3646
www.facebook.com
-
Narusco #1040 ez igaz, és azon taggelnek be akiét megnézted?
#1031-re valaki? -
#1039 Segítségeteket szeretném kérni!
Létrehoztam FB-n belül egy oldalt... Az a gondom, hogy NEM tudom ajánlani az ismerőseimnek. Hiába nyomok rá, hogy "Javasolom ismerőseimnek", kiválasztom őket, utána elküldöm a "meghívót", de az a gond, hogy meg SEM kapják! :) Mi van most? Miért nem? :) Tud erről valaki, valamit? -
#1038 a mások általi tagelést kéne valahogy kikapcsolni, akkor jó lenne. azt lehet valahol? -
#1037 épp ezzel a kérdéssel jöttem most én is ide :S -
#1036 na már tagelnek befele ilyen "ki nézte az adatlapod" képeken :@@@
ezek ellen mit lehet csinálni? -
Narusco #1035 nekem is ez van, ne csicskásodjon már el hogy nem lehet képeket nézegetni -
Dean Winchester #1034 no adatlapomra klikkelek nekem csak olyan van,hogy üres négyzet félét látok és kész ,de bezárom és ujra nyomom és jó szokott lenni -
#1033 Nekem legalább 2 hete van ez, 1x jó 10x nem! A kezdőlapra bármikor mehetek, de a saját adatlapom "nem elérhető, vagy elgépeltem", aha csak egy klikk volt az "adatlap" szövegre...pfff! -
#1032 Mi most ez, hogy ha egy olyan embernek akarom megnézni a fényképeit akit nem ismerek, akkor be kell jelentkeznem újra?:O Nektek is ez van? -
Narusco #1031 hogy lehet valakinek a jogát elvenni attól, hogy irhasson a falamra? lehet ilyet egyáltalán? mert nem találtam. -
Aspyrin #1030 nekem tegnap volt ilyenben részem, türelem. :) -
#1029 A fiók ideiglenesen elérhetetlen.
A fiókod pillanatnyilag nem elérhető az oldal problémája miatt. Reméljük hamarosan megoldódik. Kérjük próbáld újra pár perc múlva.
kurva annyát ... :S már fél órája -
Dean Winchester #1028 de miért akarod véglegesen törölni ? :D mi lehet ennek az oka ? :S -
#1027 csak ideiglenesen lehet törölni (vagyis megszűnsz létezni, de ha újra belépsz, mintha mi se történt volna, mindened megmarad)
vagy törlöd magad visszaállíthatatlanul, ilyenkor megszűnsz létezni, törlődik mindened, be se fogsz tudni lépni újra. viszont így se törlődsz teljesen: kérsz új jelszót, és újra be tudsz lépni, újra létezel, mint szűz regisztrált.
remélem jól fordítottam :D -
#1026 en ugy hallottam nem lehet :/ -
#1025 Segítsetek légyszives! Hogyan tudom véglegesen törölni az accountomat?
A deaktiválást megtaláltam, de én végleg törölni szeretném. -
#1024 nevnapot nem hiszem, ilyen is csak nalunk van :D legalabbis akkor nem kapsz nagy ajandekokat, szoval folosleges... :DD -
Cat 02 #1023 Jobb oldalt szokta.
Meg valahol be lehet állítani, hogy minden hét elején küldjön egy levelet, hogy kinek lesz. -
Dean Winchester #1022 olyan nincs facebookon,hogy oldalt vagy valahol írja ,hogy kinek van szülinapja vagy névnapja az adott napon? -
#1021 elvagy magaddal? forever alone effektus! :DDD -
#1020 Látni nem látod. Írj ki valamit az adatlapodra és akkor a telefonról válaszolhatsz is egyből rá és után megint írhatsz a gépről stb..., tök jó én is így szoktam :) -
ntex #1019 Szal akkor jelzi -e nekem mobilon ha gépről bejelentkezek :D -
ntex #1018 Mármint ha mobilról felmegyek. -
ntex #1017 Szasztok
Egy olyan kérdésem lenne hogy ha gépről belépek facebookra be lehet állítani valahogy hogy a mobilomon kiírja ? Vagy ha éppen fent vagyok azt jelzi nekem ha valaki belép gépen a facebookomra ? -
#1016 más:
van már megint valami buzi alkalmazás amivel tagelik aki nézte xy profilját
Check Who Views Your Profile http://bit.ly/ffLVR5
ezt valahogy meglehet előzni? faszkivan amúgy az ilyen ismerőssel :@ törölném a gecibe legszívesebben, azért ennyi faces etikett már lehetne mo-n is -
#1015 fú köszi -
#1014 Profil > Adatvédelmi beállítások > Beállítások megtekintése -
#1013 a művészetek és szórakozás résznél belehet valahogy állítani a láthatóságot?
pl. pár zenekart belájkolok, hogy kapjam tőlük a friss postokat, de nem akarom hogy az ismerőseim lássák ezt az adatlapomon (hogy pl. zenénél ottvan xy. zenekar), sőt, minimál adatlapot akarok és egyáltalán nem akarok kedvenc bandát/könyvet/filmet mutogatni, de ettől függetlenül szeretnék tőlük ugyanúgy üzeneteket kapni.
ezt meglehet oldani valahogy? -
#1012 Csak a célszemély, még te magad se fogod utána látni. :D -
Dean Winchester #1011 ha megbökök valakit akkor azt mindenki látja vagy csak a célszemély? :D -
#1010 a másik:
ismerős adatlapján bal lent, "ismerős törlése", és alatta "személy jelentése/tiltása" ha azt akarod h többet ne is lássátok egymást ;)
nem kap róla, hacsak fel nem tett egy scriptet -
Orionk #1009 ha kitörlöm, akkor ő észreveszi?
kap róla jelzést? -
Dean Winchester #1008 ezt kérdeztem én is nemrég :)
profilom -> ismerős szerkesztése -
Orionk #1007 Sziasztok !
Az ismerősök közül hogyan lehet valakit kitörölni?, azaz eltávolítani az ismerőseim közül, mintha nem is jelöltük volna vissza egymást sosem?
köszi
üdv., -
#1006 Itt is jönnek már a spamek... egy ismeretlentől kaptam:
Szia!
Az egyik ismerősömnek, Ádámnak meséltem, hogy épp irodabővítés előtt állok és jó kiállású, ambiciózus fiatalokat keresek, adatrögzítés, személyi asszisztens és középvezetői munkakörök betöltésére. Ekkor elsőként a te neved merült fel és azt mondta, hogy nézzelek meg facebook-on mert szerinte alkalmas lennél valamelyik munkakör betöltésére.
Kb. 80-120 ezer Ft-os kereseti lehetőség és bármelyik munkakör végezhető egyetem/ főiskola mellett is.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed akkor küldd át a számod és megbeszéljük a részleteket! -
#1005 Facebook Keyboard Shortcuts Gyors billentyuzetek.
kedina7: Nem reklamozunk vannak biztos ismerossok stb. facebookon akiknek ha elmondod meglehet szavazni is fognak, forum nem erre szolgal hogy sajat javunkra szolgaljon. -
kedina7 #1004 Sziasztok! Szükségem lenne a segítségetekre! Egy menyasszonyi ruhát szeretnék megnyerni! Nagyon nagy szükségem lenne a szavazatokra!!
http://www.facebook.com/?ref=home#!/event.php?eid=186281024750362
-
#1003 Már nem aktuális! -
#1002 Jó reggelt!
Hogyan lehet Facebook regisztrációt törölni? Előre is köszönöm a válaszokat. -
Kiado #1001 Amúgy ték