4071
-
Sziasztok , megjöttem Pápáról. 6.-ik lettem a nagyobbak között :)
A kérdés: Újra raktuk a gépet és a Mirror's EDge-t elindítottam. Kérte a kulcsot, megadtam, csak utána Angol "lett" a gém.. Na most hogy állítanám vissza. -
Grat. Ha balra van az a fal, akkor jobbra kell hogy "nézzen" miután q-t nyomsz, ha pedig jobbra van a fal akkor értelem szerűen balra néz -
köszi megtudtam csinálni :D csak az elején vhogy nem jött össze :) -
Hát nekem az mindig sikerül úgy is hogy jobbra fordul... -
Igen, persze h tudom: space Q space.
Csak azért kértem a képet, hogy képbe legyek hol van ez, úgy könnyebb segíteni. Már háromszor végigvittem -
hát tudod van az az ugrásfajta, h ráugrasz a falra majd fordulás és megint ugrás. Na, és nekem balra kellene ugaron és nem jobbra.. :D -
Csinálj róla képet és megmondom XD -
azt hogy tudnám megcsinálni, h fordulásnál ne jobbra forduljon hanem balra? mert egy ugrásnál pont az lenne szükséges h balra forduljon és ne jobbra... :S -
khm..csak úgy megsúgom, láttam ma hogy van 1.1es crack torrenten, ami azért kell mert ha felteszed a torrentes verziójú DLC-t, akkor kicseréli a játék exéjét 1.01ről 1.1re és utána kéri az eredeti lemezt, na én ezért szereztem be az eredeti játékot mert akkor még nem volt hozzá crack, de úgy látom hogy most már van
(arról fogalmam sincs h működik is e)
-
sziasztok! elakadtam... azon a pályán járok, ahol magas feszültségű áramot kell kikapcsolnom ahhoz h át tudjak menni rajtuk, és utánna egy épületbe kerülök, egy csávókát kell megkeresnem. Bejutok az épületbe és nemtudom hogyan kell tovább menni. tudnátok nekem segíteni? -
Cyberdevil #3381 Miért nem kérsz meg vmi bankkártyával rendelkező egyént? -
még a sajátoméra sincs pénzem:( :D -
Nem veszed meg nekem szülinapi ajándékként? :D 
-
én még várok fizetésre:P -
DLC-t nem tudom megszerezni :( -
A Windows nem tudja elérni a megadott eszközt, elérési utat vagy fájlt...
Most mivan :S -
Na ja, minden pályán 3-4 sec már jelentős :D -
Tök kár h csak így a végére tanultam meg a sidesteppet, ma a reflex pályán is 3 mp-t lefaragtam az időmből, így 56 helyett 53 lett a sidesteppnek köszönhetően
-
Hát na XD
Azért nem time trialozok, mert nem tudok játszani xD -
Tudom
-
Hát már amelyikre, mert, csak, ha eszembe jut, akkor szavazok;)
Am youtuben már beszéltünk pm-be is :D -
Én szinte egyfolytában nyomom ^-^
Most látom h te youtubeon is fent vagy XD szavaztál is a videóimra
-
Rajtnál, úgy indulok, de futás közbe nem jut eszembe benyomni ^^ -
De amúgy nagyon jó az a 16. helyezés
Ha vki már benne van az első 20ba, az már jól nyomja
-
Mert talán nem használsz sidesteppet -
Ehh..nekem a 16dik a legjobb helyezésem, shard 2n :D -
Aha
Eleinte még a három csillagot is nehéz összeszedni, de aztán már mikor vagy 20adszorra futsz neki, akkor már rutinosabb vagy benne, tudod merre kell menni, stb. Én szinte minden pályán (beleértve a DLCket is) benne vagyok az első 10be
(van ahol az első háromba)
-
Mm, nem tudok aludni ha megy a gép, meg annyira nem húdejók az eredményeim, hogy feltegyem őket, csak a 3 csillagra megyek:D -
Én is, csak nem veszem fel őket :) -
Hát..este úgy hagyo, reggelig majd csak feltölti XD -
Persze -
Hy.9800Gt támogatja a Physx-et? -
Én time trial-ozok, csak nagyon lassú a netem ahhoz, hogy fel is tegyen youtube-ra:D -
Ti mért nem time trialoztok? -
Cyberdevil #3357 Ment már tönkre RAM-om egyik pillanatról a másikra. :P -
Ööö Póver Pécé nem bírja? eddig is ment 1680x1050-ben xD -
Cyberdevil #3355 Hát akkor sajna nem nagyon tudok mit mondani, talán játékhiba ha a windowsba nem csinálja ezt, nem bírja a géped vmi miatt, vagy a physx vagy vmi hasonló. Manapság már annyi minden okozhatja... -
Nem :S Semmit nem raktam fel :S -
Aham. nekem előbb nem jött be.
-
zsinga #3352 feltettem a javitast kikapcsoltam a physxet meg beis volt szépen ment csak 2 .palyan a lift utan betölt bejonn a fomenu foly aztan ujra vissza teszi ugy azt valami fele mentest nem lehet valahonnan letolteni