3646
www.facebook.com
-
#840 Értem, köszi. :)
Tudom, kissé gáz, hogy nem tudom, mert ebben a tini világban a facebook nélkül az élet majdnem-hogy elképzelhetetlen xD, de mondom akkor elkezdek bökdösődni, 1x élünk ;). -
#839 Leírták #829-ben.
Ez olyasmi, mint a "Ha meg vagy jelölve írd le... 1. Hol találkoztunk először? :)
1. Hááát itt stb. stb."
Az italok jelentései pedig a #829-ben olvashatóak. -
#838 Visszabökött és te megbökheted újra.
És ha valamelyiktek nem hagyja abba, végtelen ciklusba kerültetek.:D -
#837 Üdv.
Megböktem valakit, erre ma reggel a nevével együt a "visszabököm" szót láttam.
Ez pontosan mit jelent?
Az adott illető megbökött, és nekem lehetőségem nyílt arra, hogy visszabökjem? VAGY azt, hogy az én bökésemet, amit én "indítottam" azt visszavonhatom?
Nem kell hülyének nézni, nem vagyok mindent tudó ember. :) -
Cat 02 #836 Mikor kiválasztottam melyiket akarom feltölteni, volt egy ilyen
"Quality:
Standard High Resolution(takes ~10x longer)" -
Orionk #835 köszi.
TE csináltál már ilyet? hol van pontosan?
Mert én most próbáltam, de nem kérdezett ilyet. :( -
Cat 02 #834 Elvileg most vezették be. Mikor feltöltöd rákérdez, hogy nagy méretben töltse-e. -
Orionk #833 HEllo !
FAcebbok-on van olyan lehetőség, hogy egy képet megtekints az eredeti méretében?
Pl. iwiw-en volt ilyen.
Ha feltöltök egy 2500 körüli felbontású képet, akkor sok minden csak kicsiben látható rajta. Viszont, ha eredeti méretében nézi meg valaki, akkor nagyobb mint egy monitor, így jól látható lenne minden.
köszi -
#832 Miért van az, hogy néhány eddigi magyar kifejezés helyén angol van újra? "More", Go offline" ? -
#831 valaki? -
#830 meg csak mac en ment nem? -
#829 # Tequila: I`m a single woman
# Rum: I`m a touch and go woman
# Champagne: I`m an engaged woman
# Redbull: I`m a woman in a relationship
# Beer: I`m a married woman
# Vodka: I`m the "other one"
# Sprite: I`m a woman that can`t find the right man
# Whiskey: I`m a single woman but with friends that won`t stop partying
# Liquor: I`m a woman that wishes she was single.
# Gin: I`m a woman that wants to get married -
Aspyrin #828 Meg a Jack D. :S -
#827 Mi ez a Tequila meg rum red bull kiírás a csajoknál? -
Aspyrin #826 -
#825 megérte elolvasni, most még jobban utálok mindenkit :D -
#824 kik basznak fel fészbukon
hosszú, de jó :D -
SkylineGTR #823 köszönöm szépen, kellett ez a help :) -
#822 ctrl+0 -
SkylineGTR #821 szevasztok. vmi gáz történt ugyanis mozillába kisebb lett nekem a facebook, és idegesít, hogy kicsit a betűk meg minden. explorerbe, meg operába jó, de mozillában nem, pedig én azt használok. help? -
#820 Adatvédelmi beállítások/egyéni beállítások/testreszabás
itt külön be tudsz állítani, mindent amit valaki elől el szeretnél rejteni
a "profil előnézete" pontban pedig meg tudod nézni, külön az összes ismerősöd szemszögéből, hogy hogyan látják ők a profilod -
#819 Hogyan tudnám elrejteni a profilomon található adatokat (képek,bejegyzések stb) egyetlen személy részére? :S -
Cat 02 #818 Én azóta nyílt hálón fáccsét mindig úgy nézem :) -
#817 szerintem nem ezt kérdezte :)
a másik meg hogy a firesheep már régen nem működik, befoltozták a hibát amit kihasznált -
#816 kivéve ha https kapcsolaton keresztül nézi az oldalt, de hát olyat meg ki használ. -
#815 wifi* -
#814 firesheep...
ha nyilt wiwi hálozaton elinditod,a programot akkor ha valaki belép ezután h fut nálad a program fb-ba vagy bárhova.megis van az accountja. -
ott van a jelszófeltörő és a bármilyen netet 100mbitre felgyorsító programok mellett... -
Kiado #812 Mi a program neve, amivel meg lehet nézni, hogy a másik mikor lépett be facebookra stb. elvileg win7-re van ilyen!? -
Orionk #811 Hello ismét ! :)
Egy másik problémám is van.
Csináltam albumokat a képeknek. Minden albumot arra tettem, hogy Mindenki láthatja, kivétel ez alól egy album.
Egyik ismerősömmel még nem jelöltük be egymást, így az ő felhasználónevével meg tudjuk nézni úgy az adatlapomat, hogy ismeretlen ként.
Ismeretlen ként nézve az adatlapomat csak azok a képeim látszódnak, amelyet profilképeknek helyeztem el.
Viszont az az album nem látszik, amit beállítottam, hogy mindenki láthat.
Erre milyen megoldás lehet?, hogy lehetne orvosolni?
előre is köszi
Az album tulajdonságainál is beállítottam, hogy mindenki láthatja, és a privacy settings-ben is beállítottam, hogy az egyes albumokat mindenki láthatja, vagy senki. De ez az album ott is arra van állítva, hogy mindenki láthatja.
köszi -
Orionk #810 Sziasztok !
Képfeltöltéssel kapcsolatban kérnék szépen segítséget.
Ezen a KÉPEN látszik, hogy az adatlapomon vagyok, és van ott 5 darab szürke téglalap, ahova képet lehet feltölteni.
Hogyan lehet oda képet feltölteni?
Először azt hittem, hogy oda csak akkor tehetsz képet, ha pl. feltöltesz üzenőfaladra képet, és megjelölöd magad rajta.
Viszont most látok olyan embereket is, akik tettek ide magukról képet, de nincsenek rajta megjelölve. Sőt senki sincs a képeken megjelölve, de itt vannak az adatlapod kezdőoldalán.
köszi -
#809 Igen, jó hülyeség az a nyíl a leveleknél. És valóban nem csak a válaszolt leveleknél van ott. Meg a válaszolt leveleket egymás alá teszi, az újabbakat külön. -
#808 óóóó mert te aztán sokat segítettél neki -.- -
#807 amíg ezt a faszságot beraktad,annyi idő alatt linkelhettél volna neki valami értelmeset is,valami infót...bár,mostanában ugye nagy duma ez a gugl a spanod,meg fasz noob vagy,mert nem használod a guglt mondókák,de szerintem nem itt kezdődik a vagánykodás -
#806 Működik a Places (Helyek) -
#805 ;) -
#804 vodafone + facebook -
#803 Nem -
Orionk #802 ti nem tapasztaltatok ilyet? -
#801 Hali.
A t-mobilról ugye ingyen lehet használni a fb-t. Múltkorában tv relámozott valamit a vodafone-nél is? Pontosan nem tudom mi, de az is valami facebook dolog.. Hallottam már mástól ilyesmit, hogy 70-es telójáról ingyen ( wifi nélkül) használta az oldalt.. Erről érdeklődnék, hogy tudtok-e valamit?
( Ha már volt hasonló kérdés, akkor bocs.. nem olvastam vissza bevallom. A szolgáltatók megnevezésével pedig nem akartam reklámozni semmit. )