Mirror's Edge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is odavagyok Faith-ért, a Dawn nevet még nem hallottam. De a Merc, meg a Celeste-t igen 😄
Két kis ikerlány született az egyik asszem Faith volt a másik is valami különleges név, talán Remény angolul. Remény, szegényke meghalt komplikációk miatt, Faith él viszont. Vannak fura dolgok.
Egyébként, egy fiú ma kért fel táncolni farsangon keringõre XD<#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
Nem lehet valahogy máshonnan megszerezni, vagy rendelni kell netrõl? EA-nél megnézegettem és láttam, hogy lehet magyar nyelv-et választani, de ez ilyen dobozos v. mi? 😄
Nothing is True, Everything is Permitted
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
7Euro = 2095 FT... de szerintem több...bár nem... NEMTOM <#mf1>#mf1>
Egyépként azért csak le töltöttem mert anyám nem engedte meg hogy meg vegyem... elötte rendeltem meg a CS:S-t és a CoD2-t 😄 LOL <#rinya>#rinya>
Szerintem én egyböl le fogom tölteni...jo kis DLC nek néz ki 😄
Egy ilyen "Pk-s,, játékot ilyennek képzelek el,mint ami a DLCben lesz 😄
Racism is a weapon of mass destruction!
Még jó, hogy nincs hitelkártyád 14-15 évesen😛 Gondolom bankkártyára gondoltál😄
Ha összejön az elsõ tizetesem.
Jóvan... Nem lehet valahogy máshonnan megszerezni? 😄
Mikor jön már a PC DLC? 😄
A Mirror's Edge-et most NEHÉZ szinten nyomom, de azt akarom kérdezni hogy az mind1 hogy milyen nehézségben szerzem meg a táskákat? Mert akkor végigtolom nehéz szinten is, majd kezdõn nyugisan megkeresem a tatyókat. Így jó?
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
Csak olyan aranyosan elvitatkoztak az egyik videóban, azthittem lesz ott valami...😄 erre...😄
én se sajnálom persze, azt hogy kár volt, a kapcsolatukra írtam😄
PSN ID.: Beegabor
Kifli- jó a kép 😄 De ezt a gyöngyszemet tegyük el Celestének XDDDDDD
Atkamon, õszintén, én nem sajnálom ami történt Jacknifeval 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mégpedig vele:

Kockulás For Eva'!
ON: Ha már a szerelemnél tartunk, szerintetek Faith-nek lesz barátja? :o Én nagyon örülnék ha a második részben összejönne valakivel.
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
na a lényege hogy mondjuk énis csak 18 vagyok és fél,és barátnõm 18 alatt,16 múlt már,de nem csak azért vagyok vele hogy érted...és szeretem hogy tudok vele beszélgetni,mert nem butácska,hanem hogy okos értelmes,ezt nagyon sokat is tesszük.hogyismondjam tehát nem csak külsejéért szeretem,hanem úgy teljes egészében önmagáért.és nem azért csak hogy faszra húzzam:|
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
DE amúgy már volt udvarlóm 😄 Tollaslabdázó fiúcska 😄 X), de az régen volt. Lehet hogy csak én vagyok bamba XD, hogy nem veszem észre...
Látom Kifli, olvasod a kommentjeimet 😄
Edios, lehet, hogy nálatok 18-25 között kapósak vagyunk, de 18 alatt sajnos ez nem így megy, ott csak a k*rvákat szeretik a fiúk :'( akik már-már kéretik magukat... Engem a belsõmért szeressenek, nem a külsõért, mert az múlandó.