Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én egyszerûen azt nem értem, hogy mibõl kapja a pénzt a facebook?
Mibõl jön be neki a pénz?, mibõl tartja fenn magát?
Mark Zuckerberg kitalálta az oldalt, amikor egyetemista volt. Ez szép és jó, de nem értem, hogy mibõl gazdagodott meg? mibõl jött neki a pénz?
mert már milliomos, ha nem milliárdos.
mit tudtok ezekrõl a dolgokról?
köszi
üdv.,
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
anno 1987
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
http://drinfo.hu/hirek/hirtallozo/98/11387-i-like-it-facebook-es-a-mellrak-elleni-kampany
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
azt hogy kiírja a párod nevét így tudod beállítani
Adatlap/adatok->szerkeszt/kapcsolatok/családi állapot és kiválasztod a nevét a listából
remélem tudtam segíteni
anno 1987
csak azoknak nem veszi a pénzt, akiknek nincs pénz a kártyájukon
hogy meg legyen nevezve a párom... sehol se találom, pedig bejelölt (és ezért énse tudom beírni õt mert kiíra hogy várakozó kapcsolati címke vár az oldalamon)
anno 1987
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Azt meg tudjátok nekem mondani hogy alkalmazásokat amik már engedélyezve vannak hogyan lehetne letiltani/törölni?
olyanra gondolok, hogy pl valakinek új ismerõse lett
nem, nem akarom az egész embert blokkolni a falról, csak az ilyen típusú üzeneteket
lehetséges?😊
Bazinga!
regisztrációnál meg tölts ki minden adatot (minden mezõt), és ha rányomsz a regre, tekerj felülre (vagy alulra) hogy nem ír e ki vmi hibát/hiányosságot
Bazinga!
Miért nem enged regisztrálni a Facebook-ra??? Próbáltam Freemail-el, Citromail-el, 10 perces e-mail-el, meghivóval de semmit se csinál, ha rányomok a Reg-re. <#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM