Unreal Tournament III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#73: a 2003-as verzióról beszéltünk és emlitette Pretorian hogy az került 17000be, nem a 2004. A patchel kapcsolatban: elég hosszan játszottam patch nélkül és nem találkoztam komolyabb hibával, igaz azt nem mondhatom, hogy minden pályát kipróbáltam. Egyébként nemrég jött ki az 1.01es patch, ami olyan 250 mega lehet nagyságrendileg, szóval azért vmiket mégis javitgattak benne.
Egyszeru Dal
A magyarításokról: a legelsõ UT esetén a magyarítás qwa jol sikerült,több évig azzal toltuk,amig 1-2 szerver nem kezdett el rinyálni h incorrect sound v hasonló.
A játékélményt nem a 2k4hez kell viszonítani,mert azt nem nagyon nézik UTnak(az inkább UT Q hibrid ), hanem a '99hez ,mert mindenkinek az a mérce,az etalon ,és ahhoz képest (azt mondják) jó. Én személy szerint még nem próbáltam ,csak láttam futásközben,de 7végén remélhetõleg már én is ki próbálhatom.
Csak az a baj hogy a régit teljesen magára hagyták,arra is ráférne 1-2 peccs a netkódra,meg a hitboxra...
Még mielõtt valaki elkezdene dumálni hogy aarra a 9éves kakira minek,szólok hogy többen játszák(komolyszinten) ezt mint a többi ujkeletõ fpst.Kivéve cs,mert azokkal Dunát lehetne rekeszteni...
herlius : Majd megtudod h miért gyengül,ha letolsz pár meccset emberek ellen,és nyomják a szádba a rizsestálat...
Ezért butították a snipert,és a kombót is
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
Ez érdekes amikor én vettem 12K-ért a DVD verziót az UT2004-bõl, akkor 10K alatt volt a CD-s verzió.
Amúgy most olvasom a játék egyik fórumán mennyire bugos némelyeknek, van találati hiba, megjelenítési hiba, a fegyverek kiegyensúlyozatlanok (gyenge fegyver ténylegesen nem ér semmit, ami az elõdöknél nem így volt), a patchek ritkán jönnek, stb.
Q betûvel, ahogy a kolléga is mondja, illetve azokon a pályákon ahol nincs ott teleport ugyanazon
de mint minden játékban beállítások > vezérlés > billentyûzetkiosztás
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
ez már lehet h a történelemhamisítás része 😊
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
most, hogy lassan eljutunk oda, hogy végre itthon is korrekt áron juthatunk hozzá a játékszoftverekhez, úgy érzem, lassan a warez is kezdi elveszíteni a létjogosultságát...és ez így is van jól.
Egyébként sokan keressük azt a feelinget, ami 10-12-15 vagy akárhány évvel ezelõtt megvolt még a játékokban, de én erre azt mondom, hogy ez még mindig létezik, egyszerûen arról van szó, hogy mi már nem érezzük...a játékok hiába lesznek egyre szebbek/jobbak/tartalmasabbak/összetettebbek/sokrétûbbek, mégsem érezzük azt, amit anno, egyszerûen azért, mert felnõttünk...
Release Date: Nov 24, 2000
Release Region: Europe
Unreal Tournament 2003
Release Date: Sep 30, 2002
Unreal Tournament 2004
Release Date: Mar 19, 2004
Release Region: Europe
Unreal Tournament 3
Release Date: Nov 19, 2007
Stinger para: a kézikönyv 26. oldaláról idéznék:
"Stinger gépágyú: Az idei Játszma nagy meglepetése a jól bevált gépágyú lecserélése, egy, a Liandri által eredetileg bányászatban használt eszközre. A Stinger feldolgozatlan tarydium kristályokat lõ és borzasztó nagy sebességgel tûzdeli tele apró szilánkokkal az óvatlan ellenfeleket. Az alternatív tüzelési mód nagyobb darab kristályokat lõ, amelyek képesek az ellenfeleket hátrébb repíteni és a falhoz szegezni."
Enemy Territory nem durrant akkorát mint vártuk, nem is tolják olyan sokan...mondjuk nekem azért bejött.
A másik az, hogy a "játékmódok megújultak". Tényleg? Én ezt nem vettem észre. Van egy légdeszka, hû. Van egy Warfare mode, ami szinte tök ugyanaz, mint az Onslaught. Új jármûvek, amelyek azért jelentõsen nem változtatnak a játékmeneten, legyen szó bármilyen játékmódról. Kb. ennyi.
De nekem ez elég is, mert erre számítottam, és így is tetszik. Ha meg Assault mode kell, akkor ott az Enemy Territory...
Én még emléxem, hogy kb. fél évvel késõbb meg akartam venni valamelyik 576 shopban, de azt mondták, hogy amíg nem kerül budget kategóriába, addig valszeg nem fognak többet rendelni a forgalmazótól, mert akkor még mindig 17000(!) forintba került a játék, és nagyon kevés fogyott belõle itthon...a Cd-Galaxisban ugyanígy állt a helyzet...
2002: UT2003
2004: UT2004
2007: UT3
Angolt meg egyszerûen tudni kell aki informatikai termékeket használ, mert a magyarításokat állítom olyan emberek csinálják akik soha életükben nem játszottak ilyen játékokkal, és az angollal helyenként eléggé hadilábon állnak.
Aki meg nem hajlandó még ilyen laza módon sem angolul megtanulni, és lusta utánanézni pár szónak, és inkább letölt egy gagyi honosítást(tisztelet a kivételnek) az meg is érdemli, csak lemarad eléggé sok jó dologról ami magyarul nem elérhetõ jelenleg.
Pretorian: attól h nem tudja a kiadási dátumokat normálisan? Az még nem jelent semmit.
Továbbra is azt mondom, ha van rá esély hogy legyen hivatalosan kiadott magyar felirat vagy szinkron, akkor hajrá, csinálják meg.
Mi meg eldönthetjük, hogy melyiket vásároljuk meg, melyik nyelvût.
Akinek pedig nem rendelkeznek eredeti verzióval, azoknak nem sok joguk van lehurrogni egy fordítást, szinkront stb.
Játszott a cikkíró az UT2004-el? Csak mert szerintem volt benne ilyen ágyu... a másik meg hogy a Warfare tök ugyanaz mint az Onslaught volt, csak van ORB benne, tehát ez se új dolog csak más a neve
Egyébként meg nem értem a sirámkodást, mind tudhattuk, mire számítsunk, és azt is kaptuk.
Egy nagyon profin összerakott fasza multi FPS-t, brutál grafikával, a szokásos pörgõs játékmenettel, faszán skálázható motorral...
és valósághû 😊
Bár én eleve más szeretem az ilyen gémeket, csak néha elbohóckodok vele, szoval nem nyilvánitok vélemény egy olyanban amihez nem értek, meg ki is hagytam pár pár epizódot, szal lehet én vagyok elmaradva 😊
Nekem az adrenalin hiányzik nagyon szerettem én eldönteni mikor mi kell és nem elmenni épp egy bonusz mellett amit felvehetek szerintem az jobb volt😞 Fegyverekbe is inkább a látvány lett az elsõdleges de a szinvilággal egyetértek rettenetesen fura nagyon szokni kell
viszont vannak benne lol dumák, mint: xy azt hitte szög vagy, ezért a kalapáccsal belevert a falba v vmi ilyesmi 😊
amennyiben külföldrõl rendelted, akkor meaculpa, ha meg nem akkor meg 😊
Amúgy egész jó játék. Max grafon simán megy, a Crysis meg beszaggat... Nc.
Maradva a magyar fordításoknál, én jónak tartom. Magyarországon nem mindenki akar idegen nyelveket tanulni, nekik megfelelõ és azt is osztályozom, hogy egyre több magyar nyelvû játék van. Személy szerint mégis az angol verziókat választom, mert a fordítás minõsége többnyire katasztrófális és legalább ilyenkor is gyakorlok. Ne feledjük: van választásunk!
Az UT viszont már nem arról szólt, mint anno az UT classic. Ez is techdemo, ahogy a Crysis, hogy az engine-t reklámozzák és el tudják adni. De talán egyszer megkedvelem.
/Feliratos filmekbõl ne tanuljunk, mert sokszor nem úgy, vagy nem azt fordítják, amit tényleg mondott./
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Ez viszont tetszik, igaz le kell butítani a sárba, hogy ne legyen olyan zavaró a graf,de anno emléxem a nagy elõdöt is tweakelni kellett, hogy rendesen játszható legyen.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Én pl. sokáig kifejezetten azért hallgattam külföldi zenét csak, mert nem értettem a szöveget, ugyanis a magyar zenék irritáltak a sok semmitmondó strófával...
Meg az sem világos, hogy lehet feliratos filmekbõl nyelvet tanulni. 50millió feliratos filmet láttam már, de attól még nem értem, miket mondanak, ugyanis a filmre koncentrálok, nem a szavakra...
http://changemydesk.net - oszt\' nézzedmánmeg! :)