4071
-
nekem bejön a warez topic -
feltetted az 1.01es patchet? Ha nem akkor tedd fel, physXet kapcsold ki. -
zsinga #3349 s valami crack v mentes nics ammi athidalná -
Mondjuk a banner alá hiába "néz" nem jön be a warez topik 
Kénytelen vagy megvenni
-
Cyberdevil #3347 AZért nem kell leoltani szegényt, nem tudhatta h warez probléma, Zsinga te meg visszavehetnél azért, normálisan is lehetne... -
Oké... az én válaszom: Vedd meg eredetibe....
Te nézz máshova... pl a banner alá... -
zsinga #3345 nem azt mondtam hogy hulyeseget beszelj meg inkabb akkor te ne valaszolj hanem nezz masfele mesokat kerdeztem -
vedd meg eredetibe a játékot. -
zsinga #3343 szioka problémam van a jetékkal a 2. palya végén a lifténl betölt ramegyek a torténet foly ra és ujra azt tölti vissza mit lehet tenni meg lehet oldani???
létszi segítsetek köszönőm előre is -
Cyberdevil #3342 Akörül nem csináltál vmi érdemlegeset, mondjuk kicseréltél vmit, felraktál vmit, vagy épp h letöröltél, érted, vmi ami okozhatta talán? -
Tudom, bocsi, csak valamibe bele kellett kötnöm xD -
edge-ből -
Egdéből?:D -
Úgy egy hete. -
mirrors edgéből -
Köszi 
Azért az utolsó, mert ezzel együtt van 20 videóm youtubeon -
Cyberdevil #3335 Akkor ott vmi nagyon összekuszálodhatott. Mióta van ez így? -
Jah, csak nem segít, kiírtottam, de ha space-t nyomom az egér lassabban reagál
-
MalibuMan #3333 Te nagyon profi vagy! Mért az utolsó? nemár
-
Cyberdevil #3332 Ja, az a doubleclick nem is rossz ötlet, de akkor nem csak a játékban kéne. Az én egerem állandóan duplát kattintott vmiért, gondolom kitalálod mi lett a sorsa. :D -
De a Mirror's Edge nél akkor hogy fussak, forduljak és ugorjak? :D
Köszi az eddigieket. Valaki mondta, hogy lehet ilyen doubleclicker Istennyila is. -
Cyberdevil #3330 Drivereket, pl. egér, videókártya, billentyűzet. Ha ez sem segít lépj kapcsolatba vmi illetékessel, vagy ne nyomj egyszerre 3 gombot plusz az egeret. :D -
AttkA #3329 Én tudom! :D
1. Link: http://www.youtube.com/watch?v=DE_OaZc2IlIcfmt=22 DE_OaZc2IlI után c van.
2. Link: http://www.youtube.com/watch?v=DE_OaZc2IlI&fmt=22 DE_OaZc2IlI után & van. :D -
Utolsó Mirror's Edge videóm
Jump -
Warez probléma... -
hi, újra föltettem a játékot, de valamiért amikor beszállok a liftbe, kilép a játék a főmenübe.
ötlet? -
mit hamisítottat? van benne egy hamis nájkicipő utánzata? -
Azt megcsináltam, hogy kicseréltem az egeret, meg a bill.t de a lenne szívás ha a gépet kéne újítani, mert bizony nem régi. Csak az a baj, hogy lehet valami nyomorék eladó hamisítottat tett bele :/ -
Cyberdevil #3321 Nálam is volt ilyen anno az UT 2k4-nél, de nekem mindig laggolt az egér. Nem volt rá megoldás, az segített h kb. az egész belsejét felújítottam. Talán megpróbálkozhatsz pár szoftver frissítésével ha eddig nem tetted meg. Plusz próbálg másik egérrel, stb.. -
Fogalmam sincs azabaj, velem még sosem volt ilyen... -
Gyors választ várok pls. Assassins Creed és hasonló gyors reakciójú játékban az egér laggol ha háromnál több bill.t nyomok :8 Nem tudom mi a baja, minden cseréltem már :(:(
Meg aMirror's Edge nél is ez van :o -
Hehe becumiztad, mert én is 14 éves vagyok , öcsipók 
te nagyon hülye vagy :D EZ NEM WAREZ TOPIC! Hogy lehet szólni modinak? :D Felhúzott....
atka, hagyd nagyon hülye XD már én is elmagyaráztam. -
Ez a játék simán megér 12 ezret! -
Én meg 16 vagyok és "kidobtam" rá 12000-ret naés?
Látom nagyon érted, amit csinálsz... Itt nincs warez... tényleg ilyen nehéz megérteni? -
buldózer0 #3315 éss az a warezeről hogy szedhetem le?
-
buldózer0 #3314 bazz 14 éves vagyok majd erre kidobok 10000 ft-t mi nem ugyanaz a 2 pf -
Akkor lehet innen húzni a boltba...
Mondd, te nem tudsz olvasni? Mirror's Edge banner alatt F.A.Q.
F.A.Q. = GY.I.K. Gyakran Ismételt Kérdések. OLVASD EL! Kettő. Warez/Off/Spam.. Ez se mond semmit? :o -
buldózer0 #3312 köszi de megvan pach-elve és torrentröl szedtem akkor mivan?:O -
Patcheled...Ha "valamilyen" okból nem akarod, mert mondjuk nem éppen dobozos a játék, ami 100%, akkor kérlek menj a Warez topicba. Egyébként fogalmam sincs mi a baja. -
buldózer0 #3310 hello mindenki! lenne 1 kérdésem nekem lejátsza az elején az intrót h lép 1et a csaj az elején kiteszi hogy EA azt kitesz 1 ablakot h hibajelentés küldése vagy mégse és ahányszor beakarok lépni mindig eszt csinálja és nem megy tovább ha valamire kattintok kilép kérlek segitsetes :S:S