3646
www.facebook.com
-
#1120 Hééééé!
A Facebookon már van NEM Tetszik gomb is! Kattints a 'Bekapcsolom a NEM Tetszik gombot' linkre, hogy neked is legyen!
Ez mi? Mai nap kaptam vagy 15 ilyet az üzenőfalamra, angolul, magyarul egyaránt.
Mindhez azt írja, hogy Iphone használatával.
Az illetők nem tudnak róla?
Vírus? hogy tudom leállítani?
köszi. -
#1119 -
#1118 M. E? :)) -
#1117 akkor ezt buKtam -
#1116 átverés :D -
#1115 #1051 -
#1114 Profilom>fiókbeállítások>felhasználónév -
#1113 jól gonndolod, a valami helyére szeretnék valami mást, pl www.facebook.com/envagyokakiraly -
Dean Winchester #1112 elsőre nekem se de aztán beugrott :D
facebook.com/valami - a valami a neve lenne teszem fel beállítja,hogy
facebook.com/bugajozsi linkkel az ő adatlapját érhesse el a nagyérdemű de a bugajozsit megszeretne valtoztatni
nemtudom jól gondolom-e? -
#1111 Ezt valahogy nem fogtam fel így első (5) elolvasásra, leírnád másképp, bővebben.:)
Mondjuk lehet mások értik:D -
#1110 Hali!
Hogy lehet a facebook.com/valami helyett valami mást írni? mert régen beírtam valami és le szeretném cserélni. -
#1109 Már kíváncsivá tettél. Mi volt az ok? -
#1108 Lehet más ült oda a géphez és az kezdett el írni, ha annyira megváltozott. De biztos nő volt az illető. -
#1107 köszönöm szépen a biztató válaszokat :DD
sajnos megvan az ok... -
#1106 Hidd el, csak jobban megismert. -
#1105 Lehet csak megutált téged: )
Vagy feltörték neki és nem. -
mikusmate #1104 Hello!
Tegnap haverom küldött egy üzenetet. Minden címzett megkapta rendesen, de én nem látom az első pár hozzászólást, és magát az eredeti üzenetet sem, ráadásul értesítést sem kaptam, hogy üzenet érkezett. Van valami magyarázat arra, hogy ez miért van így, ill. lehet valahogy orvosolni a problémát?
-
#1103 -
#1102 hali!
beszélgettem valakivel...üzenetben és egyszer csak tökre máshogy kezdett viselkedni, elküldött "melegebb éghajlatra". lehet kérni IP cím ellenőrzést, hogy ő írta-e a dolgot? naon fontos lenne (: -
#1101 Igen úgy, elgépeltem, bocsi. :D
Ezt a wap dolgot nem tudom hogy működik, én úgy tudom, hogy a t-mobilnál alapból támogatott az ingyenes facebook használat ( persze a böngészésre alkalmas telefonokkal ) bármilyen külön kérés/beállítás nélkül. Más szolgáltatónál nem tudom hogyan is működik ez. :) -
#1100 Honnét lehet feltenni olyan programot, hogy lássam mikor lépett be? És az üzenetét elolvasta-e??? -
Dean Winchester #1099 0.facebook.com
így :D
egyébként meg annyit kell tenni,hogy a wap előfizetést rendelni :D
van az alap ami 0 ft-os havidíja van és forgalmi díjat kér ha máshol böngészel...
-
#1098 nincs valami alkalmazás, hogy gifet tudjak kirakni az üzi falra?
//mert így elég béna, hogy csak a linket tudom kitenni :\
-
#1097 Nem tudom..
Nem tudom mi a problémád, mobilról csak annyi, hogy 0.facebbok.com
elvileg így működnie kell, legalábbis nekem minden ismerősömnek így működik, nem kellett állítani semmit. ( azért nem azt mondtam, hogy nekem, mert nem 30-as vagyok.. ) -
#1096 ez a nyomjatok egy lájkot erre-arra idegesítőbb, mint a körlevelek -.- -
alex88 #1095 szerintem csak akkor állítsd át, ha én már kaptam valami választ, hogy tudj szabadulni tőle, amennyiben nem tetszik :) -
#1094 Nekem meg pont fordítva kellene, be szeretném állítani, hogy így mentse. :o -
alex88 #1093 üdv!
egy ideje a facebook-os levelezésem felülete megváltozott, menti folyamatosan a chat beszélgetéseket is, mintha az is sima levelezés lenne. van valami mód rá, hogy visszaállítsam a régi felületet?köszönöm!
üdv! -
#1092 amdopteron - #1087: Az üzenőfaladon kitörlöd az automatikus bejegyzést:
"xy és zq mostantól ismerősök."
Orionk -#1084: Külön nincsen erre lap, viszont amelyik e-mail címre regisztráltál, arra minden hét elején kapsz egy levelet, hogy az aktuális héten kinek van születésnapja.
ForzaInter - #1080: Olyan nekem még nem volt, hogy konkrét személy (adatlapja) ne jelent volna meg, de az ismerőseim száma rendszeresen szokott csökkenni eggyel, majd másnap amikor újra megnézem, ismét a megfelelő számot mutatja a rendszer. Erre már többször is volt példa, egyértelműen FB hiba. -
#1091 csaaaa! Mobilra szerettem volna beállítani a facebook-ot, a beállításokhoz el is jutottam neten, de ott meg azt kéri egy legördülő menüpont, hogy állítsam be az országot, és ott a szolgáltatót. De nincs is ott magyarország. Akkor hogy állítsam be a szolgáltatót? -
#1090 Le lehet valahogy tiltani a kérdéses cuccot? -
#1089 Terjed az Osama Bin Laden vírus a Facebookon!! Ne írjátok be a cimsorba a kapott linket, mert az összes ismerősötöknek elküldi az üzenafalára.
Aztán jönnek a: "Ezt meg minek küldted?" kérdések
Vagy pedig egyesével törölheted az összes ismerősöd üzifaláról. -
#1088 nem tiltott le.. -
amdopteron #1087 halli facen nem tudja valaki ,hogy lehet kikapcsolni azt hogy ha valaki ismerősnek jelöl engem és elfogadom.
Akkor nem mutassa másnak ,hogy elfogadtam ?:)Remélem érthetően írtam le:)köszi halli -
hunt001 #1086 lehet lájkolni és nyerni iPod touchokat: veddmac.com -
#1085 nem tudom. nézd meg előremenőleg... ugyan akkor kéne legyen :))) -
Orionk #1084 Visszamenőleg hogyan lehet megnézni, hogy kinek volt születésnapja?
köszi -
#1083 letiltott. -
#1082 Persze, csak leakar rázni!;)
De nem meri kimondani!:P -
#1081 nem