Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm!

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Blekk Síp
Chat ablak megnyit, lehetõségek, kijelentkezés. Amíg vissza nem állítod, úgy marad.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Valaki tudja hogy tudom a csetet kilõni? Amint belépek egy ember egybõl rám száll, baromira idegesít.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

KI lehet lõni, hogy email cím alapján ne találjanak meg?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

kastil
Hali! Nem tudjátok, hogy a profile song miért nem mûködik? Hozzáadom uj tabot, rákattintok, de nem jelenik meg semmi, IE-vel sem, és operával sem..
Ha valaki tudja h mi van, az pls ossza meg velem!

Ha a Cool Likes oldalon bejelölök valamit, hogy tetszik, akkor Kezdõlap/Legfrisebbnél az sem jelenik meg 😞
Valakinek ötlet?

Igen, Én ott látom, pl. amit megosztottam, de másnál nem írja ki csak úgy, hogyha rámegy külön az adatlapomra, akkor látja, de híreknél nem.

precision
felül lehet rendezni idõrend szerint ("legfrissebb")
így könnyebb megtalálni a dolgokat, mivel idõrendben vannak

Bazinga!

Valakinek nincs ötlet, hogy megosztottam egy videót és ismerõs azt mondja, hogy Kezdõlap/Legfrisebb nél nem mutatja, hogy megosztottam volna, én pedig látom ott.
Adatvédelemnél az van beállítva, hogy "Mindenki" lásson mindent.
Meg nagyjából semmit nem rak ki oda 😞

LoSA
Szerintem sehogy se lehet....

chhaya
Regisztrálj egy kamu névvel, és vedd fel ismerõsnek. Sztem máshogy nem lehet.😄

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

akyyy
mint mondtam,k teljesen máshogy irja ki akkor, mintha a barátaim közös özenõfalát nézem.

piros vonal felett az én saját üzenõfalam amit te mondasz.

piros vonal alatt pedig ahogy én szeretném magamat látni.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

jhetedikj
Mondjuk Adatlap a jobb felsõ sarokban?

anno 1987

akyyy
hogy lehet megnézni a saját üzenõfalam bejegyzéseit, úgy, mintha magamnak lennék az ismerõse? mert ha A NEVEMRE KATTINTOK és üzenõfal, teljesyen máshogy irja ki, pl ha uj ismerõsöm van, nem ugy irja ki.
Fõoldalon meg ilyeneket szintén nem ír ki.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

REPS0L
leszedtem a tiltólistáról tegnap, de továbbra sem találom 😞

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

chhaya
Profil > Adatvédelmi beállítások > Tiltólisták
szerintem

REPS0L
háló!
letiltott ismerõst hogyan tudok elõhalászni megint? 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Valakinek nincs ötlet, hogy megosztottam egy videót és ismerõs azt mondja, hogy Kezdõlap/Legfrisebb nél nem mutatja, hogy megosztottam volna, én pedig látom ott.
Adatvédelemnél az van beállítva, hogy "Mindenki" lásson mindent.

LoSA
Azt tudom, hogy egyesével hogyan lehet... De nem akarok 1000 postot egyesével törölgetni! 😊

tigeroo
profilodra rámész, wall, és a postolt cuccaidnál jobbra viszed az egeret, ottlesz a kis remove fül majd megjelenik. ennyi
LoSA
Srácok... Hogy lehet törölni az összes általam POST-olt dolgot, ami az adatlapomon van?!?! Minden hozzászólást, postot szeretnék törölni! 😊

tigeroo
megvan ! köszönöm 😊
chhaya
Háát.. ha az adatlapodra mész, ott a neved alatt vannak azok fülek, hogy adatok, fényképek, stb. Ott elvileg van egy 'dobozok' fül is, talán ott.

tigeroo
azt mondom, másnak mutatja, én sehol sem találom.
megtudod mondani hol tudom beállítani?
chhaya
Adatlapon balra lent van egy hivatkozások nevû szövegdoboz, ott mutatja

tigeroo
a saját linkjeimet hol lehet megnézni amit eddig megosztottam? (mint amikor valaki az adatlapomra téved)
Blekk Síp
Ha írnak az ünezõfalamra, automatikusan oda írja ez a fos a nevemben, hogy "Köszi, hogy írtál, ha elolvastam ígérem válaszolok!"
Ezt hol lehet kikapcsolni?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

chhaya
Sorban meg kell venned minden telekméretet, nem hagyhatsz ki egyet sem.
Más tippem nincs.

kabel15
Gondoltam ez a topic jobban pörög.
Bár ez a 300hsz semmi.
na mind1. Egyébként meg vettem már házat és ugyan ezt írja.

BattleTag: kabel15#2672

akyyy
ezt miért ide? van farmville topik. legközelebb ilyet csinálsz megy a ban<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

tigeroo
írja a megoldást: házat kell venned
kabel15
Hello!
Tud valaki abban segíteni hogy miért nem tudom farmville ben fajleszteni? Megvan a VP és 20x20 telket szeretnék de ezt írja: you must perchase the homestead first

BattleTag: kabel15#2672

tigeroo
LoSA
Ezt én is kérdeztem lentebb, de... nem nagyon kaptam választ. Én egyébként nem találtam ilyen beállítást.

precision
be lehet valahogy állítani hogy az ismerõseim ne tudjanak meghívni mindenféle fos eseményre? 😊 a hajdúsításon át keresztül hívnak mindenféle lószar együttesek koncertjére
utálom mindig rámenni az esemény adatlapjára, lescrollozni a legaljára és megnyomni az "eltávolítás az eseményeim közül" -t 😊

Bazinga!

LoSA
Lassan... nagyon lassan...

Wá nekem sem jön be

every damn day

precision
nálam se jön be pedig ez azt mondja hogy megy...

Bazinga!

[HUN]Crassus
meghalt:S

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Benny04
fúú nem jön be :CC

Az érdekes, nálam haldoklik... Meg másoknál is 😄
akyyy
be

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Nektek bejön az oldal most?
matthias92
Lehet az adatlapomra az ismerõsök meg ilyen szirszarok alá egy Hívatkozások vagy ilyesmi ablakot beszúrni, ami megjeleníti a legutóbbi youtubes linkeket?

tigeroo
értem kösz.

ujabb kérdés:

adtam meg könyvcímeket, hogyan lehet beállítani hogy egymás alá rakja be mindenképpen a profilomnál (a books rész)

mert kicsit hosszabb címek és folytonosan felsorolva elég szarul néz ki...
like, comment, de igazából lövésem sincs, az is szerepet játszik h régebben neki többet írtál, többet nézted profilját. Tehát nekem volt már top newsben 0komment0like-os is.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tigeroo
mi alapján kerülnek a hírek a top news-ba?

több like, comment? mitõl függ hogy "mi kerül feljebb"?

(ha pl. kapcsolatban vok 1 illetõvel akkor az õ híreit jobban mutatja?)
tigeroo
ja ú nemtom
dee én a személy leírásra gondolok, nem a falra

tigeroo
hát nekem operával nem rak olyan "thumbnail" képet ha linkelek, IE-bõl kell fecebookra linkelni hogy legyen kis ablak...