4071
  • pajti
    Excellent Mirrors Edge Recreation
  • pajti
  • CroftManor
    A valóságban ez ilyen :) A játékba meg nyilván nem tesznek madárszart :D
  • akyyy
    hogy fogdossa a sok madárszart :D

meg az a döglött galamb se rossz
  • pajti
    : )
  • Muttley
    király lett :)
  • The Protector
  • CroftManor
    Csináltam egy kis kedvcsinálót a Mirror's Edge 2-höz
  • Maxtreme
    Ezt nem tudom hol olvasod, de oks, így már érthető. :)
  • BryceHUN
    "New Mirror's Edge is a reboot, coming to PS4, Xbox One, PC"
  • Maxtreme
    hülye kérdés következik.
    Ez most valami remake szerűség lesz? :)
    Mert ránézésre nagyon nagyon hasonlít az elsőhöz, csak szebb. (illetve a cím sem utal ugye folytatásra)
  • AtiRadish
    Vadiúj E3 trailer
  • CroftManor
    Azért mert nem eredeti.
  • sirenato
    A 2. fejezetnél miért lassul be a játék?

• snowkid16
    #4055 és #4056.
    Köszi a választ. Hát nagyon remélem, hogy vissza fogják hozni a játékot 1-2 éven belül.
  • MerlinW
    As for Mirror's Edge 2, the profile page of an ex-EA software engineer says he worked on that game between July and August 2009, creating the "wandering of crowd system within the Unreal 3 Engine." Yet another former EA employee's page says he built "new gadget and interactive features" for Mirror's Edge 2, as well as leaderboards and a minigame inside the Mirror's Edge story.

A sequel to Mirror's Edge has not been formally announced, but in June 2009, EA Games Europe vice president Patrick Soderlund confirmed a follow-up was in the works. At the time, he said, "You will see another Mirror's Edge for sure. It's just a matter of when that time is and what we do with it. We have a small team on it, and I'm excited about what we do."

An EA representative told GameSpot, "We do not comment on rumors or speculation."
  • Optimus Prime
    Üdv! Tudtommal a BF3 miatt jegelték a projectet, de állítólag folyamatban van. Azt is hallottam, hogy nem az Unreal3, hanem asz új Frostbyte2 fogja hajtani.
  • snowkid16
    Hali skacok! Tudunk valamit a Mirror's Edge 2-ről? A legutóbbi infóm az, hogy próbálják visszahozni a játékot, csak nincs sztori stb.?
  • CroftManor
    Utána olvastam közben és úgy működik, hogy amikor kiírja ezt a hibaüzenetet, akkor nem az Okéra mész, hanem a mégsére. Így aztán csak offline módban tudunk játszani.
  • Optimus Prime
    Ennek ellenére, ha írsz a supportnak jönnek a tűzfal kilövésétől kezdve a Windows szétbuzerálásig mindennel. Vagy nem tudják, hogy le vannak már lőve vagy ilyen hülyék. Nem tudom melyik a rosszabb... vagy ijesztőbb.
  • MerlinW
    Tudtommal már rég le lettek lőve a szerverek.
  • CroftManor
    Ma gondoltam gyakorlok egy kicsit az időfutamon, a DLC pályákon, de egyfolytában azt írja ki, hogy nem sikerült csatlakozni az EA Online-hoz. Talán már lelőtték volna a szervereket? Más se tud "multizni"? Csak a story módban tudok játszani
  • Optimus Prime
    Még mindig jó darab ez a játék. Végre sikerült belőnöm, hogy highest beállításokon 1440x900 PhysX-el is simán fusson. Bár tényleg kicsit rövid, akár egy délután is bele fejezni, főleg ha az ember nem vadászik a táskákra. Tényleg, van bármi jelentősége vagy add valami pluszt, ha mind megvan? Nekem még mindig nem sikerült megtalálnom mind, vagy megőriznem a mentésem. Az Unlockables menüben a játék egyszeri végigjátszása után jelennek meg sorra a rajzok, artok ,zenék, videók. Észre vettem, hogy sok helyen van valami a falra írva vagy egy rajz a táska környékén/alatt. Ami utal a zavargásokra, mielőtt "jó és tiszta" lett a város. De a The Janitor írkák és a sok patkány jelentését se értem. Bár egy barátom szerint túl sok jelentőséget tulajdonítok jelentéktelen dolgoknak. Ámde ebben a játékban a vizualitásnak nagy jelentősége van.
    DLC is egész jó, szépek a pályák és több úton is elérhetjük a célt.
  • MerlinW
    Nem működik, mert a Steam-es verzión nincs védelem így kulcs sincs.
  • Optimus Prime
    Oh, el is felejtettem szólni. Nem tudom erre működik-e ez a módszer, már csak az extra Still Alive dalokért, amit add az Origin.
  • AtiRadish
    Steamen 1 napig 2 es fel euroba kerul a jatek(720ft). Meg is vettem, nekiesek 10.jere is :D
  • Muttley
    a folytatást lenne jó, ha hirtelen kiadnák
    mondjuk most áprilisban :)
  • Optimus Prime
    Originen akciós a játék, habár 5 euró csak. Gondoltam is, hogy nem írok, de hátha valakinek így is jó. :)
    (Nálunk is kb. ennyi +CD is van hozzá)
  • pajti
    pm :)
  • SZilaJMaGGoT
    Utalsz át pénzt, megveszem neked gift-nek... :)
  • pajti
    Az nagyon jó. :O Nem tudna nekem segíteni valaki? Van steam-es accom de nincs paypal-em meg bankkártyám..
  • MerlinW
    2,5€ Steam-en a játék.
  • Optimus Prime
    Ez igaz. :( Kizárt, hogy valaki 4 mp alatt végig menjen a training pályán. Csak most már offline se játszhatok? A DLC-s pályák így még működnek? Mostanában gondoltam, hogy megveszem.

De a jó hír: Steam írta valaki hogy lehet javítani a PhysX-es teljesítményt. Kipróbáltam és működik! Highest beállításokon és PhysX-szel simán megy nekem.
    Steam topic
  • MerlinW
    Úgyis szénné volt csalva az egész, sok értelme nem volt soha.
  • CroftManor
    Azt hiszem nálam se frissül a leadboard. Már sztem se mennek a szerverek :(
  • Optimus Prime
    Most nálam van gond. :)
    Originen keresztül használom, de lehet mindegy. A lényeg, hogy a time trial és a leaderboard se megy, mert azt írja baj van a netemmel. Ami persze nem igaz, tűzfal is ok. Az egyik lehetőség, hogy a Origin béta miatt van, a másik, hogy már lelőtték ezeket a szervereket.
  • Muttley
    így vhogy :)

• Optimus Prime
    Én se, bár a magyar verzió elvileg benne van. A credits-ben ott a magyar fordító neve, van magyar ReadMe fájl és Hun nevű mappa is. De van egy trükk hogy lehet magyar verzió: a CD kulcsot regisztrálod az EA fiókodhoz, ha nincs készíts egyet - de jó a free Battlefiled-es is. Ha megadod a kódot azt hiszem kérdezi milyen territóriumú legyen, tt válasz ki a magyart és úgy tölti le, illetve az a verzió lesz meg digitálisan a fiókhoz. Ezt én találtam ki, így tudnám full angolosá tenni az esetleg es ME2 is. :9
    De biztos van ennek egyszerűbb módja, ez csak tipp. Steames verziónál elég a Steam nyelvét magyarra állítani.
  • MerlinW
    Nincsenek külön magyar fájlok tudomásom szerint.
  • hungary27
    Én nem Magyarországon vettem.