4071
-
#4071 Excellent Mirrors Edge Recreation -
#4070 -
#4069 A valóságban ez ilyen :) A játékba meg nyilván nem tesznek madárszart :D -
#4068 hogy fogdossa a sok madárszart :D
meg az a döglött galamb se rossz -
#4067 : ) -
#4066 király lett :) -
#4065 -
#4064 Csináltam egy kis kedvcsinálót a Mirror's Edge 2-höz -
#4063 Ezt nem tudom hol olvasod, de oks, így már érthető. :) -
BryceHUN #4062 "New Mirror's Edge is a reboot, coming to PS4, Xbox One, PC" -
#4061 hülye kérdés következik.
Ez most valami remake szerűség lesz? :)
Mert ránézésre nagyon nagyon hasonlít az elsőhöz, csak szebb. (illetve a cím sem utal ugye folytatásra)
-
#4060 Vadiúj E3 trailer -
#4059 Azért mert nem eredeti. -
sirenato #4058 A 2. fejezetnél miért lassul be a játék?
-
#4057 #4055 és #4056.
Köszi a választ. Hát nagyon remélem, hogy vissza fogják hozni a játékot 1-2 éven belül. -
#4056 As for Mirror's Edge 2, the profile page of an ex-EA software engineer says he worked on that game between July and August 2009, creating the "wandering of crowd system within the Unreal 3 Engine." Yet another former EA employee's page says he built "new gadget and interactive features" for Mirror's Edge 2, as well as leaderboards and a minigame inside the Mirror's Edge story.
A sequel to Mirror's Edge has not been formally announced, but in June 2009, EA Games Europe vice president Patrick Soderlund confirmed a follow-up was in the works. At the time, he said, "You will see another Mirror's Edge for sure. It's just a matter of when that time is and what we do with it. We have a small team on it, and I'm excited about what we do."
An EA representative told GameSpot, "We do not comment on rumors or speculation." -
#4055 Üdv! Tudtommal a BF3 miatt jegelték a projectet, de állítólag folyamatban van. Azt is hallottam, hogy nem az Unreal3, hanem asz új Frostbyte2 fogja hajtani. -
#4054 Hali skacok! Tudunk valamit a Mirror's Edge 2-ről? A legutóbbi infóm az, hogy próbálják visszahozni a játékot, csak nincs sztori stb.? -
#4053 Utána olvastam közben és úgy működik, hogy amikor kiírja ezt a hibaüzenetet, akkor nem az Okéra mész, hanem a mégsére. Így aztán csak offline módban tudunk játszani. -
#4052 Ennek ellenére, ha írsz a supportnak jönnek a tűzfal kilövésétől kezdve a Windows szétbuzerálásig mindennel. Vagy nem tudják, hogy le vannak már lőve vagy ilyen hülyék. Nem tudom melyik a rosszabb... vagy ijesztőbb. -
#4051 Tudtommal már rég le lettek lőve a szerverek. -
#4050 Ma gondoltam gyakorlok egy kicsit az időfutamon, a DLC pályákon, de egyfolytában azt írja ki, hogy nem sikerült csatlakozni az EA Online-hoz. Talán már lelőtték volna a szervereket? Más se tud "multizni"? Csak a story módban tudok játszani -
#4049 Még mindig jó darab ez a játék. Végre sikerült belőnöm, hogy highest beállításokon 1440x900 PhysX-el is simán fusson. Bár tényleg kicsit rövid, akár egy délután is bele fejezni, főleg ha az ember nem vadászik a táskákra. Tényleg, van bármi jelentősége vagy add valami pluszt, ha mind megvan? Nekem még mindig nem sikerült megtalálnom mind, vagy megőriznem a mentésem. Az Unlockables menüben a játék egyszeri végigjátszása után jelennek meg sorra a rajzok, artok ,zenék, videók. Észre vettem, hogy sok helyen van valami a falra írva vagy egy rajz a táska környékén/alatt. Ami utal a zavargásokra, mielőtt "jó és tiszta" lett a város. De a The Janitor írkák és a sok patkány jelentését se értem. Bár egy barátom szerint túl sok jelentőséget tulajdonítok jelentéktelen dolgoknak. Ámde ebben a játékban a vizualitásnak nagy jelentősége van.
DLC is egész jó, szépek a pályák és több úton is elérhetjük a célt. -
#4048 Nem működik, mert a Steam-es verzión nincs védelem így kulcs sincs. -
#4047 Oh, el is felejtettem szólni. Nem tudom erre működik-e ez a módszer, már csak az extra Still Alive dalokért, amit add az Origin. -
#4046 Steamen 1 napig 2 es fel euroba kerul a jatek(720ft). Meg is vettem, nekiesek 10.jere is :D -
#4045 a folytatást lenne jó, ha hirtelen kiadnák
mondjuk most áprilisban :) -
#4044 Originen akciós a játék, habár 5 euró csak. Gondoltam is, hogy nem írok, de hátha valakinek így is jó. :)
(Nálunk is kb. ennyi +CD is van hozzá) -
#4043 pm :) -
#4042 Utalsz át pénzt, megveszem neked gift-nek... :) -
#4041 Az nagyon jó. :O Nem tudna nekem segíteni valaki? Van steam-es accom de nincs paypal-em meg bankkártyám.. -
#4040 2,5€ Steam-en a játék. -
#4039 Ez igaz. :( Kizárt, hogy valaki 4 mp alatt végig menjen a training pályán. Csak most már offline se játszhatok? A DLC-s pályák így még működnek? Mostanában gondoltam, hogy megveszem.
De a jó hír: Steam írta valaki hogy lehet javítani a PhysX-es teljesítményt. Kipróbáltam és működik! Highest beállításokon és PhysX-szel simán megy nekem.
Steam topic -
#4038 Úgyis szénné volt csalva az egész, sok értelme nem volt soha. -
#4037 Azt hiszem nálam se frissül a leadboard. Már sztem se mennek a szerverek :( -
#4036 Most nálam van gond. :)
Originen keresztül használom, de lehet mindegy. A lényeg, hogy a time trial és a leaderboard se megy, mert azt írja baj van a netemmel. Ami persze nem igaz, tűzfal is ok. Az egyik lehetőség, hogy a Origin béta miatt van, a másik, hogy már lelőtték ezeket a szervereket. -
#4035 így vhogy :)
-
#4034 Én se, bár a magyar verzió elvileg benne van. A credits-ben ott a magyar fordító neve, van magyar ReadMe fájl és Hun nevű mappa is. De van egy trükk hogy lehet magyar verzió: a CD kulcsot regisztrálod az EA fiókodhoz, ha nincs készíts egyet - de jó a free Battlefiled-es is. Ha megadod a kódot azt hiszem kérdezi milyen territóriumú legyen, tt válasz ki a magyart és úgy tölti le, illetve az a verzió lesz meg digitálisan a fiókhoz. Ezt én találtam ki, így tudnám full angolosá tenni az esetleg es ME2 is. :9
De biztos van ennek egyszerűbb módja, ez csak tipp. Steames verziónál elég a Steam nyelvét magyarra állítani. -
#4033 Nincsenek külön magyar fájlok tudomásom szerint. -
#4032 Én nem Magyarországon vettem.