Mirror's Edge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
47? És azt hogy? Én ott 51-et futottam

Nothing is True, Everything is Permitted

snowkid16
Kakaskodunk fiúk? Ejnye 😊

Messi6502
nah, alakul ez.

Atrium two : 47:73

Minden idõk 4dik ideje 😄

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

CroftManor
Ha sebesség chatre gondolsz, akkor azt le lehet ellenõrizni a jobb alsó sarokban a km/h-nál.
Én sosem csaltam, látszik h nem ismersz

Messi6502
Láttam összes vidijét és egyikbe se látszik, hogy cheatelne...

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

akyyy
beírtad menübe a csítet, utána REC, azt már nem rögzíti hogy csaltál😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

CroftManor
Mivel nincs is benne csalás

akyyy
Ebben sajnos nem tudom megmutatni😞

CroftManor
Na mutasd már meg hol látsz te ebben csalást!
Köszi

Messi6502
ejha, nekem szerintem 50 sec se lesz meg ott.
Van 1 olyan rész, ami 5%os eséllyel, ha bejön, ha bejön utánna vmit ugyis elcseszek 😄

akyyy
csíttel könnyû😛

CroftManor
Nekem Átrium 1en: 49:01 <#vigyor>

Messi6502
Átrium 1: 52:44
Átrium 2: 51:11 ( de ezen még dolgozok)

CroftManor
Mennyi a rekordod az Átrium elsõn/másodikon?

Messi6502
Nah Atrium one & two heti világrekordot döntöttem 😄
Pedig még sok mindet lehetne rajta csiszolni, de se baj.

Hja és shard one meg végre sikerült 3 csilire, így meg van a 69 csillag 😄

CroftManor
Itt a DLC torrent linkje
Ez meg az 1.1es crack
De nem vállalok felellõséget ezekért, nem tudom hogy mûködnek-e, én eredeti verzióval játszok és eredeti a DLC-m is.

sQr
Ha lennél olyan kedves, én is örülnék egy linknek! :$ Köszönöm szépen.

snowkid16
Upsz, szóval érted nem azt kell elküldeni , hanem, francba, nem warez topic<#idiota>
Írtam priviben 😄
Hajrá Croft 😊

snowkid16
Jól emlékszel, köszi, a torrentet priviben elküldöd? 😄

Atkamon
Jó videó^^ Az írás nem totál helyes nyelvtanilag, de szerintem mindenki megérti így is😄

CroftManor
Na má tényleg utolsó ME vidim <#vigyor>
Actino Rise javítás
(remélem a végén helyesen írtam a szöveget)

CroftManor
tudom hogy eredeti van, de ha jól emléxem te is leakartad szedni a DLC-t de nem tudod megvenni mert nincs bank kártyád... na és most fent van torrenten is a DLC plusz van hozzá crack is

snowkid16
Azért, mert neked a telepítéskor magyar-t érzékelt, nekem meg egy D: vinyón volt a játék, és a C:-n vannak a system fileok. Miután én letöröltem a C:-t vírus miatt, ezért nekem átrakta int/ENG-re. :S xD
Croft, olvastam, csak nem értem, nekem eredeti van, akkor most mivan 😄

Atkamon
Nekem int-re van állítva és magyar😄

CroftManor
Snowkid16, egyébként elolvastad a #3383as hszmet?

snowkid16
Ó hát semmi baj, de nézd, ha nem EA adja ki, lényegében nem ilyen game-t kaptál volna ^_^

snowkid16
Országos Diákolimpia Tollaslabda döntõ 😊
Mostmár megvan.
C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\EA Games\Mirror's Edge\TdGame\Config
TdEngine-ben rákeresel a Language-re és a HUN-t átírod, int -re vagy fordítva 😊 és Voilá! 😄

Atkamon
Én nem tudtam kiválasztani... én meg angolul akartam feltenni, de a telepítõben a nyelvválasztó csak a telepítésre vonatkozik.

CroftManor
Mi volt Pápán?
Hát a nyelvet telepiteskor tudod kiválasztani

LeonSilver
Most kezdek ismerkedni a játékkal és eddig fenomenális!
Kár, hogy ez a **** EA adta ki.
( elnézést de ez így kikívánkozott belõlem )

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

snowkid16
Sziasztok , megjöttem Pápáról. 6.-ik lettem a nagyobbak között 😊
A kérdés: Újra raktuk a gépet és a Mirror's EDge-t elindítottam. Kérte a kulcsot, megadtam, csak utána Angol "lett" a gém.. Na most hogy állítanám vissza.

CroftManor
Grat. Ha balra van az a fal, akkor jobbra kell hogy "nézzen" miután q-t nyomsz, ha pedig jobbra van a fal akkor értelem szerûen balra néz

Denisse91
köszi megtudtam csinálni 😄 csak az elején vhogy nem jött össze 😊

In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz

Atkamon
Hát nekem az mindig sikerül úgy is hogy jobbra fordul...

CroftManor
Igen, persze h tudom: space Q space.
Csak azért kértem a képet, hogy képbe legyek hol van ez, úgy könnyebb segíteni. Már háromszor végigvittem

Denisse91
hát tudod van az az ugrásfajta, h ráugrasz a falra majd fordulás és megint ugrás. Na, és nekem balra kellene ugaron és nem jobbra.. 😄

In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz

CroftManor
Csinálj róla képet és megmondom XD

Denisse91
azt hogy tudnám megcsinálni, h fordulásnál ne jobbra forduljon hanem balra? mert egy ugrásnál pont az lenne szükséges h balra forduljon és ne jobbra... :S

CroftManor
khm..csak úgy megsúgom, láttam ma hogy van 1.1es crack torrenten, ami azért kell mert ha felteszed a torrentes verziójú DLC-t, akkor kicseréli a játék exéjét 1.01rõl 1.1re és utána kéri az eredeti lemezt, na én ezért szereztem be az eredeti játékot mert akkor még nem volt hozzá crack, de úgy látom hogy most már van <#kacsint> (arról fogalmam sincs h mûködik is e)

Denisse91
sziasztok! elakadtam... azon a pályán járok, ahol magas feszültségû áramot kell kikapcsolnom ahhoz h át tudjak menni rajtuk, és utánna egy épületbe kerülök, egy csávókát kell megkeresnem. Bejutok az épületbe és nemtudom hogyan kell tovább menni. tudnátok nekem segíteni?

Miért nem kérsz meg vmi bankkártyával rendelkezõ egyént?

akyyy
még a sajátoméra sincs pénzem😞 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

snowkid16
Nem veszed meg nekem szülinapi ajándékként? 😄 <#puszis><#puszis>

akyyy
én még várok fizetésre😛

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

snowkid16
DLC-t nem tudom megszerezni 😞

snowkid16
A Windows nem tudja elérni a megadott eszközt, elérési utat vagy fájlt...
Most mivan :S

Messi6502
Na ja, minden pályán 3-4 sec már jelentõs 😄

CroftManor
Tök kár h csak így a végére tanultam meg a sidesteppet, ma a reflex pályán is 3 mp-t lefaragtam az idõmbõl, így 56 helyett 53 lett a sidesteppnek köszönhetõen <#kacsint>

snowkid16
Hát na XD
Azért nem time trialozok, mert nem tudok játszani xD

CroftManor
Tudom <#kacsint>