Mirror's Edge

Oldal 1 / 82Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pajti
pajti

CroftManor
A valóságban ez ilyen 😊 A játékba meg nyilván nem tesznek madárszart 😄

Nothing is True, Everything is Permitted

akyyy
hogy fogdossa a sok madárszart 😄

meg az a döglött galamb se rossz

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

pajti
Muttley
király lett 😊

Just do it :)

The Protector
<#eljen>

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

CroftManor
Csináltam egy kis kedvcsinálót a Mirror's Edge 2-höz <#vigyor0>

Maxtreme
Ezt nem tudom hol olvasod, de oks, így már érthetõ. 😊

"New Mirror's Edge is a reboot, coming to PS4, Xbox One, PC"
Maxtreme
hülye kérdés következik.
Ez most valami remake szerûség lesz? 😊
Mert ránézésre nagyon nagyon hasonlít az elsõhöz, csak szebb. (illetve a cím sem utal ugye folytatásra)

AtiRadish
CroftManor
Azért mert nem eredeti.

A 2. fejezetnél miért lassul be a játék?

snowkid16
#4055 és #4056.
Köszi a választ. Hát nagyon remélem, hogy vissza fogják hozni a játékot 1-2 éven belül.

MerlinW
As for Mirror's Edge 2, the profile page of an ex-EA software engineer says he worked on that game between July and August 2009, creating the "wandering of crowd system within the Unreal 3 Engine." Yet another former EA employee's page says he built "new gadget and interactive features" for Mirror's Edge 2, as well as leaderboards and a minigame inside the Mirror's Edge story.

A sequel to Mirror's Edge has not been formally announced, but in June 2009, EA Games Europe vice president Patrick Soderlund confirmed a follow-up was in the works. At the time, he said, "You will see another Mirror's Edge for sure. It's just a matter of when that time is and what we do with it. We have a small team on it, and I'm excited about what we do."

An EA representative told GameSpot, "We do not comment on rumors or speculation."

[merlinw.org]

Optimus Prime
Üdv! Tudtommal a BF3 miatt jegelték a projectet, de állítólag folyamatban van. Azt is hallottam, hogy nem az Unreal3, hanem asz új Frostbyte2 fogja hajtani.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

snowkid16
Hali skacok! Tudunk valamit a Mirror's Edge 2-rõl? A legutóbbi infóm az, hogy próbálják visszahozni a játékot, csak nincs sztori stb.?

CroftManor
Utána olvastam közben és úgy mûködik, hogy amikor kiírja ezt a hibaüzenetet, akkor nem az Okéra mész, hanem a mégsére. Így aztán csak offline módban tudunk játszani.

Optimus Prime
Ennek ellenére, ha írsz a supportnak jönnek a tûzfal kilövésétõl kezdve a Windows szétbuzerálásig mindennel. Vagy nem tudják, hogy le vannak már lõve vagy ilyen hülyék. Nem tudom melyik a rosszabb... vagy ijesztõbb.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

MerlinW
Tudtommal már rég le lettek lõve a szerverek.

[merlinw.org]

CroftManor
Ma gondoltam gyakorlok egy kicsit az idõfutamon, a DLC pályákon, de egyfolytában azt írja ki, hogy nem sikerült csatlakozni az EA Online-hoz. Talán már lelõtték volna a szervereket? Más se tud "multizni"? Csak a story módban tudok játszani <#rolleyes>

Optimus Prime
Még mindig jó darab ez a játék. Végre sikerült belõnöm, hogy highest beállításokon 1440x900 PhysX-el is simán fusson. Bár tényleg kicsit rövid, akár egy délután is bele fejezni, fõleg ha az ember nem vadászik a táskákra. Tényleg, van bármi jelentõsége vagy add valami pluszt, ha mind megvan? Nekem még mindig nem sikerült megtalálnom mind, vagy megõriznem a mentésem. Az Unlockables menüben a játék egyszeri végigjátszása után jelennek meg sorra a rajzok, artok ,zenék, videók. Észre vettem, hogy sok helyen van valami a falra írva vagy egy rajz a táska környékén/alatt. Ami utal a zavargásokra, mielõtt "jó és tiszta" lett a város. De a The Janitor írkák és a sok patkány jelentését se értem. Bár egy barátom szerint túl sok jelentõséget tulajdonítok jelentéktelen dolgoknak. Ámde ebben a játékban a vizualitásnak nagy jelentõsége van.
DLC is egész jó, szépek a pályák és több úton is elérhetjük a célt.

MerlinW
Nem mûködik, mert a Steam-es verzión nincs védelem így kulcs sincs.

[merlinw.org]

Optimus Prime
Oh, el is felejtettem szólni. Nem tudom erre mûködik-e ez a módszer, már csak az extra Still Alive dalokért, amit add az Origin.

AtiRadish
Steamen 1 napig 2 es fel euroba kerul a jatek(720ft). Meg is vettem, nekiesek 10.jere is 😄

Muttley
a folytatást lenne jó, ha hirtelen kiadnák
mondjuk most áprilisban 😊

Optimus Prime
Originen akciós a játék, habár 5 euró csak. Gondoltam is, hogy nem írok, de hátha valakinek így is jó. 😊
(Nálunk is kb. ennyi +CD is van hozzá)

pajti
pm 😊

SZilaJMaGGoT
Utalsz át pénzt, megveszem neked gift-nek... 😊

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

pajti
Az nagyon jó. 😮 Nem tudna nekem segíteni valaki? Van steam-es accom de nincs paypal-em meg bankkártyám..<#confused>

MerlinW
2,5€ Steam-en a játék.

[merlinw.org]

Optimus Prime
Ez igaz. 😞 Kizárt, hogy valaki 4 mp alatt végig menjen a training pályán. Csak most már offline se játszhatok? A DLC-s pályák így még mûködnek? Mostanában gondoltam, hogy megveszem.

De a jó hír: Steam írta valaki hogy lehet javítani a PhysX-es teljesítményt. Kipróbáltam és mûködik! Highest beállításokon és PhysX-szel simán megy nekem.
Steam topic

MerlinW
Úgyis szénné volt csalva az egész, sok értelme nem volt soha.

[merlinw.org]

CroftManor
Azt hiszem nálam se frissül a leadboard. Már sztem se mennek a szerverek 😞

Optimus Prime
Most nálam van gond. 😊
Originen keresztül használom, de lehet mindegy. A lényeg, hogy a time trial és a leaderboard se megy, mert azt írja baj van a netemmel. Ami persze nem igaz, tûzfal is ok. Az egyik lehetõség, hogy a Origin béta miatt van, a másik, hogy már lelõtték ezeket a szervereket.

Muttley
így vhogy 😊

Optimus Prime
Én se, bár a magyar verzió elvileg benne van. A credits-ben ott a magyar fordító neve, van magyar ReadMe fájl és Hun nevû mappa is. De van egy trükk hogy lehet magyar verzió: a CD kulcsot regisztrálod az EA fiókodhoz, ha nincs készíts egyet - de jó a free Battlefiled-es is. Ha megadod a kódot azt hiszem kérdezi milyen territóriumú legyen, tt válasz ki a magyart és úgy tölti le, illetve az a verzió lesz meg digitálisan a fiókhoz. Ezt én találtam ki, így tudnám full angolosá tenni az esetleg es ME2 is. :9
De biztos van ennek egyszerûbb módja, ez csak tipp. Steames verziónál elég a Steam nyelvét magyarra állítani.

MerlinW
Nincsenek külön magyar fájlok tudomásom szerint.

[merlinw.org]

hungary27
Én nem Magyarországon vettem.
MerlinW
Alapból magyarul jelent meg.

[merlinw.org]

hungary27
Elérhetõ a játékhoz magyarosítás?
Muttley
gamepad -del
mindezt hogyan?

Optimus Prime
Hány van? Ne keverd és halmozd õket, nem lehet összevonni. 😊 Bolti ár cirka 1990, de láttam 1490-ért is. Steamen 3,75 euró szokott lenni, az olyan ~1100. Utóbbinál könnyebben választhatsz nyelvet, de csak a retail verzióval megy a DLC és ahhoz van Still Alive CD is. 😄

Martinez01
Ok😊
Bár azzal úgy járok mint az Orange Box-al.Nem volt fenn eggyik steames accountomon se, pedig aktiváltam xD.

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Guren
figyeld steam-en is, hátha leárazzák.

Martinez01
Nincs valamelyikõtöknek eladó Mirror's Edge-je?😄
Vagy max várok még lessz zs-m és megrendelem galaxisból😄.

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Guren
a fejlesztõk betrollkodták a warezosokat

Atkamon
Vedd meg a játékot és jó lesz.

Martinez01
Srácok az miért van:
1.A harmadik fejezetben felugrok a tetõre és belassul Faith mozgása?
2.Gondol eggyet a gép és bármelyik fejezetben vagyok meghalok, csak úgy, nem csinálok semmit, akkor is, egy idõ után.

Oldal 1 / 82Következő →