4071
-
#3551 jaja:D -
#3550 Ja már látom, Beyond Good and Evil 2 -
#3549 Ezmiez? Ez kurva jó:D -
#3548 Érdekes, nekem tetszik ;) -
#3547 :O -
#3546 ezt láttátok már?
Faith visszamegy az időben -
#3545 Akkor egyetértünk, hogy a fraps sz*r, de nem igazán van más "minőségi" felvevő..Pedig jó lenne egy ;) -
#3544 Nekem meg ha benyomom a frapsot, teljesen megbolondul az egér, mivel vezeték nélkülim vanés így sokkal nehezebb -
#3543 Videón vissza nézem, nálam se mutatja, hogy laggolnék, de mikor benyomom, hogy vegyen fel, lemegy fps olyan 15öt és innentől érzem is, hogy belaggol, pedig videó visszanézve nem mutatja, de én érzem, hogy nem úgy működik, mint fraps nélkül. -
#3542 Akkor neked elvileg egy kicsivel jobb karid van mint nekem (8800 GT) nálam egyáltalán nem laggol ha felveszek vele, láthattátok a vidijeimet.
Úgyhogy nem tom mi lehet a baj -
#3541 Hát nekem nvidia 9800 gt-m van, azzal se kéne nagyon bajlódnia..
Croft: Már aki ért ehhez, én videószerkesztéssel, ahogy van, hadilábon állok :D
-
#3540 Az nem nagy gond, videószerkesztővel arébb teszed a hangsávot a videó alatt -
#3539 Igen, nekem is beszaggat amúgy frapstől... HD 3870-em van pedig, az nem rossz azért szerintem... a másik problémám meg a fraps-el, hogy a felvett videón meg elcsúszik a hang... -
#3538 Grat :D
Atkamon: Megpróbáltam, de úgyis levesz 15-20 fps-t, amivel pont annyira laggol be, hogy kezdő sidesteppet is elrontsam.. -
#3537 A magyar xbox játékosok között én vagyok az első és ezt eddig nem is tudtam:DDD -
#3536 Vegyél lejjebb a beállításokból... Vsync, Anti-Aliasing, ilyenek. -
#3535 wáááá gyerekek, edge (szélen) 39.04el wr-t futottam, csak cheaterek vannak előttem ;) Vidit megpróbálok feltenni, de frapsel, eléggé laggolok... -
#3534 5.14nél van ami neked kell, ha jól vettem ki a képből -
#3533 Nemsok helyen akadtam el de itt merre kell menni? :D
-
#3532 Sry, nem sikerült beszúrni.
-
#3531 Ilyen lesz a táska? Nekem ez teccik. :D
Van akinek már mindene megvan.
-
#3530 Mmmm, írtam egy levelet timbuk 2-nek, akik csinál(j)ták a Mirror's Edges tatyót és azt kaptam válaszul, hogy egyedi képet nem tudnak csinálni a táskára. Utána küldtem neki két képet, és rögtön írt is, hogy ezt meg lehet venni, csakhát 50 db kell minimum :S. Egy Large táska pedig 115$. Szóval ez nagggyyon drága lenne XD. Összekéne dobni a pénzt :)). Valahogy csak sikerül megfűznöm :p -
#3529 dúrván 2 ezer Ft. -
#3528 Jaj de hülye vagy XDDD Faith néni XDDD
Suliból írok, info versenyre készülök, és a tanár gépén vagyok XD. Nem veszi észre, hogy itt vagyok. Forintba a Pure Time Trial Pack mennyi? Valószínű megveszem, lesz bankkártyám :p -
hiper KOCKA #3527 A játék készségesen tájékoztatást nyújt a fegyverek állapotáról. : )))
-
hiper KOCKA #3526 Faith néni megunta a menekülést...
ezentúl ha lesz alkalom, így nyomom ;-) -
#3525 Egy kis emlékeztető -
#3524 Nekem nincs ilyen gondom, viszont nálam semmit nem ér az elsimítás... XD -
#3523 Igen, mert ott még nincs akció...
A lengő dolgok még ATI kártyával sem szaggatnak be, pl a Szélen pályán a folyosón van egy olyan műanyag lengő izé, az ment nekem, az üvegtörések azok, amik nagyon lelassítják. -
#3522 Thx a segítséget. Megy most már rendesen. Azért nem vettem le a Physx-et, mert a gyakorlópályán, meg a játék elején nem szaggatott egyáltalán, pedig 1600x1200-ba nyomom. :D -
#3521 Eh köszi most már megy, de hülye vagyok XD Böngészőkhöz nem értke, a többi jöhet XD
extra sensory: ATI karid van? Akkor le kell venned a PhysX-et az Opciók>Kép vagy nem tudom hogy van neked. xD
Most olvasom hogy 9.1-es drivered van. Ne csodálkozz, hogy a drága (mint pénzben) nem megy :s. ATI radeon karival, legyen az csúcskategóriás, nem indul a PhysX. Ugyanis csak nVidia GeForce kártyákon indul a 8 ezres szériától. Asszem a PhysX ilyen lengő, lebegő stb dolgok számítása, nem? A GPU számítja ki , így leveszi a terhet a CPU-ról, ami jelentős gyorsulás. Ezért szaggat nálad, mert nem NVidia karid van. ATI sajnos nem támogatja a PhysX-et. -
LMNO #3520 c64-el előfordul hogy beszaggat
(egyébként meg kapcsold ki a physyxet vagy hogy írják) -
#3519 Én most kezdtem el a játékot és ott tartok, hogy Faith kijön az irodából és elkezdik üldözni a kommandósok. És innentől kezdve:
...teljesen beszaggat a játék, sztem még 10 fps-sel sem megy. Játszhatatlan lesz. Egészen idáig semmi probléma nem volt vele de ettől a résztől elkezdi ezt csinálni. Nem is tudok továbbjutni emiatt. Valakinek van ötlete? A gépem túlteljesíti a javasolt követelményeket, driverből azt hiszem a 9.1 van fenn, és XP-m van. Nem értem, eddig nem volt semmi gond vele. V.ki tapasztalt ilyet ennél a résznél? -
#3518 Igen, ez az.
Köszi ;) -
#3517 sztem erre gondolsz -
#3516 Régen ismertem 1 jó oldalt( eltünt könyvjelzőim közül) ami lemérte a géped configját és a választott játék adatait majd kimutatta mivel lehet baj, ha esetleg valaki ismeri az linkelje már be, hátha segít exTrem-nek -
#3515 Ne hogy már 7800gtx ne legyen neki elég :), más játék pl. Crysis amihez atomeromu kell elfut majdnem maxon 25-28fpsel ... -
#3514 Akkor ne mondjak semmit?:)
Amúgy én úgy tudom, akkor van az, ha gyenge.. -
#3513 Srácok eredeti a játékom és a beállításoknál nem tudom állítani az élsimítást mert ki van ütve ... Ne mondjátok azt, hogy gyenge a videókártyám mert nem az ... Ha valaki tudna segítei nagyon szépen megköszönném :) -
#3512 D4rkw15h :) Tudom ki Ő
no problem ;)