Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok !

Én egyszerûen azt nem értem, hogy mibõl kapja a pénzt a facebook?
Mibõl jön be neki a pénz?, mibõl tartja fenn magát?

Mark Zuckerberg kitalálta az oldalt, amikor egyetemista volt. Ez szép és jó, de nem értem, hogy mibõl gazdagodott meg? mibõl jött neki a pénz?
mert már milliomos, ha nem milliárdos.

mit tudtok ezekrõl a dolgokról?

köszi
üdv.,

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

jhetedikj
van olyan, hogy fényképek feltöltése, és amikor ott látod, hogy ki tudod választani a képeket mellette van a "Próbáld az egyszerû feltöltést!" szöveg, próbáld meg ott

anno 1987

Tyler1
fényképet csak nekem nem enged feltölteni? állandóan lefagy közben.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Régen találtam egy Fórumot a FAcen, most seholse találom pedig magyar nyelvû volt, valaki?
Benny04
képzeld el, hogy úgy írtam be -.-

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

LoSA
Nem tudjátok, hogy... Mi ez a "I like it on my...." Mi ez a hülyeség? Egyre több ismerõsöm írta ki... 😊

tigeroo
ja közben megnéztem csak nem írta ki pirossal hogy van új "függõség"
0.facebook.com ot kell beírni és jó lesz az

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

akyyy
nekem akkor kiirja hogy kapcsolodási hiba. igaz régi samsung telon😄 meg ma felmnetem 1510-ftal iwiwre, bejelentkeztem, megnéztem mennyit vett le, hát maradt 1140 ft :S

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

jhetedikj
nekem sok ismerõsöm úgy facebookozik telefonról úgy, hogy nincs egy vasuk sem

anno 1987

jhetedikj
ott van bal fent a FACEBOOK felirat mellett két emberszerûség arra katt és ott tudod megnézni kik jelöltek be és tudod visszaigazolni õket

azt hogy kiírja a párod nevét így tudod beállítani

Adatlap/adatok->szerkeszt/kapcsolatok/családi állapot és kiválasztod a nevét a listából

remélem tudtam segíteni

anno 1987

Benny04
az egy nagy faszság, én egyszer felmentem, és levett 300 forintot -.-
csak azoknak nem veszi a pénzt, akiknek nincs pénz a kártyájukon

tigeroo
hogylehet a kurva magyar facebookon visszaigazolni a kapcsolatot?
hogy meg legyen nevezve a párom... sehol se találom, pedig bejelölt (és ezért énse tudom beírni õt mert kiíra hogy várakozó kapcsolati címke vár az oldalamon)
csalás

Mindegy, elkezdtem keresgélni 30-as mobillal rendelkezõ ismerõst de még nem jártam sikerrel. Legjobb barátnõm nem meri kiadni a számát mert fél hogy ez valami család, egy másik ismerõsöm számát meg nem fogadta el a rendszer mert az illetõ ezzel a telcsiszámmal van beregelve a Facebook-ra.

Pech. <#conf>

jhetedikj
Nekem nem kér semmilyen telefonszámot. Nem tudom, hogy nálad akkor miért.<#nemtudom>

anno 1987

Amúgy azt hallottam hogy a T-Mobile hálózatából ingyen lehet Facebook-ozni, lehet hogy van valami összefüggés. Ettõl persze nem oldódik meg a gondom.

A gépemrõl, nem használok mobilinternetet.

jhetedikj
Most telefonról nem tudsz bejelentkezni, vagy a gépedrõl?

anno 1987

Hétvége óta nem tudok bejelentkezni a Facebook-ra mert van egy új szabály, biztonsági okokból meg kell adni a telefonszámunkat, kapunk rá SMS-ben egy ellenõrzõ kódot amit be kell írni a megfelelõ mezõbe és a továbbiakban zökkenõmentesen használhatjuk a Facebook-ot. Megadtam a magam és párom mobilszámát de állandóan sikertelen volt az ellenõrzés. Sok kísérlet után beleolvastam a szabályzatba és kiderült hogy a rendszer 30-as mobilt fogad el... Ez elég nagy szemétség, már kibosszankodtam magam. Amúgy sok Facebook-os felhasználó jelezte ezt a problémát, csomóan szívtak miatta.

Blekk Síp
AAaaahHhaaa, köszi! (=

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

chhaya
A megjelölést törölheted, és akkor a képet sem fogja megjeleníteni a tieid közt

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Blekk Síp
A fényképeim között nem lehet törölni azokat amiken mások által vagyok megjelölve szereplõként?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

jhetedikj
de egyszer bejön, máskor meg tölt fél órát és semmi...áhhh

anno 1987

banok
mostanában van úgy, hogy túlterheltek.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

jhetedikj
nekem is ez van, most is:S

anno 1987

oliwwer
Szar. Belépek, de nem tölti be a fõoldalt.
jhetedikj
nekem is volt ilyen, de egyszer csak megjavult

nektek, most a facebook?

anno 1987

tudna vki segíteni abban h miért nem tudok új profilképet feltölteni? tegnap kitöröltem a régimet és azóta akárhogy próbálkozom, csak tölt és tölt... :/ már mindenhol próbálkoztam de eddig eredménytelenül 😞

LoSA
#342-ben kaptál választ!

próbáld másik böngészõrõl másik géprõl

Peetboy
Tud valaki választ adni a kérdésemre?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Phrase alkalmazás.

Törölt felhasználó
ÉS amit lájkolni lehet, olyat hogyan tudok készíteni?
tigeroo
poke "statisztikát" lehet valahol nézni?😄
ezer kösz!
tigeroo
jobbfelül: account >> application settings

és kiXeled
Hali!

Azt meg tudjátok nekem mondani hogy alkalmazásokat amik már engedélyezve vannak hogyan lehetne letiltani/törölni?
tigeroo
közben találtam angol írást a témában, sajna igazad van
LoSA
Nemhiszem...

tigeroo
törölt linket valahogy visszalehet még hozni?

(amit kitöröltem a wallról)
Benny04
hm az mért van, hogy egy pár ismerõsöm csetpartnerlsitáján egyszerûen nem vagyok fent, és õk sincsenek nekem fent? :o

precision
én arra lennék kíváncsi hogy az üzenõfalrõl (vagy nemtom hogy hívják) hogyan lehetne bizonyos eseményeket elrejteni
olyanra gondolok, hogy pl valakinek új ismerõse lett
nem, nem akarom az egész embert blokkolni a falról, csak az ilyen típusú üzeneteket

lehetséges?😊

Bazinga!

yugoslave
Erre én is kíváncsi lennék, mivel rámszállt pár ember és tudják az email címem... egyébként a legegyszerûbb ha megváltoztatod a fb profilhoz tartozó email címed (profil/kapcsolatok/email cím) pár billentyûleütés+ klikk 5 perc sincs az egész. Ha ma nem jövök rá, hogy hogyan kell beállítani hogy email cím alapján ne lehessen megtalálni, akkor én is email címet cserélek ma.

precision
hát nemtom, próbálkozz gmail -el, amúgyis az a legjobb mailszolgáltató 😊
regisztrációnál meg tölts ki minden adatot (minden mezõt), és ha rányomsz a regre, tekerj felülre (vagy alulra) hogy nem ír e ki vmi hibát/hiányosságot

Bazinga!

Peetboy
Sziasztok!

Miért nem enged regisztrálni a Facebook-ra??? Próbáltam Freemail-el, Citromail-el, 10 perces e-mail-el, meghivóval de semmit se csinál, ha rányomok a Reg-re. <#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM