Mirror's Edge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Messi6502
Hát már amelyikre, mert, csak, ha eszembe jut, akkor szavazok😉

Am youtuben már beszéltünk pm-be is 😄

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

CroftManor
Én szinte egyfolytában nyomom ^-^
Most látom h te youtubeon is fent vagy XD szavaztál is a videóimra <#vigyor0>

Nothing is True, Everything is Permitted

Messi6502
Rajtnál, úgy indulok, de futás közbe nem jut eszembe benyomni ^^

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

CroftManor
De amúgy nagyon jó az a 16. helyezés <#vigyor0> Ha vki már benne van az elsõ 20ba, az már jól nyomja

CroftManor
Mert talán nem használsz sidesteppet

Messi6502
Ehh..nekem a 16dik a legjobb helyezésem, shard 2n 😄

CroftManor
Aha <#vigyor0> Eleinte még a három csillagot is nehéz összeszedni, de aztán már mikor vagy 20adszorra futsz neki, akkor már rutinosabb vagy benne, tudod merre kell menni, stb. Én szinte minden pályán (beleértve a DLCket is) benne vagyok az elsõ 10be <#vigyor> (van ahol az elsõ háromba)

Atkamon
Mm, nem tudok aludni ha megy a gép, meg annyira nem húdejók az eredményeim, hogy feltegyem õket, csak a 3 csillagra megyek😄

Messi6502
Én is, csak nem veszem fel õket 😊

CroftManor
Hát..este úgy hagyo, reggelig majd csak feltölti XD

CroftManor
Persze

The Protector
Hy.9800Gt támogatja a Physx-et?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Atkamon
Én time trial-ozok, csak nagyon lassú a netem ahhoz, hogy fel is tegyen youtube-ra😄

CroftManor
Ti mért nem time trialoztok?

Ment már tönkre RAM-om egyik pillanatról a másikra. 😛

snowkid16
Ööö Póver Pécé nem bírja? eddig is ment 1680x1050-ben xD

Hát akkor sajna nem nagyon tudok mit mondani, talán játékhiba ha a windowsba nem csinálja ezt, nem bírja a géped vmi miatt, vagy a physx vagy vmi hasonló. Manapság már annyi minden okozhatja...

snowkid16
Nem :S Semmit nem raktam fel :S

CroftManor
Aham. nekem elõbb nem jött be. <#fejvakaras>

feltettem a javitast kikapcsoltam a physxet meg beis volt szépen ment csak 2 .palyan a lift utan betölt bejonn a fomenu foly aztan ujra vissza teszi ugy azt valami fele mentest nem lehet valahonnan letolteni
Atkamon
nekem bejön a warez topic

CroftManor
feltetted az 1.01es patchet? Ha nem akkor tedd fel, physXet kapcsold ki.

s valami crack v mentes nics ammi athidalná
CroftManor
Mondjuk a banner alá hiába "néz" nem jön be a warez topik <#vigyor>
Kénytelen vagy megvenni <#vigyor0>

AZért nem kell leoltani szegényt, nem tudhatta h warez probléma, Zsinga te meg visszavehetnél azért, normálisan is lehetne...

Atkamon
Oké... az én válaszom: Vedd meg eredetibe....

Te nézz máshova... pl a banner alá...

nem azt mondtam hogy hulyeseget beszelj meg inkabb akkor te ne valaszolj hanem nezz masfele mesokat kerdeztem
akyyy
vedd meg eredetibe a játékot.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

szioka problémam van a jetékkal a 2. palya végén a lifténl betölt ramegyek a torténet foly ra és ujra azt tölti vissza mit lehet tenni meg lehet oldani???
létszi segítsetek köszönõm elõre is
Akörül nem csináltál vmi érdemlegeset, mondjuk kicseréltél vmit, felraktál vmit, vagy épp h letöröltél, érted, vmi ami okozhatta talán?

Atkamon
Tudom, bocsi, csak valamibe bele kellett kötnöm xD

CroftManor
edge-bõl

Atkamon
Egdébõl?😄

snowkid16
Úgy egy hete.

CroftManor
mirrors edgébõl

CroftManor
Köszi <#vigyor0>
Azért az utolsó, mert ezzel együtt van 20 videóm youtubeon

Akkor ott vmi nagyon összekuszálodhatott. Mióta van ez így?

snowkid16
Jah, csak nem segít, kiírtottam, de ha space-t nyomom az egér lassabban reagál <#zavart2>

Te nagyon profi vagy! Mért az utolsó? nemár<#vigyor>
Ja, az a doubleclick nem is rossz ötlet, de akkor nem csak a játékban kéne. Az én egerem állandóan duplát kattintott vmiért, gondolom kitalálod mi lett a sorsa. 😄

snowkid16
De a Mirror's Edge nél akkor hogy fussak, forduljak és ugorjak? 😄
Köszi az eddigieket. Valaki mondta, hogy lehet ilyen doubleclicker Istennyila is.

Drivereket, pl. egér, videókártya, billentyûzet. Ha ez sem segít lépj kapcsolatba vmi illetékessel, vagy ne nyomj egyszerre 3 gombot plusz az egeret. 😄

Én tudom! 😄

1. Link: http://www.youtube.com/watch?v=DE_OaZc2IlIcfmt=22 DE_OaZc2IlI után c van.

2. Link: http://www.youtube.com/watch?v=DE_OaZc2IlI&fmt=22 DE_OaZc2IlI után & van. 😄

CroftManor
Utolsó Mirror's Edge videóm
Jump

CroftManor
Warez probléma...

Broafka
hi, újra föltettem a játékot, de valamiért amikor beszállok a liftbe, kilép a játék a fõmenübe.
ötlet?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

kifli
mit hamisítottat? van benne egy hamis nájkicipõ utánzata?
snowkid16
Azt megcsináltam, hogy kicseréltem az egeret, meg a bill.t de a lenne szívás ha a gépet kéne újítani, mert bizony nem régi. Csak az a baj, hogy lehet valami nyomorék eladó hamisítottat tett bele :/

Nálam is volt ilyen anno az UT 2k4-nél, de nekem mindig laggolt az egér. Nem volt rá megoldás, az segített h kb. az egész belsejét felújítottam. Talán megpróbálkozhatsz pár szoftver frissítésével ha eddig nem tetted meg. Plusz próbálg másik egérrel, stb..

Atkamon
Fogalmam sincs azabaj, velem még sosem volt ilyen...