4071
-
#3511 Jah hát ott volt 1 gyerek, aki próbált okoskodni ;)
De sry érte :) -
#3510 Mármint azt ahol azt irtad a Factory-nál, h botched it now only XD -
#3509 nm :) -
#3508 Aporpó, kösz a kedves kommentet XD -
#3507 Erre gondolt szerintem: klikk -
#3506 "MODDB-n szétnézhettek"
Hol? XD -
#3505 Nemtudom tudtok e róla, hamarosan várhatók custom mapok, ugyanis rájöttek, hogy unreal szerkesztővel, hogyan készíthetnek mirrors edge mapokat... MODDB-n szétnézhettek a további részletekért, továbbá letölthetitek a freeway nevű első custom mapot(aminek még nincs túl sok értelme... :/) -
#3504 Ja hogy tőlem? XD
Őersze h lesz! Már most is van kettő feltöltve nekem -
Cyberdevil #3503 Én is várom az AC 2-t, remélem majd abból is lesz pár jó kis vidi. :P -
#3502 töröld a cookiekat -
#3501 Jaja :) Mivel készül az AC 2
Köszi, ez volt az utolsó, már nem birok jobb köröket futni sajnos.. elfáradtam -
Cyberdevil #3500 Kicsit off, de látom újra elért az Assassin's Creed hatása. :D Egyébként a vidi bejön, imádom őket. :D -
#3499 Utolsó ME TT vidim
Burfield
Természetesen a többi vidi megtekinthető a profilomon, ha vkinek segítség kellene... -
#3498 Ááá siker, IE-vel sikerült, pedig nem töltöttem frissítést, köszi a tippet :)
Kicsit megijedtem, mert a "romákra" nem éppen "megfelelő" szavakat használtam :D.
Lesz bankkártyám, meg fogom venni a Pure Time Trial mapot :D -
#3497 Nézd meg másik böngészővel. Vagy írj emailt az SG-nek. Nekem a letöltés oldal van letiltva, semmit nemtudok letölteni. (demo, patch, videó, programok) -
#3496 Basszus, le lett tiltva az otthoni IP-m :S
Most suliból írok, mit csináljak? Nem hozza be a Fox az sg-t :S Mikor belépek semmi, írjátok légyszíves ide hogy mit csináljak :SSSS Tiszta xar. -
#3495 Chroma javítva -
#3494 Szélen -
#3493 Playgroun One 46:21 -
#3492 még jó hogy útvonalad-at akartam írni és elküldte, hogy útod :D -
#3491 Én csak a különbségeket írtam le és azt, hogy miért tartom azokat jó útvonalnak, ettől független lehet a te útod gyorsabb ;) -
#3490 Na msot megnéztem a te szellemeddel és tévedés, az elején amerre én megyek, az gyorsabb! megtudak előzni egy kicsivel -
#3489 Majd délután kipróbálom, most 1 darabig nem leszek gép közelben. -
#3488 de sztem ha te arra mennél 0:40nélk, amerre én, összehoznál 55öt, mert arra rövidebb, a lépcső meg nem érdekes, sztem próbáld ki -
#3487 Gondolom, azért mert te 40nél elmész balra, én viszont csak 43nál és lehet, hogy ott picit távolabb érkezem meg a kanyartól, ezért van időm elmenni lépcsőhöz. -
#3486 de amikor 40-nél leugrok a korlátra, ott nem tudok kikanyarodni a lépcsőhöz, mert túl közel van, a lendületem meg nagy -
#3485 Hát ott az elején rögtön nem ott megyek, hanem a falra felugrok q + space utánna érkezésnél egyből space és ott is van egyből a hátsó vontató szalagon, onnan meg egyből sidestep.
A második vidiben már láttam, hogy a fallfutást használod te is 17 secnél és onnan q+space, szerintem is gyorsabb mint a falmászás + q + space.
40nél nem kanyarodok el balra, hanem futok tovább egyenesen és az első vidin 43nál 1 picit látható úton megyek el barra és úgy rá esek a korlátra.
44nél nem ugrok le, hanem elmegyek lépcsőhöz és úgy keritést egyből átugrom, onnan kamerát már mozdítani se kell, mehet a sidestep.
Jah meg a végén a dobozokra való ugrásnál, próbáld meg a legfölsőt elkapni, mert akkor nagyobb lendülettel dobod fel magad. -
#3484 Thx
és te másik utat használsz? Hol rövidítesz? -
#3483 Szép kör :) -
#3482 Értem. Hát én is futottam most újat, de még így is lehetne rajta javítani
factory 57:34 -
#3481 Jaja, abban a körben szinte hibátlanul ment minden.
Jegyzeteltem a részidőimet és a legjobb részidőket összeadva is, csak 14 század másodperccel futhattam volna jobbat, ami 55.98 lenne.
Szóval az a köröm szinte hibátlan volt. -
#3480 Lol, láttam az új rekordod 56? XD -
#3479 csak ha előtte sidesteppezek, akkor nehezebb ráugrani a dobozokra mert hamar odaérsz -
#3478 xD
Én, amúgy soha nem is használtam a végén az oszlopot, első futásomnál is dobozt használtam és régi időmbe is az van, amit ideje lenne már megdönteni ;) -
#3477 Egyébként ha megfigyeled, most is korlátra érdekztem XD -
#3476 Pedig megoldható, nekem már sikerült párszor, csak hát frapsal kissé akad és így nehezebb megcsinálni, meg a végén, ha nem az oszlopon spacq q space-zek, hanem a jobb oldali dobozokon felugrok a korlátra, azzal is nyerek egy kis időt. -
#3475 Az nem csak, hogy kockázatos, de szerintem meg se oldható, hogy ott, úgy leugorj, hogy ne keljen kigurulnod az érkezésnél. Mármint elkanyarodsz balra, de ott nagyon-nagyon precíznek kell lenned, hogy korlátra érkezz, nekem élesbe sose jött össze, azért nem is próbálom azt.
Videóban se láttam, hogy valakinek menne élesbe.. -
#3474 Igen, meg van még egy rövidítés, csak kissé kockázatos:
0:44-nél ha balra kanyarodok el, akkor ott is tudok rövidíteni ott közelebb van a korlát -
#3473 Az nekem is feltűnt!
Ehhez kapcsolódóan, ha nem ugrasz ott le hanem elmész a lépcső fele onnan egyből átugorhatod a kerítést és nyomhatod is a sidesteppet. -
#3472 Köszi :)
Tudtam volna jobb időt is futni, de a vége felé kissé kisodródtam a kerítés előtt. 58 mp lett volna a cél.