Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De úgy szar az egész, ahogy van, mert a hírfolyamnál pl. legelõl egy jan. 31-ei bejegyzés van, aztán egy mai, majd egy pénteki, aztán egy tegnapi...
Szóval egy nagy össze-visszaság az egész.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
De miféle új skin? Én alig látok változást. 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Mert másoknál ha új ismerõsük lesz, akkor kiírja rögtön, pár perc után, hogy X ismeri Y-t, de ha én leszek vkinek az ismerõse, akkor meg nem. :S
(Gondoltam arra is, hogy csak nálam nem írja ki, mert saját magam úgyis tudom, hogy kapcsolatot létesítettem, de beléptem a tesómmal is, és nála se jelennek meg az én új ismerõseim. :S)
Komoly problémák ezek. <#idiota>#idiota>
Nézegettem az adatvédelmi beállításokat, de ott minden jónak tûnik. :S
Vagy mit kéne átállítanom, hogy jó legyen? :S
Fákjúal!
Nézzétek meg:
Faceromeo
Elõre is BOldog Új évet kívánok Nektek, másodsorba pedig kérek mindenkit aki játszik a facebook-on, hogy vegyen fel ismerõsnek, mert igencsak szegényes a partnerlistám 😊 a jó szomszédok pedig mindig jól jönnek. Kövesdi Tamás néven találtok meg, fehér trikó - rövid, fekete haj.
Köszi szépen! 😊
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
Kéne egy kis segítség! Egy ismerõsömet véletlen "elrejtettem" és nem látom a beírásait, ahogy a többiekét, õt csak akkor látom, ha rámegyek a profiljára! Hogy tudom õt "visszaengedni"?
Szerintetek mit kéne csinálni, h rendesen tudjak képeket feltölteni?
Me régen már tettem fel, és most is lenne pár, viszont az alap módszerrel nm tudom, me nm jelenik meg semmi, csak a Mégse gomb alatt, h egyszerû feltöltés, ami azt jelenti, h egyesével, d kössz, úgy nm.
És én úgy emlékszem, h vmi Java vlt ott, úgyh leszedtem abból a legújabbat tnap, am meg Firefox/3.5.6-van, és nm jelenik meg semmi, miután új albumot csináltam, annál, h Fényképek feltöltése.
Tudnátok segíteni, v tudjátok, h mi lht a gond?
Elõre is köszi.
ezt tényleg meg lehet nézni vagy kamu??
http://apps.facebook.com/kivansaglista
De most belekezdtem a Castle Age-ba, nem tûnik rossznak, elég hangulatos játék. Az alkalmazások közül pedig a Friend of the day! De ma például a karácsonyi kéréseimet is összeírtam😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
és (általában) baloldalon legalul van egy "remove me from fans", arra rákatt és kész
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
ez lenne
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Ennek örömére telebasztam a hülyeségeimmel (saját honlap RSS , youtube, twittercsatornák, miegymások)
twittert is szeretném rátudni, de nem jelzi ki az adatlapomon. help.
Beépülõ modulok:
Teljes képernyõs modulok (például játékoknál):
Beépülõ Java programok (például játékoknál):
Asszem a Facebook fejlesztõi adtak ki SDK-t a fejlesztõknek.