3646
www.facebook.com
  • fixon
    Szerencse, hogy az én ismerőseim között nincs olyan naív, aki bedől az ilyeneknek. Egyet se kaptam :)
  • Lyukasbogrács
    close enough
  • ricky
    nem az, közben megtudtam, h azt jelenti h Te írtál utoljára abban a beszélgetésben.
  • Lyukasbogrács
    talán az, hogy válaszoltál rá?
  • ricky
    Mit jelenet fb-n az üzenetek előtt az a kis szürke nyíl? Nincs mindegyik üzenet előtt, csak egyeseknél!
  • Orionk
    Bakker, csomó másik helyről is eltűntek a képek.
    Mi van ilyenkor?
  • Orionk
    Sziasztok !

Én csak 2 napja vagyok Facebook-on. Ezért nincs tapasztalatom egyes dolgokban.

Bejelöltem magamnak kedvenc sportolónak Lionel Messit. Ez a Linkje: Lionel Messi

Bejelöltem Interests témakörnél a Photography-t. Ez a link: Photography

Bejelöltem szintén érdeklődési körnél-interests-nél a Movies-t. Ez a link: Movies

Szóval ezeket a fenti linkeket bejöltem, és amint látjátok több millióan jelölték be ezeket. Pár órája ezeket még ugy jelezte adatlapomon, hogy volt mindegyikhez kép is.
    Most meg nincs kép. Ez miért lehet?, minek a hibája?
    Többször elő szokott fordulni ilyen, hogy eltűnik a képje, de visszajön?

köszi
  • Orionk
    Megtaláltam a választ.
    Itt irtátok: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1200101640&no=628]#628[/URL]
  • Orionk
    Hol lehet véglegesen törölni egy felhasználói fiókot face-ről?

A deactivate account az lenne?, mert én úgy tudom, hogy van egy delete account is.

köszi
  • jhetedikj
    nekem nem von le pénzt, akkor nálam van a hiba?
  • Peetboy
    Dehogy néztem fényképet. A face-en többen irták, náluk is levont pénzt a mobil használatkor és a tesómnál is, ő sem nézi meg a képeket. Ennyien nem tévedhetnek. Akinek nincs pénz a telóján, az észreveheti, hogy felmegy a face-re vagy nem. De most jól müxik.
  • Cat 02 #789
    Mert megteheti és kell neki az info...

Rakd őket csoportokra és azoknak talán lehet állítani külön a dolgait.
  • Orionk
    A telszám azért, hogy igazoljam számukra, hogy tényleg én vagyok fent?
    Hát ezzel még nem igazolom, mert bármilyen telszámot megadhatok.
    Meg, most nem mindegy nekik, hogy a facebook.com/ után milyen azonosítót írok?

--
    Olyat lehet Facebook-on, hogy egyes információkat rólam csak egyes barátaim lássanak az összes barátom közül?

köszi
  • Kiado
    Köszönöm! :)
  • Lyukasbogrács
    van egy profilképek mappa, amiket feltöltesz (mint profil) képet azokat idarakja. az aktuális profilképnél van egy olyan, hogy profilkép törlése, ez a többinél nincs ott. ez arra jó, hogy megint az alap kékháttérenfehércsávó, vagy darthwédernagyúr legyen kint, magát a képet nem törli a mappából. az összes többi képnél ott lesz a lehetőség, hogy újra profilképként állítsd be. ez a méretrevágásos dolog csak azoknál van, ahol meg vagy rajta jelölve (kivétel a profilképek mappa), ekkor csinál egy új képet a kivágott résszel és beteszi a profilképek mappába, mint ÚJ (profil)kép, így egyértelmű, hogy nem is lesz alatta lájk, meg komment.
  • Kiado
    Hm, csak más valahogy úgy csinálta, hogy egy régebbi profilképet állított be megint és ott megmaradtak a lájkok meg a kommentek. Ha így csinálom, akkor meg úgy veszi, mintha vadi új kép lenne.
  • Lyukasbogrács
    Portré készítése az adatlapomhoz (méretre vágás)
    ez lesz az, legfeljebb kivágod az egész képet. profilképeknél, pardon portréképeknél, meg lehet csak akkor hozza ezt ki, ha jelenleg nincs beállítva semmi (de van arra is gomb, hogy törlés, mint profilkép/portrékép). tök bénán van fordítva az egész, ezért használom inkább angolul.
  • Kiado
    Nálam csak ezek vannak:

MegosztásFénykép megjelöléseFénykép szerkesztéseFénykép törlésePortré készítése az adatlapomhoz (méretre vágás)
  • Lyukasbogrács
    kiválasztod a képet, és jobb oldalt lent ott van, hogy Make this as profile pic, vagy Make profile pic (csinálj ebből profilképet), ez minden képnél ott van, amit feltöltesz, vagy meg vagy rajta jelölve.
  • Viktorr
    Pontosan mire kell kapcsolni?
  • Kiado
    Hogy lehet megcsinálni, hogy egy régebben használt profilképet megint berakni?
    Szal nem úgy akarom, hogy egy újat feltöltök, hanem a régit használnám megint a listából.
  • Orionk
    köszi, ehhez meg kell adni a telszámot?

miért? ezt nem értem
  • chhaya #778
    account > account settings > username
  • Orionk
    Hy !

Facebook-on hol van az az opció, ahol azt lehet beállítani, hogy mi legyen a saját facebook oldalam címe?
    PL. ilyen, hogy facebook.com/felhasználónevem

Hol lehet ezt beállítani?, és mikor?, mert lehet, hogy nekem csak az előbb nem jelent meg.

köszi
  • Jim Morrison
    lehet megnézted valakinek a fényképét, és úgy tudom azért már von le pénzt. (az már nem 0.f...)
  • jhetedikj
    Profil/adatvédelmi beállítások
  • Peetboy
    A T-mobile szarakodik. Néha pénzt von le a mobil face használatáért. Vigyázzatok! Többen is észrevették ezt.
  • Viktorr
    Hello !

Hol lehet kikapcsolni mindenféle értesítést magamról az ismerősök felé?
  • Kiado
    Köszi!
  • Lyukasbogrács
    írj be egy @-t
  • Kiado
    Hogy lehet megcsinálni, hogy beírok valamit Állapotnak és valaki nevét odalinkelem, ő pedig kap róla értesítést?
  • chhaya #769
    Profilom > Adatvédelmi beállítások > Tiltólisták

és sok-sok english lesson!
  • fergusonpapa
    uristen..nehéz megnézni ezek után..
  • Newyorker
    magyar a facém, ott? :)
  • chhaya #766
    Account > Privacy settings > Block lists
  • Newyorker
    Egy kérdés!

Ha rámegyek a kezdőlapra, akkor ugye látom az ismerőseim "főbb eseményeit", vagy a "legfrissebb" bejegyzéseit!

Ha rámegyek egy ismim pl bejegyzéséra és oda megyek a jobb sarkára a bejegyzésnek előjön egy almenü:
    - bejegyzés eltüntetése
    - xy eltüntetése
    - spamnek jelölöm

Itt ha ráklikkelek az "xy eltüntetésére" akkor ugye innentől az ő bejegyzéseit nem fogom látni a kezdőlapomon.

A kérdésem az, ha én újból látni akarom azt hol tudom beállítani???

KÖSZÖNÖM
  • ajem kisa
    Nálam is ugyanez van, de szerintem most igazán fullon van a szerver...
  • xBobtailx
    sziasztok!
    van egy kis problémám, és a segítségeteket szeretném kérni. 3 napja nem kapom meg az értesítéseket ; hiába rakok fel új profil képet, a régi marad kint (de néha az új is megjelenik) ; képet is hiába töltök fel, nem jeleníti meg az albumokban, csak ha szerkesztem azokat ; és az adatlapomon is a 3 nappal ezelőtti bejegyzéseket látom csak, de néha az újabbak is megjelennek...
    erre keresnék megoldást!
    előre is köszönöm!
  • Lyukasbogrács
    a fb is cache-el, és adatbázisába is késleltetve ír, csak így tud annyi tagot kiszolgálni, hogy ne égjenek szét a szerverei és ezért lassuljanak be, mint a csiga. az a néhány másodperc (vagy percnyi) "átfutási idő" ahhoz kell, hogy lemezre kerüljenek a módosítások, vagy elévüljenek a gyorsítótárazott adatok/elemek. ezért tud még most is működni, kiszolgálni azt a 500 millió aktív felhasználót.
  • Megtörhetetlen
    meg egyébként is nagyon lassú néha a FB hiába írom meg, kell neki egy x perc átfutási idő mint a leveleknél is :S hiába már k**va sok a tag .S