Mirror's Edge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sliders: van warez topic, ott osztjuk meg illegális élményeinket 😉
Racism is a weapon of mass destruction!
Nálam a folyamat ez volt:
1.Játék feltesz+crack
-kidob a liftnél -> kerestem megoldást
2. 1.01-es reloaded crack és peccs leszed (kettõ egyben van)
3. peccs felrak
4. crack felülír
5. Kész
6 Menj el és vedd meg a jáátékot hogy legyen 2. rész is PC-re meg amúgy is. Én is ezt teszem.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Kösssssssz amúgy még 1x a tippet! Megvétel elõtt téll érdemes volt kiprószálni így😛
Nekem exe hibát ír ki akármilyen crack van rajta, és a patch-ot nem engedi felrakni mert azt írja ki hogy már késõbbi verzió van rajta.pls
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Hát, letöltöttem, és mûködik😄 Pedig 7300GT-m van! El sem hiszem... Eddig az új játékok közül semmi sem ment!
Igaz, hogy csak minimum grafikán, de úgy szaggatásmentesen megy a játék!
Köszönöm a segítséget! Lehet még írok ide, ha megszorulok mégis valami hiba miatt... Drukkoljatok, hogy menjen😄 SzevasztoK!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Kérdésem lenne felétek! Mégpedig az, h elkocogna-e a gamma ezen a konfigon?
AMD Sempron 2500+ (Meg van húzva, 1950-en fut)
1,5 GB memória
Nvidia GF FX 7300GT GDDR3 256
Nekem elég, ha minimumon futna, de egyenlõre vékony vagyok a bõvítéshez:S:'(
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Gondolom 555555 ször volt kiírva de nem találtam..... Miért van az hogy a második pályán a liftbe bemegyek de nem törénik semmi (benyomtam a gombot) és amikor elkezdene beszéni hibát ír ki.Ez akkor van amikor a plázafele kell menni. Próbáltam 1.01el patchelni meg crackeket is de nem mûködött ha tudtok valamit írjatok és ha van még crack meg patches megldás az is jó.
elõre is köszi Gas!
állitolag wordpressbe megoldható, hogy ha bizonyos kategóriát választok ki, akkor eltüntethetõ az oldalsáv benne, helyet adva igy a videónak.
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
Nothing is True, Everything is Permitted