Mirror's Edge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

snowkid16
Gyors választ várok pls. Assassins Creed és hasonló gyors reakciójú játékban az egér laggol ha háromnál több bill.t nyomok :8 Nem tudom mi a baja, minden cseréltem már 😞😞
Meg aMirror's Edge nél is ez van :o

snowkid16
Hehe becumiztad, mert én is 14 éves vagyok , öcsipók<#eplus2>
te nagyon hülye vagy 😄 EZ NEM WAREZ TOPIC! Hogy lehet szólni modinak? 😄 Felhúzott....
atka, hagyd nagyon hülye XD már én is elmagyaráztam.

CroftManor
Ez a játék simán megér 12 ezret!

Nothing is True, Everything is Permitted

Atkamon
Én meg 16 vagyok és "kidobtam" rá 12000-ret naés?

Látom nagyon érted, amit csinálsz... Itt nincs warez... tényleg ilyen nehéz megérteni?

éss az a warezerõl hogy szedhetem le?
bazz 14 éves vagyok majd erre kidobok 10000 ft-t mi nem ugyanaz a 2 pf
snowkid16
Akkor lehet innen húzni a boltba...
Mondd, te nem tudsz olvasni? Mirror's Edge banner alatt F.A.Q.
F.A.Q. = GY.I.K. Gyakran Ismételt Kérdések. OLVASD EL! Kettõ. Warez/Off/Spam.. Ez se mond semmit? :o

köszi de megvan pach-elve és torrentröl szedtem akkor mivan?😮
snowkid16
Patcheled...Ha "valamilyen" okból nem akarod, mert mondjuk nem éppen dobozos a játék, ami 100%, akkor kérlek menj a Warez topicba. Egyébként fogalmam sincs mi a baja.

hello mindenki! lenne 1 kérdésem nekem lejátsza az elején az intrót h lép 1et a csaj az elején kiteszi hogy EA azt kitesz 1 ablakot h hibajelentés küldése vagy mégse és ahányszor beakarok lépni mindig eszt csinálja és nem megy tovább ha valamire kattintok kilép kérlek segitsetes :S:S
Prince23
snowkid16
22" col. monitoromon jah XD. Majd szólok anyáéknak, hogy nehogy azt higgyék, hogy átépítettem a házat XD.

Csak nehogy nekifuss, mert azt hiszed arra kell továbbmenni. <#hehe>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

snowkid16
#3299 ??
Egyébként most buzulni fogok XP téma átírásával, persze ME-sre 😄
Szobám falán is lesz olyan "piros" futár jel 😄

Atkamon
Hát én csak négyet látok benne. Faith, Merc, Cel és Kate

nonicks
az összes karakter a játékból😄

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Atkamon
Mi?

akyyy
kézikönyvbe benne van😛

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Atkamon
Kraig is futár, róla nem tudni sokat, akkor valami Drake-rõl is beszélt Merc.

nonicks
Végig vittem a játékot.háááát...nem gondoltam hogy ez lesz a játék vége...
amúgy a Futárok közül csak Cel meg Faith marad életben?

snowkid16
:o miért laggol az egerem a Mirror's Edge-ben? Nagyon zavaró és nem tudok gyorsan fordulni. Samsung egerem van 3 éves :o.

CroftManor
jaja pont annyi elõnyöd van, mikor kilép a két nindzsa a liftbõl, kb 10 méterrel elõrébb vagy mint õk, szal van ott elég elõny ahhoz h lelépj

Atkamon
meg is lehet õket amúgy verni, de az elég idõigényes. El tudod kerülni az ugrórúgásaikat, akkor a hátuk mögött leszel, és a lefegyverzéssel meg tudod õket ölni, mert ilyen elektromos pisztolyaik vannak. De nem érdemes velük veszõdni, csak fuss, ahogy bírsz.

pedig az 1x ü 1 rész 😄

nonicks
lehetséges(elég idegesen játszottam(pálya elején mindig lesoroztak gépfegyverrel 😄)

kifli
dehogynincs csak ügyesnek kell lenni 😉
nonicks
de menekülni se nagyon lehet mert rögtön mögöttem jön 2 meg szembe velem 1 meg út közbe ahogy menekülök mindig jön pár..és néha esély sincs kikerülni õket 😄

wesker24
Esélyed sincs ellenük mert nagyon gyorsak jobb menekülni elölük !

Ha csak nincs stukkered mert akkor lelöheted öket és nem üldöznek !

Egyszer véletlen volt stukkerem és mikor üldöztek lelöttem öket !
Eggyel kevesebb gond ! <#vigyor>
nonicks
Van az a pálya ahol Faith rájön hogy a futárok ellen képeznek ki embereket, na és ott jönnek azok az alakok azok ellen szembe kell szállni vagy menekülni?(legyõzni nem nagyon tudom õket mert rám jönnek 3-an már rögtön az elején)

CroftManor
Köszi
Persze hogy szebbek, ezért vettem meg õket <#vigyor0>
...de már vége <#rolleyes>

Messi6502
Gratu!😄

Am jók a vidijeid, fõleg a dlc-k szerintem sokkal szebbek, mint a sima pályák...

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

kifli
reflex durexet olvastam 😄
CroftManor
Na a végére sikerült megtanulnom a sidesteppet <#vigyor0>
Reflex redux

Atkamon
elõször nekem is beletelt egy kis idõbe, míg ráéreztem. Rögtön azelõtt nyomd, hogy földetérsz.

kifli
csak neked 😊
roszkor nyomod...
nonicks
amúgy csak nekem nem sikerül a ugrás után bukfenc?
hiába nyomom a gombot nem jön össze

snowkid16
Gondoltam rá 😄 Tiszta beteg vagyok 😞

kifli
piac?
CroftManor

snowkid16
Egy egyszerû piros táskát (válltáska vagy suliba) nem tudjátok hol találok? Nem lényeg, hogy márkás legyen, mert úgyis átdesignelem ME-sre 😄

CroftManor
egyébként meg téged bejelöltelek barátnak you tubeon, de még mindíg nem igazoltad vissza XD

CroftManor
Tudom, nem vagyok hülye, de ez a g*ci you tube nem fogadta úgy el...

snowkid16
Sidestep doesn't work , rosszul írtad 😄

CroftManor

CroftManor
Hát én akráhogy próbálom, ennyit csinál <#shakehead>

Messi6502
Én még ezen a vidin tanultam meg, hogy kell:

Speed Boost

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Atkamon
Najó, nem sikerül mindig, és kell egy kicsit a kamerát is mozgatni valóban... tehát csak simán egyenesen nem tudsz vele felgyorsulni.

Atkamon
Most hogy itt írtátok kipróbáltam és nekem elsõre sikerült... én nem a kamerát fordítottam, hanem csak egy balraugrás, aközben csak arra fordítottam a akmaerát amerre menni akartam, és már miközben ugrik oldalra nyomom az elõre gombot.

CroftManor
"ebességen látod, ha jó, akkor felgyorsul 24-25re ha rossz, akkor 16-17 körül van"
Logikus.
de én hiába fordítom el a kamerát meg a space, nekem csak ugrál össze vissza, a karját így meglengeti mint a videón, de nem gyorsul fel.
És ha visszagondolok, ha ezt eddig tudtam volna, minden rekordomon legalább 1-2 secet javítottam volna. <#gun>

Messi6502
Elfordítod a kamerát közbe benyomod az ugrást, amerre a keze van arra gyorsít.
Bocs, de pontosabban nem tudtam elmagyarázni ^^

ps: sebességen látod, ha jó, akkor felgyorsul 24-25re ha rossz, akkor 16-17 körül van 😊