3646
www.facebook.com
  • jhetedikj
    egy kilépés,belépés oldotta meg végül is, ctrl+F5 nekem nem reagál semmit

köszi
  • Lyukasbogrács
    töröld a cache-t, vagy ctrl+f5
  • jhetedikj
    Miért van az, hogy van egy személy akinek kommentáltam az egyik állapotát, de ha megnézem Fb-n olyan mint ha nem írtam volna oda semmi vagy törölte volna?

Utána megnéztem telefonról is és ott meg ott van az összes hozzászólás, látom.
  • Lyukasbogrács
    ban, del
    aki kitalálta
  • tommygear
    ez párszor nekem is bejött, nemtom mi akar ez lenni
  • tigeroo
    ASD:AS?D:AS?DAS:D?DSa
  • jhetedikj
    Ez az üzenet a Facebooktól van. Az utóbbi idöben sok panasz volt fb-re, hogy egyre müködik. A következök az okok: fb-re egyre többen jelentkeznek be, és sokan vannak akik nem használják már. Ezzel az üzenettel kiakarjuk találni, hogy TE tényleg rendszeresen használod e a facebookot. Ezért következö a kérésünk: küldd el ezt az üzenetet minimum 16 embernek. Aki ezt az üzenetet a következö 2 hét alatt nem küldi el, megmutatja nekünk, hogy a facebookját nem használja és lelesz törölve a facebookról, hogy több hely legyen. Tehát küldd el ezt tovább a barátaidnak, és kérd meg öket is, hogy küldjék el az üzenetet.
  • precision
    stílusos...
  • Adaaam

(kép humoros topicból)
  • Adaaam
    Ha likeolsz valamit akkor egy pillanatra átvált Szar !-ra, ez mi? Ezt a facebook csinálja vagy betelepült valami alkalmazás? Csak azért csodálkozok, mert én nem szoktam semmi alkalmazást használni.
  • HöfEE
    Najó ez a facebook help support(már ha lehet annak nevezni)egy nagy kupac trágya! 1 hete bejelentettem a problémámat amit lejjebb itt is ecseteltem, ennyi idő alatt nem voltak képesek annyit reagálni, hogy oké vettük dolgozunk rajta. A kérdezz felelekes help centerbe is írtam, de nem hogy választ nem kaptam, inkább kitörölték a kérdésemet! Szánalmas.
  • akyyy
    én eleve csak az aklamazások miatt vagyok fent
  • tigeroo
    jó de attól még mások látni fogják nem? én attól félek :DD
  • Lyukasbogrács
    az egész fb egy nagy fertő az alkalmazások (meg játékok) terén, már alig látni emberektől bejegyzést, nincs sok ismerősöm, de ha legörgetek 2-3 oldalt 90%-a (ha nem több) alkalmazás, meg hogy ezt-azt like-olt, meg értelmetlen esemény, ami a világ másik végén lesz. tiszta antiszoc. környezet.

itt beállíthatsz mindent, részletesen le van írva.
  • Adaaam
    Tiltottam az alkalmazást, azóta nem látom.
  • tigeroo
    én meg azt szeretném kérdezni hogy ezt az új igen/nem játékot nemlehet valahogy csípőből letiltani hogy ne küldjenek semmi faszságot az adatlapomra?
  • Jagumo
    Csáó

Ezen az újtípusú profilom hogy lehet letiltani egy albumot hogy nelássák bizonyos személyes ? :S Sehol nem találom -.-
  • jhetedikj
  • jhetedikj
    Van egy olyan minden ismerős adatlapján, hogy "Személy jelentése/tiltása" ott több lehetőség is van kiválasztani, ami nem tetszik. Szerintem ez lesz a megoldás erre.

• tigeroo
    gondolom kap róla értesítőt.

amúgymeg lehet van magyar support, kitudja...
  • akyyy
    ennyi erővel nem tetszik egy ismerősömnek az adatlapján valami, és írok angolul hogy az a szöveg engem sérteget, leveszik? na ne röhögtess már , muhahahaha:D
  • jhetedikj
    ha angolul bejelenti, sztem leveszik neki
  • akyyy
    magyaroknak nem veszik le mert nem tudnak magyarul:D
  • Emobarby
    sziasztok!ha bejelentek más adatlapján egy bejegyzést amin engem mocskolt.az mennyi idő amire leszedik?
  • Kiado
    Én 3 hónapig voltam "hibernálva", utána visszaléptem és minden ottvolt, a bejegyzések, ismerősök stb.
    Szal nincs is olyan, hogy végleges törlés.
  • szabii98
    yeah, köszi :)
  • Cat 02 #734
    Beállításokban van valami olyasmi, hogy jelszó és ott mutatja mindenhova.
  • Tigristank
    Meg: Eszközök -> Beállítások -> Biztonság -> Mentett jelszavak
  • szabii98
    Üdv!
    Szokásomhoz híven, elfelejtettem a Facebook jelszómat. Okés, nem lenne gond mivel automata a belépés, de mi lenne ha újra raknám a gépet? Na de a gondom az, hogy telóról szeretnék FB-zni, viszont oda kell jelszó is. A jelszó emlékeztető nagyon be van halva, már 2 napja nemküld semmit...megoldás van?:S esetleg a mozzila fájljai közt meglehet találni a jelszót?
  • Prody
    Köszi :( Nem tudod mikorra várható?
  • precision
    mert akkor kb mindenkit le kéne tiltanom
    és nyilván ha már ennyire zavar a dolog (nem mondom azt, hogy nem bennem van a hiba) akkor felesleges egyáltalán fent lennem az oldalon

már eleve herótom van attól, hogy a "lájk" szó így kiejtés szerint leírva bekerült a köznyelvbe és haverjaim már élő beszédben is használják
    meg hát tényleg túl sok volt a teljességgel felesleges információ, ami engem egy picit sem tud érdekelni
    a sok idióta már az fb -n éli a szociális életét, élőben már nem is nagyon találkoznak az emberek, csak megbökik egymást a fészbúkon meg lájkolják egymás posztjait a wallon, neadjisten bejelölik egymást ilyen naptáras meg kiscicás fotókon :)
  • Tigristank
    Miért nem tiltod akkor le az üzenőfalról a sok hülyeséget? :S
  • precision
    ez megnyugtató... :)
    de kötve hiszem, hogy visszamegyek
  • Cat 02 #727
    Ha 2 hét után, de ha most visszalépsz olyan, mintha el se mentél volna.
  • precision
    deaktiválásnak hívják asszem
    nem látszom sehol, mintha nem lennék regelve
    de ha belépnék a jövőben a mail+pass párosommal akkor visszakapnám az accountomat, persze csontüresen, képek és ismerősök nélkül, üres wall -al
  • Adaaam
    Hibernáltad magad? Vagy már törölni is lehet?
  • precision
    na.
    f*szomkilett már ettől a "lájk" f*szbúkos nemzedéktől, meg hogy mindenki mindenféle senkit nem érdeklő dolgot kiposztolt a falra... a sokmillió hasztalan kvízről meg tesztről nem is beszélve (a "melyik ismerősöd fingik a legnagyobbat volt a "legjobb" :))

szal letöröltem magam a francba
  • akyyy
    Nekem is. epic fail:D
  • HöfEE
    Elszóltam magam, elsőre valóban működik DE! Rájöttem, hogy mikor nem, és ez egészen elképesztő, kicsit vicces is. Bejelentkezek fb-re, ilyenkor okés a profilom rá tudok kattintani bejön akármenniyszer is próbálom. Viszont ha megnyitok mellé 4 lapfült más oldalakkal, és mind a 4-et megnézem majd visszaváltok FB-re, akkor már "page not found"! Ez hihetetlen... Elpróbáltam többször is, akármikor megnézek 4 más lapfült és visszaváltok fb-re nem jön be a profil. Ez meg mi a franc lehet?!
  • HöfEE
    Most már nekem is működik. Gondolom ez valami általános bug lehet amit nem vernek nagy dobra, csak ha valaki szól érte helyrerakják.