3646
www.facebook.com
  • Kiado
    Ez már lenn van, de nem látom ennél, hogy ki mikor lépett be meg hasonlók, annál a facebook pad-nál pedig ilyenek is vannak.
  • AntiHero
    ez, hogy működik? Elvileg telepítettem. (firefox)
  • jhetedikj
  • Kiado
    Nemtudjátok mi a program neve, amivel meg lehet nézni, hogy pl. ki mikor lépett be facebookra stb.
    Valami "Facebook Pad"-ot hallottam, de erre nem találtam semmit neten...
  • N o N a m e
    ez igaz! én is aktívan csevegek egy csajjal, akit egyik ismerősöm bejegyzésénél "ismertem meg". A baj csak annyi, hogy 200 km a különbség kettőnk között...
  • AntiHero
    Az van, hogy pár hete tök véletlen egyik ismerősöm postjánál írogattam és felfigyeltem egy csajra aki szintén irt ott kommentet. Elkezdtem viccesen reagálni a kommentjeire. Aztán már PÜ-be folytattuk a társalgást. Majd ő felvett msn-re. 2 hétig kb húztuk egymás agyát. Majd pont most pénteken találkoztunk is (másik városba lakik /10km/). Eddig tökéletes minden. A lényeg, hogyha magadat adod Fb-n, akkor nem lesz csalódás az első találkozásotok se.

Hihetetlen, de igaz :D (helyesírásért bocs, telefonról vagyok :D)
  • PesSim
    Jelöld be ismerősnek nyugodtan, max nem fogadja el, ne csinálj belőle nagy ügyet. Írj rá nyugodtan, mit veszthetsz, ha úgysem találkozol vele?
  • Kly

FB adatlap alapján tudom, hogy melyik településen lakik, de konkrétan nem tudom az utcai/házszámot.

#991 Tudom, hogy nincs neki - ugyancsak FB adatlap alapján, amihez csak korlátozott hozzáférésem van hozzá ugyan, de a lényeget látom. A személyes adatok valszeg nem évültek el, mivel pénteken frissítette a profilját.
  • gruber trans
    üdv mindenkinek.valaki nem tudja hogy mért nem tudok facebookra fellépni sony ericsson-on?(ingyenes verziora)kössz
  • Tigristank
    Azt tudod egyáltalán, hogy van-e pasija?
  • jhetedikj
    Ha tudod hol lakik menj oda és kérd meg az apjától a lány kezét!
  • Kly
    Utcán aligha futnék össze vele véletlenül, mivel nem egy településen lakunk, bár a távolság teljes mértékben elhanyagolható minden más szempontból- durván 5 km-re lakik tőlem. Az ismerős megkérős dolog pedig korántsem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik, nem nagyon tartom velük a kapcsolatot, kicsit hülyén vennék ki magát, ha ilyen jellegű szívességgel állnék oda eléjük. A lány viszont régóta tetszik, nem szívesen mondok le róla egykönnyen.
  • tigeroo
    Én már viszonylag régóta ismerem látásból, de ő nem hiszem, hogy ismer engem.

akkor miről beszélünk? sztem felejtős még a nyomozgatás. nekem is volt ilyen kiszemeltem, a legjobb ha megkéred valamelyik közös ismerősöd hogy mutasson be neki. vagy ha erre nincs lehetőség (annyira nemvagy jóba velük) akkor = ha naponta látod akkor egyszer menj oda megkérdezni az időt (tölteléknek gyorsan elhadarhatod aranyosan hogy bocsi ne nézz idiótának csak lemerült a telóm vagy valami kifogás) a lényeg hogy ne tartsd fel... utána már köszönhetsz rá messziről legközelebbi találkozáskor, ha látod hogy mosolyog meg ilyesmi akkor jelöld be
  • Kly
    Egy érdekes kérdésben vagyok kíváncsi a véleményetekre, tapasztalaitokra, tanácstokra.

Facebookon kinéztem egy csajt magamnak, a terv természetesen az, hogy elhódítsam a szívét :)
    Bár nekem nem ismerősöm, de van 6 közös ismerősünk (köztük a húgom és néhány volt ált. iskolai osztálytársam). Én már viszonylag régóta ismerem látásból, de ő nem hiszem, hogy ismer engem.
    Egy barátom azt tanácsolta, hogy bökjem meg és küldjek neki egy levelet (röviden olyan tartalmút, hogy megtetszett a bájos arca, szimpatikusnak tűnik és végül is emiatt böktem meg).
    Neten kicsit utánaolvasgattam én is a témának, főként külföldi oldalakon találtam ezzel foglalkozó cikkeket, ahol inkább azt írták, hogy először csak jelöljem be ismerősnek és egyelőre ne küldjek semmilyen levelet, mert az csak összezavarná. Az első és egyik legfontosabb lépés az, hogy egyrészt realizálja, nem vadidegen vagyok (vannak közös ismerőseink), másrészt így teljes mértékben rendelkezésemre áll majd az adatlapja. A következő lépés ezután, hogy egyetértek a kommentjeivel, majd mikor lelkileg hullámvölgybe kerül, akkor kell lecsapni rá.
    A két legnagyobb problémám ezzel a verzióval, hogy nem ír alternatívát arra az esetre, hogyha a csaj elutasítja az ismerősfelkérést, valamint ez a metódus kicsit lassúnak tűnik ahhoz képest, hogy ez csak a bekebelezés első fázisa.
    Annyit még hozzátennék a dologhoz, hogy neten korábban még soha sem ismerkedtem, viszont jelenesetben csak ez kivitelezhető.

Volt már valakinek hasonló esete? Ha igen, abból mi sült ki?

• ajem kisa
    Helo!
    Ha valaki az ismerőseim közül megoszt egy videót és nemtudom lájkolni akkor ez mi? Letiltott vagy mi? A többieknél kintvan a lájk lehetőség!
  • N o N a m e
    ha Tetszik! ;)
  • cargame
    En angol nyelven hasznalom, de itt csak siman like van :D:D
    Valtsak at magyarra? Erdemes?
  • banok
    Élőben chatelni nem menő már
  • Lyukasbogrács
    http://www.facebook.com/search.php?type=users
    itt be lehet írni a megyét is
  • Dean Winchester
    egyszer megtaláltam hogyan lehet megye szerint is keresni facebookon de most nem jövök rá merre is van ez :D help pls! :(
  • N o N a m e
    annak is érzem magam :)
  • jhetedikj
    Nekem nem törlődik semmi, minden régebbi beszélgetésem is ott van.
  • Megtörhetetlen
    nem de van egy kiegészítő amit ha felteszel itána már menti, egyébként minden nap kitörlődnek... mármint minden nap 24:00-kor.. Keress rá google-ben hogy facebook chat history és találsz majd pár kiegészítőt, én egy chrome kiegészítőt tettem fel, ami egy facebookos alkalmazással van kapcsolatban, és nagyon JÓ :) csak ajánlani tudom! Csak azt nem tudom hol tárolódnak ezek a beszélgetések, a gépemen-e vagy van egy külön adatbázisa valahol??? Mert mintha egy honlappal is kapcsolatban állna...
  • LoSA
    +1!
  • Aspyrin
    Akkor Te egy igazi vesztes lehetsz. :)))
  • N o N a m e
    én már több hónapja bökdösök 2-3 csajjal folyamatosan. Én bökök, visszaböknek, én bökök, stb :)
    Egyetemen minden nap látjuk egymást (ha ott vagyok), viszont élőben csak köszönünk egymásnak. Facebook viszont egész jól elcsevegünk :)
  • jhetedikj
    Lementi! üzeneteknél megtalálod
  • Tigristank
    Egyesek szerint szexuális felkérés. :D
  • Dean Winchester
    tényleg az mi lenne?:D
    vagy megpókolom , vannak iylenek is az mire jó? XD
  • Tigristank
    A megbökést nem lehet visszavonni igaz? :D
  • qtab986
    A Facebook nem menti el valahova a Chat előzményeit?
  • Yan
    hibernálja magát, majd újra belép :)
  • Cat 02 #968
    Csak, ha mindkét félnek.
  • cargame
    Letezeik az az alkalmazas ami kijelzi, h ki latogatta meg az adatlapomat? Vagy csak akkor ha mindket felnek van egy ilyen alkalmazasa.
  • N o N a m e
    nekem olyan van (hála nektek!) és van egy csaj, akit minden 3-4. napban jelez, hogy eltűnt az ismerősök közül. Ilyenkor mi történik vele?
  • jhetedikj
    nem kap, kivéve ha van olyan bővítménye feltelepítve ff-ben ami jelzi
  • Dean Winchester
    egyébként ha törlöm akkor ő róla kap értesítést?
  • Dean Winchester
    köszi , erre a lehetőségre nem is gondoltam :/
  • Cat 02 #962
    ŐŐő, Account / Edit friends, aztán ott ki x-eled.
  • Dean Winchester
    hogy a fenébe tudok egy ismerőst törölni? :D pl. véletlen megjelölök valakit de ő visszaigazol akkor ismerősőm lesz, de én nem szeretném