Mirror's Edge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
Hát a Merc a becenév😛

snowkid16
Mercury, az, de Merc is lehet, nem? XD<#idiota>

grr 😄

Atkamon
Nem, most nézem a kézikönyvet, abban is Mercury van, jól emlékeztem.

gfreak
hááát...lehetne a Mercy is...

Racism is a weapon of mass destruction!

Atkamon
Merc az nem Mercury-ból jön? mintha azt olvastam volna valahol.

snowkid16
Hope, tényleg, beugrott 😄
Én is odavagyok Faith-ért, a Dawn nevet még nem hallottam. De a Merc, meg a Celeste-t igen 😄

Atkamon
Hát, ha Remény, akkor az Hope. Az annyira nem tetszik nekem. A Faithért oda vagyok, meg a Dawn, ami nekem még nagyon tetszik... Nõvéremnek Dawn nevû munkatársa is van xD Faith-el még nem találkoztam, csak Dawn-al😄 Ezekért a nevekért odavagyok😄

snowkid16
Tudom, én is olvastam az újságban egy sztorit, sajnos tragikus.
Két kis ikerlány született az egyik asszem Faith volt a másik is valami különleges név, talán Remény angolul. Remény, szegényke meghalt komplikációk miatt, Faith él viszont. Vannak fura dolgok.

Egyébként, egy fiú ma kért fel táncolni farsangon keringõre XD<#hehe><#idiota>

Nem lehet valahogy máshonnan megszerezni, vagy rendelni kell netrõl? EA-nél megnézegettem és láttam, hogy lehet magyar nyelv-et választani, de ez ilyen dobozos v. mi? 😄

CroftManor

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
Megjelent? De jó. Gondolom a mirrorsedge.hu oldalon is le lehet szedni, ha fizetek.

Atkamon
Amúgy a Faith egy elég ggyakori név. A nõvérem Írországban dolgozik, és az egyik munkatársát is úgy hívják.

hát...végülis pénzem az volt.. 😄 pont volt rá...na de mind1 xD

Atkamon
Gondolom az ára miatt nem engedték😛

akyyy
Mit kell ezen engedni?😄 vazz enem hiába van a játékokon korhatár😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

(L) 😄

Atkamon
mnb.hu szerint is annyi körül van, jó aza Vistás váltó.

hehe énis... egyépként 7euro az menyi? A Vistas árfolyamon:
7Euro = 2095 FT... de szerintem több...bár nem... NEMTOM <#mf1>
Egyépként azért csak le töltöttem mert anyám nem engedte meg hogy meg vegyem... elötte rendeltem meg a CS:S-t és a CoD2-t 😄 LOL <#rinya>
Szerintem én egyböl le fogom tölteni...jo kis DLC nek néz ki 😄
Egy ilyen "Pk-s,, játékot ilyennek képzelek el,mint ami a DLCben lesz 😄

Atkamon
Ezen a HIT-es dolgon felnevettem😄

snowkid16
Ez az, én is ebben a HITben (szellemes, mi 😄) éltem, hogy hú de jó, de csak azt fogják elérni, hogy senki sem veszi, a pc mégjobban háttérbe kerül, és warezolni fogják. Lesz még több DLC? :o

akyyy
PC-re úgy volt, hogy ingyenes lesz-.-

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

gfreak
mondjuk ez a DLC kicsit röhejes...ezt tuti nem veszem meg, hogy vmi absztrakt pályákon ugrabugráljak...adják már oda freeben a várost szaladgálni! köcsögök xD xD xD

Racism is a weapon of mass destruction!

Atkamon
Nem volt elméletileg ingyenes kiegészítõ... Végig tudtuk, hogy XBox-on 10 dollár lesz, PC-re sem igérték, hogy ingyenes lesz.
Még jó, hogy nincs hitelkártyád 14-15 évesen😛 Gondolom bankkártyára gondoltál😄

akyyy
Én majd megveszem ezt is😄
Ha összejön az elsõ tizetesem.

snowkid16
A lófingot .... Hogy vegyem ? Mondjuk már van személyigazolványom, de nincs hitelkártyám XSS <#gunyos1>Ha már kiadtam a saját összegyûjtött pénzembõl egy játékért, nem csaltam semmit, akkor hadne fizessek már elméletileg ingyenesen letölthetõ kiegészítõért.....
Jóvan... Nem lehet valahogy máshonnan megszerezni? 😄

Atkamon
A PC DLC már megjelent... csakhát 7 euró...

snowkid16
Jóvan na 😄 Nem vagytok jányok, én az vagyok xD , szerintem Jacknife cúnya, sötét agyilag is , olyan mint a haja XD.

Mikor jön már a PC DLC? 😄

Atkamon
Mindegy, hogy milyen nehézségen keresed meg õket... igazából a nehéz szinten is keresgélhetsz, mert legtöbbször olyan helyen vannak, ahol nincsenek rendõrök, csak egy-két olyan hely van, ahol vannak a táska közelében.

devilzero
Üdv!
A Mirror's Edge-et most NEHÉZ szinten nyomom, de azt akarom kérdezni hogy az mind1 hogy milyen nehézségben szerzem meg a táskákat? Mert akkor végigtolom nehéz szinten is, majd kezdõn nyugisan megkeresem a tatyókat. Így jó?

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

CroftManor
Átrium elsõ & lefolyók elsõ time trialom <#vigyor0>

Atkamon
Szerintem sem számít annyira a korkülömbség😄
Csak olyan aranyosan elvitatkoztak az egyik videóban, azthittem lesz ott valami...😄 erre...😄

én se sajnálom persze, azt hogy kár volt, a kapcsolatukra írtam😄

kifli
mert az olyan romántikus
Seth
A korkülönbség nem számít, az az 5 év meg semmi, de miért is akarjuk itt összepárosítani vkivel Faith-et ?? XD

PSN ID.: Beegabor

snowkid16
Jacknife nem idõsebb jóval? Faith (22) Jacknife pedig már 27 vagy több.
Kifli- jó a kép 😄 De ezt a gyöngyszemet tegyük el Celestének XDDDDDD

Atkamon, õszintén, én nem sajnálom ami történt Jacknifeval 😄

Atkamon
Jó lenne... az egy közben azt hittem lesz valami ilyen "utállakdeszeretlek" dolog Faith és Jacknife között...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ehelyett kirúgjuk egy helikopterbõl a város legmagasabb épülete felett... kár értük😄

kifli
jolgondolod faith össze fog jönni az egyetlen olyan pasival aki tudja vele tartani a lépést...
mégpedig vele:
snowkid16
Pl. F.E.A.R. 2 Project Origin-al? 😄

kifli
hmm csak én nem csodálkozok rajta hogy egy csaj is játszhat ilyenekkel? 😄
snowkid16
😄 😄
Kockulás For Eva'!
ON: Ha már a szerelemnél tartunk, szerintetek Faith-nek lesz barátja? :o Én nagyon örülnék ha a második részben összejönne valakivel.

Stefibaba
Kitalálom hány éves vagy: 14-15 körül 😉 😄 Azért olyna lányt ritkán látni aki ilyen játékokkal játszik 😄D

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

klart
értem,hát csak lesz valaki majd.amúgy meg azokkal a barmokkal ne foglalkozz,jobban jársz ha inkább gép elõtt ülsz,helyettük 😄😄dd

snowkid16
Értem, csak nálunk pont a TE ellenkezõjébõl van sok :I. Persze nekem is van egy nagyon kedves barátom, oviból ismerjük egymást, járunk egymáshoz játszani, tollasedzésre járunk, fürdünk (nem úgy, hanem medencében 😄), labdázunk, õ a példa rá, hogy igenis vannak jófiúk XD, csak barát, de a legjobb barátom. Te szerencsés vagy, mert van akivel beszélgethetsz, de ha elkezdek a suliban lévõ fiúkkal beszélgetni, akkor hol hazudnak, második gondolatuk, hogy *****, aztán nem rám figyelnek, csak azzal beszélnek komolyabban, akik kelletik magukat. Besz*rás milyen miniben járnak télen is azok a bizonyos -100 IQ-s csajok.

klart
jól leírtam 😄A_Sads
na a lényege hogy mondjuk énis csak 18 vagyok és fél,és barátnõm 18 alatt,16 múlt már,de nem csak azért vagyok vele hogy érted...és szeretem hogy tudok vele beszélgetni,mert nem butácska,hanem hogy okos értelmes,ezt nagyon sokat is tesszük.hogyismondjam tehát nem csak külsejéért szeretem,hanem úgy teljes egészében önmagáért.és nem azért csak hogy faszra húzzam:|

klart
sokaknál ígymegy ja,de nemmindenkinek csak dugni kell csak azért kell egy lány hogy dugja:|

snowkid16
Köszönöm szépen 😄

Stefibaba
snowkid For The Win! 😄 Ez szép üzenet volt, igen sajnos sok helyen így van 😄

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

snowkid16
Ezaz, hogy én gamer csaj vagyok XD, csak tudod, errefelé (Kelet-M.o.) a mostani fiúk (legalábbis nálunk a suliban) enyhén szólva nem szeretik ha a csaj okosabb nálunk, vagy ha kocka és jobban ért a gamekhez....
DE amúgy már volt udvarlóm 😄 Tollaslabdázó fiúcska 😄 X), de az régen volt. Lehet hogy csak én vagyok bamba XD, hogy nem veszem észre...

Látom Kifli, olvasod a kommentjeimet 😄

Edios, lehet, hogy nálatok 18-25 között kapósak vagyunk, de 18 alatt sajnos ez nem így megy, ott csak a k*rvákat szeretik a fiúk :'( akik már-már kéretik magukat... Engem a belsõmért szeressenek, nem a külsõért, mert az múlandó.

kifli
írta hogy az nem pontos...
Seth
17-18

PSN ID.: Beegabor

klart
mert hány éves vagy:o