3646
www.facebook.com
-
#800 Szerencse, hogy az én ismerőseim között nincs olyan naív, aki bedől az ilyeneknek. Egyet se kaptam :) -
#799 close enough -
ricky #798 nem az, közben megtudtam, h azt jelenti h Te írtál utoljára abban a beszélgetésben. -
#797 talán az, hogy válaszoltál rá? -
ricky #796 Mit jelenet fb-n az üzenetek előtt az a kis szürke nyíl? Nincs mindegyik üzenet előtt, csak egyeseknél! -
Orionk #795 Bakker, csomó másik helyről is eltűntek a képek.
Mi van ilyenkor? -
Orionk #794 Sziasztok !
Én csak 2 napja vagyok Facebook-on. Ezért nincs tapasztalatom egyes dolgokban.
Bejelöltem magamnak kedvenc sportolónak Lionel Messit. Ez a Linkje: Lionel Messi
Bejelöltem Interests témakörnél a Photography-t. Ez a link: Photography
Bejelöltem szintén érdeklődési körnél-interests-nél a Movies-t. Ez a link: Movies
Szóval ezeket a fenti linkeket bejöltem, és amint látjátok több millióan jelölték be ezeket. Pár órája ezeket még ugy jelezte adatlapomon, hogy volt mindegyikhez kép is.
Most meg nincs kép. Ez miért lehet?, minek a hibája?
Többször elő szokott fordulni ilyen, hogy eltűnik a képje, de visszajön?
köszi -
Orionk #793 Megtaláltam a választ.
Itt irtátok: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1200101640&no=628]#628[/URL] -
Orionk #792 Hol lehet véglegesen törölni egy felhasználói fiókot face-ről?
A deactivate account az lenne?, mert én úgy tudom, hogy van egy delete account is.
köszi -
#791 nekem nem von le pénzt, akkor nálam van a hiba? -
#790 Dehogy néztem fényképet. A face-en többen irták, náluk is levont pénzt a mobil használatkor és a tesómnál is, ő sem nézi meg a képeket. Ennyien nem tévedhetnek. Akinek nincs pénz a telóján, az észreveheti, hogy felmegy a face-re vagy nem. De most jól müxik. -
Cat 02 #789 Mert megteheti és kell neki az info...
Rakd őket csoportokra és azoknak talán lehet állítani külön a dolgait. -
Orionk #788 A telszám azért, hogy igazoljam számukra, hogy tényleg én vagyok fent?
Hát ezzel még nem igazolom, mert bármilyen telszámot megadhatok.
Meg, most nem mindegy nekik, hogy a facebook.com/ után milyen azonosítót írok?
--
Olyat lehet Facebook-on, hogy egyes információkat rólam csak egyes barátaim lássanak az összes barátom közül?
köszi -
Kiado #787 Köszönöm! :) -
#786 van egy profilképek mappa, amiket feltöltesz (mint profil) képet azokat idarakja. az aktuális profilképnél van egy olyan, hogy profilkép törlése, ez a többinél nincs ott. ez arra jó, hogy megint az alap kékháttérenfehércsávó, vagy darthwédernagyúr legyen kint, magát a képet nem törli a mappából. az összes többi képnél ott lesz a lehetőség, hogy újra profilképként állítsd be. ez a méretrevágásos dolog csak azoknál van, ahol meg vagy rajta jelölve (kivétel a profilképek mappa), ekkor csinál egy új képet a kivágott résszel és beteszi a profilképek mappába, mint ÚJ (profil)kép, így egyértelmű, hogy nem is lesz alatta lájk, meg komment. -
Kiado #785 Hm, csak más valahogy úgy csinálta, hogy egy régebbi profilképet állított be megint és ott megmaradtak a lájkok meg a kommentek. Ha így csinálom, akkor meg úgy veszi, mintha vadi új kép lenne. -
#784 Portré készítése az adatlapomhoz (méretre vágás)
ez lesz az, legfeljebb kivágod az egész képet. profilképeknél, pardon portréképeknél, meg lehet csak akkor hozza ezt ki, ha jelenleg nincs beállítva semmi (de van arra is gomb, hogy törlés, mint profilkép/portrékép). tök bénán van fordítva az egész, ezért használom inkább angolul. -
Kiado #783 Nálam csak ezek vannak:
MegosztásFénykép megjelöléseFénykép szerkesztéseFénykép törlésePortré készítése az adatlapomhoz (méretre vágás) -
#782 kiválasztod a képet, és jobb oldalt lent ott van, hogy Make this as profile pic, vagy Make profile pic (csinálj ebből profilképet), ez minden képnél ott van, amit feltöltesz, vagy meg vagy rajta jelölve. -
#781 Pontosan mire kell kapcsolni? -
Kiado #780 Hogy lehet megcsinálni, hogy egy régebben használt profilképet megint berakni?
Szal nem úgy akarom, hogy egy újat feltöltök, hanem a régit használnám megint a listából. -
Orionk #779 köszi, ehhez meg kell adni a telszámot?
miért? ezt nem értem -
#778 account > account settings > username -
Orionk #777 Hy !
Facebook-on hol van az az opció, ahol azt lehet beállítani, hogy mi legyen a saját facebook oldalam címe?
PL. ilyen, hogy facebook.com/felhasználónevem
Hol lehet ezt beállítani?, és mikor?, mert lehet, hogy nekem csak az előbb nem jelent meg.
köszi -
#776 lehet megnézted valakinek a fényképét, és úgy tudom azért már von le pénzt. (az már nem 0.f...) -
#775 Profil/adatvédelmi beállítások -
#774 A T-mobile szarakodik. Néha pénzt von le a mobil face használatáért. Vigyázzatok! Többen is észrevették ezt. -
#773 Hello !
Hol lehet kikapcsolni mindenféle értesítést magamról az ismerősök felé? -
Kiado #772 Köszi! -
#771 írj be egy @-t -
Kiado #770 Hogy lehet megcsinálni, hogy beírok valamit Állapotnak és valaki nevét odalinkelem, ő pedig kap róla értesítést? -
#769 Profilom > Adatvédelmi beállítások > Tiltólisták
és sok-sok english lesson! -
#768 uristen..nehéz megnézni ezek után.. -
#767 magyar a facém, ott? :) -
#766 Account > Privacy settings > Block lists -
#765 Egy kérdés!
Ha rámegyek a kezdőlapra, akkor ugye látom az ismerőseim "főbb eseményeit", vagy a "legfrissebb" bejegyzéseit!
Ha rámegyek egy ismim pl bejegyzéséra és oda megyek a jobb sarkára a bejegyzésnek előjön egy almenü:
- bejegyzés eltüntetése
- xy eltüntetése
- spamnek jelölöm
Itt ha ráklikkelek az "xy eltüntetésére" akkor ugye innentől az ő bejegyzéseit nem fogom látni a kezdőlapomon.
A kérdésem az, ha én újból látni akarom azt hol tudom beállítani???
KÖSZÖNÖM -
#764 Nálam is ugyanez van, de szerintem most igazán fullon van a szerver...
-
#763 sziasztok!
van egy kis problémám, és a segítségeteket szeretném kérni. 3 napja nem kapom meg az értesítéseket ; hiába rakok fel új profil képet, a régi marad kint (de néha az új is megjelenik) ; képet is hiába töltök fel, nem jeleníti meg az albumokban, csak ha szerkesztem azokat ; és az adatlapomon is a 3 nappal ezelőtti bejegyzéseket látom csak, de néha az újabbak is megjelennek...
erre keresnék megoldást!
előre is köszönöm! -
#762 a fb is cache-el, és adatbázisába is késleltetve ír, csak így tud annyi tagot kiszolgálni, hogy ne égjenek szét a szerverei és ezért lassuljanak be, mint a csiga. az a néhány másodperc (vagy percnyi) "átfutási idő" ahhoz kell, hogy lemezre kerüljenek a módosítások, vagy elévüljenek a gyorsítótárazott adatok/elemek. ezért tud még most is működni, kiszolgálni azt a 500 millió aktív felhasználót. -
#761 meg egyébként is nagyon lassú néha a FB hiába írom meg, kell neki egy x perc átfutási idő mint a leveleknél is :S hiába már k**va sok a tag .S