon
    Miért?
  • CroftManor
    Új Éden time trialom.
    Talán ez az utolsó time trialom is egyben.
  • akyyy
    : én 21, nyertél xD
  • CroftManor
    16 évesek vagytok? Én 22. Talán én vagyok itt a legidősebb? XD
  • AttkA
    előszőr inkább gyütök a TF2 re :D majd utána jöhet ME-DLC ^^