3646
www.facebook.com
-
#1080 szevasztok
nektek volt már olyan, hogy egy ismerősötök számotokra eltűnt a facebookról? értem ezalatt, hogy olyan mintha kitörölte volna magát a rendszerből, csak az a gond, hogy nem törölte ki, de én mégse látom.. olyan mintha tényleg törölte volna magát.. már másodjára történik ez, ugyanazzal a személlyel, elsőnek még jó volt mert ő látott engem és vissza tudott jelölni, de most hogy eltűnt már ő se talál a facebookon, tehát számára is olyan mintha én töröltem volna magam faceről.. de ha belépek egy ismerősöm facebook accjával, akkor ha beírom a nevét a keresőbe előhozza az adatlapját.. -
#1079 miez az új kérdezős faszság? -
Orionk #1078 Facebook-on jobb oldalt szokta mutatni, hogy kinek van születésnapja.
Mellette meg arra is lehet kattintani, hogy az összes születésnapost meg lehessen nézni.
rámegyek az összes szülinaposra, de csak az elkövetkezendő születésnapokat lehet megnézni.
Azt hogyan lehet itt megnézni, hogy pl. az elmúlt 1-2 hónapban kinek is volt a születésnapja, és mikor?
köszi -
Dean Winchester #1077 3 év nagyon sok idő :) -
gregtom6 #1076 Hy all!
Vicces ez a topik, tükrözi a topik elején, hogy még mennyire idegenkedett mindenki a Facebooktól...
Itt ezen az oldalon meg már minden arról szól, h Facebookon mi van:) -
#1075 rákattintottam, de nem történt semmi... esetleg ha linkelnéd! -
#1074 Kösz, de nem! :) -
kishandris #1073 http://apps.facebook.com/herolegend/?ftype=flyfish&uid=100000859364697
kattints rááá!! -
#1072 Amire te gondolsz, arra szerintem külön nincsen összegző lap. Ha vissza akarod vonni a bejelöléseket, akkor azt csak konkrét személyek adatlapján tudod megtenni egyesével. -
#1071 Itt csak azok vannak nekem, akik engem jelöltek be. De azok hol vannak, akiket én jelöltem be? De még nem fogadták el... -
#1070 Azt hiszem ez kell mindkettőtöknek:
https://www.facebook.com/friends/edit/?sk=requests -
#1069 Srácok, azokat az embereket hol lehet megnézni, akiket BEJELÖLTEM, de nem fogadták még el és esetleg visszavonnám a bejelölést? thx -
#1068 Ha valakit tiltottam akkor azt, hogy tudom újra bejelölni? Mert nem jön be ha rákeresek :S -
Dean Winchester #1067 ez érdekelne engem is , én próbáltam de nekem nem jött össze :( -
#1066 Az üzenőfalon lehetséges animált gif- et megosztani?
Ha igen, hogyan? -
#1065 Ez a "See who views your profile" spam áradat vmi hihetetlen. -
cargame #1064 Nincs ! -
#1063 Facebookon van olyan alkalmazás vagy valami ami segítségével láthatom hogy ki nézte meg ma a profilom? (mint MyVipen a látogatók) -
Aspyrin #1062 és ráadásul káros is :) -
Narusco #1061 kamu az egész. -
cargame #1060 Hello!
Most latom, h vmi olyan cucc terjed, h kiposztolja h kik latogattak legtobbszor az adatlapjat....ez lehetseges??? Kii rja h xy 1500 szor, kj 5632 szor...meg ilyenek. -
zotja22 #1059 hali. sűrgős segítség kell gyerekek :(
nem tudok belépni fészemre..beirom a jelszóm és semmi. nem fogadja el a jelszóm :S
feltörték volna?
hogy lehet megoldani,hogy ujra beléphessek? -
Dean Winchester #1058 mintha lett volna már ilyen kérdés ,de hol is tudom beállítani ,hogy ne kapjak mindnekitől infokat facebookon? -
#1057 kezdőlapon a Legfrissebbre katt, és Beállítások szerkesztése menüben -
#1056 Sziasztok. Egy felhasználót letiltottam oly módon hogy ne lássam a bejegyzéseit vagy üzeneteit az én kezdőlapomon. Ezt vissza lehet csinálni? Hogyan? -
Dean Winchester #1055 mekkora szar márrrrrrr
beszélgetsz valakivel folyamatosan akkor idő után bedobja, hogy zaklatod a másikat mert tul gyorsan irsz és lehet kitiltanak -.-
sokáig irogatni kell a kódsort amit látok majd véletlen elkurtam mert hallgatás alapján akartma beírni és tessék xD
remélem nem sokáig tiltanak ki -.-
You are not permitted to do that. -
#1054 aha, hát ez érdekes azért köszi -
#1053 pedig nekem így van:
-
#1052 nekem nincs ilyen opció, hogy felhasználónév :\ -
#1051 Profil>Fiókbeállítás>Beállítások>Felhasználónév
visszaállítani nem lehet a régit és csak egyszer módosítható -
#1050 hogy tudom visszaállítani a userid-met sorszámra? mert régen megadtam egy egyéni nevet, de most már nem találom ezt a beállítást -
geo91 #1049 lol, már jó is. :D -
geo91 #1048 már vagy fél órája elérhetetlen az accountom...
-
Dean Winchester #1047 vedd szó szerint :D
megbököd xD
kap egy jelzést és csak ő kapja
ha ugy gondolja akkor visszabök xD
nyers fordításba sztem
mintha egy csaj melletted lenne és akarattal picit megbököd,meglököd XD -
#1046 semmit. azt hogy "hé megböktelek" -
#1045 Sziasztok, mit jelent megbökni valakit a FB-n.? -
Narusco #1044 semmi baj -
Dean Winchester #1043 nagyjából megvan , bocsi -
Dean Winchester #1042 fotót hogyan tudok törölni? :$ -
#1041 ez valami járvány? én is kaptam a tegnap ilyet :( de gyorsan kitöröltem a jelölést :D)