Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
utálom hogy egyesek kiírják hogy "jaj ezt de elszúrtam😞" meg "ideges vagyok:@"

rákérdeznek üzifalon hogy mi a baj "smmi semmi/majd msnen" pff...

faszom a sok képmutatásba 😄
sziasztok facebokkon hol lehet megnézni h kit jelöltem be?

Ne lépj be más mobiljáról, lol

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

jhetedikj
ha valaki a telefonról belépett facebookra, egy kis trükkel vissza lehet keresni a jelszavát, legalábbis az én mobilomon(Nokia 2700 classic) ezt meg tudom csinálni 😊

anno 1987

tigeroo
facebookon vannak ilyen supermarios meg mittomén milyen NES alkalmazások...kérdés: RPG van-e? zelda, final fantasy, diablo vagy valami hasonló

más: az appokat most hol lehet törölgetni?
tigeroo
XD
akyyy
ird le ide

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

jhetedikj
találtam egy biztonsági hibát, a facebook mobilos oldalán, hol tudom ezt bejelenteni?

anno 1987

tigeroo
jah, a like, comment stb. rész meg világosabb kék lett.... :@

had vakuljunk
jhetedikj
HöfEE
Az üzenõfalon kisebbre állították a betûtípust, valamint a színe is fekete lett (eddig nagyon sötét szürke volt) elég ótvarul néz ki.

Tyler1
kicsit bugos a chat is, annak ellenére, h nem vagyok bejelentkezve soha, néha mutatja pár másodpercre, h kik vannak fenn.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

RS

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Tyler1
pár nap? hát nekem már heteknél jár ez az állapot, viszont emailen keresztül legalább a képet tudok feltölteni.

HappyHunter
Örök hála 😄

Be happy. :) Running!

HappyHunter
Pár hónapja nekem is ezt csinálta, pár napon belül megjavult.

Tyler1
nekem csak egyszerûen leáll az oldal, vagy tölt egy 5 percet aztán kiír vmi hibaüzenetet. de ez nem csak profiloknál van, hanem majdnem mindennél. fényképeket nem tudok feltölteni, ha vki ír egy kommentet, nem jeleníti meg vagy csak x nap után, stb...
kibaszott instabil, szar, bétának is megalázó oldal ez, csak felidegesíti az embert komolyan mondom. és ebbõl lett milliárdos pár egyetemista kocka...nevetséges.

HöfEE
Akárhányszor meg akarom nézni valaki profilját kidob a rendszer és újra be kell jelentkeznem, ami marha idegesítõ, nálatok is ez van?

precision
értem, köszi szépen

Bazinga!

tigeroo
ez az új chat buddy fül de idegesítõ lett :S
Tigristank
Ha van 1 kis nyíl elõtte, akkor az azt jelenti, hogy a tiéd volt az utolsó üzenet abban a blokkban. Továbbá, szerintem nem lehet megnézni, hogy elolvasták-e a levelet.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

precision
vhogy lehet azt látni vagy jelzi valahogy a facebook ha elolvassa valaki az levelet amit küldtem neki?
ill. nézem a kimenõ leveleimet, és némelyik elõtt van egy kis szürke nyíl, némelyik elõtt nem... elõször arra gondoltam, hogy olyan üzenetek mellett van amire válaszoltak... de nem, mert olyan mellé is odateszi, amire még nem írtak vissza

hm?

Bazinga!

chhaya
Ez..

Ha szerelmes vagy ird ki, hogy PÁRIZS
Ha szingli, ird ki hogy NEW YORK,
Ha van baratod ird ki, hogy LONDON,
Ha boldogtalanul vagy viszonzaltanul vagy szerelmes ird ki hogy FRANCIA!
Küld el ezt minden lány ismerõsödnek ,de FIUKNAK NE
Ez azért van, hogy kicsit összezavarjuk a fiukat! 😛

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Benny04
lájk 😄

smith09
Nekem nem tetszik. 😊
Töröltem magam !
jhetedikj
figyelek😛

amúgy nekem tetszenek ezek a dolgok, én ezért nem törölném magam

anno 1987

Nem tudom, hogy volt-e már, én csak most találkoztam ezzel, némelyik pont szar, némelyiken meg szarrá röhögtem magam:

A kulturált Facebook-felhasználó 18 pontja
http://mandiner.blog.hu/2010/08/18/a_kulturalt_facebook_felhasznalo_18_pontja
smith09
Persze - persze igazad van és tudom h van ez a funkció de mikor mondjuk van 50 ismerõsöm kb. akikkel akár még tartom is a kapcsolatot mert ismerem õket, de naponta jelenik meg kb 4 -5 új arc aki bejelöl közben meg életemben nem beszélt velem, de már látott mondjuk a Spárban :-) egyiket sem jelölöm vissza és csak gyûlnek - gyûlnek és semmi értelmét nem látod az egésznek.
precision
emiatt kár volt magad törölni, hisz lehet blokkolni dolgokat, és akkor nem jelenik meg nálad 😊

Bazinga!

smith09
Na ! :-) Megjegyezted ?

Igen, az információ hatalom. Csak tudod mikor egy oldalon keresztül azt látod h az egyik barátod kedveli a másik állapotát illetve kedveli a fényképét meg hozzászólt a 48. ként egy eseményhez, abban már semmi jót nem látok.
jhetedikj
pedig egy rendõr már csak hivatásból is sok információt szerezhet onnan, ki tudja mikor lehet rá szükség 😊

anno 1987

smith09
Nekem tetszett a facebook , egész addig amíg nem jött a sok - sok hozzászólás meg üzenet, beszéljék meg privátban nem kell arról az egész világot értesíteni.Illetve feleslegesnek tartom azt teljesen ismeretlen emberekkel közölni ki melyik képet kedveli meg hogy szívet küld a másikat. Töröltem magam 2 hónap után, nem hiányzik, helyette sok más hasznos dolgot csinálok.
HappyHunter
elõbb I like it on the...
ma meg már mindenkinek London Párizs stb van a státuszába írva 😄
MIEZ? 😄

Bizony úgy mûködik, hogy fizetnek a google-nak és ezért kiemelik õket, mindenki aki rákattint az õ hírdetésükre akkor levon 1-et.
Te nem tudod, hogy mások mennyit fizettek be, ha pl. valaki 51 kattintásnyit és te meg 50-et, akkor csak 2. helyre fogsz kerülni.

Írd be, hogy Taxi. Nekem pl bejön 3 szponzoráld hirdetés kiemelve az elején. + jobb oldalt is tele van.
Amit te írsz az más, a kiegészítés nem hiszem, hogy az alapján történne, max a keresési elõzményeid alapján rakja sorrendbe (vagy abc 😄)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ha elkezdek begépelni valamit google-ba, akkor nem azért ugrik elõre a keresési listában valami, mert fizettek a google-nak.

Ha elkezdem begépelni, hogy magyarország, és még csak a magyar-t írtam be, akkor a lista elején meg fog jelenni magyarország. Nem hiszem, hogy azért jelenne meg, mert Magyarország ezért fizetett volna a google-nak.

Majd éppen az a kormány bánata, hogy a google nak fizessen, hogy a találatok elején legyenek. 😊

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

jhetedikj
azt az opciót én is kerestem pár napja, de számomra is rejtély

anno 1987

tommygear
és esetleg azt tudod, hogy a bejelölt ismerõsöket hol lehet megnézni akik még nem igazoltak eddig vissza? mert eddig is látszott ez de most már nem
tommygear
megvan köszi <#eljen>
jhetedikj
Profil/Adatvédelmi beállítások után balra lent Alkalmazások és honlapok és beállítások szerkesztése

Ott már fogod látni.😊

anno 1987

tommygear
hogy lehet törölni egy játékot?
eddig volt erre menüpont, amit szépen eltüntettek
Google-nél ha keresel, akkor a reklámok a keresés témájától függnek + vannak "kiemelt" eredmények is keresésnél, azok vannak legfelül és az se ingyenes.
Google üzemelteti az AdSense-t és AdWord-öt, egyik segítségével reklámokat adhatsz fel, ami megjelenhet kb bárhol, SG.hu-n is akár, de lehet, hogy pistike random 1 oldalán, ahol csak õ kattint rá. És így jön be nekik bszott sok pénz. (ugye Google-t elég sokan használják:p)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

jhetedikj
Fordítva, a google fizet az SG-nek inkább 😊

A google-nak az a cég fizet akinek a reklámját látod éppen.

anno 1987

Akkor az oldal tetején levõ dolog azt jelezné, hogy az SG fizet a google nak?

Tigristank
Nézz fel akár csak ennek az oldalnak a tetejére. Na mi van oda kiírva? 😊
Az, hogy Google hirdetések. Attól még, hogy te nem veszed észre, rengeteg reklám van. Ugyanez a helyzet a facebookkal is, jobb oldalt szoktak lenni hirdetések.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

jhetedikj
aztán az is lehet, hogy drog és fegyverkereskedelembõl van a pénz csak így mossák tisztára<#beka3>

de azt is nézd, nem mi magyarok vagyunk akikbõl meggazdagodott, inkább Nyugat-Európa és Amerika

anno 1987

Szia !

köszi

De akkor is, ha pl. a google keresõoldalát megnyitom, akár a google.hu oldalt, vagy más nemzetközit, akkor egy darab hirdtést sem találok az oldalon.

Esetleg a részvényekben van valami, nem?, hogy egyre többen érdeklõdtek az oldal iránt, akár google, akár facebook, és az érdeklõdés miatt felment a részvényeknek az ára.

mert mondom, hogy alig látok hirdetéseket az oldalaikon.

Tyler1
próbáltam azzal is, de ott meg feltöltés közben elszáll az oldal :S

jhetedikj
az oldalon megjelenõ hirdetések után, kb. úgy mint a google

meg ha minden igaz, amikor belekezdett kapott valami támogatást is egy vállalkozótól,amit elfelejtett visszafizetni mert valami olyasmit írtak, hogy ez a vállalkozó most beperelte õt emiatt, de az a pénz semmi volt ahhoz képest amit most keres

anno 1987